PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Mert ne legyél fax, nem attól online roster...😛
El lett mondva ezerszer, hogy csak eredetivel lehet játszani...

CSAK a Fradi

jbal

jbal
mert?😊

Terminátor14
miért ne tudnál vele játszani? Ha meg onlinera gondolsz, akkor hülye vagy..😄

CSAK a Fradi

jbal
van még a pesfan-os online roster azzal nem valószínû h lehet jáccani?

eZo
Dög melegbe inkább strand, és hideg sör + vb meccsek 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

jbal
eZo:igen fõleg majd nyárra ha dög meleg lesz jó lesz a pes😊
lybrahu:berakod az eredeti DVd-t.megnyitod a DKz-t.megnyitod benne a DVD-rõl a 0_text-et.megkeresed az unkown vagy unnamed-22.bin fájlt.jobb klikk export és vhova kiexportálod.aztán DKz-val megnyitod a PES/dat mappájában a 0_text.afs-t megkeresed az unkown vagy unnamed-22.bin-t jobb klikk import és beimportálod azt amit az eredeti DVD-bõl kiexportáltál.ezután elmented save as-sal mondjuk 0_text1.afs néven.a régit kitörlöd ezt meg átnevezed

horpeti
nem vagy egyedül. 😊

én minden játékkal így voltam...

PES is kimondottan olyan játék, hogy a játék ritmusa, dinamizmusa, kreativitása tõled függ, ez pedig belõled jön, és a kedv, meg a szenvedély az elég nagy %ban van jelen, fõleg akkor, ha már a játék fizikai dolgaival már rendben vagy (gombok kezelése, egyéb játék elemek)...

Ha nincs kedv, maradnak a fizikai elemek,amelyeket ha nem jól rak össze az ember, akkor ugyanolyan szar lesz a játék, mintha nem is tudná azokat...
Nálam is ez volt a helyzet, már csak úgy lélek nélkül nyomogattam a gombokat, és lélekben nem is a pályán voltam...

Ezért bízom benne, hogy nem lesz nagy gond a kihagyás 😊 Persze az biztos, hogy a megszokott reflexeknek, meg stb azoknak vissza kell pörögniük, és akkor lesz teljes, mert azok a tudatnál, de még az ösztönöknél is gyorsabban mûködnek. 😊 (pl. supercancel, és egyéb figurák, melyek ugye mint passive skill van jelen, arra nem kell figyelnie az embernek, mert automatikusan jönnek. 😄) - Ez olyan diablós megfogalmazás volt 😄DD

Hm, minél többet írok ide, annál jobban megjön a kedvem egy jó kis focira. 😊

Bár a netem elszomorított multkor is, mind2 online meccsem akadt... pedig megnéztem tesztet, és akadás nélkül vitte a tesztmérõt (igaz csak 5-600kbitet mutatott, de a vége úgyis 1 mbit... és így látszik, h. stabil)
Inkább ezért játszom veletek, mert úgy mind2 félidõt élvezem..
Bár Rol veled akadt a 2. félidõm, de ki kéne majd próbálni megint...
csak most még nem igazán tudok a PESre figyelni, a dió teljesen uralja az agyam/figyelmem, addig meg nem élvezném a pest, hogy közben másra gondolok 😊

Én pont ellenkezõleg vagyok. Többször volt, hogy kihagytam 2-3 hetet, és utánna ment a legjobban. Most amikor gyakran online-olok nem megy annyira. Valószinûleg azért mert megunom egy kicsit és akkor már erõltetetten játszom.
De gondolom egyedül vagyok így.

horpeti
persze most a diablo õrületben teljesen elfelejtem a PESt 😞

De bízom benne, hogy ezt a játékot elfelejteni nem lehet, 2-3 meccs, hogy a passzív tudást elõhozza az ember (berögzült dolgok), és felpörögjön kellõképpen, hogy maguktól is menjenek a dolgok, aztán már csak tiszta fej kell.

