PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
köszi

eZo
Kiegészítõk importálása - Leírások:

http://forum.fifahungary.com/viewtopic.php?t=1475

AFS Fájlok Tartalma:

http://forum.fifahungary.com/viewtopic.php?t=1697

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

jbal

akkor majd vki ha olvassa a fórumot rakja már be azokat a linkeket és kész a FAQ

jbal
és meg lenne a FAQ
amúgy olyan van h a kitserver egyáltalán nem mûködik.ha felinstallálom semmi.a zeus-os mezek vannak benne kitserver 5.1.2

jbal
és meg lenne a FAQ

jbal
vki linkelje már be fh-ról a kiegészítõk importálása afs fájlok meg ilyen topikokat

horpeti
mondjuk én azt látom, hogy csak néha téved ide teljesen tudatlan ember, amúgy a magja már szinte mindent teljesen tud (szájba van rágva😄)

Breki33
oks akkor hajrá

GAbber is megigérte annó PP
jbal
fh-n meg fvm-en is megcsináltam

Breki33
ha látnád még mik jönnek priviben
eZo
Támogatom az ötletet<#worship>, nagyon kellene már a FAQ !
Sok sikert hozzá !
Ha valami kimaradna véletlenül akkor majd bõvítjük!

Most, hogy belegondoltam milyen kérdések szoktak lenni... hát nem könnyû feladatot vettél a nyakadba <#wow3>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

EmIn3m02
na erre kiváncsi vagyok O:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Breki33
már sokan igérték ezt aztán nem lett semmi

ha megcsinálod kirakom
jbal
könyvet a PES-rõl LOL
Breki ezért kéne FAQ-t csinálni.segítenék benne.sõt akár meg is csinálom én

Breki33
1. Szerintem itt én próbáltam meg neked segíteni legtöbbet
2. Gondolj bele milyen ugyanazt 8-ra leírni egy nap, holott ott van a keresõ két szót kellene leírni és utánna olvasni
3. Még aztis megmondtam szószerint hogy mit írj be a keresõbe, sõt megis néztem a találatokat, hogy jó-e.
4. Ezután többször leírtam, hogy melyik bin-t cseréld (kb 30.ra ebben a fórumban)
5. Nem vagyok Guru, de ha valaki segíteni próbál akkor talán meg kéne fogadni amit mond. Szerintem ha elolvastad volna amit mondok, akkor egybõl értetted volna, hisz többször elég részletesen áttárgyaltuk, mások is megértették.
Nem véletlen van alul a keresõ, sok helyen illetve fórumban nemis válaszolnak csak beírják keresõ.
6. Ha állandóan ugyanazokra kell illetve kellene válaszolnom, amiket ugye már ezerszer megbeszéltünk és visszakereshetõ + ilyen értelmetlenségeken vitázni akkor nem lenne idõm kiegészítõket csinálni és akkor nem lenne pl Superpatch 3-ad. Igaz akkor a kérdés is megszûnne.
7. A kérdést ezennel lezártam, jó játékot neked.
EmIn3m02
baze nem akarsz irni egy könyvet a pes-rõl? 😛

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

horpeti
aktív nem nagyon heti 4-5 meccset nyomok csak...

de most jó volt, mert visszajött a láz 😄DD

most nem is volt annyira gépies a gamma, persze azért a kiugratások még mindig nyerõk, de hát az életben is ez a Milán játéka 😊)

horpeti
höhö..

mekkora lol meccsek voltak.

1. félidõben õ volt dekoncentrált, másodikban én... meg laggos is... és szerintem ez miatt.

1. meccs 2-1 ide, ziccereket üres kapura mellélõttem, viszont a szar gólok bementek.

