PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
most raktam be a nemesisnek elõször az i-text-jét meg a 0_textjét
hát ez vmi über(nembeszélekcsúnyán😄)király.hagyom is fent

Terminátor14
Miéééééérrt???
Errõl a kibaszott megaupload-ról soha nem lehet tölteni 😞(
Kár érte...

CSAK a Fradi

Breki33
DAMned BALLPACK (ballserver) PC
I made a ballserver folder with all the balls i made so far
to install u need new kitserver 5.2.0 by Juce and Robbie (quote from wevolution)

..and my 512x512 textures ballpack
http://www.megaupload.com/?d=01FV5XXX
just extract the rar in ...\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\kitserver\GDB\ and overwrite everything

..and if u want 1024x1024 textures version, here it is
http://www.megaupload.com/?d=QOBPM7K3
i recommend using 512x512 unless u play on hi resolution with high quality graphics

btw the pink aerows really rock :lmao: would be perfect for any tournament final
..and my next ball will be nike vapour 😉
Breki33
Amit annó ide kilinkeltem nem tudom már a nevét
Breki33

KillR
Ez elképesztõ...
már megint egy Breki's pet....

nembaj... szép,és kész😊

jbal
és az az ugyanaz melyik?😊
amúgy mi van a Flefronttal h már nem lehet választani a szerverek között?

Breki33
ugyanaz, csak cseréltem benne jópár mezt
Breki33
van ám benne hiba
jbal
neked melyik kitserver csomag van?

<#eljen>

Breki33
Breki33
jbal
vmi patch nincs láthatáron?😄

Breki33
Na ezt javítsuk

Breki33
jbal
igen

tobias88
ez a pes 5 bõl ban, mert valami miat nem onnan érzem?
Breki33
GamingAccess has started a contest to give away a certain ammount of money (probably something between $50-$100) in order to promote our new section:

The GamingAccess Blogs

The GamingAccess Blogs are basically our forums, with support for different file types. This will allow our users to upload patches, kits, turfs... images, and even post news.

All of that info will be syncrhonized with the main page (GamingAccess.com) and our DownloadZone

Anyway, expect news soon, since what I had in mind was to create a PES 5 goal contest, in which the winner will take the grand prize.

I am not sure if the winner will be the user with the most popular blog, or the users with the best goals.

Stay tuned though
jbal
ja.csak a hollandok régi mezét akartam megnézni<#idiota>

Breki33
a teljesé nincs a stadionoké van
jbal
ide nincs berakva vhova a 0_text.afs tartalma?mert FH-n az új fórumon nincs

Breki33

fifába sokmindent nem lehet lõni, nem csak ilyet😛
egyébként meg nagyon szép gól, grat:-)

Breki33
Hm itt annyira nem látszik de külsõvel rúgja meg kapásból Camo és kifelé a kapustól elfele csavarodik a pipába.

Fifában ilyeneket nem lehet lõni.
Breki33
Breki33
Hm asszem meglõttem egyik legszebb gólom

mindjárt kirakom
de az
gondolod soccer gaming-en.
Ott vannak IQ királyok😄

jbal
mind1 nem sg-n.de nem hülyeség?😄

ki vÓT' A'?

jbal
egyik fórumon mondják h a fórumra nem lehet bemásolni NSO-s hírt.
hát mondom neki h ez akkora marhaság.mért ne lehetne?ide is mindig be vannak rakva

jbal
ékezet

jbal
igen😄

jbal
#24825😄

há' nem mai hír P

jbal
Andrij Sevcsenko döntött: elhagyja az AC Milant. Az ukrán támadó személyesen számolt be elhatározásáról, miután találkozott Adriano Gallianival, a Milan alelnökével. Egyúttal õ és a klubja megkezdte a konkrét tárgyalásokat a Chelsea-vel az átigazolásáról.

Véget ért Andrij Sevcsenko milánói korszaka. A 29 éves aranylabdás csatár, ahogyan ígérte, nyilvánosságra hozta döntését: elhagyja az AC Milant.

„Családi okok miatt távozom. Nem voltak személyes problémáim, sem pedig gazdaságiak – szögezte le ismét, miután négyszemközti megbeszélést folytatott Adriano Gallianival, a piros-fekete klub alelnökével.

„Ez biztosan a legfájdalmasabb szakítás, amióta a Milannál vagyok – kommentálta a történteket Galliani. – Megkezdjük a tárgyalásokat a Chelsea-vel, de ezek a tárgyalások nem ígérkeznek könnyûnek.”

Mint arról tegnap beszámoltunk, Sevcsenko leginkább azt fájlalja, hogy nem beszél jól angolul, pedig a felesége, Kristen Pazik amerikai, és a fia, Jordan ugyancsak angolul ejtette ki az elsõ szavakat a száján.

„Ha egy sikeres klubnál játszol, nem könnyû idõt szakítani arra, hogy egy másik nyelvet megtanulj. Én nem beszélem a feleségem és a fiam anyanyelvét” – fogalmazott a csatár.

A Milan operatív ügyeit intézõ Galliani érdekes megközelítésben tálalta az ügyet:

„Ez az angol nyelv gyõzelme az olasz nyelv fölött – jelentette ki. – Próbáltam õt (Sevcsenkót) meggyõzni arról, hogy maradjon, még a sajtótájékoztató elõtti percekben is kísérletet tettem erre.”

