81526
-
Azért így már mindjárt szebb a kijelző sztem
-
Tiszta Sport1-2 feelint ezekkel a nyilakkal stb...
Amúgy nem csúnya gól :) -
Laca1985 #41932 cool
Thanks Breki
-
Ball kurzor felrakása hátha valakit érdekel itt is
-
próbált ki rámész a képre jobb egérgom és hivatkozás megnyitása új lapon -
mert nem mellette hanem rajta van
-
Laca1985 #41928 Aham erre gondolok de nincs mellette link -
#41845 egy oldallal előrébb -
melyik mezszámost?
amit korábban linkeltem az a soccergamingon van fent -
Laca1985 #41925 Breki a mezszamos patchet honnan lehet letolteni?Dobsz egy linket?Koszi! -
viszont én azon gondolkozom, hogy ezt a tv kijelzőt megcsinálom jobb-ra.
Ugye gondolom olaszországban a sky közvetíti a bl meccseket és akkor jobb sarokba mehet a sokkal szebb sky sportos logo baloldalt maradna a bl-es -
igen két külön img lesz és egy külön exe ugyanabban a könyvtárban -
akkor eza BL patch egy külön játék?:O -
Első Bl patch -os gól Barcával
nagyon jó a mentés minden csapat benne van csak az erősséget kell TOP PLAYER-re rakni !!! -
Breki P
A fórumomon megtalálod a linkeket
klikk -
csapat címerek?
nálam vannak de lehet azért mert alapból voltak..... -
hát eléggé
én high miatt gépet cseréltem P -
Ezt letöltve és használva nemcsak azzal a csapattal lehet lenni mint a készítője? -
keres rá egy pes 2008 face list-re azt hiszem ittis volt korábban az alapján be tudod azonosítani a bin-eket.
De érdemes megnézni elég sok arcot scanneltek úgymond (amennyit lehet)
érdemes megnézni ezeket is. -
Miért lenne baromság?
Nem szúrja el az eredeti játékot és azok is tudnak így játszani akik nem 16 csapattal csak és nem BL-t szeretnének.
Mindig így szokták -
UEFA Champions League Patch
Szerintem ez egy baromság, miért kellett külön rakni az egészet, miért nem lehet valami normális patch -et csinálni
-
Ereszt #41913 Szevasztok! Lenne egy kérdésem!
Tennap leszedtem az UEFA CL patch-et, és azt szeretném kérdezni hogy az abban lévő Fenerbahce mezeket és arcokat át tudom e konvertálni az alap PES-embe? Merthát elvileg valamelyik bin az, csakhát nem tudom így kikövetkeztetni h melyik. Esetleg valaki meg tudná mondani h melyik melyik? :D -
lampard99 #41912 Hello kellene egy kis help.
-5555 pontal állok a nyár végén és kéne 1 kis pénz. Nem tud valaki egy chetet vagy bármilyen megoldást? -
billdm #41911 This patch includes quickstarts for UEFA CL Mod 1-16 Finals for all the 16 teams. Quickstarts are saved games.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9858
-
ha tudnám a linket! :DDD de megkeresem a patch nevét.. hátha megvan a gépemen.
szerk.: passz.. probáld ki a "no specator" vagy a "no crew" (bár ez utóbbi legénységet jelent, de mintha ilyesmire emlékeznék) kulcsszavakat keresőben.. hátha. -
UEFA patchről vélemény? hogy csináljam jobban, mint ahogy le van írva a txt-be? Mert ugyanis fenáll a hiba, ahogy lentebb olvastam másnál is, hogy nincsenek cimerek. Nincsen random szétosztás.. és így nincsen játék sem. -
mmint a közönség kivételéről :P -
erről linket pls -
hm ezekszerint azóta újított :P
oks akkro csak én vagyok lemaradva -
én egyszerüen kivettem a közönséget! :D Sokkal gyorsabb a játék, akadásmentesebb a bejátszások.. mondjuk röhejes mikor a tök üres stadionnak keménykednek a játékosok egy-egy gól után, no de ilyent már látthattunk a való életben is :D (láttam egy ilyen bejátszást :D) -
Brekk az 1950próval kétlem, hogy médiumon tolná...1600*1200-as screenshot? :PP -
link -
-
következő lenne a problémám
mediumon rohadt ronda a közönség, pár kocka az egész...
Brekinél sokkal szebb [http://s4.directupload.net/images/071224/4cveeb59.jpg], pedig úgytudtam ő is mediumon tolja
szóval? -
cucmalajmc #41900 breki ha megkérlek linkelnél nekem egy jó fű patchet, ami megy medium beállításoknál is? -
Oppá most nézem, hogy eltűnt a settings.exe-m
vajon hogy lehet ebben beállítani a felbontást? -
Ez viszont nálam is hasonló
"Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltettem a patchet elindítom az uefa.exe-vel indítom a bajnokok ligáját kiválasztom a saját csapatom és utána nekem kell párosítgatnom a csapatokat a sorsolásnak megfelelően. Na arra lennék kiváncsi hogy ez a jelenség normális-e vagy elb*sztam vmit installnál?;o(elsősorban azért gyanus mert ha "allrandomra" megyek nem is jelennek meg a csapatok "címerei" az ágrajzon de úgy kezeli a program mintha ott lennének, de ha kézzel jelőlgetem ki a csapatokat semmi gond nincs( " -
A reklámtáblákat nagyon szépen megcsinálták kijelző bal oldala is jó, de jobb oldalon ez az elmosott sky sports-hát láttam szebbet
és nekem túl gyors lett a játék (már értem azokat akik erre panaszkodtak) -
Na most kicsit megszivattam magam
Nézek egy meccset mondom oké legyen Nou Camp azt csináltam tegnap
Ez a kép fogad, mondom egész jól megcsinálták mintha csak az én gyepem lenne (természetesen nem csak az lehet jó)
De mondom nagyon hasonló.....
Öt másodperc kellett, hogy leessen miért -
összesen 41 megabájt??? fura...