2. meccsen hasonló volt a szitu csak neki

3. meccsen 1. félidõben bevágok 3at, lejátszom pályáról
2. félidõben meg belõ 3at, hosszabbításban meg már nem lõttünk többet.....

iszonyat fos volt itt a gameplay.. köze nem volt ahhoz, hogy amikor mind2 csapatnak megy a játék... jól mondta, kb. olyan mint home/away meccs kis laggal fûszerezve...

amikor meg jó volt a netkapocs akkor mind2 félidõben ugyanolyan volt a játékmenet, a játékosok... szal tuti emiatt van ez.. emiatt is...

na mind1.. amúgy nem játszott semmi extrán a srác... Breki ellen nehezebb volt 😊) igaz itt is csak az 1ik félidõ... másikban totális szenvedés, bármit csináltam beengedte a 3 gólt... szinte szó szerint 😊

lybrahu
azt viszont látom,hogy "horpeti" egy nagyon aktív és lelkes játékos!<#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
ha ez nekem szólt akkor a válaszom az:nincs rendszeres szerverem tekintve hogy még kezdõ vagyok.ide-oda mászkáltam és a németeknél találtam sp3-asokat.nosza,gondoltam játszom velük.egyikkel sem sikerült!!pedig nálam is a hármas volt fent és a kezdetekben nem is nyúltam semmihez.csak magamhoz mikor nem indult el a gém! 😊de tényleg nem akarok ebbõl vitát kezdeményezni.nem értek hozzá és pont.majd olyanokkal játszom akikkel sikerül!értékelem a segítségedet!kezdettõl fogva (vagy majdnem attól) azt próbáltam ecsetelni hogy miután felraktam az sp 3-at,(és nem buheráltam semmin)úgy sem ment a dolog az sp3-okkal.miután leírtad a 22.bin dolgot azt is megcsináltam.és jól tettem!ezek után szarok az sp3-okra és akivel tudok,játszok.ennyi.elvégre a PESfeeling a lényeg!még1x köszi a tanácsokat!<#worship>

horpeti
nah, sárga csíkos rank 31. 😄D

horpeti
mondjuk az ellenfél is béna volt ma végig

horpeti
fú, de jól megy a játék!! 😊 (mondjuk aludtam ma 2 órát este 😄 no meg rég nyomtam)
Most is lõttem 1 félidõ alatt 4 gólt 😛
és nem sablongólok voltak 😄 (annyira)

én amondo vagyok, hogy netkapcsolattól is függ mennyire szarok a játékosok..

pl . ennél a meccsnél 1. félidõ nála volt ugye, és momentumom se volt, minden labda hozzá pattant, iszonyatosan körülményes, szögletes volt az összes játékos... csoda, h. nem kaptam gólt...

2. félidõben meg a saját félidõmben megindultak.... labdakezelés +50%, meg helyezkedés is, minden... hirtelen már magától is támadta a játékosom az ellent,1. félidõben meg még rossz irányba is futott...

azzal a sráccal meg mind2 félidõ még ennél is pörgõsebb, és magasabb szinvonalúbb volt...

lõttem egy isteni gólt, majd valamikor lesz belõle avi is... 😄

nah, megyek veszteni 😄D de most nagyon tecc a játék, bár az az 1. félidõs szenvedés igencsak szar volt.....

viszont azzal a sráccal meg úristen mi volt, mind2 félidõ 100%os pörgés, és labdabiztosság..... dekoncentráció nélkül.. 😄

kiv. leszek a kövre... sajna a zöld csík az nem oszt nem szoroz sokat laggnál... 😊

lybrahu
köszi az együttérzést!jómagam is hasonló gondolatokat fogalmaztam meg magamban,de inkább nem írtam le!<#awink>
sajnos el kell fogadni a tényt hogy a guruk a fórumokon olyanok mint az istenek.
nem bántjuk õket csak isszuk a szavaikat.a vége mindenképp az lesz hogy magadra maradsz és a megoldást is magadnak kell megtalálni valahogy.(és ezt már más fórumokon is tapasztaltam!!!)ez van!!ami a pesfan v2-est illeti már én is megtaláltam,de azzal sem ment.mondtam,valszeg a hiba az én készülékemben van.azért köszi a segítséget.elõbb-utóbb rájövök a dologra csak gondoltam a fórum segítségével gyorsabb lenne volna a dolog.tévedtem!azért még olvasni visszatérek ide mert maga a játék számomra lenyügözõ,legfeljebb nem kérdezek.<#integet2>

horpeti
játszottam 1 gyerekkel.

