PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
nem nekem kell nekem sp van
csak az h jelent e meg új.vagy megkeresem csak hol?

ezen a sötétségen h lehet állítani?ha felveszem a világosságot a játékban akkor jobb?az Olimpico summer/day/fine-ben

Breki33
FIFA World Cup 2006: All Goals

link
Breki33
miért fontos?
jbal
alap játékra nem adtak vmi újabb rostert amibe vannak mezek,nevek meg logók?ami csak 1.5 mega.fontos lenne thx!
vagy akkor meik a legújabb idáig?

jbal
te hülye vagy?tanulj meg olvasni aztán beszélj
"lol
ha igaz is minek ez a szar?raknák inkább a belga,török,görög ezek közül valamelyiket"

Fyrex
honnan tudnánk jobban mint te?

szeptember körül szvsz

Avanti Crociati!

nem tudjátok a PES6 DEMOja mikor jelenik meg?

Fyrex
úgy tûnik más felfogásunk van arról hogy mi a gyerekes...

Avanti Crociati!

KillR
ha engem meg téged megölnének, és mondjuk én 3 hátba szúrást, 2 gólyot meg egy Dunábalökést kapnék, téged meg csak fejbepuffantottak volna, te még azon is baszakodnál, hogy de engem jobban öltek meg...
nagyon primitív és gyerekes az ilyen felfogás...

KillR
persze, most meg akadj fenn azon, hogy "de neked több van, nekem meg kevesebb, bi-bi-bííí", nagyon gyerekes, amit csinálsz...

Fyrex
lol nekem össz ha volt 3 büntim

de mostmár tényleg haggyuk, részemrõl písz

Avanti Crociati!

nekem nem emgy 5.2.2-es kitserverrel a WE9LE, azt irja hogy hiba a WE9LEK.exe inditásakor...
nem tudjátok mi a baj?

KillR
amúgy egy csónakban evezünk te vak, nem látod??? neked is ott vírit a pofád mellett az a jelecske...nagyon primitív dolog olyan dolgot felemlegetni a másik lejáratására, ami az illetõre is igaz...

KillR
"haggyuk" - de szép is a magyar nyelv...

Fyrex
te azthiszed attól van igazad ha káromkodsz?

inkább haggyuk ezt mert még a végén megint 3 büntivel végzed

nah csoki

Avanti Crociati!

Fyrex
nyugalom nem kell ilyen érzékenynek lenni nem bántásból írtam

ezen ennyit gondolkoztál? ^^

Avanti Crociati!

KillR
én nem sértõdtem meg, és nem én kötöttem beléd, hanem fordítva volt, csak vissza kell nézni, ne legyél már ekkora hülye...bazzeg...jbal szint...

Fyrex
ohh a lelkembe gázoltál nem kell besértõdni

de ha muszáJ köss belém ^^

Avanti Crociati!

Fyrex
te írtad, nem én 😛

Avanti Crociati!

KillR
ja, arról nem is beszélve, én is bele tudok kötni a te hozzászólásaidba, ha annyira muszály, kötöszködõském: "értessz", "nem|baj", vagy amikor angol nyelvet magyar toldalékkal látsz el: "facehez"...
ugyanmár, nem kellenek az ilyen gyerekes faszságok...

KillR
ez az istenezés még viccnek is rossz, ugyanmár...

Fyrex
bevedted?

szép nyelv a magyar

nemtom én a helyedben nem tekinteném jbalt az istenemnek de végülis ahogy érzed, ígyis lehet bókolni

Avanti Crociati!

KillR
istenem, jbal, te milyen kis hülye naív vagy, bazzeg...ezt is bevedted?? hát én beszarok rajtad...😄
bár már megszokhattam volna...

tobias88
Ha észrevetted volna, ezt a hírt Április 1-én írták a magyar poénos fenegyerekek asszem a pcdome magazin oldalán!
már mint a bajnoko ligájába és kiütötte a Fc portot ,celticet és döntetlent jáccot az interrel <#worship>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

vagy inkább raknának szlovák ligát,sokkal szinvonalasabb mint a magyar, az artmedia Bratislava bejutott mult éven a fõtáblára(csoportokba).

