PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unpack, mount with dt4 all emu options on, install, use our included loader, play!
serial: J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7
(DT 4.06HE-t használok )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
100% most telepítettem és indítottam el !
Késöbb tudom csak kipróbálni, sajna most vissza kell térnem a melóhoz, este majd írok róla bõvebben, de sztem addig Ti is kipróbáljátok !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
4.06Es deamon. All option ON
Azzal a progival indítanám a PES6.exet
De mégis írja, h. rakjam be az original DVDt... ejj, mi lehet a gond? valaki nem tudja? 😊
csak 5 nehézségi szint van, nem lehet pes shopban sem venni 6.-at sem labdát 😊 12 labda van
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Kipróbáltam, mûködik! A 'Tools' könyvtárban levõ csomagolt exe-vel inditsátok a játékot akkor nem lesz gond az elindítással. Ja, és a legújabb 4.06-os Daemon-nal mountoljátok be! Amúgy király a játék, bár még csak egy meccset játszottam vele, mert holnap zh! Német liga nincs benne sajnos, meg angol licensz sincs, de sztem az elsõ patch orvosolja majd a problémát! Na, vegyétek, vigyétek! PES 6!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Be vagyok már szarva, hogy akkor most melyiket lehet szedni és melyiket nem.
Nem akarok pórul járni de már nagyon kipróbálnám.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Pro Evoloution Soccer 6 (Clone DVD)
Érdekes, mert én találom ott, ahol írtam.
http://louchuck.blogspot.com/2006_08_20_louchuck_archive.html
Super Internet TV 6.8
Super Internet TV allows you to watch 1000+ live television channels and listen to 1300+ online radio stations from 100+ countries. There is no need for a TV Tuner card because all the channels are streamed through your Internet connection.
For most TV and Radio channels a modem speed of 56Kb/s is required, for the broadband TV stations you need 300 Kb/s. This software comes with automatic TV station updates so it will never be out of date. If you are interested in learning languages or alternative programming, this is a good choice for you!
Features:
- More than 1000 FREE TV stations. (see TV channel list)
- More than 1300 FREE radio stations. (see radio channel list)
- More than 200 live webcams. (see webcam list)
- NO TV tuner card required!
- Automatic channel list updates.
- Supports high bandwidth stations.
- Supports thousands of skins(visual styles *.msstyles)
- Resizable screen,including full-screen mode
http://rapidshare.de/files/30386092/Super_Internet_TV_6.8.FULL.rar
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A #28676-ban irnak egy progit,azt iséreld meg használni.
Ilyenkor mi van ?
viszont kb. 10 perc és nekem lejön. De most visszafekszem még egy picit, csak felébresztettek telóval. 😛
Ez PS2-es😊
de azért szedem a netest is, kitudja kishazánkba hány napos késéssel ér ide...
Steam Nick: adakiller
Máris rip... Nade majd kiderül. Sajna késõbb, mint gondoltam, de majd csak lesz vhogy. Max. holnap 😄
Breki tudnál segíteni ebben? azokat megadni, amiket te is töltesz? Megköszönném. Priviben is jó, link, torrentfile, bármi...
Amúgy belenéztem abba amit töltök..
PES6.iso
lol??
lehet full kamu...
Breki tudsz olyan torrentet küldeni nekem pl (file/link), ami vélhetõen jó? mert pl. mdf az sanszosabb, mint 1 ISO....... mert ott se securom, se semmi... szal lehet átejtés volt ez a töltés.