Halljátok annyira még sosem pörögtek a játékosaink egész PES történelmem óta, mint most... és teljesen olyan volt, mintha lanba játszanánk...

Úristen mi volt...
De ám egy rossz labdakezelés se volt meg ilyesmi...

tökre kezdem azt hinni, hogy ez nettõl is függ... bár az hülyeség.
Én sose tudok ilyen jó servert csinálni... még ilyen sose volt..

Mi lehet az oka? más pes verzió??? vagy mi?

van amikor tiszta döglõs focit kreál... meg falábúsat (pl. Termivel)...
én nemtom mi lehet az oka.....

Kár hogy srác nem játszott többet, játszottam volna vele még 😊

Köszi breki ezt a #22404 sound patchet.tökéletesen megfelel nekem. jehhhhhhh 😊

Breki33
ez kicsit félreérthetõ :-)
horpeti
Sziasztok, jön valaki játszani velem?

Breki33
elvileg fel lehet mivel bin-eket exportál de sztem jobb pes5-re ahhoz van az exe bár a kiegészítésban we9-hez is van.

mostanában we9-el játszottam, de van amikor pes5-el attól fugg mit rakok be ép
pes5-ben tesztelem és ha jó átrakom

igen ugyanaz, ha online-ra gondolsz

a porfilok is maradnak
eZo
Legends patch-et rakta valaki we9-re ?

Érdemes megpróbálni arra ?

Breki, te WE9-el onlineolsz és PES5-re raktad ?

WE9 nél ua a szériszám+jelszó mint amit a pes5höz kaptam és csináltam ?

Breki33
Legends patch PES5

its the database and no-cd with all the team names on it
http://www.uploading.com/?get=M32JNAOS
Breki33
Breki33
I have alone worked on an small online patch for Pro Evolutions Soccer 5 for PC. The patch basically lets you use most function the Superpatch has AND lets you play anybody who don't have any patch installed. However you can't play against players with the Superpatch or an other database with modified attributes.

The patch contains:

- Updated database with every transfer done for all teams as of April 2006 (done from scratch)
- All unlicensed players has changed to have the correct name
- Compatible with the original database. You can play against players without the patch!
- Works fine with the kitserver, to get the correct shirts
- Optional add-ons include more 80 new faces, real team emblems and real team names.
- Updates will keep the rosters up-to-date and include more features

- No stats has been changed. Everything is Konamis orginal stats. (To be able to be compatible with the original database).
- No new players or teams has been added.
- The patch is only 640 kb, and very easy to install.
- No menu graphic or music added.

Emblems from the Superpatch

Faces from http://pesfaces.frac.dk

>Download page and instructions<

Any comments are welcome. For support contact me at e-mail or MSN: [email protected]
Breki33
PES5 Vega´s Music Patch

Tracklist:

Credits: System of a Down - Sugar
Entrance 1: FIFA Fair Play Anthem
Entrance 2: English Premier League Anthem

Highlight 1: Audioslave - Cochise
Highlight 2: Queens Of The Stone Age - Feel Good Hit Of The Summer
Highlight 3: Alice in Chains - Would?
Highlight 4: Joe Satriani - Summer Song

Ovation 1: Queen - We Are the Champions
Ovation 2: UEFA Euro 2000 Theme
Ovation 3: UEFA Euro 2000 Theme

Main menu 1: Red Hot Chili Peppers - Paralell Universe
Main menu 2: Dave Matthews Band - So Much to Say
Main menu 3: U2 - Where the Streets Have No Name
Main menu 4: Foo Fighters - Everlong

Master league: Van Halen - Ain´t Talkin´´Bout Love
League: Placebo - Every Me, Every You
Museum: Scorpions - Rock You Like a Hurricane

Formation: Faith No More - Digging the Grave
Formation big game: Kill Bill Theme
Replay playback: Bad Religion - Change of Ideas
Training: Ramones - Poison Heart

