PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a gs?
ez teccik?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
newolimpico.rar (5,103,472 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1042883
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1042883
Esküszöm, a BL reklámtáblákat nem tudom betenni. Megynyitom a dkz-vel a 0_text -et, aztán nyomok egy importot a 6922-es -es fájlon, az ikonja megváltozik, és kilépek. Gondolom így kell csinálni. Csak mert a játékban meg még sehol nem láttam a reklámtáblákat. Segítsen vki ha tud, köszi.
Wow, ezek nagyin királyul néznek ki, pont most mondta haver, hogy jó lenne, ha lenne olyan pálya, ami fullra havas.<#finom>#finom>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
dkz studióval kijelölöd mi legyen benne és
de nekem spanyolul van így most pontosan nem tudom
de nekem spanyolul van így most pontosan nem tudom
De a map-be rakd bele a másik tartalmát hogy benne legyen minden
Tudja valaki hogyan lehet DKZ patchet gyártani???
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
sztem még nincs ilyen.pes5-höz volt.Breki a pes5-ös stadionok mûködnek mert akkor be lehet rakni?
most jó de vagy a válogatott vagy a klub attól függ meiket irom felül amit Glasses irt...
nálam semmi változás a mezekben ugyanaz mint az alap.
ja jó megvan
mit cseréltél ki mire ?
szuper mûködnek a pes5-ös fényképrõl készített 512-es labdáim
szerintem sokkal szebbek mint a bentlévõ 256-osok más mdl-el laposan

szerintem sokkal szebbek mint a bentlévõ 256-osok más mdl-el laposan

Vki tudna adni 1 pontos linket egy terempályához , amit Pes6-ba be lehetne rakni ? És ez melyik stadion helyére kerül be ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nem tudok róla
nincs kedvem megint hetekig dolgozni azért, hogy aztán hozzánemértõk próbáljanak kioktatni
most dolgozzon más
nincs kedvem megint hetekig dolgozni azért, hogy aztán hozzánemértõk próbáljanak kioktatni
most dolgozzon más
Breki te részt veszel az Evolution patch készítésében?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
2v2 meccsek nem kerülnek a statisztikába,legalábbis nekem egy se került.Kissé igazságtalan is lenne.
De az 1v1 is xar,mert nekem most 8-10-4 a statisztika szerint az arány,de ez annak köszönhetõ hogy csomó meccset 0-0-és döntetlennek vesz valamiért.Kb olyan 12-3-7 lenne nekem a valós adat...
De az 1v1 is xar,mert nekem most 8-10-4 a statisztika szerint az arány,de ez annak köszönhetõ hogy csomó meccset 0-0-és döntetlennek vesz valamiért.Kb olyan 12-3-7 lenne nekem a valós adat...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hello,nekem nem jók ezek a mezek(epl,national),a múltkori(lpool,chelsea...)meg simán jó! Most mit kell tennem hogy jó legyen!? Köszi
jah.
Ez a 3. csávó meg lol, 20 másodpercenként megállt a játékom 1 másodpercre, de valszeg neki nem, mert cselezett tovább, és be is lõtte a gólt. Egyik pillanatban 20 méterre volt, másikban 11re lõtte be a gólt. Meg egész meccsen alig reagált a gombokra.
El is mehet a faxomba az összes, na ennyit az 1v1ekrõl.
3meccsbõl mind3nál szivatott, ennyi elég is volt. :D
Ziccereket úgyis kihagytam/om, fölösleges gyakorolni... Ott rohadjon meg ahol van. :D
Ez a 3. csávó meg lol, 20 másodpercenként megállt a játékom 1 másodpercre, de valszeg neki nem, mert cselezett tovább, és be is lõtte a gólt. Egyik pillanatban 20 méterre volt, másikban 11re lõtte be a gólt. Meg egész meccsen alig reagált a gombokra.
El is mehet a faxomba az összes, na ennyit az 1v1ekrõl.
3meccsbõl mind3nál szivatott, ennyi elég is volt. :D
Ziccereket úgyis kihagytam/om, fölösleges gyakorolni... Ott rohadjon meg ahol van. :D
Mert a barca a bl gyõztes....
Jövõre mindenki lyonnal lesz<#wink>#wink>
Jövõre mindenki lyonnal lesz<#wink>#wink>
most el kezdte számolni a meccseket. Tegnap még nem számolta, de lehet, mert 2v2 volt? nemtom, nem hinném.
hm, most másik csávónál Chelsea Barca azt csinálta, h. elveszem labdát 16osomnál, és nyomnám a passz gombot.
