81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    köszi, nekem elég egy két év csak végre bl meccseket játszhassak
  • 9csöves9
    nem arról beszélek.kiválasztod az exhibition módot aminél ugyebár a rendes csapatok lesznek.de ha nem akarod hogy sok igazolás legyen a későbbiekben(1-2 év elteltével) akkor asszem van olyan hogy "transfer frequency".na itt ha a legkisebbre állítod akkor alig lesznek változások a csapatokban.de mivel öregednek az játékosaid,egy idő után mindenképp igazolnod kell neked is,hacsak nemtudod házon belűl megoldani.

amúgy lehet rosszul rémlik,nincs fent a játék
  • Breki33
    Azt tudod ugye, hogy ez külön játék lesz

Egyenlőre még telepítem

De a gyepet a legegyszerűbb cserélni Sammy vagy a Slayer féle patch-al
  • cucmalajmc
    mit tartalmaz? füvek a legfontosabak nekem, mert az még mindíg az alap van.
  • Breki33
    Here it is the Gamingaccess UEFA Champions League Mod for PES 2008!

IMPORTANT :
    Start the UEFA CL Mod from UEFA.exe in your PES 2008 folder
    I forgot to include the link to desktop

HOW TO INSTALL THE PATCH

A) !!!! First make a backup of files cv_0.img and cv_1.img both placed in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder !!!
    Just copy and paste both files in the same folder

B) Now execute the file UEFACLMOD0708-v10.exe and install the patch in your Pro Evolution Soccer 2008 folder

We need to build two files UE_0.img and UE_1.img

C) Making UE_0.img
    (1) Open AFS Explorer 3.7
    (2) Go to menu FILE and select IMPORT AFS FILE
    (3) In the dialog window where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
    (4) Go to your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder and open the backup you have made of the file cv_0.img
    (5) Go to menu ACTION and select IMPORT FOLDER
    (6) Browse to your Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_0 folder and click Accept
    (7) It will ask you to rebuild the file. Click YES
    (8) It will ask you for a name for the new file. Again where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
    SAVE THE FILE WITH THE NAME UE_0.img in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder
    Wait until the file is rebuild. Once finished click OK and ready.

D) Making UE_1.img
    (1) In AFS Explorer 3.7 Go to menu FILE and select IMPORT AFS FILE
    (3) In the dialog window where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
    (4) Go to your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder and open the backup you have made of the file cv_1.img
    (5) Go to menu ACTION and select IMPORT FOLDER
    (6) Browse to your Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_1 folder and click Accept
    (7) It will ask you to rebuild the file. Click YES
    (8) It will ask you for a name for the new file. Again where it says TYPE instead of AFS Files (*.AFS) select ALL FILES (*.*)
    SAVE THE FILE WITH THE NAME UE_1.img in your Pro Evolution Soccer 2008 / img folder
    Wait until the file is rebuild. Once finished click OK and ready.

E) Now remove the backup files you have made before

F) Copying option files
    Copy all the files you find in Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / Option Files to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2008 / save.
    No files will be replaced since they have a different name than the PES 2008 ones.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9855
  • Breki33
    Nem az Excibitionnál cserélődnek legkevésbé?
  • 9csöves9

emiatt most újra leszedem a játékot
  • 9csöves9
    az átigazolást nem tudod kilőni,de van 3 fokozata ami közül választhatsz.a nevükre most nem emlékszem de ha az elsőt választod akkor kevésbé cserélődnek a keretek.volt olyan hogy az internél 2 év elteltével még mindig Toldo állt a kapuba stb,pedig én nálam a 2. fokozaton volt az igazolás
  • ForzaInter
    te határozod meg hogy kiket raksz ligákba... és ahol indulsz oda a Serie A-s csapatokat rakod be és lesz olasz kupa és bajnokság első szezonba, aztán peedig egy bl szerűség.
  • Attila8805