Andrij Sevcsenko 1999-ben igazolt a Dinamo Kijevtõl az AC Milanhoz, miután 1999-ben a Bajnokok Ligája gólkirálya lett. A piros-fekete klub akkor 23 millió eurót fizetett érte.

A világ egyik legkeresettebb támadója a legnagyobb sikereit már az olasz együttes tagjaként érte el. 2000-ben és 2004-ben olasz gólkirály volt, 2003-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját, 2004-ben olasz bajnoki és olasz Szuperkupa-gyõzelmet ünnepelhetett. Az aranylabdát 2004-ben érdemelte ki.

Andrij Sevcsenko nagyon jóban van Roman Abramoviccsal, a Chelsea orosz milliárdos tulajdonosával, a feleségeik pedig szintén szoros barátságot tartanak fenn egymással.

Az angliai sajtó értesülései szerint a Chelsea kész kifizetni 35 millió brit fontot (több mint 51 millió euró) a 29 éves csatárért, aki négy évre szerzõdne a José Mourinho dirigálta londoni bajnokcsapathoz, és hetente 130 ezer fontot (50 millió forintot) keresne.

Az átigazolási díjat nézve Andrij Sevcsenko – aki a Dinamo Kijev játékosaként 1999-ben 23 millió euróért szegõdött el a Milanhoz – az ötödik helyre lépne elõre a világ legdrágább játékosainak toplistáján Zinedine Zidane, Luis Figo, Hernán Crespo és Gianluigi Buffon mögé.

jbal
hogy lehet egy játékost eltûntetni a csapatból PESFan Editorral?

Breki33
Breki33
továbbra is tartom amit mondtam

nem GS-ben kell méretet növelni de kell
a kép alapján egyértelmû

amúgymeg ha jól látom 2G-s tábla ahhoz olyan bin is kell
ehh, mé let ijen nagy?
bocs

Breki33
"Yes! Finally the update is ready ! The update that includes the official FIFA rosters. All the 736 players! Official kits numbers and names, new tactics according to info gathered from magazines and websites, new faces and kits updates. We have arranged tactics and players roles in order the right players are selected when you face the CPU. Probably this is the closest experience to a World Cup simulation you will ever play. During the next days and of course during the world cup there will be daily updates with new faces ( incredible players photos have been published) and much more. It´s the World Cup month here at Socceraccess. Soon the first screenshots from World Cup Center the program that will allow you to follow the Germany 2006 World Cup.

IMPORTANT : Remeber you must have downloaded and installed all previous update to install this one. Tomorrow we will release a patch that includes all updates released. "

A vége alapján én úgy értelmezem, hogy a teljesben ez benne van.
Bár kicsit most megkevertél......
Breki33
tessék

Gondolom akar valamit nyerni.
Johnny23
..hát igen sok név "felmerült",de nemtom,vhogy 1ik se "1Sheva"

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Most akkor mivan? 😄

jbal
Crespo lehet h visszamegy.vagy megveszik Toni-t Torrest

Johnny23
..jah aki nem tudná kirõl van szó

Shev videó

..bevallom férfiasan elpityeredtem magam,miközben néztem. De kibaszott szar lesz nem MILAN mezbe látni.Hogy már nem a "mienk"!<#sir><#shakehead><#sir>

..minden jót!...SHEVA FOREVER!!....LEGENDA VOLT!.... AMEN

Johnny23
..khm,na akkor füveket, mert hát itt-ott elég randának tûnnek ebben a K-patch-ben. (különösen SanSiro)<#rolleyes>

...ja 1ébként mit szoltok,hogy Sheva a Chelsea-be folytatja? (<#falbav><#falbav><#gun><#wow3><#violent><#boxer><#duhos2>)

Breki33
Na most jól megkavarták

GAMINGACCESS
PRO EVOLUTION SOCCER 5
WORLD CUP PATCH
VERSION 2.0

Thanks for Downloading!
www.gamingaccess.com
www.socceraccess.com

(A) HOW TO INSTALL THE UPGRADE

(1) OPEN DKZSTUDIO AND GO TO FILE MENU - OPTION OPEN FILE.
SEARCH FOR FILE wcpatchupdate-6.dkz that you will find in your PRO EVOLUTION SOCCER 5/WORLD CUP PATCH FOLDER.

(2) IN DKZSTUDIO GO TO PATCH MENU - OPTION APPLY PATCH IN FOLDER
SEARCH FOR FOLDER PRO EVOLUTION SOCCER 5/DAT AND CLICK ACCEPT.

WAIT UNTIL THE UPDATE IS INSTALLED AND READY!

FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)

(A) Where do I get DKZStudio?
You can download it from here
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4118
or you can download it from
http://www.dekazeta.net

CREDITS

Producer, original idea: Ariel Santarelli
Co-producer, Product Marketing: Xavier Báez C

Kits by Tunevi and qiankun (visit www.wevolution.org)
Thanks all NorD, Mani3k, Norek, Mostafa, Kinas, Pogoss and all face Makers for their wonderful work.

Dedicated to the memory of my grandmother Lucy.
Thanks KONAMI for another fantastic game.
Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!

COPYRIGHT INFO

Warning: Unauthorized reproduction or distribution of thisprogram, or any portion of it, may result in severe civil andcriminal penalties. Total or partial reproduction of this programand/or its files strictly prohibited unless permission by theauthor.

This software is distributed "as is". We hold harmless of anypossible misconfiguration or error this program may cause inyour computer.

Copyright © 2006
The Gamingaccess Network