PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki kilinkelné, azt megköszönném !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
CSAK a Fradi
ezt nem lehet megkerülni, 2-en vehettek 1 játékot, mert 3 profilt lehet létrehozni, csak egy idõben nem tudtok 2en játszani neten !
ITT megtalálod a PES4 magyar kézikönyvét, minden benne van amit a játékhoz tudni kell (alapok ugyanazok, mint a PES5-nél)
vagy lehet valahol kódot szerezni?
ja köszönöm szépen a cseleket minnyá kipróbálom
"Pár trükk egy másik fórumról
''Leírom az összes cselt akkor mégegyszer:
-zizu: jobb stick-et tekerd körbe (billnél a jobb stick két irányát nyomd gyorsan egymás után)
-flip-flap: az R2-t vagy az L1-et nyomd gyorsan 3-szor
-bicikli: egy lábbal: 2-szer R2; egymás után sokszor: L1 sokszor nyomogatása
-átemelés: amikor leveszi a csávód a labdát megnyomod gyorsan azt az irányzékot amerre áll aztán gyorsan a háta felé levõt
-testcsel: A:mozgás közben:miközben futsz megnyomod az egyik irányt, hogy forduljon majd gyorsan az ellenkezõt; B :állóhelyzetben:megnyomod az r2-t hogy megálljon az embered, ha úgy áll meg hogy a labda teljesen ott van a lábadnál akkor nyomj hirtelen egymás után egy, az embernek megfelelõ oldalirányt 2-szer
-hátrahúzós csel (jobban nem tom megfogalmazni): megállsz az R2-vel és miközben lenyomva tartod még mindig az R2-t megnyomod az embernek hátrafelé az irányt
-becsúszó láb feletti átpöccintés: a jobb stickket a futás irányába told el
-lövõcsel: nyomd a lövés vagy a beadást (beadást csak akkor ha megy az erõssége is) és miközben megy az errõsség csíkja nyomd le a passzt!
-átlépõs csel: miközben a passz után gurul az ebbered felé a labda nem nyomsz semmi irányt csak az R1-et, azaz a gyorsfutás gombot!
Ajánlom, hogy az új oldalon (ami elvileg nemsokára itt van), tehát aki majd ott létrehozza ezt a topicot, majd másolja be az elsõ hozzászólásba ezt a hsz-t, mint a góloknál a .gif készítését!''
"
Eredeti kóddal tudsz a neten játszani
2. Érdemes elolvasni a pes3-as kézikönyvet a cselezésrõl
érdemes a practicevel kezdeni
alapként lövõcsel elhúzos csel körbefordulós csel ilyesmiket
volt vhol ezekrõl egy kis leírás mindjárt megkersem
én ujjonc vagyok ezzel a gaméval kapcsolatban a fifat nyomtam sokat.
Lenne egy problémám: a barátommal szeretnék meccseket nyomni neten de nem találtam a multiba olyat ahol lehetne.
Segítenétek hogy hogyan tudok vele jáccani?
Meg még ha valaki megmondaná melyik a cselezés gomb ha van ilyen.
Elõre is köszönmöm szépen
meg tudja hajtani rendesen a rendszered?
CSAK a Fradi
az 1300 az pl 300-nak felel meg, azért raktak oda egy 1-est, mert pcies...
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
amúgy a radeon télleg szar.ilyet h a 9250 lassabb mint a 8500.meg pl.az x800 jobb mint az 1300.nem tudják megcsinálni h aminek magasabb a száma az jobb legyen<#gun>#gun>
korábban igen, csak õ eredményesebb !
nagyobb a rutinja 😊
Rol-al viszont tegnap jó kis meccseket játszottunk
1. 2-2
2. 0-1 neki
3. 1-2 neki
Jól játszott, a szerencse is inkább vele volt... majd visszavágok... ha tudok 😊
(mivel én kaptam ki remélem nem lesz baj, hogy beírtam az eredményt )
CSAK a Fradi
Ezt nem igazán értem !
õ a mumusom 😊
11-bõl 2 tegnap õ volt 😞
Football Manager 2006 vagy valami autós game is megteszi pl.GTL,Toca 3 😊