PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ez csak update
Breki33

szerinted?
Breki33
nem vagyok mester

legalábbis ebben P

Nem csinálok külön stadionokat hisz ott a teljes patch csak a füveket cserélem.

Ha mind a négyhez megcsinálnám az összes stadion játszani nem tudnék.
Breki33
szerintem kevés a hely neki

méretnövelés a külcsszó P
Breki33
azt tudom, de egy próbát megérne
NA szóval WORLD CUP PATCH 2.0 ITT lehtölthetõ

Még mindig nem jött ki a World Cup patch 2 ? 😞

Johnny23
ÚJ KITSERVER !

"New major release: 5.2.0

Brought to you by Robbie (new member of kitserver dev.team) and myself. Robbie has been the main driving force behind this release: he is the author of the new faceserver module, and done most of the work for ballserver as well. So, i'd like to use this release as an opportunity to introduce this great programmer to PES/WE community, in case you haven't heard about him before.

New features:
- Ballserver: you can now use many more balls (organized in GD😎
- Faceserver (beta-version): use new faces without replacing existing ones!
- Kitserver: GK kit selection support + fixes for Edit mode and Replays (the "pa" kit should now always be used in Edit mode, and with replays you can actually pre-dress both teams into whatever kits you want)."

LETÖLT

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Terminátor14
Én itt nem találok linket😞

CSAK a Fradi

Johnny23
Breki mester!

továbbra is "nagy szeretettel" várjuk stadionjaidat WE9LE- hez !

Johnny23
hát sztem nem lehet ,mivel PES5-re van<#nezze>

mér sötíti el a GS a reklámtáblákat? egyszer rájön, és akkor ha nem nyomok YEs-t akkor semmi, ha meg igen, akkor tök fekete lesz az egész

Breki33
a World Cup patchet nem próbálta valaki liveware-ra rakni?
Breki33
Liveware

Akkor mégegyszer

beraktam Stade France-t Real Stadiont-t kicseréltem Olimopicoban a gyepet
labdákat, kitservert, átraktam az összes file-t az angol 0_soundból, angol menüt beraktam és elkezdet az angol rostert

Aztán felraktam a nagy patchet amiben kapásból cseréltem 4-5 stadionban a gyepet az új gyepre

kb ennyi
Breki,
akkor te mijen változásokat is hajtottál végre a liveare-n?
Ami fõleg a nyelvi dolgokat érinti

Breki33
De a Superpatchban P

Meg a Powerpatchban is jó

Nem igazán értem nem merik az enyém felhasználni??
Eddig akik megkerestek mindig megengedtem NT-vel meg jóban is vagyunk.
Breki33
Én átraktam az összes angolt meg ráraktam a k-patchet így már egész jó néha beüvölt egy kiosukinkájt de nem vészes
horpeti
gyorsan kéne játszani, mert 5kor hívnak, hogy jó e a vonal... és perpill a mérés jó, de a játékot még nem láttam 😛

horpeti
Helló, valaki online?

Úgy tûnik megcsinálták a netem!

Legalábbis most este van, és 860at mér akadás nélkül. fixen többedszerre is.

Pedig ugyanaz az a szar modem.. lehet jó modemmel meglenne 2 MBIT is. 😊

Szal mindenképpen próbálnék valakivel meccset.

eZo???

jbal
nem eredeti a kód😄
de amúgy komolyan ezt szokta olyankor kiírni.nem lehet h The FlashBack a te kódodat lopta el? xÐÐÐÐ

eZo
eredei=eredeti

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Aki kódért zaklat annak üzenném: a boltokba annyi eredei kód van, hogy el is adnak belõle<#vigyor> Sõt még Pes5 játékot is adnak hozzá <#vigyor>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Játszottam volna 1-2 meccset online, de:

Ez meg mi ? Ilyen még nem volt...

eZo
összességében, szerintem jó lett a patch, az arcok tényleg jók ... a füvet meg egyik patch-be se képesek rendesen megcsinálni...

Megkérnék minden IQ fightert, és egyéb problémákkal küzködõ embereket, hogy ne küldözgessenek Privátot, azzal, hogy honnan szereztem eredeti kódot, meg, hogy adjam oda, mert felkeresem. és eltöröm az orrát. Kösz

Johnny23
Breki!

Tudsz vmit a WE9LE "angol kommentár" ügyben ??

Nem lehet vhogy megoldani,mert a K-patch-hez márcsak ez kéne (nomeg pár jokis gyep P)

Johnny23
800 csukát tartalmazó csomag !

Klick

Breki33
Stadionlist

Frenkie, if I'm not mistaken these are the bin numbers for the 'day fine' files for each stadium...
09362 AWD
09494 Zentralstadion
09894 Commerzbank
10092 Allianz
10224 Veltins Arena
10290 AOL
10818 Signal Iduna (Dortmund)
11148 Rhein Energie
11214 Olympiastadion Berlin
Breki33
Jó a World CUp patch csak megint elszúrták a füveket illetve nem tetszenek a reklámtáblák

ki akartam cserélni de párat kicseréltem és a játékban nem láttam
erre kicseréltem mindet és akkor láttam

összeshez azonos új gyepet, de mivel más stadfion más alpha különböznek, és így jó.

