PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GY MIÉRT LÉP KI FÉLIDÕBEN MINDIG A JÁTÉK?AU ONLINE RÉSZNÉL?????
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nvidianal sokkal jobbra be lehet lõni és hozzárendelni az exe-hez
tehát pl a játékban lesz nagyobb a kontraszt és automatikusan indul az exevel ez a beállítás
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Én a lodmixerrel tudtam szebbé tenni, az elég látványos javulást hozott.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Breki hol van stadion pecs ?
De ha most mindnél rosszul van belõve, akkor egyenként be kéne állítanom?
CSAK a Fradi
Õõõ, most akkor a színhez mit és hol állítsak?
CSAK a Fradi
De most máshogy néz ki a fûv, egyáltalán nem pacás, viszont nem is szép.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
lehet meretet kellett volna növelni a bin-ben
meg tudod mutatni a bines texturát?
CSAK a Fradi
Tényleg nagy munka lehetett, bár én nem mindenhol látok változást...
CSAK a Fradi
Ne csináld ezt.
Mindenki tudja, hogy a te füveid világhírûek, ez nem túlzás.
Miért foglalkozol a kritikusokkal?
Emlékezz rá hogy rengeteg dícsérõ szót is kaptál inkább azokra az emberekre gondolj.
Segíts a superpatch berakásába.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Én nemis vállalnám ilyen gyorsan
Gondolom a stadionokat nem javította csak a füvet cserélte
Olipicot mindjárt nézek
CSAK a Fradi
Superpatch ha lesz azt rendesen megcsinálni kb egy hónap, de én nem biztos, hogy részt veszek benne.
Egyrészt idõhiány másrészt nincs szukségem arra, hogy aztán olyanok szólogassanak be akik semmit se csináltak még, de kritizálni mások munkáját azt tudják.
Azt szeretném megkérdezni, mivel én nem nagyon szeretem ezeket a szedett vedett kiegészítõket berakosgatni egyenként a játékba, hogy szerintetek mikor várható, hogy megjelenik majd egy nagyobb, mindent átfogó patc, pl olyan mint a superpatch?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)