Végre sikerült!:D
  • KillR
    az 1.2-es (1.1-esnél is) patch felrakásakor ugye fljön az installshield wizard, kitömörít, aztán jön aza rész, amikor a nexteket kell nyomkodni...az első next lenyomásakor beáll, kb 10 másodperc semmi, majd felugrik egy hibaüzenet, mely szerint nem találja a fájlt, ami kell neki, és itt keresné: f:/pro evolution soccer 2008.msi
    mit lehet tenni? nincs is f meghajtóm:S
  • Breki33
    na erről részleteket please

bár azis jó ha felkutok csak addigra ne legyenek kamu csapatok
  • ForzaInter
    de tudsz egyből serie a-t is kezdeni csak bekell állítani ligát amiben indulsz...
  • cucmalajmc
    igen akkor feljutsz oda.
  • Breki33
    League A

Division 2
  • Breki33
    köszi vállogatottak nemis kellenek

excibitiont választottam és ser a-t de a nagyobb csapatok a felső csoportban voltak

ha az alsót megnyerem feljutok oda?
  • Terminátor14
    Az átigazolást szerintem nem lehet kilőni.

A csoportokat meg teljesen át tudod variálni, szal azzal nem lehet gond. Viszont válogatottakkal nem hiszem, hogy tudsz így játszani.
  • ForzaInter
    exbitiont válazd és akkor valós keretek lesznek, átigazolás sztem mindenképp van, és ser a-t állítsd be ligának.
  • Breki33
    Be lehet állítani Mester League-ban, hogy valós keretekkel nagy csapatok ellen játszak átigazolás nélkül?

vagy olaszokkal és kupamecseket nemzetközivel

Most beállítottam ilyesmit de Celtic meg Panathinaikos vannak egy csoportban velem a jobb csapatok egyel feljebb vannak.
  • Breki33
    Most, hogy spanyol bajnokságot játszottam láttam a Nou Camp gyepát, hát elég ronda volt ráfért egy kis javítás

• Gyureszka
    igen azt tudom :D
  • Breki33
    az 1.2-es patch rakja fel
  • Gyureszka
    :D miért miaz? :D
  • Breki33
    végre tudom, hogy miaza pdata P
  • Gyureszka
    megoldódott
  • Gyureszka
    a pdata-val nem engedi megcsinálni plz help
  • Breki33
    PES 2008 Mega Tool Collection

--------------------------------------------------------------------------------

All available Tools in one Zip [16 MB]

Note:
    For Update of the current Version read the readme (Update Info) inside the Tool
    you will see the Thread where the Tool located on Evo-Web

All Credits goes to the various Authors

Contains:

PC Tools:
    AFS Explorer 3.7
    Game Graphic Studio 7.4.0
    PES ARG Editor 2008 0.3
    PES Complete Database Editor 0.63
    Hex Workshop 5
    Kit Model Manager 2.0
    Kitserver 7.04
    WaterLoo Tool 2008
    OpMov Intro Making Tool
    PES Complete Dribble Style
    Str Editor
    TSearch
    Verter
    Resource Hacker

PS 2/3 Tools:
    NoMad.DBEditor.v0.5.BETA
    PES Editor 2008 Compulsion

Face Editing:
    PES Oedit Blender v.1.5.rar
    OEdit
    Different Files & Optionsfiles
    Optionsfile Checksum Tool
    Resolution Fix
    PES2008_OF_all unlocked + 50000 Points
    Simonhibsey_Param.rar

http://rapidshare.com/files/77851175/PES2008_Tool_Collection.zip
  • Breki33
    Description of the Patch:
    - Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
    - Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
    - Kits 07/08 of all teams and countries
    - Balls Nike, Adidas, Umbro
    - More than 70 Faces adds and Hairs asigns
    - Leagues, teams, countries and cups in HD
    - Replay Logos and Champions Ads
    - Champions League Scoreboard
    - More than 100 Stadium´s Adboards
    - Stadiums Previews
    - World Map
    - Xbox 360 > Ps3 Controls
    - Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams,
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Link:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Instalation:
    1- Unzip download files

2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img

3- Put no in the first option, and then ok

4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download

5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as "cv.0.img"