Stadium music (halftime or the end of the game)
1: Joe Satriani - Up in the Sky
2: Bad Religion - American Jesus
3: Van Halen - Humans Being
4: Evanescence - Going Under
5: Pearl Jam - Evenflow
6: Ramones - I Believe in Miracles
7: Nirvana - Negative Creep
8: RATM - Bulls On Parade

Download: http://files.filefront.com/Vegas_Rock_Music_Patchrar/;4577334;;/fileinfo.html

How to apply this patch:
1) Extract all files of your PES5 ISO with a CD/DVD Image Manager (like Apache, ISOBuster, WinISO, WinRAR, etc.) to any folder.
2) Open the DKZ patch with DKZ Studio and apply the patch to the folder.
3) Burn all files of folder with Nero Burning ROM (Mode DVD-ROM (UDF/ISO)) or rebuild a new ISO with Sony CD/DVD-ROM Generator.
4) Have fun!

Compatible with PS2, PC and X-BOX, but only tested with PS2!
Breki33
inkább hallgasd P
KillR
nekem az a bajom az ilyen audio/music patcheknél, h ezt télleg bárki meg tudja magának csinálni, zeneileg teljesen a saját ízlésének megfelelõen tudja alakítani a gamét
az ilyen patchek így a lustábbaknak valóak
(már most elõre látom, h valaki ellenkezni fog...)

Breki33
PES5 - Soundpack Cantona

Download New patch "PES5- Soundpack Feat.Cantona" here :
http://files.filefront.com/PES5_Soundpack_Cantona/;4991323;;/fileinfo.html

------------------------------------------------------------------
Menus (Cantona Mix, Rock, Brazil, Drum'n bass, Ragga, Reggae...) |
------------------------------------------------------------------

unknow_00000 : Credits-------------------SADE-Paradise
unknow_00001 : Entrance 1----------------LIQUIDO-Narcotic
unknow_00002 : Entrance 2----------------HYMNE-Champions League
unknow_00003 : Highlight 1---------------KARL DOUGLAS-Kung Fu Fignting
unknow_00004 : Highlight 2---------------FAUSTO PAPETTI-Samba Brazil Saxo
unknow_00005 : Highlight 3---------------GRUPOS DE SAMBA-bateria fantastica da portela
unknow_00006 : Highlight 4---------------KEANE-We Might As Well be Strangers
unknow_00007 : Ovation 1-----------------QUEEN-We are the Champions
unknow_00008 : Ovation 2-----------------GLORIA GAYNOR-Lalala
unknow_00009 : Ovation 3-----------------VAN HALEN-Jump
unknow_00010 : Main menu 1---------------Mix (RAYMOND BIZARRE-Hymn Cantona + BLACK EYED PEAS-Don't lie)
unknow_00011 : Main menu 2---------------Mix (Chants Manchester "Marseillaise Cantona" + GAINSBOURG-Aux Armes,etc)
unknow_00012 : Main menu 3---------------Mix (Canto's voice + GORILLAZ-Feel Good Inc Feat. De La Soul)
unknow_00013 : Main menu 4---------------OUTKAST-Hey ya
unknow_00014 : Master ligue--------------ASIAN DUB FOUNDATION-Riddim I Like (La Nuit De La Glisse 2003)
unknow_00015 : League--------------------VANESSA DE MATA-Não me deixe só (Deeplick & Ramilson Maia Drum & Bass Remix)
-unknow_00016 : ?-
unknow_00017 : Museum--------------------COLDPLAY-Trouble
unknow_00018 : Training------------------ROUDOUDOU-Peace and tranquility to ear
-unknow_00019 : ?-
unknow_00020 : Formation-----------------METRIC-Too little too late
unknow_00021 : Formation (big game)------ZECA BALEIRO-Mamãe Oxum
unknow_00022 : Menu replay---------------Mix (Funny - Répondeur Canto&JPP + Reviens JPP reviens!)
unknow_00023 : Reseau--------------------ALPINESTARS FEAT. BRIAN MOLKO-Carbon Kids (La Nuit De La Glisse 2003)
unknow_00024 : Online--------------------NIKE ADVERT-Full version
unknow_00025 : League--------------------VANESSA DE MATA-Não me deixe só (Deeplick & Ramilson Maia Drum & Bass Remix)