Megnyomom 1* semmi (2õt tol), még 1*, semmi (még 2), megnyomom 3* a k.a. de akkor se, és belevezeti a csatárba, aki elveszi, rálövi éles szögbõl rövidre, és a kapus lukas kezei között bepotyázza gólra..
mekkora már. :DD
Szegény védõ agyrázkódást szenvedett, és nem tudta hol van 10 másodpercig, és azért csinálta így? :D A kapusa meg az életéért aggódott, azért nem védett rendesen? :D
Aztán így ki is egyenlített, de aztán csak megnyertem, mert legközelebb már "bevette" a passz gombot...
Megnyomom 1* semmi (2õt tol), még 1*, semmi (még 2), megnyomom 3* a k.a. de akkor se, és belevezeti a csatárba, aki elveszi, rálövi éles szögbõl rövidre, és a kapus lukas kezei között bepotyázza gólra..
mekkora már. :DD
Szegény védõ agyrázkódást szenvedett, és nem tudta hol van 10 másodpercig, és azért csinálta így? :D A kapusa meg az életéért aggódott, azért nem védett rendesen? :D
Aztán így ki is egyenlített, de aztán csak megnyertem, mert legközelebb már "bevette" a passz gombot...
ez az 1v1es online ugyanolyan szopatás, mint PES5ben.
félpályán se lép át a gyerek 1. félidõben és megyek 2-0ra, de kb. 8-0 lehetett volna, 2. ban , meg kapusom 2* bevéd egy kb. hazaejtésnyi labdát + 3 emberrel a nyakán 20ról begurít egy labdát, és 3-2re nyer.
Mekkora lol. :D
félpályán se lép át a gyerek 1. félidõben és megyek 2-0ra, de kb. 8-0 lehetett volna, 2. ban , meg kapusom 2* bevéd egy kb. hazaejtésnyi labdát + 3 emberrel a nyakán 20ról begurít egy labdát, és 3-2re nyer.
Mekkora lol. :D
tök vicces, a pontszámom meg mindenem nõ folyamatosan, de a játszott meccsek száma, stb egyéb statisztika nem változik.
Ez nálatok is vagy, akik onlineoltok?? Vagy lehet behülyült nálam, és újat kéne csinálni?
Ez nálatok is vagy, akik onlineoltok?? Vagy lehet behülyült nálam, és újat kéne csinálni?
Csak egy olyan kérdésem van hogy lehet kiválasztania 3 . mezt a kitserveren belül ahol van mert nem mükszik.
Sikerült jó lett felül írttam a kserv.cfg file-t meg lerövidettem a add this to map-ot map-re
Oksa megköszöném
it only happens when playing online (network).
I've got my copy of the game now from gameplay.co.uk, so i can fix it now.
I've got my copy of the game now from gameplay.co.uk, so i can fix it now.
nálam simán jó
bár csak három csapatot próbáltam, de a Juve-Inter és a Milán is jó volt az enyémben, na majd megkeresem azt a kitserver alapot amit használok
bár csak három csapatot próbáltam, de a Juve-Inter és a Milán is jó volt az enyémben, na majd megkeresem azt a kitserver alapot amit használok
az mitõl van, hogy az új kitservertõl 2 mez jelenik meg választásnál? egyik elcsúszva lejjebb..
Nem zavar, csak nemtom, orvosolható-e pl.
Azt az updated DLLt beraktam, de az úgyse erre vonatkozott.
Nem zavar, csak nemtom, orvosolható-e pl.
Azt az updated DLLt beraktam, de az úgyse erre vonatkozott.
Beraktam ezeket de el van csúszva az egész
Pes 6 Stadions
Deutschland
Allianz Arena - FC Bayern München - fretz - download - screen
Generali Sportpark - Unterhaching - <4D>4D> Nossy - download - screen
Rhein Energie Stadion - 1. FC Köln - <4D>4D>Nossy - download - screen
Ruhrstadion - VFL Bochum - Chris da Filipinno - download - screen
Playmobilstadion - Greuther Fürth - <4d>4d>Nossy - download - screen
Weserstadion - SV Werder Bremen - Norman_KSC - download - screen
Wildpark - Karlsruher Sportclub - Norman_KSC - download - screen
England
Anfield Road - Liverpool FC - mIGUEL -