PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
first
Estádio do Dragão, Porto
In game:
http://www.mytempdir.com/852918
mind1, visszarakom a régit, ahhoz vagyok úgy is szokva....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, mint a pes4-ben, hoyg egy fejet 3-dben szerkeszteni?? már nem emlékszem a progi nevére, de azt tom, mert használtam is, hogy fehér a fej, és lehet rajta pontok szerint 3d-ben alakítgatni tetszés szerint. Pes5-höz mintha nem lenne ilyen, tehát az arcnak csak a képét tudom változtatni, a "skinjét", de az alakját nem....tudnátok segíteni?
Jól behoztál 😊
Mondjuk én már jópár hónapja nem vagyok aktív.
Mikilaci:sztem ezt peshungary-n kérdezd mi nem használjuk a HEP-et
Mi lehet a buktató ?
LAci
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
én is azt használom, a friss keretek miatt !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sajnos egyre többen csinálják😞
1x gondoltam kiszúrok a gyerekkel és nem léepek ki, hanem hagyom kiváncsiságból, hogy meddig tartja a játékot ... 40perc után még mindig tartotta na akkor jött az alt+f4 !
Még abból van elegem, ha berúgok 1-2 gólt és egybõl kilép a gyerek... ilyenkor van az hogy ált. vagy eltünik a meccs és nincs benne a statba, vagy 3-0-al az övé pedig ö lépett ki!
Megfigyeltem azt is, hogy ha 3-4 meccset játszol ugyanazzal, akkor is ált. csak az elsõ van benne a stat.-ba a többi eltünik valahogy ...
Amúgy csapatkeretekben is vannak érdekes dolgok.Rendre jönnek emberek akiknél Van Nistelroy már a Real-ban van,vagy Shevchenko a Chelsea-ben.És ezt az én alap játékom simán megeszi mindenféle megszakadás nélkül.Gondolom ez valami zseniális on-line rosternek vagy nem tudom minek köszönhetõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Õ kezd erõs lag vezet, kiegyenlítek távoli lövésbõl, lag mintha fokózosna és rúg kettõt.
Második félidõben végigtámadom egyet bevágok, de már 88-adik perc és semmi
aztán végén bekotrok egyet és utánna lefújják a meccset
3-3
Még egyet nem mertem bevállalni és mivel nem erõltette visszavágó nem volt.
Mondjuk már rég használtam.
Annó egy "úriember" itt követelte tõlem priviben, hogy áruljam el tök erõszakosan.
Mikor sokadik követelésére se tettem mivel látszott mire használná, kibújt a szög a zsákból és asz addigi mézesmázos modor helyet elkezdett minõsíthetetlen hangnemben szidni.
Ilyen ellen egyet tehetsz, hogy vársz, vagy ha gyanús teis ezt csinálod idõkérésnél.
Ha kilépsz egyértelmûen övé a mecs mivel te kiléptél.
Na asszem egy darabig nem játszok megint mert ugy felidegesitett ez a kis ....... hogy nem is tudom.
Meg ma volt még egy meccsem amit nyertem és nem került be a stat-ba,de azon nem húzom már fel magam,de amit ez mûvelt...
<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Jó rég nem olvastam már ezt a topikot.
Na de most olyan ellenfélre akadtam...Az ilyet szaporitani kéne.
Szoba neve amit nyitott a lobby-n "Fair Play" .Na mondom ez biztos egy becsületes alany,aki talán még visszavágót is ad ha Õ nyer,vagy ilyenek.
Elsö félidõ változatos küzdelmet hozott,csak aztán kapott egy gólt ami igen kihozta a sodrából a fair play emberünket igy a szünetre ez fogadott chat-en...
2. félidõben sikerült még egyet begyürni,akkor hasonló kirohanásokal boldogitott.Aztán jött a következõ fair play.Embere lesérül,a támadást végigviszi,én leszerelem,kipasszolom a labdát bedobásra hogy az emberét levigyék.Erre bedobja és persze eszébe sincs visszaadni a labdát,hanem két passz után kapuralövés,még jó hogy az emberembe lõtte...
A végén aztán benyomok egy cserét,aztán csakhogy közben valahogy sikeült befagyasztania a játékot és most igy áll kb 10 perce:
Most mindjárt újrainditom,kiváncsi vagyok a meccs kié lett...
2006. aug. 02. 10:40 | Privát | Galéria | Válasz | #26791
jah még valami
melyik nagyobb átfogó patchet érdemes letölteni most? vagy továbbra is a superpatch a legjobb?
Breki33
2006. aug. 02. 10:41 | Privát | Galéria | Válasz | #26793
hamarosan jön a 4-es
de mihez pes5 we9 WE9LE?
Válasz 'Fyrex' üzenetére (#26791)
#27034 -ban lévõt beraktam illetve javítottam mert a we9-ben nagyon jól néz ki ami bent van, de vmiért nem lett olyan
holnap megnézem és berakom azt vhogy
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/851249
link
mert multkor vitatkoztunk rajta hogy látható-e meccs közben. de nem a klippre gondolok,amikor befujja a lest,hanem ugy általába,megköszönném.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
na mind1.oldalt nem tudsz hol keressem?
vagy a legutolsó az az sgn falkhon 4.0?
ezt találtam ki ellene de aztán megcsinálták módosítva a bínt
nemtudom vannak-e mert nem rakom fel
az online rosterben vannak logo-k,mezek meg javított nevek?mert az lenne fontos és h új igazolások.tudod milyen rosterrõl beszélek.melyik a legújabb ilyen?
az ac milannal jáccottam, és a 85. percben sikerült adnom egy nagyon szerencsétlen golt,a kapusuk becsuszott labdával a kapuba,erre a hosszabbitásban jön egy beadás , kijön a kapus kb.az 5-ösre és mint a volleyball - ban beüti a labdát,mint a röplabdában,simán leütötte, hát mmost mehetek a 2x 15-öt. <#szomoru1>#szomoru1>