PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
aztán kérdés egyáltalán el fog-e indulni.
Ha igen, akkor nyomok quick matchet, és 2-3 után majd írok 😄
Nagyon kiváncsi vagyok az új játékmenetre!!
Nyilván ilyen finomságok, hogy indítások, cselek gyengítése, lövések, kapusok változása, stb az majd tapasztalatból jön ki, és nem 1-2 meccs alapján, de azért az elsõ benyomás is fontos.
Amikor tavaly kb. ilyenkor, vagy inkább szeptemberben elõször indítottam el a PES5öt (életemben nem játszottam PESsel, elõtte meg 2001ben fifát 😄), akkor rögtön megfogott a gém, és bár nem voltam jó, de éreztem, hogy ez olyan játék, amit meg akarok tanulni játszani..
Kiv. leszek, lesz-e immáron PES5ös tapasztalattal hasonló érzés PES6hoz, nem pedig csak az hogy új játék, és darálni kell tovább a dolgokat, ha már PES5öztem....
40-80 között jött, nekem még 40 perc ha így marad.
de ez az 1.24 gigás.
Breki te is arról a változatról beszélsz?
vagy az milyen lesz? sima európai?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
de ha van tapasztalatod elõtte írd meg.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de ami 1.24et szedünk lehet hogy csak angol verzió pl... (mivel eng)..
szal lehet mind2 müxik, csak az többnyelvû, teljesebb. 😊
mondjuk angol kommentár kell a ráknak 😄😄 olaszt/spanyolt! 😄
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
"SecuROM 7.00.00.0050 is the Protection."
Ebbõl kiindulva valami Securomloader vagy ilyen csoda nem viszi?
nemistom,dee mióta ilen közel az új PES azóta "vadulok" <#wave>#wave><#eljen>#eljen>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Camera van. Nem Wild,mert az a Michelle.<#vigyor4>#vigyor4>
Viszont Wide van,az szerintem távolabb került a pályától,igy még nagyobb terület belátható,viszont persze kisebbek lettek az emberek.
Aztán majd kiderül jó-e, ha nem, akkor feleslegesen foglaltam le a sávom 😄
Gabe a kontroller beállítás-ról nem mondtál még semmit. ua. mint PES5 ?
illetve a kameranézetek (wild?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Állítólag mûködik, ha nem sorry