PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõvel,amikor mindenki megtanulja hogy most hogy lehet jól,potossan eléállni a másiknak,leütközni,akkor ugyanolyan lesz mint régebben.
Becsúcsások szintugy.Más lett a ritmus-távolság,szokni kell.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én mindig így csinálom 0_text1 és utánna visszanevezem kivéve az 1-et
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Szerintem nem. Mostanra egy nagy rohanás lett a játék, néha arra sincs idõm, hogy a radarra rápillantsak, mert egyszerûen addigra elvesztem a labdát.
Szvsz, szerintem gyorsabb lett a játékmenet, talán ettõl lett nehezebb is, pl. szerelni szinte lehetetlen (nekem).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
hogyan kell bekapcsolni?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
CSAK a Fradi
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
és semmi hülyeség nem volt benne
felcseréled a szerepeket......
CSAK a Fradi
és semmi hülyeség nem volt benne
felcsréled a szerepeket......
Azt azért nem mondanám hogy a fifa jobb,mert az messze nem igaz.De a gép képességeihez képest nagyon gyenge lett.A multi rész borzasztóan "fapados" ,szerintem a grafika se valami hú de nagy (bár van akinek tetszik).
Ebbõl 360-on sokkal többet ki lehetett volna hozni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és az mitõl van h néha pl.ha száll a labda kirúgásnál de máskor is szétcsúszik a kép.egy ilyen vízszintes vonalféle van de nem is vonal hanem a gyep mintha kettéválasztották volna?
De ha mégse:
akkor is a játékon kívül nem akarok másról beszélni, fõleg nem ilyen csapatflémrõl. Mindenki azzal a csapattal játszik, amivel szeretne. Max veszít, mert gyenge. és? Szerintem :D
"Hello.Hát nekem megvan Xbox360-ra a Pro és sajnos nagyon rosszra sikerült,persze ez az én véleményem.Még a PC-s verzió nincs meg,de nagyon remélem,hogy nem ilyen,mert akkor idén a FIFA-t kell kihozni gyõztesnek.Annyit mondanék,hogy akinek van Xbox 360-asa,az semmikép ne vegye meg a PES-t rá.
Idén nekem viszont meglepetést okozott az EA a FIFA-val,egyszerûen nem tom megunni. "
a labdapackokat a 0_text-be és az e_text-be is be kell rakni egyik a játékban a labda a másik a menüben mikor meccs elõtt kiválasztod
amúgy az eredetinél nem lehet roszabb és úgyis jön majd szreintem ZEusz