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jbal
lol
ha igaz is minek ez a szar?raknák inkább a belga,török,görög ezek közül valamelyiket

Eheze mit szóltok?
A Konami legnagyobb megelégedésünkre úgy döntött, hogy érdemes odafigyelni a magyarországi élvonalbeli futballra. A csapat amellett határozott, hogy az idén megjelenõ Pro Evolution Soccer 6-ban helyet kap majd egy újabb bajnokság is, méghozzá a magyar.

Ennek értelmében, ahogyan a Premier League, úgy az NB-1 is jelen lesz a szimulátorban. Természetesen az elsõ osztály összes együttese szerepel majd a játékban, így a bajnoki címvédõ Loki, a másik két fõ bajnoki esélyes Újpest és Fehérvár, valamint az idén gyengélkedõ Ferencváros is. Megszokott módon azonban nem eredeti nevükön, hanem kitalált álnévvel kapnak majd helyet a klubok. A DVSC például „Reds”, az Újpest „Purple Devils”, míg a Fradi „Green Eagles” néven kerül majd be a Pro Evolution Soccer 6-ba.

Az ígéretek szerint egyébként valamikor idén õsszel kaphatjuk kézhez a PES 6-ot

Fyrex
jó látom nem értessz... nembaj már hozzászoktam

Avanti Crociati!

jbal
Fyrex nem a gép hibáiból lövök gólt.csak ott nincs lag.de ez a beadogatás meg az elõtte lévõ cselezgetés.hát ott lhetetlen szerelni laggal.és sokaknak ez a játékuk
azt meg nem lehet h mindig kifejelgetem.ahhoz szar a védelem

sziasztok! milyen progival tudom a shopban levõ cuccokat lockolnom? Mert sajnos alapbol megvan véve minden, és így a classic játékosokat is lehet igazolni ML -ben.

Elöre is kösz.

Üdv.
Breki33
Na milyen lett a csukacsomag?

Leírástól eltérõen graphic studioval berakható
tobias88
én ha más ellen játszok, az a taktikám, hogy a lövést vagy fejest megakadályozzam, adogasson be amennyit akar, ha kifejelem! Ja, és a lövõcselre mindenki el szokott menni, meg a visszahúzásra!
Fyrex
hát igen itt ésszel is kéne játszani, nem csak a gép hibáiból gólt lõni, nemcsoda h nehezebb

Avanti Crociati!

jbal
á lehetetlen nyerni ebben az ONLINE-ban.hiába szerzem meg a vezetést vagy akármi úgyis kiegyenlítenek.a védõim lószart se érnek.rakok markingot és olyan mintha semmi se lenne.két játékos kimegy szélre 1 emberre középen meg üresen a másik.

Breki33
Breki33
Aki ügyes megtalálja P

Most nézem nincs dragao stadium a kitserveres stadionpackban?

Pedig pont ki akartam jasvítani mert a we9-es nagyon jó
Fyrex
nah próba cseresznye 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
nah szép lesz ez várjuk a végleges verziót<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Breki33
9csöves9
na elkezdek újra játszani,elég sok mindenrõl lemaradtam de majd behozom

elõszõr is azzal kezdtem hogy szétkapom a gamepadot...hát minden elismerésem annak aki ezt már megtette,kész mûvészet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Breki33
Az új csukapackban feljavítom kicsit a csukákat

Breki33
Breki33
Breki33

Nem tudom, nem én csináltam, és még nem is próübáltam ki.....

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

így van!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

A maygar labdarugás nem nagyon érdekel már élõben, de Imádom a Fradit és kiakarom csinálni az egyik haver kedvencét , a Debrecent. Meg amugy is kiváncsi vok,hogy mien.

köszi szépen ,de olvastam ott valamit,hogy ne legyen fent semmi patch,mert bezavarhat, nekem superpatch 3.0 van fent, meg lasztik, fog menni?