PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve nekem megvolt dvd-rõl a legends-es afs
tehát neked pl egy könyvtárba elõször el kell mentened az eredetit (F5-el, nem F6-al, hogy az eredeti is megmaradjon mivel arra rakod a patch-et ugye)
tehát neked pl egy könyvtárba elõször el kell mentened az eredetit (F5-el, nem F6-al, hogy az eredeti is megmaradjon mivel arra rakod a patch-et ugye)
nem csinál, illetve Süni mõdszerável elvileg lehet ezt majd õ leírja részletesen ha gondolja
Én azt csináltam, hogy a jelenlegi afs-ek végéhez odaírtam, hogy mostani illetve ugyanúgy tettem a mentéssel (option file)
Így ha vissza akarom rakni csak visszanevezem.
Én azt csináltam, hogy a jelenlegi afs-ek végéhez odaírtam, hogy mostani illetve ugyanúgy tettem a mentéssel (option file)
Így ha vissza akarom rakni csak visszanevezem.
Hello! Azt szeretném kérdezni,hogy ,ha felteszem a legend patch-t,akkor az külön játékot csinál? Ugyanis nem szeretném,ha Master Ligába maradonák,meg pelék futkoznának))))! Viszont szívesen kipróbálnám õket!
mondta valaki hogy várja pc-re? :|
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
a kiegészítõben nyomtam egy Juve Milant-t Baggioékkal és nem voltak jók a mezek
ha közeledett vagy távolodott a kamera váltott
visszarakva a patchban lévõ-t jó lett úgy látszik abban a kitserver jobb legalábbis ennél a két csapatnál.
ha közeledett vagy távolodott a kamera váltott
visszarakva a patchban lévõ-t jó lett úgy látszik abban a kitserver jobb legalábbis ennél a két csapatnál.
mért nem szóltál?
nyomhattunk volna online-ban
sztem is nagyon jó
kár hogy nem kehet egy idõszakból még több csapat
csak a kis sászlók...
nyomhattunk volna online-ban
sztem is nagyon jó
kár hogy nem kehet egy idõszakból még több csapat
csak a kis sászlók...
köszönöm szépen !
holnap majd megnézem !
Legend patch-et a pesre raktam, nagyon jó!
Sok kedvenc van benne pl. Holland 98,
Ajax 92-96, Real 81-86, Real 98-02..stb
Real 56-66 és Hungary 54-58 valami szenzációs csapatok <#vigyor>#vigyor>
holnap majd megnézem !
Legend patch-et a pesre raktam, nagyon jó!
Sok kedvenc van benne pl. Holland 98,
Ajax 92-96, Real 81-86, Real 98-02..stb
Real 56-66 és Hungary 54-58 valami szenzációs csapatok <#vigyor>#vigyor>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A meccs statisztika nem mindig mutat helyes adatot. Játszottam egy gyerekkel a félidõben azt írta, hogy 0 kaput eltalált lövésem volt, pedig legalább 3 volt. Az ellenfelem is mondta, hogy õ is emlékszik egy párra, ami el is találta a kaput. Ugyhogy Breki ezentúl nem hivatkozhatsz erre. <#papakacsint>#papakacsint>
no logo roster ezo-nak
Breki nálad csak a válogatottaknak kell?
Breki nálad csak a válogatottaknak kell?
ugye neked we9-re van az all stadiums update?mert akkor ez jó
most ezt használom SGNFalkhon_PES_5_Option_File_4.0_Winter_update , és itt még ott a kis zászló a címereken ! (Pes5-nél nics)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
válogatott mezekre gondoltam !
WE9-hez nincs olyan új options file amibe jók a címerek a mezeken ?
jo a Faq köszönjük 😊
hét képe?

hét képe?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
FAQ
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentum /KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder -be
Adatbázis:
Dokumentumok/pes5/save/folder1/KONAMIWIN32PES5OPT
ezt kell felülirni adatbázis berakásakor...
-ha a játék kilépne meccs elõtt az a s berakott kiegészítõ miatt van.ez gyenge videókártyáknál jön elõ. Megoldás:
3DAnalyzer
Állítsd be így
-nincsenek licenszelt csapatok? Akkor szedd le ezt és másold be az Adatbázis helyére.
Kiegészítõk Importálása
AFS fájlok tartalma
-MULTIZNI CSAK EREDETI JÁTÉKKAL LEHET!!!
-ha a multi nem jönne össze másokkal akkor az is lehet a baj, hogy nem egyezik a roster.a multizók többsége az alap rostert használja.ezt úgy tudod megcsinálni, hogy beteszed az eredeti DVD-t.letöltöd a Dkz Studio-t innen.
megnyitod a DVD-rõl a 0_text.afs fájlt a program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat mappából.megkeresed az unkown_22.bin fájlt.jobbklikk export és kiexportálod valamelyik mappába.aztán Dkz Studio-val megnyitod a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat mappából a 0_text.afs fájlt, megkeresed az onkown_22.bin fájlt.jobbklikk import és kiválasztod azt a fájlt, amit az elõbb kiexportáltál.ezután save as-sal elmented 0_text1.afs néven, a régit kitörlöd, ezt meg átnevezed 0_text.afs-re
-Gólok berakása a fórumba:
1. Leszeded a FRAPS nevû progit a http://www.fraps.com -ról.
2. Beállítod a Movies fülnél hogy melyik billel akarod a felvételt elindítani és befejezni.
3. Ezután ígyhagyod az egészet, és elindítod a Fifát.
4. Kikeresed a gólt amit fel akarsz venni.
5. Ha megvan megnyomod a kiválasztott billentyût amikor el kívánod indítani a felvételt majd ugyanezt megteszed amikor megállítod.
