PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El lett mondva ezerszer, hogy csak eredetivel lehet játszani...
CSAK a Fradi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
lybrahu:berakod az eredeti DVd-t.megnyitod a DKz-t.megnyitod benne a DVD-rõl a 0_text-et.megkeresed az unkown vagy unnamed-22.bin fájlt.jobb klikk export és vhova kiexportálod.aztán DKz-val megnyitod a PES/dat mappájában a 0_text.afs-t megkeresed az unkown vagy unnamed-22.bin-t jobb klikk import és beimportálod azt amit az eredeti DVD-bõl kiexportáltál.ezután elmented save as-sal mondjuk 0_text1.afs néven.a régit kitörlöd ezt meg átnevezed
én minden játékkal így voltam...
PES is kimondottan olyan játék, hogy a játék ritmusa, dinamizmusa, kreativitása tõled függ, ez pedig belõled jön, és a kedv, meg a szenvedély az elég nagy %ban van jelen, fõleg akkor, ha már a játék fizikai dolgaival már rendben vagy (gombok kezelése, egyéb játék elemek)...
Ha nincs kedv, maradnak a fizikai elemek,amelyeket ha nem jól rak össze az ember, akkor ugyanolyan szar lesz a játék, mintha nem is tudná azokat...
Nálam is ez volt a helyzet, már csak úgy lélek nélkül nyomogattam a gombokat, és lélekben nem is a pályán voltam...
Ezért bízom benne, hogy nem lesz nagy gond a kihagyás 😊 Persze az biztos, hogy a megszokott reflexeknek, meg stb azoknak vissza kell pörögniük, és akkor lesz teljes, mert azok a tudatnál, de még az ösztönöknél is gyorsabban mûködnek. 😊 (pl. supercancel, és egyéb figurák, melyek ugye mint passive skill van jelen, arra nem kell figyelnie az embernek, mert automatikusan jönnek. 😄) - Ez olyan diablós megfogalmazás volt 😄DD
Hm, minél többet írok ide, annál jobban megjön a kedvem egy jó kis focira. 😊
Bár a netem elszomorított multkor is, mind2 online meccsem akadt... pedig megnéztem tesztet, és akadás nélkül vitte a tesztmérõt (igaz csak 5-600kbitet mutatott, de a vége úgyis 1 mbit... és így látszik, h. stabil)
Inkább ezért játszom veletek, mert úgy mind2 félidõt élvezem..
Bár Rol veled akadt a 2. félidõm, de ki kéne majd próbálni megint...
csak most még nem igazán tudok a PESre figyelni, a dió teljesen uralja az agyam/figyelmem, addig meg nem élvezném a pest, hogy közben másra gondolok 😊
De gondolom egyedül vagyok így.
De bízom benne, hogy ezt a játékot elfelejteni nem lehet, 2-3 meccs, hogy a passzív tudást elõhozza az ember (berögzült dolgok), és felpörögjön kellõképpen, hogy maguktól is menjenek a dolgok, aztán már csak tiszta fej kell.
Bár kétségkívül kell a gyakorlás, de úgyhiszem itt nem olyan nagy a felejtés bére ennél a játéknál...
Az ösztönök megmaradnak, a kialakult reflexeket meg aktiválni kell... A megfelelõ döntéshez meg kell egy tiszta fej 😄
Bár az tuti, hogy játék nélkül tovább nem fejlõdik az ember, de talán nem is romlik annyit. Majd kiderül, ha játszom párat... múlt héten nyomtam 2 online meccset külföldiek ellen, igencsak viccesen játszottam, mint aki elõször játszik... szóval az tuti, hogy kell 4-5 gyakorló meccs, ahol visszaszokik az ember kihagyás után, de aztán szépen elõjön, hogy ja jé, ezt is csináltam régen... 😛
Tõletek játszott vki sok hét kihagyás után?
Mit tapasztalt? 😊
Mindenesetre ez a marhaság megint egy meccsembe került.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én sem lépetm még ki 1x-se igaz az utóbbi idõbe 3gólnál többet nem kaptam, de eleinte volt, hogy Peti 5öt rúgott nekem 😄
szerintem még kérdezek...még1x köszi.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
második, hogy végre megfogadod a tanácsom és beírod alul a keresõbe amit mondtam és olvasol
látsz ott majd ugyanerre vonatkozó kérdéseket és válaszokat
más is járt hasonló cipõben és a válaszok alapján meg tudta csinálni
egy file-t kell beimportálni ennél nincs egyszerûbb
deha inkább játszanál akkor mentsd el az afs-ed pl 0_text1.afs ként és másold vissza az originált
de ez csak ideiglenes megoldás és sztem jobb a bint cserélni
vagy we9-et felrakni és arra a we9 patchem felrakni
na nem akarlak megkeverni
valószínûleg mivel dkz-val raktad fel és méretet növeltél az eredetit méretnövelés nélkül vissza lehet rakni
ha beírod a keresõbe megtalálod a bin linkjét onnan az unknown22-est kell graphic studioval visszaraknd
ez részletesen le volt írva horpeti sztem legalább háromszor megkérdezte szval ha a keresõbe neírod meg fogod találni az erre vonatkozó kérdéseit P
Itt ülök a gyári dvd-vel és nem tudok online játszani,pedig azt hittem értek hozzá valamit.de nem!ha van még türelmed akkor alkalomadtán lenne még majd pár "okos" kérdésem!
illetve nem ajánlom jobban
nehogy újratelepítsd egy bint kell csak visszamásolni és jó lesz
sztem le volt irva a forumban a rosteres dolog
illetve itt külön többször ki volt linkelve
próbálj meg rákeresni pl az online rosterre itt
És ha nem mentettem el az eredetit az sp telepítésekor akkor hol találok ilyet?
Már bocs a nem hozzáértésemért...
a roster-es bin-t vissza kell másolni vagy superpatch 3-asokkal játszani