6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer

7- Finally, copy/paste the file "patched" in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img

8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata

9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Images:

Credits:
    The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan
  • Breki33
    A new version of FKuyt MixPatch v3.0 Pes 2008

- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
    - Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
    - Kits 07/08 of all teams and countries
    - Balls Nike, Adidas, Umbro
    - More than 70 Faces adds and Hairs asigns
    - Leagues, teams, countries and cups in HD
    - Replay Logos and Champions Ads
    - Champions League Scoreboard
    - More than 100 Stadium´s Adboards
    - Stadiums Previews
    - World Map
    - Xbox 360 > Ps3 Controls
    - Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams

Installation :

1- Unzip download files

2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img

3- Put no in the first option, and then ok

4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download

5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as cv.0.img

6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer

7- Finally, copy/paste the file patched in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img

8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata

9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008

Credits:
    The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9853

• Shevchenko
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!
  • RNadal1203
    nem tudja vki hogy leht megcsinálni azt hogy mindig ki legyen szedve a nadrágbol a mez?????
  • gabi89
    Szép
  • Breki33
    A mecs eredménye itt látható

http://s4.directupload.net/images/071224/4cveeb59.jpg
    http://s4.directupload.net/images/071224/bsgu9sos.jpg

A gif ugye korábbi mecs
  • Breki33
    Szép, nekem meg ez

Azért a margittal mert egy másik fórumon egy reálos azt írta, hogy a Barca ellen nem lehet nyerni mert úgymond csal a gép.

"Ez egy kibaszott lófasz csaló gecis game!!!! AZ EL' Classico megnyerhetetlen, ha pl te v a Realal, és a Barca az elso! A faszomok 10-0ról is egyenlitenek! Az egész egy nagy átbaszás!!! Ha másképp nem megy, akkor a védőm fejeli be a kurva labdát, v a kapafogú inho rúggólt 489 méterről, v messi addig baszakodik, mig be nem gyötri! Én persze lőhetem azt a kurva kapu, baszik bemenni a labda. Utolsó emberként a thuram hátulról belémcsúszik, nos sárga, SZÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát jól elbaszták a game ezen részét...de tom, ez is a játékélményt és az izgalmakat fokozzák. De egyefene, ikszeljek be a barcaval, de öcsém, a harmincadik fordulónál járunk, és még csak tőlem kaptak gólt. Minden kurvca meccset nysernek, és ott vok a második helyen 2 ponttal lemaradva, de ha nem nyerem az El-t otthon, akkor az baszott 100as, h második leszek. QRVA NAGY HIBA Konami!!!

Jah, amugy széttép az ideg!!!! "

Gondoltam kipróbálom.
  • gabi89
    Még valami ma toltam úgye pár meccset és a Besiktas ellen már 2:0-ra vezettem és persze 2:2 lett hihetetlen mit csinált a gép meg a bíró a labda nem volt nálam a bíró persze minden elnézett ezt is

meg C.Ronaldo-t lefutotta egy teljesen elfáradt középpályás bármit csináltam a nyakamon volt mindig egy játékos...
    Máskor meg agyonverem a gépet.Nem az lett a bajom végülis,hogy 2:2 lett hanem az,hogy érdekesen lett annyi.Még scholes is kiállította a semmiért meg 16-os előterébe befujta a szabadot mikor hozzá se értem hát hihetetlen.Az volt a csoda komolyan,hogy 11-est nem adott mert azt szokott,hogy a kapussal kijövök amikor már esetleg lerázta a csatár a védőmet elrúrgom a labdát erre 11-es közbe nem volt semmi.Még szerencse,hogy álltalában kívédem a 11-est :D
    Amúgy Boldog karáconyt mindenkinek :)
  • gabi89
    Ez úgy megtetszett ma:

• Terminátor14
    Egy ilyen takarítónénit elfogadnék az öltözőnkbe....:)

Ha már itt tartunk, én is boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden topiklakónak! ;)
  • tobias88
    senki se néz lefele
  • Tomy Lee

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!!
  • Breki33