PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudom mit jelent de sztem a backup nem kéne oda
meg a show all filest-ot nem teljesen veszem-még nem használtam mountolásra alcoholt
meg a show all filest-ot nem teljesen veszem-még nem használtam mountolásra alcoholt
a backupos résszel ne törõdj, csak annyi, hogy be kell mountolnod az "ISO"t... annyit jelent 😊
hûha, eléggé sztárolva van.
Lehet le kéne tölteni?
De ha úgyse lehet még online játszani... vagy lehet?
Lehet le kéne tölteni?
De ha úgyse lehet még online játszani... vagy lehet?
AMúgy tegnap szereztem DVD-t egész jó csak pl tegnap megnéztem a németeket erre azt mondja milyen jó formában vannak barátságos meccsek sorát játszák, meg hogy Kahn kihagyhatatlan P
The game is the SAME!!!
The gameplay and felling with gamepad is more and more better!!! (all depending by the pc you have and how much it's optmized for this game and also how much you are a fan and a good player of the series)
I'm with a clear mind, and I'm a very good player and epicure of the series and of his optimization on PC (all konami soccers are PORTING from PS2, and in many pc the Konami's soccers don't run as they must)
I play it with the best gamepad actually adapted for this game (xbox360 controller for windows), and the feling respect PES5 is on another PLANET!
PS:excuse my bad english...
The gameplay and felling with gamepad is more and more better!!! (all depending by the pc you have and how much it's optmized for this game and also how much you are a fan and a good player of the series)
I'm with a clear mind, and I'm a very good player and epicure of the series and of his optimization on PC (all konami soccers are PORTING from PS2, and in many pc the Konami's soccers don't run as they must)
I play it with the best gamepad actually adapted for this game (xbox360 controller for windows), and the feling respect PES5 is on another PLANET!
PS:excuse my bad english...
nem ismerem a Cureromot.
Amúgy azt kell benyomni, meg nyomni profilt az exere, és bemountolni alcohollal az mdfet...
ennél többet nem tudok én se.
Amúgy azt kell benyomni, meg nyomni profilt az exere, és bemountolni alcohollal az mdfet...
ennél többet nem tudok én se.
Hali!
Tegnap jó volt a PES Termivel (vele eddig soha) és Cureszszal is.
Szívesen kipróbálom mással is a játékot, esetleg ma este?
Ha így marad, akkor visszatérek PESezni napi néhány meccs erejéig, s. akkor újra tudunk jókat játszani (de még bele kell jöjjek, lassan 1 hónapja nem toltam normálisan, csak elvétve).
Ki ér rá?
Vagy még korai? 😊
Tegnap jó volt a PES Termivel (vele eddig soha) és Cureszszal is.
Szívesen kipróbálom mással is a játékot, esetleg ma este?
Ha így marad, akkor visszatérek PESezni napi néhány meccs erejéig, s. akkor újra tudunk jókat játszani (de még bele kell jöjjek, lassan 1 hónapja nem toltam normálisan, csak elvétve).
Ki ér rá?
Vagy még korai? 😊
lehet
PC-nek volt írva és ezek PS"-esnek
http://media.ps2.ign.com/media/826/826538/imgs_1.html
Hogy tetszik a total 90-es laszti?
PC-nek volt írva és ezek PS"-esnek
http://media.ps2.ign.com/media/826/826538/imgs_1.html
Hogy tetszik a total 90-es laszti?
NA megvan a megoldás
"use CUREROM 1.3 to bypass the cd protection, you must create a profile for WE9lek.exe and the backup ISO image CD1.MDF mounted on alcohol 120% virtual drive (with all protection emulated)
Mount directly MDF of CD1 and not the MDs, using show all files type during the selection of file..."
Nagyjából értem deazért jó lenne más is leírná hogy értelmezi.
A backup-ot nem egészen értem (nem a jelentését)
"use CUREROM 1.3 to bypass the cd protection, you must create a profile for WE9lek.exe and the backup ISO image CD1.MDF mounted on alcohol 120% virtual drive (with all protection emulated)
Mount directly MDF of CD1 and not the MDs, using show all files type during the selection of file..."
Nagyjából értem deazért jó lenne más is leírná hogy értelmezi.
A backup-ot nem egészen értem (nem a jelentését)
Termivel is jó volt a játék.
Hehe.
Akkor lehet megjavult?😛
akkor majd többet PESezek, látszik a sok kihagyás, elõlrõl kell építenem a csapatot 😄
Hehe.
Akkor lehet megjavult?😛
akkor majd többet PESezek, látszik a sok kihagyás, elõlrõl kell építenem a csapatot 😄
bár szvsz ha 1 emberrel nem akadt, akkor a többivel se kéne nagyon.
De lehet, hogy õ pont olyan hálón van, amit szeret ez a fosszar... 😊
De lehet, hogy õ pont olyan hálón van, amit szeret ez a fosszar... 😊
Kipróbáljuk Termi?
Ha nem, akkor újrainstallálom a wint, mer méne, legalább addig se kockulok.
Ha nem, akkor újrainstallálom a wint, mer méne, legalább addig se kockulok.
igen, de ennek ellenére.
mondjuk nemtom veletek milyen lenne...
de lehet inkább ki se próbáljuk
mondjuk nemtom veletek milyen lenne...
de lehet inkább ki se próbáljuk
OFF
Tipp az UEFA kupa döntõjére ?
Middlesbrough ? - ? Sevilla
Ha harmadszor is 0-3ról fordít a Boro 4-3-ra akkor Boro-val nyomom majd a PES5 😊
Tipp az UEFA kupa döntõjére ?
Middlesbrough ? - ? Sevilla
Ha harmadszor is 0-3ról fordít a Boro 4-3-ra akkor Boro-val nyomom majd a PES5 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
végre összejött 10 gyõzelem zsinórba 😊
utánna jött Rol és egy parázsmeccs, rengeteg helyzettel, kapufákkal, jó játékkal és 0-0 eredménnyel...
utánna jött Rol és egy parázsmeccs, rengeteg helyzettel, kapufákkal, jó játékkal és 0-0 eredménnyel...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nah sztem belépek ujra mer ez kaki volt
mehetünk
szerintem lószar lesz a meccs, mert 3-4 mpnként leáll már megint a kapcsolatot jelzõ szar...
de ki tudja miért😊
de ki tudja miért😊
tudom, de nem találtam azt a labdát, amivel training ben játszok
Estét!
kérdésem lenne, hogy melyik fájl tartalmazza, a training labdát?
kérdésem lenne, hogy melyik fájl tartalmazza, a training labdát?
pillanat mingyárt kész vok
megvan a 2.0 szal nem kell de azért köszi
az 1.0?az innen lejön gyorsan
hát remélem nekem az is megvan😄, mert emléxem még anno rapidshare-rõl szedtem le részletekben
A superpatch 3.0hoz kell a 2.0?
ha deamontools 4.03HE-vel nem megy akkor valami külön progi kell hozzá, ami vagy szétbarmolja a rendszered vagy nem 😊
lehet tudni hogy milyen védelem van rajta?