unknow_00036 : Stadium music (halftime or end game)---MARTIN SOLVEIG-Jealousy
unknow_00037 : Stadium music (halftime or end game)---ORIGINAL BLAKAYO-Artist Bisin Soude
unknow_00038 : Stadium music (halftime or end game)---NADA SURF-Hi-speed soul
unknow_00039 : Stadium music (halftime or end game)---BAOBAB-Naturelle
unknow_00040 : Stadium music (halftime or end game)---SBS-Rythm Darbouka
unknow_00041 : Stadium music (halftime or end game)---FUNKY DREAM MEN-The Night Of The Living Djembe (Luca Peruzzi Remix)
unknow_00042 : Stadium music (halftime or end game)---LORD KOSSITY-Good Love (Ragga Version)
unknow_00043 : Stadium music (halftime or end game)---WACKSIDE VS SISTER SLEDGE VS BUSTAFUNK-Lost in Funky Cops Music

---------------------------
Brazil supporters (Samba) |
unknow_00133 : PERCUSSIONS from BRAZIL-Batucada (Rio)

---------------------------------
Manchester Supporters (Cantona) |
---------------------------------
unknow_00243 : "Ouh Ah Eric Cantona"
unknow_00245 : French Hymn "Marseillaise" - Cantona

Bordeaux Supporters (All) |
unknow_00332
unknow_00333
unknow_00334
unknow_00335
unknow_00336

--> Apply in 0_sound.afs with DKZ Studio :applause:
--> Compatible with PS2, PC and X-BOX, but only tested with PS2...

jbal
na ezt megnézem😛

Breki33
Patch Audio by Frattese Team

This patch contains some songs created by me(of Frattese Team).In this work I've united various musical kind.The patch can be used on we9 and pes5 because of it change only the music.If anyone want to use this songs for some patch,there's no problem,but i think is a great thing if who'll use this songs will write the thanks in the read me.The songs included are:

NOME CHE MUSICA E' CANZONE
0 Riconoscimenti F.Mercury- Living on my own
1 Entrata in campo 1 Uefa champions league
2 Entrata in campo 2 Uefa champions league
3 Highlight 1 G. D'Agostino- The riddle
4 Highlight 2 G.D'Agostino- Bla bla bla
5 Highlight 3 G. D'Agostino- The riddle
6 Highlight 4 G.D'Agostino- Bla bla bla
7 Premiazione 1 Fanfare for Rocky
8 Premiazione 2 Fanfare for Rocky
9 Premiazione 3 Fanfare for Rocky
10 Principale 1 Led zeppelin- Rock and roll
11 Principale 2 The offspring- Hit that
12 Principale 3 Led zeppelin- Rock and roll
13 Principale 4 The offspring- Hit that
14 Master league KoRn- Make me bad
15 Lega Saliva- Bleed for me
16 Edit 666- Supa dupa fly
17 Museo Eye of tiger
18 Allenamento Mad- The concert
19 Allenamento (regole del calcio) Mad- The concert
20 Formazione Blink 182- Adam's Song
22 Replay Incubus- Are you in
26 Nippon challenge Placebo- Special needs

Link:

Download
Breki33
Amúgy ajánlják szûz játékra rakni de nekem a teszt afs-re rakva is tökéletes lett így jók benne a füvek.

De mondjuk így benne lesz a #22377 -ben látható kispad is :-)

Breki33
Az ebben lévõ exe nálam jó holnap szivesen kipróbálnám vkivel online

Platini Boniek nemsemmi P

Azonos exe-vel illetve bin-el vszinû megy mint ahogy a pes4-es is jó volt
Breki33
Kijött a Legend Patchoz egy kiegészitõ amivel állítólag lehet online-ban nyomni

Legends_patch_proevofanatik_online_play_fix.rar

KillR
ha a hülyeséget, a pontatlan szöveget lehet ismételni, abból még nem fogjuk megérteni...

eZo

Tehát, ha felrakod a superpatch 3-at akkor a rostered is az lesz, tehát csak azzal tudsz játszani akinek szintén ez van fent !