6.Ezek után kilépsz a gammából, leszeded a http://www.szoftverbazis.hu -ról a JASC Animation Shop 3-at. Ha nincs ott google. P
7. Elindítod, File->Open ott kiválasztod a a fraps mappáját ahova elmentetted a gólt AVI formátumba, megnyitás.
8.Ezután felugrik egy ablak arra simán ok gombot nyomsz. Érdemes minden második képkockát beállítani.
9. Ezek után tölt egy darabig.
10. Ezután levágod CROP-pal a felösleges részeket.
11. Ha szükséges, Animation->Resize, oda beállítod a kívánt méretet %-ban.
12. Megnézed, hogy tetszik-e amit alkottál, illetve jó-e a méret
Ha nem Optimization.
13. Ha tetszik, akkor File->Save As-> ott kiválasztod a mappát ahoval el akarod menteni de GIF-ben. Ezt beállíthatod ha alul a "csíkon" nem AVIn hagyod hanem átállítod GIFre.
14. Ezután jönn pár beállítás, itt beállíthatod a minõséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet.
15. Ezt a Gifet feltöltöd az egyik ingyenes tárhelyre, pl http://iaro.srv.hu.
16. Kijelölöd a linket, majd ctrl+c.
17. Belépsz ide a fórumba, és belinkeled a képet a (max egy mega) képet.
18.Ezt megteheted úgy ha alul ide írd a linket.
19. Ezután várhatod a gólod kritikáját
-ha a játék lefagy a formáció beállításánál akkor túl sok a mentés a Dokumentum /KONAMI/pes5/save/folder1 mappában.ki kell törölni párat vagy áthelyezni egy folder -be
Adatbázis:
Dokumentumok/pes5/save/folder1/KONAMIWIN32PES5OPT
ezt kell felülirni adatbázis berakásakor...
-ha a játék kilépne meccs elõtt az a s berakott kiegészítõ miatt van.ez gyenge videókártyáknál jön elõ. Megoldás:
3DAnalyzer
Állítsd be így
-nincsenek licenszelt csapatok? Akkor szedd le ezt és másold be az Adatbázis helyére.
Kiegészítõk Importálása
AFS fájlok tartalma
-MULTIZNI CSAK EREDETI JÁTÉKKAL LEHET!!!
-ha a multi nem jönne össze másokkal akkor az is lehet a baj, hogy nem egyezik a roster.a multizók többsége az alap rostert használja.ezt úgy tudod megcsinálni, hogy beteszed az eredeti DVD-t.letöltöd a Dkz Studio-t innen.
megnyitod a DVD-rõl a 0_text.afs fájlt a program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat mappából.megkeresed az unkown_22.bin fájlt.jobbklikk export és kiexportálod valamelyik mappába.aztán Dkz Studio-val megnyitod a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat mappából a 0_text.afs fájlt, megkeresed az onkown_22.bin fájlt.jobbklikk import és kiválasztod azt a fájlt, amit az elõbb kiexportáltál.ezután save as-sal elmented 0_text1.afs néven, a régit kitörlöd, ezt meg átnevezed 0_text.afs-re
-Gólok berakása a fórumba:
1. Leszeded a FRAPS nevû progit a http://www.fraps.com -ról.
2. Beállítod a Movies fülnél hogy melyik billel akarod a felvételt elindítani és befejezni.
3. Ezután ígyhagyod az egészet, és elindítod a Fifát.
4. Kikeresed a gólt amit fel akarsz venni.
5. Ha megvan megnyomod a kiválasztott billentyût amikor el kívánod indítani a felvételt majd ugyanezt megteszed amikor megállítod.
6.Ezek után kilépsz a gammából, leszeded a http://www.szoftverbazis.hu -ról a JASC Animation Shop 3-at. Ha nincs ott google. P
7. Elindítod, File->Open ott kiválasztod a a fraps mappáját ahova elmentetted a gólt AVI formátumba, megnyitás.
8.Ezután felugrik egy ablak arra simán ok gombot nyomsz. Érdemes minden második képkockát beállítani.
9. Ezek után tölt egy darabig.
10. Ezután levágod CROP-pal a felösleges részeket.
11. Ha szükséges, Animation->Resize, oda beállítod a kívánt méretet %-ban.
12. Megnézed, hogy tetszik-e amit alkottál, illetve jó-e a méret
Ha nem Optimization.
13. Ha tetszik, akkor File->Save As-> ott kiválasztod a mappát ahoval el akarod menteni de GIF-ben. Ezt beállíthatod ha alul a "csíkon" nem AVIn hagyod hanem átállítod GIFre.
14. Ezután jönn pár beállítás, itt beállíthatod a minõséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet.
15. Ezt a Gifet feltöltöd az egyik ingyenes tárhelyre, pl http://iaro.srv.hu.
16. Kijelölöd a linket, majd ctrl+c.
17. Belépsz ide a fórumba, és belinkeled a képet a (max egy mega) képet.
18.Ezt megteheted úgy ha alul
19. Ezután várhatod a gólod kritikáját