Bár kétségkívül kell a gyakorlás, de úgyhiszem itt nem olyan nagy a felejtés bére ennél a játéknál...
Az ösztönök megmaradnak, a kialakult reflexeket meg aktiválni kell... A megfelelõ döntéshez meg kell egy tiszta fej 😄

Bár az tuti, hogy játék nélkül tovább nem fejlõdik az ember, de talán nem is romlik annyit. Majd kiderül, ha játszom párat... múlt héten nyomtam 2 online meccset külföldiek ellen, igencsak viccesen játszottam, mint aki elõször játszik... szóval az tuti, hogy kell 4-5 gyakorló meccs, ahol visszaszokik az ember kihagyás után, de aztán szépen elõjön, hogy ja jé, ezt is csináltam régen... 😛

Tõletek játszott vki sok hét kihagyás után?
Mit tapasztalt? 😊

horpeti
igen, mert bízom abban, hogy a köv. meccsen tudok 4et vágni 😛

horpeti
remélem ilyenen nem idegesíted magad! 😊

Mert ez igencsak nem rajtad múlott!

horpeti
tyûha, jól belelendültél, már bajnokság is! 😊)

Ugynézem Kahn a Werder kapusától vett leckéket...
Mindenesetre ez a marhaság megint egy meccsembe került.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
ejha, de õ öt kapottnál se lép ki
eZo
ez jó <#vigyor>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ja a 3 a kilépési pont mert tudja hogy annél rosszabb már ugyse lesz azzal sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

eZo
ez érdekes, mert volt aki 2-0 ra vezettem és kilépett, más meg 6-0ra vezettem és még cserélt+taktikát állított... nem adta fel... ez egyéntõl függ, kinek milyen a habitusa !
Én sem lépetm még ki 1x-se igaz az utóbbi idõbe 3gólnál többet nem kaptam, de eleinte volt, hogy Peti 5öt rúgott nekem 😄

Breki33
sztem nem tudsz olyat kérdezni amit peti még nem kérdezett PP
lybrahu
hát köszönöm!próbálkozom...de nem ígérhetek semmit! <#vigyor3>
szerintem még kérdezek...még1x köszi.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

eZo
Nem bánod meg ha megveszed a pes-t, én is sokáig hezitáltam, hogy megéri-e vagy sem, de nagyon jól döntöttem 😄

Breki33
de legalább nem lépett ki

nekem 6-nál kilépnek

általában 3 után
eZo
Új rekord 😊

Na jó az igazsághoz hozzátartozik, hogy 4-0 után a srácc rúgott 3 öngólt középkezdésbõl, utánna meg játszott, de rúgtam még 1-et, erre rúgott még két öngólt 😊

Breki33
ja arról halottam
Breki33
elsõ ha felraktad újra a superpatchet és jól mûködik, hogy elmented egy külön könyvtárba az összes afs-t

második, hogy végre megfogadod a tanácsom és beírod alul a keresõbe amit mondtam és olvasol

látsz ott majd ugyanerre vonatkozó kérdéseket és válaszokat
más is járt hasonló cipõben és a válaszok alapján meg tudta csinálni
eZo
lehet indulok egy bajnokságba ... azért kell az sp3 roster, de már megoldottam !

lybrahu
amit leírtál az csak neked természetes.fogd fel úgy mintha 1 kezdõvel beszélnél(ami igaz is)tudom,fárasztó...de hátha menni fog...

lybrahu
bocsi...akkor tán mondhatnád az igazi sorrendet,ha már így megszivattam magam.persze ha nem tartalak fel nagyon....asszem csak rád számíthatok...<#help>

Breki33
de mondtam hogy nem kell visszarakni

most egy öt perces másolás helyet kezdheted elõrõl
lybrahu
Na amíg dumcsiztunk visszaraktam az eredeti gémet.Felmentem online-ra és ki is kaptam 1:0-ra! 😊de azért jobb lenne az sp-s változat.az az igazság hogy már régóta játszom single módban és ez az egész online még igen idegen számomra.single-ben fent volt az sp3 és nagyon tetszett.ma megvettem az eredeti gémet és a többi már történelem! 😊 most próbálok a te segítségeddel okosodni!