Arcok szuperek vállogatott mezen a címerek is.
jah, értem:-)

eZo
1. feltelepíted a játékot az eredeti kóddal
2. felmész Ide és csinálsz egy jelszót a kódodhoz
3. mehet a játék

Terminátor14
jaj...
eredeti serialhoz tartozik jelszó...vagyis meg tudod csinálni 😄

CSAK a Fradi

tobias88
ha csinálsz biztonsági mentést az eredeti dvd-rõl, ami teljesen legális, azzal is megy, azaz a másolt játékkal is megy
de valamiért nem mûxik
jelszóhoz mindegy mit írok?
vagy rosszul kaptam meg a serialt

Terminátor14
jól hallottad

Egyébként üdv mindenkinek, végre újra él a gépem, aktív vagyok 😊

CSAK a Fradi

Sziasztok!
Ha van eredeti serial-om, ami multizás szempontjából még érintetlen, de a játkom nem eredeti, tudok multizni?
úgy hallottam, csak a serilmak kell eredetinek lennie

szeirntem megoldották, ha visszaolvasol

Zsini83
A WE9-Liveware-hoz van valami fájl ami a játékosok neveit a koreai betük helyett normálisra cserélné?Vagy esetleg angol kommentátorhang?

eZo
elvileg igen !

tobias88
ez a hétvégére igért?
eZo
ami korábban is volt csak benne van minden javítás, és remélhetõleg így már jó lesz 😊

eZo
ITT lehet tölteni !

eZo
Külön játékot csinál ! (le van írva hogy kell csinálni)
Most szedem én is, du. majd mondom milyen lett 😊

Ez külön játékot csinál? Mert nekem most fasza a Pesem))),nem akarom szétbarmolni)))! Köszi
ez most melyik WC patch?

Johnny23
Breki !

A K-Patch-ben LE -hez, ugyebár az alap "nagy patch"a és a QualityBalls is a O_text-be megy.

De mi ez a "ppfmatic, exepatch" evvel mit kõ (ISO file?)? ill. miez a baromi sok option_save?

tobias88
ez már most?
Breki33
The GamingAccess Patch has been released!. Download it from FileFront in one big file (200 M😎 or visit the GamingAccess World Cup Patch Category at our Download Zone in order to download it in 10 small files.

Around 450 faces, official kits for all the 32 teams in world cup, rosters updated, 9 World Cup Stadium, New 3D Model with numbers on top right for Adidas and Pumas Kits, New World Cup Menus, Flags, New Pitches

GAMINGACCESS
PRO EVOLUTION SOCCER 5
WORLD CUP PATCH

Thanks for Downloading!
www.gamingaccess.com
www.socceraccess.com

HOW TO INSTALL THE PATCH

(1) Place file WC-PATCH-build10.exe and files WC-PATCH-build10.D01 to WC-PATCH-build10.D09 in the same folder (anyone you want) and run file WC-PATCH-build10.exe.

IMPORTANT : If you have previously installed Gamingaccess World Cup Patch Demo GO TO STEP 3

(2) NOW COPY FROM YOUR DVD FILE 0_TEXT.AFS
AND PASTE IT IN YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 5/DAT FOLDER WITH NAME WC_TEX.AFS
(YOU CAN ALSO COPY AND PASTE FILE 0_TEXT.AFS FROM YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 5/DAT FOLDER BUT WE SUGGEST YOU TO USE THE ONE FROM DVD).

(3) NOW OPEN DKZSTUDIO AND GO TO FILE MENU - OPTION OPEN FILE.
SEARCH FOR FILE worldcuppatch.dkz that you will find in your PRO EVOLUTION SOCCER 5/WORLD CUP PATCH FOLDER.

(4) IN DKZSTUDIO GO TO PATCH MENU - OPTION APPLY PATCH IN FOLDER
SEARCH FOR FOLDER PRO EVOLUTION SOCCER 5/DAT AND CLICK ACCEPT.

WAIT UNTIL THE PATCH IS INSTALLED AND READY!
START THE GAME FROM THE NEW ICON YOU FIND IN YOUR DESKTOP ( World Cup Patch )

FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)

(A) Where do I get DKZStudio?
You can download it from here
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4118
or you can download it from
http://www.dekazeta.net

CREDITS

Producer, original idea: Ariel Santarelli
Co-producer, Product Marketing: Xavier Báez C
- Kits : Tunevi (pesitalia.socceracccess.net), Dino (pesbrasil.org), Spark, Kel, Qiankun (From ww.wevolution.org)
- Faces : Cigman, Diego Palacios, S'N, Mistiq, Okzar, Mostafa, Devoutie, Elias Colorado, Difox, T-Mac, Ghost,
Nelson, Zouzimir, Renzobo, Mni3k, Kinas, Jorgzee, Gwidon, Chris79, DPZone, Doping, Robben16, Ic3man,
el_battaglia, v3marko, sorry if I´ve missed someone. Thanks to everyone!
- Boots : Capella
- Stadium : Gwidon, nt89 and Skunk.
- Art & Programming : Ariel Santarelli

Dedicated to the memory of my grandmother Lucy.
Thanks KONAMI for another fantastic game.
Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!

Previous news written by Arielito
We have almost completely uploaded the Gamingaccess World Cup Patch for Pro Evolution Soccer 5.Xavier will complete the uploading process and announce it when it´s finally ready to be downloaded. Around 450 faces, official kits for all the 32 teams in world cup, rosters updated, 9 World Cup Stadium, New 3D Model with numbers on top right for Adidas and Pumas Kits, New World Cup Menus, Flags, New Pitches. Expect updates of this patch every week ! Thanks for your Support .

download :http://files.filefront.com/WC+PATCH/;4969954;;/fileinfo.html
screenshots :http://screenshots.gamingaccess.com/category.php?cat=593
jbal
sry az offért de ez nagyon jó rajzfilm<#mf1>

eZo
<#worship> köszönöm ! úgy tûnik jó lett ! <#worship>