81526
-
Persze hogy jó,még mindig jobb mint a Fifa. -
szerintetek jó ez a játék PS2-re? -
de jó hogy neked rugnak gólt,de most hogy így irod ténleg vagy szöglet vagy beadás semmi mást nemtudnak.(Sajnos) -
Ha gép eggyáltalán gólt rug és lessz 6-2 a végeredmény abból a 2 gólból 1 szabad meg 1 szöglet vagy,gyanis a gép csinélja ezeket amit leírtál legalábbis top playeren,mert máshogy nemtud.Shevának szerintem igaza van abba hogy gyenge a gép. -
Rol3 #41650 Ha csak az erőséggel lenne gond....
Én már 1 hónapja uninstalláltam a játékot. -
No mindegy inkább azt mondjátok meg érdemes leszedni ez az új patch-et? -
fú nem took pontos időt neked mondani, játszottam we8al, pes5el meg 6-al... de azért van mikor nyerek 5-0-ra vayg 4-0-ra elég sokszor cska van mikor sokáig bénázok... -
Mikor kezdél el PES-ezni? -
Eddig én úgy vettem eszre hogy az elözző PES sorozatok erösebbek lettek volna. -
hát az attól függ ki milyen erős és hogy játszik... -
Mindegy hadjuk ténleg nem vitázni jöttem,de azért elismered hogy a PES2008 kicsit csalódás és nem a grafikára értem hanem az erösségre. -
Az nem lehet végig Juve az első P -
hát izgalmas meccs volt:D
jobb tényleg mintha leáláznám ellenflet, de én nem vagyok olyan profi, Interel bajnokságot elbuktam 4 pontal Milan mögött 2 lettem:( -
1 év és sima ugy lessz a Top Player,de addig is jó játékot,te még élvezed. -
nem abszolút nem érted
de mondom inkább hagyjuk -
Értem én 2 csatárral kell játszni meg szarúl és akkor izgalmas meccset játszok.(már akinek ez izgalmas). -
és te jobban élvezed -
hát rúgj
de mi élvezzük is a játékot
nem az a lényeg hány gólt rúgsz
meg ilyen begyakorolt szadrúgásgólok szélre rakott begyakorolt játékosgóülok számomra nem élvezetesek -
a sok profi:D
én regularon kezdtem egy seasont Fioval Udinét nagy nehezen gyűrtem le 1-0ára:S
-
oké hagyjuk -
De irtam hogy két csatárral is rugok 5-öt. -
ezell nem keserítesz el
deha tényleg nem érted sajnálom
-
Igazából le kéne vinni 5 percre a meccseket 10-röl hogy jó kis eredmények szülessenek,lehet ez lenne a megoldás,de nehogymár csak 5 percet játszak. -
nem erről beszéltem
énse játszok lassan csak nem csinálok ilyen hülyeséget, hogy öt csatár -
A gép nem játszik reálisan vedd már észre,azért mert te lemész az ö szintjére csak azért reális a számodra,de amúgy 2 csatárral is rugok a gépnek 5-6 gólt nemakarlak elkeseríteni. -
Az összes gólom szép nem 1 sémára van építve,szépen kipasszolgatom,ha kell 30-ról válalom el,egyszerűen a gép nagyon gyenge arra akarok utalni,és a gép kedvéért nehogymár direkt játszak lassaban,meg gyengébben mert ő gyenege,ezért lenne jó az online hogy emberek ellen játszunk akik ugyan olyan,vagy erösebb szinten vannak mint mi,de sajna a KONAMI jóvoltából ugylászik a PES2008-at kihadja sok ember a szar online miatt. -
szerintem a Sammy féle lehet, bár ehhez keresztcsikost és kockást is kéne látni
mondjuk ez a SKY SPORTS nem annyira testik volt szebb designosabb korábban
a labda viszont ismerős P -
Igen ez a neve nem elírták :D -
ne te jobban leírtad
van mikor az ember 2-1-re nyer nagy csatában és jobb érzés mint 5 gólt rúgva direkt a gép hibáira játszva -
Azért mert igazából se úgy játszanak, hogy feltolnak 5 csatárt
ha direkt arra játszol a saját szórakozásodat teszed tönkre
te panaszkosz én élvezem a játékot és igyekszem reálisan játszani és az igazi csapatok alapján cserélni pl -
cucmalajmc #41624 7. képen Anita-nál a labda? 
-
Hát az oké,hogy a gól fontos mivel a focit arra játszák de szebb a győzelem ha szép a játék és vannak cselek mintha rúgok 5gólt és ennyi. -
Szép lett a menü meg a színek a kijelző is tetszik meg úgy az egész nem rossz de a fű hát nem az inkább csak közepes.
Bár ezt Breki tudná megmondani milyen a fű.
Ui.: Nem vagyok Ajax-os most elöszőr játszom velük.Mellesleg egész jó volt játszani velük. -
Minek?Az a cél hogy gólt rugjak és minnél többet,szerintem ez a foci lényege. -
hát a fű elég sötét, reklámtáblák sztem nem túl jók (láttam már jobbat)
és volt már Juve menü P -
Mityu91 #41619 Háát igen pont ezért azt a képet linkeltem de HAJRÁ CHELSEA!!!!!! -
Ha nem C.R. lenne a háttérképen akkor jó is lenne :D de majd kicseréljük :) de tetszik, akkor majd kiprószálom holnap én is. -
Mityu91 #41617 Katt a képre akkor nagyobb és bocs a beszúrásért -
Mityu91 #41616 Akkor itt van pár kép belőle nekem tetszik elég jó!
-
már láttam, de nem nevezném átfogóbnak, egyenlőre csak leszedtem és szokás szerint belenézek a bin-be
tudtommal ez béta