Breki33
lehet dkz-val is ha az jobban megy

egy file-t kell beimportálni ennél nincs egyszerûbb

deha inkább játszanál akkor mentsd el az afs-ed pl 0_text1.afs ként és másold vissza az originált

de ez csak ideiglenes megoldás és sztem jobb a bint cserélni

vagy we9-et felrakni és arra a we9 patchem felrakni

na nem akarlak megkeverni
lybrahu
köszi,bár a graphic studiot nem ösmerem majd megpróbálom valahogy.

Breki33
te akartad a profilom megvenni :-))))))
Nemrég beragadt valahogy online-ban a profilom. Kiléptem majd újra csatlakoztam, és kiírta, hogy már be vagyok jelentkezve. El se jutott a profil választásig. Szóval nem lehet.

Breki33
na inkább mondom

valószínûleg mivel dkz-val raktad fel és méretet növeltél az eredetit méretnövelés nélkül vissza lehet rakni

ha beírod a keresõbe megtalálod a bin linkjét onnan az unknown22-est kell graphic studioval visszaraknd

ez részletesen le volt írva horpeti sztem legalább háromszor megkérdezte szval ha a keresõbe neírod meg fogod találni az erre vonatkozó kérdéseit P
lybrahu
Hmmm...ez nekem nem megy. már annak is örültem hogy feltettem valahogy az sp-t.amirõl írsz az mind szép,csak én tök hülye vagyok hozzá!<#circling>
Itt ülök a gyári dvd-vel és nem tudok online játszani,pedig azt hittem értek hozzá valamit.de nem!ha van még türelmed akkor alkalomadtán lenne még majd pár "okos" kérdésem!

Breki33
amúgy sztem cseréljetek unkno22-est neked az eredeti kell van akinek meg pont az sp3-as P
Breki33
még egyszer

alulra beírod a keresõbe, hogy online roster és olvasol

lesz egy csomó érdekes
Breki33
nem ajánlom

illetve nem ajánlom jobban

nehogy újratelepítsd egy bint kell csak visszamásolni és jó lesz
lybrahu
Akkor inkább a német szobákat ajánlod? Vagy jobb lesz ha újratelepítem az egész cuccot és körültekintöbben járok el?!<#wow1>

Breki33
én nem cseréltem nincs is fent az sp3 és tudok játszani

sztem le volt irva a forumban a rosteres dolog
lybrahu
valszeg én nem értek hozzá de amikor telepítettem az sp3-ast akkor csak azt írta a read me-ben hogy az exe fájlt cseréljem le ha online akarok játszani.roosterrõl szó nem volt.persze nem vagyok az a hajde englishtudor...

Breki33
nem a németeknél sokan úgy nyitják a szobát hogy superpatch 3, a névben......
Breki33
hát az eredeti dvd-n rajta van az eredeti afs abból is ki lehet szedni

illetve itt külön többször ki volt linkelve

próbálj meg rákeresni pl az online rosterre itt
lybrahu
És még1 okos kérdés: azt lehet tudni kinek van sp3-a? Vagy az pont akkor derül ki mikor bontja a kapcsolatot?<#confused>

lybrahu
Köszi! Szóval ha jól értem kéne egy origi rooster.<#conf>
És ha nem mentettem el az eredetit az sp telepítésekor akkor hol találok ilyet?
Már bocs a nem hozzáértésemért...

Breki33
az hogy sp3-as rostered van fent

a roster-es bin-t vissza kell másolni vagy superpatch 3-asokkal játszani
jbal
na megvan.elõbb veszek majd nemsokára pes5-öt.aztán proci,pes6 és karácsonyra vidikari

lybrahu
Nos az online-osok segítségét kérném.Most kezdenék valami karrierfélét de nem nagyon sikerül! Állandóan "connection was lost" feliratot kapok mikor elkezdenénk a gammát. sp 3.0 van fent,tûzfal nix.Mégis mi lehet a gond?

lybrahu
Üdvözlet!