PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az h jelent e meg új.vagy megkeresem csak hol?
ezen a sötétségen h lehet állítani?ha felveszem a világosságot a játékban akkor jobb?az Olimpico summer/day/fine-ben
vagy akkor meik a legújabb idáig?
"lol
ha igaz is minek ez a szar?raknák inkább a belga,török,görög ezek közül valamelyiket"
nagyon primitív és gyerekes az ilyen felfogás...
nem tudjátok mi a baj?
inkább haggyuk ezt mert még a végén megint 3 büntivel végzed
nah csoki
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
ugyanmár, nem kellenek az ilyen gyerekes faszságok...
szép nyelv a magyar
nemtom én a helyedben nem tekinteném jbalt az istenemnek de végülis ahogy érzed, ígyis lehet bókolni
Avanti Crociati!
bár már megszokhattam volna...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A Konami legnagyobb megelégedésünkre úgy döntött, hogy érdemes odafigyelni a magyarországi élvonalbeli futballra. A csapat amellett határozott, hogy az idén megjelenõ Pro Evolution Soccer 6-ban helyet kap majd egy újabb bajnokság is, méghozzá a magyar.
Ennek értelmében, ahogyan a Premier League, úgy az NB-1 is jelen lesz a szimulátorban. Természetesen az elsõ osztály összes együttese szerepel majd a játékban, így a bajnoki címvédõ Loki, a másik két fõ bajnoki esélyes Újpest és Fehérvár, valamint az idén gyengélkedõ Ferencváros is. Megszokott módon azonban nem eredeti nevükön, hanem kitalált álnévvel kapnak majd helyet a klubok. A DVSC például „Reds”, az Újpest „Purple Devils”, míg a Fradi „Green Eagles” néven kerül majd be a Pro Evolution Soccer 6-ba.
Az ígéretek szerint egyébként valamikor idén õsszel kaphatjuk kézhez a PES 6-ot
azt meg nem lehet h mindig kifejelgetem.ahhoz szar a védelem
Elöre is kösz.
Üdv.
Avanti Crociati!
Most nézem nincs dragao stadium a kitserveres stadionpackban?
Pedig pont ki akartam jasvítani mert a we9-es nagyon jó
Avanti Crociati!
elõszõr is azzal kezdtem hogy szétkapom a gamepadot...hát minden elismerésem annak aki ezt már megtette,kész mûvészet
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!