81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• ForzaInter
    vagy a taktika szar:D csapat nem hinném:p
    nembaj, ilyet is tapasztaltam, de még midnig nem hiszem el:D
    ilyen is csak 1 van:D
  • Breki33
    hát szerencsére nem tapasztaltam ilyet

talán legyél más csapattal P
  • ForzaInter

gondoltam hogy kilépek, de mégse történt meg:D
  • Breki33
    [SIZE="4"]Champions League Scoreboard v. 2.0[/SIZE]

- All Teamnames in CAP Letters (for my Optionsfile (Bundesliga <--> Eredivisie
    - English,German,Spain,French,Italy TV Style
    - new Hexedit unnamed_50

Preview:

[URL="http://rapidshare.com/files/79391354/Champions_League_Soreboard_v.2.0.zip"]Download Champions League Scoreboard v. 2.0 16:9[/URL]

[URL="http://www.zshare.net/download/59508447294c1a/"]4:3 Format[/URL] (Install 16:9 and then replace the unnamed_863 from here)

• ForzaInter
    képet nem rakod be bár csináltam:SD
    bl negyeddöntő Interel vgayok, Meazzában 2-0-ra elvertem Chelseat, profi szint, erre visszavágó 10-1:| bár nem ez lenne relálsi eredmény mert utolsó 3 gól tizengyes, meg volt 3 kiállítás nálam bár azmár idegből, ment, de elképszető amit Chelsea csinált... 14 rugtam kapura 12 kapura ment, de Cech még 1 méterről is kifogta:| akármit csináltam nem tudtam egy gólt beverni nekik, pedig körbe rugtam kapujukat... ezek 11 lövéből 10 gól... még leírni is hiheteltne de mikor kapura rugtak akkor minden beakadt nekik rughattam én 8 szögletet meg mindent kapura de Cech mindent megfogott, ezek meg mindent berugtak...azér az erősen buggyanús emccs ahol 2 szabigól van, egy ollózós!!! nem kamuzok:D 3 tizit levezsem mer akkor már csak a-gombon volt kezem:D de ilyet csalást vagy mittomént még fifába se tapsaztaltam, elég hihetetlennek tűnik amit leírok, de szószerint igaz:DS
  • Breki33
    akkor fordírsd le amit írtál
  • ForzaInter
    megtörtént, de még most se értem miből van eza Chelsea a pesben:|
  • Breki33
    visszaolvasnád?
  • ForzaInter
    ugy érzem hogy a gép eddig álam csalta a legnagyobbat, ultranagyot:D
    csak nevetni tudok rajta...
  • Breki33
    hát lehet nem olyan nagy csapat, hogy minden játékosa specifikus
    arccal rendelkezzen
  • Ereszt
    Hiába keresgéltem, mindegyik csak ien, egyikben sem találok Fener játékosokat...:\
  • Breki33
    végeredmény bíztató

• Breki33
    BL menetelés folytatódik.

Milán ellen otthon kezdtünk Militó csatárokat idézve szép gólal beralál, de Kaká hamar egalizál szép lövéssel, 70-edik percig megy a szenvedés gyömöszölés amikor kettős csere Edmilson Ronaldinhó ezután fél percel utóbbi bead előbbi lő

Aztán öt percel később már maga Ronaldinho vágja be Henry lövése utánni kipattanót

• Breki33
    egyszer kölcsönadhatnád kipróbálni :-)

érdekes, hogy van akik szerint meg van amikor teljesen jó

"De sokat javult de még mindig vannak akik tudnak csalni valahogy... sajnos!10 meccsből 9 játszható...de van hogy egyszerűen játszhatatlan mert a másik félnek olyan magas a pingje hogy nem lehet látni semmit a meccsből...Ez van!"
  • billdm
    Nem..ugyanolyan siralmas!
  • ForzaInter

első top player meccsem:S eddig minden részt max profin toltam, de inkább regularon, eza szint még húzós nekem:D
  • Breki33
    Most nézem ez esti

• tobias88
    Akinek megvan eredetiben, online változott azóta?
  • Ereszt
    Jaja, iesmit néztem énis csakhát amint látod ezekből sok játékos hiányzik. (!?)
  • Breki33
    amit igértek és kell benne van
  • Breki33
    igen ez a játék hibája

elvileg úgy lehetne megoldani, hogy az esti és nappali stadiont felcseréli az ember, de ez elég macerás
  • ForzaInter
    jóeza bl patch, csak idegesítő hogy nappal vannak meccsek...
  • Breki33
    Erre gondolsz?

klikk
  • Mityu91
    41megás mod nem kevés az egy kicsit?
  • Breki33
    új stadionok tudtommal nincsenek

bl patchban vannak felújított stadionok
  • Breki33
    szval visszavágó nagyon keménynek indul de jön három kontra és 15 perc után már 3-0 ide manchesteriek megzavarodnak és én kedvemre kontrázhatok

És akkor meglőném pes2008 korszakom legszebb gólját

dinhó bal szélen kicselez mindenkit laposan középre gurít és Messi sarokkal kicsit rabonásan beemli a kapus felett és leeeeeeees

A fraps nem megy elmenteni nem lehet pedig fantasztikus volt a mozdulat.
    Persze ezeket nemis játsza vissza

De legalább a végeredmény meg van

• Breki33
    Na akkor visszatérve a BL patchra fantasztikus jó meccseket lehet lőni, nemtudom hogyan valamiért nem mentettem le a #41934-es meccset (1-1) lett sima továbbjutás

Mondom nem gond újrajátszom, ugye első mecs idegenben 4-1 ide

röviden a lényeg hogy nem tudom mi történt a mentés visszatöltése után
    de Celtic nagyon bekezdet, én tartalékosan cserekapussal bulimecsre készültem vége 3-1 lett nekik és éphogy továbbjutottam, szinte minden bejött nekik éngem elszórakoztam a helyzeteim.

