PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Amúgy szép a tegnapi Chelsea mez is.

Bár emlékszem, PES5höz gyártott dupla akkora mezek mennyire szépek voltak...

A Bundesliga mezei nekem öszevissza vannak, hogy tudom meg nézni melyikcsapat melyik számhoz tartozik?

horpeti
jah, csak azt én sose használtam, majd most.

Izé.

Tegnap linkelt angol pack 9 megás, a mostani cirka 8...

Szal az tuti, h. nem ugyanaz. Vagy minõségbeli eltérés van, vagy mennyiség beli.. Utóbbi lenne a jobb..

Breki33
i think edit menu
horpeti
Hogy tudom jól tesztelni, hogy bementek jól a mezek? :)

Hiszen nem minden csapattal szoktam lenni... Pl. tudom hogy Chelsea minden szponzor nélküli, szóval ha megjelenik vmi, akkor már tudom, h. sikerült.. :D

Breki33
akkor biztos másik stadionba raktad

linkelj egy képet gs-ben errõl

ha másik stadionba rakod akkor a san siroban hiába nézed
Mit csinálok rosszul nem tudom belerakni a mezeket! A múltkoriakat,lpool,chelsea,germany,milan...simán ment,de már a tegnap kilinkeltet sem sikerült,meg ezt a mait sem,pedig mindent ugyanúgy csináltam! Vmit máshogy kell,vagy kell még vmi progi? Help plíííízzz!
Breki33
a nemzeti pack ugye csak a válogatottak......

ez mind ugyanaz csak részenként
horpeti
jah, EPL az angol. Sry. :)

Shevchenko
Graphic Studio látja a reklámtáblákat és mégis a KONAMI marad benne.

FORZA MILAN!!!

horpeti
tegnap egy 9 megás EPL packot és egy 25 megás nemzeti packot linkeltél.

Mivel a mostani országokra bontott csomagjaid közül már csak a francia 9 megás, gondolom ez sokkal bõvebb... Ezért kérdeztem, melyik lehet a "jobb".

Shevchenko
Benne van és nemtudom mit kell csinálni ilyenkor.

FORZA MILAN!!!

Breki33
sztem ugyanezeket linkeltem de mivel képek elég egyszerûen összehasonlíthatóak
Breki33
nézd meg gs-el tényleg benne van-e
horpeti
a kserv.cfgt is tényleg felül kell írni? (most hogy raknám be a tegnap linkelt EPL mezeket, látom, hogy azt is felülírja, mert néhány dolgot még beleír... :)

Gondolom elég 1* felülírni.. :D

Breki33
hol lehetnek?

ugyanott mint eddig csak szebbek

Olimpicohoz vagy gs-hel és az említett afl file akkor simán könyvtárastul vagy dkz-vel de akkor az olimpico nevüeket át kell nevezni unknow.....-ra (amilyen eredetileg a 0_text-ben)
horpeti
Breki linkeltél korábban is mezpackot.

Azt felülírjuk az újabban linkelt mezekkel, ha lenne egyezõ? (tehát melyik szted a jobb)

horpeti
közben ugye nem játszol a PES6tal éppen? :)

saviola83
Ezeket mivel lehet betenni a játába?

Nem a crack-el van bajom, hanem hogy nem tudom felülírni az eredeti exe-t.

A játékot a c:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 mappába installáltam (ez az alap). És ebbe a könyvtárba nincs jogom írni, pedig én vagyok a rendszergazda. Mégcsak törölni sem tudom az eredeti exe file-t. És sehogy nem bírom leszedni az írásvédettséget. Amikor megpróbálom rámásolni az image file-ben lévõ crack könyvtárból a pes6.exe filet, ezt írja ki: A hozzáférés le van tiltva.
Próbáltam már csökkentett módban is, de semmi, mintha éppen futna a file, de nem fut sehol.