Többek között én is felraktam a superpatch 3.0 a frissitések (stadion, cipõ, hangok... stb) miatt, de mivel a legtöbb ember az dobozos alapjátékkal vagy annak online játékoskeretével játszik, ezért az eredeti dvd-n lévõ 0_text.afs bõl kiszedtem a unknow_00022.bin -és beraktam a sp3 file helyére!
Így megmaradnak az sp3 adta kiegészítõk, de az online játékoskeret az visszaáll alapra !

Ha neked a sp3 roster-re van szükséged akkor miután felraktad az sp2-re az sp3-at ne változtass semmit !!!
Így CSAK azokkol tudsz játszani akiknek szintén sp3 van fent !

Hol szoktál játszani (szerver) ?
(én angol 2-3-4 és ott döntõ többségben az alap roster van )

Ha egy adott társasággal játszanál rendszeresen akkor sztem kérd el tõlük a rostert !

Remélem segített valamit...

Mért szerinted hol a határa annak amieddig újra meg újra el kell mondani ugyanazt?
Amúgy ez a millió patch már amit egyesek ráraknak,hát nekem már ez is magas.Mert minden csapat naprakész legyen,meg on-line is menjen,meg minden.És akkor még ráadásul nem is ért hozzá.
Én is hülye vagyok a nagyobb dolgokhoz,de a SP2-t még ráeszkábáltam a játékra,22-es bint visszraktam,igy on-line a 90% emberel tudok játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
a sors ad és elvesz
eZo
Na most biztos engem is lecsitereztek 😄
2-0ra vezetett a srác erre a 87. percbe megszakad a kapcsololat, 3-0 ide... jól jártam 😊

KillR
amúgy azt sem írod le egyértelmûen, hogy milyen módon kell "ROSTERNAK EGYEZNIE"...a lényeg, h a másik félnek, aki ellen játszol, ugyanaz a roster legyen meg, mint ami neked van...
amúgy érdekes, mert nekem ez a pesfan v2-es van fenn, de online gémnél, leginkább ha hollandokat választanak ellenfeleim, ilyen Fake Van Nistelrooy-ok meg Fake Cocou-k vannak...valszeg, nem nagy az eltérés, ezért enged játszani a szerver...
meg a cheaterek is érdekes, hogy megtudják csinálni a játékoskeret megváltoztatását (bár én még egyel sem találkoztam, szerencsémre)

KillR
erre a nagy, jószívû segítségnyújtásodra vagy olyan nagyon büszke minden fórumon?? ha vki elsõre esetleg másodjára, neadjIsten, harmadjára nem érti, te rögtön ilyen bunkó módon reagálsz?
hát ecsém, megvan rólad a véleményem...
a legjobban amúgy azt szeretem, amikor jösz ilyenekkel, hogy "az új stadionok a szokott helyen vannak"...hát öregem, ki a fene tudja elsõre, h az a te fórumod??
kissé nagyképû vagy, nemgondolod?
de ez nem ide tartozik, mindegy...
Lybeahu-nak meg annyit, hogy a pesfan v2-es rostert át tudom küldeni, ha az abban levõt használja, akkor mûködnie kell az online résznek, bár nem a legfrisebb igazolások lesznek benne!

KillR
erre a nagy, jószívû segítségnyújtásodra vagy olyan nagyon büszke minden fórumon?? ha vki elsõre esetleg másodjára, neadjIsten, harmadjára nem érti, te rögtön ilyen bunkó módon reagálsz?
hát ecsém, megvan rólad a véleményem...
a legjobban amúgy azt szeretem, amikor jösz ilyenekkel, hogy "az új stadionok a szokott helyen vannak"...hát öregem, ki a fene tudja elsõre, h az a te fórumod??
kissé nagyképû vagy, nemgondolod?
de ez nem ide tartozik, mindegy...
Lybeahu-nak meg annyit, hogy a pesfan v2-es rostert át tudom küldeni, ha az abban levõt használja, akkor mûködnie kell az online résznek, bár nem a legfrisebb igazolások lesznek benne!