PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megyek meglesem, hátha mûxik a pes 😊 Max ha nem jóh, akkor irány az FM!
CSAK a Fradi
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
cygan balra??? há az se normális...cygan-t szélre,akárki lefutja
Mondta hogy cseréli ha akarom, de ugye én most egy 7900gt-re hajtok, lehet végül az lesz belõle, csak kapjam már meg a lóvém 😊
pojén az, hogy cazzo senza pelle szombaton veszi meg ugyanettõl a csávótól aaz ugyanilyen (vélhetõn kaki) gainward 7600gt-t 😛PP
CSAK a Fradi
Aki VGA vásárlását tervezi, az az nvidia 7-es szériájából a gainwardokat felejtse el(ill. a 7600gt-t mindenképp)...
2 héten belül én vok a 3., akinek kaki a kari.
CSAK a Fradi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
bemountolod, telepíted, játszol !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Találtam vmi ilyet
C:\Program Files\KONAMI\Winning Eleven 9 LIVEWARE EVOLUTION\Anti_SecureRom_v1.2.exe" -r C:\Program Files\KONAMI\Winning Eleven 9 LIVEWARE EVOLUTION\WE9LEK.exe
Táp oké, 400w mercury, elméletileg elég a gépnek.
CSAK a Fradi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Konami Digital Entertainment, Inc. today announced Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 for the PlayStation®2 computer entertainment system, PSP™ (PlayStation®Portable) system, and PC, as well as the series’ debut on the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and Nintendo DS™."
És most mit gondolsz? Szerinted miért nincs szó az E3-on a PES6-ról? 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
..reméljük,ténleg mostantól 1 verzio(név) lesz mindenhol, 1 megjelenési dátummal<#felkialtas>#felkialtas><#heureka>#heureka>
..viszont ha valóban csak január(<#wow3>#wow3>) ,akkor sokat kell még várni ,viszont remélhetõleg annál nagyobbat fog ÜTni a korábbi verzákhoz képest<#boxer>#boxer>
állitolag a napokban kapunk videokat is a gammárol (E3).....na kiváncsi vagyok.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mert Playstation 2-re ezek az adatok vannak gamefaqs.com-on
"World Soccer Winning Eleven 10 Konami 04/27/06 JP
Pro Evolution Soccer 6 Konami 10/20/06 EU
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 Konami Q4 2006 US"
Mig pc-re a Pes6 nincs is a listán.Hát itt már tényleg teljes a káosz.
Ezt legfeljebb párhuzamossan fejlesztik és majd jövõre kiadják X360-PS3 párosra.Aztán esetleg majd valamikor az év folyamán PC-re.
...nya most akkor hogy is lesz ez??? Ez a PES2007 v. mi a PES6 helyett lesz,vagy utána (2007 január) és 1ébként is állitolag a pontos megnevezése "Winning Eleven😛ro Evo Soccer 2007" ...össze is fognak olvadni ??<#shakehead>#shakehead><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras> (nya ezt rakja össze vki<#eplus2>#eplus2>).....áááááá<#bdead>#bdead>
...mellesleg ha ténleg igy fog kinézni,akkor lehet gyûjteni az "erõmûre"<#kuss>#kuss>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Én nem tudom,de bennem kezd megérlelõdni egy X360 vétele,mert ami játékfronton itt jön,azt pc-n nem tudom ki fogja birni.Persze amig konzolon meg nincs warez addig az se egyszerü játék ügyben,venni drága,marad a játékok cserélgetése,az se túl gazdaságos.

Az oké, hogy okosabb lesz a gép, és a játékosokk intelligensebben helyezkednek, ez nagyon szép, mert még jobban meg lehet majd játszani a helyzeteket...
Bár ha gyorsabb lesz a játékmenet, akkor ez éppen ennek ellentmond 😊))
Mondjuk nekem ez is tökéletesen megfelelõ játékmenet, így is néha követhetetlen 1-2 akció, ami dícséri a támadójátékot... nem pedig a játékgyorsaságot....
könnyebb játékirányítás.. talán itt elég lesz 1-2õt rántani a karon, és máris át van fûzve 3-4 ember 😛PP
lolz.
majd meglátjuk. 😊