Lécci segítsetek!!!!

hello! Breki! Köszi,mappástól raktam be a stadionokat,csak nem találom õket a játékban,hol lehetnek?+az olimpicot hogy tegyem be? Mégegy:az arcokat hogyan tudom betenni?(jók a pes5-ös arcok?) Köszi,elõre is:Laci
Shevchenko
Lecserélem a reklámtáblákat és marad a KONAMI,most már lassan kezdek megõrülni,hogy ez mitöl lehet.Mindent kicseréltem faszán a játékba csak a reklámtáblákat nem.Valaki leírná lépésrõl lépésre mit kell csinálni?Köszi

FORZA MILAN!!!

Sziasztok!
Olvastam, hogy be lehet állítani a "space"-t pl az R2-re, csak azt nem találtam h ennek mi a módja. Nekem nem teszi be pedig próbálgattam elég sokféle képpen.
Valaki tudja esetleg a megoldást?

Elõre is köszi!

Breki33
ha a korábban kilinkelt afl vagy milyen filet letöltöd látni fogod a GS-ben.

Mondjuk ezzel érdekes kiexportálni a stadionokat mert így olimpico néven lesz pl a stadion bin
Breki33
általában könyvtárastul van tehát célszerû könyvtárat egyben megadni
és abból importálni

baloldalt van kis ikonja
Breki33
kitserver meg a K-patch teljesen más

az utobbit dkz studióval kell telepíteni ha fent van rákkatintva automatikusan elindul és már csak az import directory-t esetleg a konkrét asf-et kell megadni
Shevchenko
Probált ezzel a crackel

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-pes6!rar

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Ok majd megbeszéljük <#eljen>

FORZA MILAN!!!

Hi All!!

Olyan kérdésem lenne, hogy megvan a game, fel lett telepítve, és amikor crack-elni akarom, azt írja, hogy írásvédett a pes6.exe file. Na akkor gondoltam leveszem róla az írásvédettséget, de sehogy nem sikerült!

Erre valaki tud megoldást?? Olvastam vissza, kerestem, de nem találtam ilyen problémát.

Lécci valaki segítsen, mert meg fogok õrûlni!!

Elõre is köszönöm, üdv.: Homály

horpeti
Sheva majd legközelebb mi jönnénk Rollal.. Csak ne ilyen késõn max. :)

Sziasztok!Pes 6-ban meccs közben hol lehet quick setting-et állítani?
Pes 5-ben meg volt de itt nem találom.

Shevchenko
Valaki jön oline 2-2?

FORZA MILAN!!!

SubZero911
Lövésnél lehet csavarni ?,? HA igen mi a fenével, nem jövök rá ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Még egy kérdés : arcokat szeretnék betenni,de hol vannak a faces,hairw...bin filek????
A stadionoknál a sok unknow filet egyenként kell importálni,vagy van egyszerûbb módja is? Lécci,ha igen vki írja meg nekem! Köszi:Laci
SubZero911
TUdom, FAQ.....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Kis HELP kezdõnek :

A kitservert, vagyis a K-PATCH 0.1-et és az 1.2-t miképpen kell telepíteni ?

Még a PES5-ben csináltam ilyet, de az rég vót...

Pedig jó lenne ha megololdható lenne mint a pes4nél:-)
Terminátor14
Nem, csak eredetivel.

CSAK a Fradi

A pes6 lehet online módban már játszani?? (ha nem tiszta a verzió)
köszi
mecs közben megtaláltam.

Hegeace
ezek szerint ... :D

Heló szia remélem hogy vagy

Terminátor14
olyan opciót keress hogy player settings (meccs közben is át lehet állítani), és ott tedd manualra.

CSAK a Fradi

Player settings, és ott a középsõ izét manualra rakod.

sziazstok!
hol kell kikapcsolni a játékban az autómata játékosválasztót? Mikor játszok az aktív játékost mindig a gép választja és állandóan ugrál mikor passzol az ellen. A legzavaróbb a 16-nál mikor mindenki bent tömörül.
Elõre is köszi a segítséget.

Terminátor14
Nagy felbontásúak? (ezt jelenti a hd:))

CSAK a Fradi

Hegeace
nagyon nem értek hozzá csak kifigyeltem a gémbõl :D

Heló szia remélem hogy vagy

Terminátor14
Hd mezek? Ha igen, akkor az a problem.

CSAK a Fradi