Na jött a Manchester otthoni kezdéssel
    Ők még jobban játszottak viszont érdekes módon inkább kontrákból kétszer vezetést szereztünk

Első Dos Satos gyönyörű akciója Henry-nek tálalva

Nade C. Ronaldo szabadrúgásból egyenlít rohadna le a frizurája vagy a "halzseléje"

Henry újfent megrázza magát

De szöglet és megint egyenlítenek, mondom húzós lesz ez a visszavágó Manchester fantasztikusan játszik nekünk csak felvillanásaink vannak.

És a végén Rooney fantasztikus gólt lő háromszor kicselez mindenkit csak azért nem veszem fel nehogy megismétlődjön

tehát 3-2 nyernek Nou Camp-ban

folyt köv.
  • Ereszt
    Köszi a segítséget, viszont lehet h énvok a hülye (xD) de rákerestem a facelistre és csak a válogatott játékosokat találtam benne Török oldalon... O.o Jó lenne pedig ha valahogy sikerálna átrakni a patchből a Fener arcokat és mezeket... :|
  • lampard99
    hello nem tudtok egy olyan pachet ami tartalmaz stadionokat?
  • Breki33
    szép de remélem a játékos fel tudott utánna kelni
  • cucmalajmc
    mi van emberek nem lőttök gólokat? :O ritkán raktok...

bocs, hogy 2 mega de megéri :)
  • Breki33
    ilyenre nem emléxem :-)
  • Etelkozi Vata
    Tiszteletben tartom!

Neked szólt akkor az a rész, hogy további jó játékot!
    Most egy ideig a Chelsea-m nem veri meg a Juvédat!!! P
    És fordítva se, persze... :)
  • báttyó02
    egyetértek
  • Breki33
    Na így már sokkal jobb csak a címereket nem tudom az istennek sem nevekre cserélni

• Breki33
    köszi

szerintem pedig az eddigi legjobb foci csak a multit csinálnák meg már rendesen
  • Etelkozi Vata
    Két hónap vesződés után leinstalláltam a játékot. Eddig bírtam.
    Nekem ezúttal nem jött be.
    Nekem a PES 5 az etalon, ami igaz, hogy grafikailag nem ilyen "bálna", mint ez, de egy élmény volt vele játszani.

Ezzel sajnos nem...

PES 5-ben meg 6-ban pedig hatalmasakat multiztunk, innen jónéhányotokkal is, több ezer meccs volt a hátam mögött mindkettővel, de ezzel nem vagyok hajlandó tovább játszani...

Majd a PES 2009-el, vagy 10-el, az már biztos jó lesz.

Sajnálom, kár érte...
    Még mindig a PES 5 a legjobb foci, egy jó superpatchel feltuningolva...

Nektek, akik kitartotok, viszont jó játékot kívánok!

És BUÉK!
  • ForzaInter
    na mos rakom fel uefa módot, remélem sikerül
  • Breki33
    Akkor már bemásolom eztis ide bár gondolom a többségnek nem mondok vele újdonságot

"Na ezt az alábbi kis videó sztem fényesen cáfolja, sőt látható, hogy a játékosok felpasz után milyen okosan indulnal be és helyeszkednek.

Ezt a gólt most lőttem a friss BL patch felrakása után Barcával a Celtic ellen. A bekarikázott játékosok mozgását érdemes figyelni.

Egyrészt a paszt adó maga is beindul követve a támadást másrészt a támadó középpályás is a csatár pedig megindul átlósan a kapu felé.

Ez mind jól látszik aztán most ugye lehetne L1-es visszapasz a mögötte futónak a védő rátámad és akkor visszatéva a szélső előtt szabad az út.
    De itt inkább elmentem az emberem melett egy az egyben.

Itt látszik, hogy a belső középpályás leválik a védőről most ugye neki is vissza lehetne tenni hosszú szöktetéssel vagy sima passzal, direkt úgy helyezkedik, hogy megjátszható legyen.

De most vittem tovább, ha esetleg nem lenne bent senki akkor lehet csinálni egy visszacselt és máris szabad az út a 16 os vonalával párhuzamosan befelé (korábbi képeken láthatóan ezt simán meg lehetne csinálni és a 11-es vonalába érve kicsit ráfordulva szinte biztos gól, ha kapura megy.

De itt a beadás volt a cél és mint látható érkezett ember és mint látható nem egy ember érkezett és mint látható mindig több lehetőség volt. "
  • Breki33
    Igazából ezt nem raktam vona fel csak volt egy ilyen hozzászólás

"Ebben a játékban nem divat kísérni a támadást? Hiába futok el az alapvonalig is akár, ha egyszerűen a félpályán nem méltóztat a többi csapattársam átlépni, akkor hova a picsába adjam be a labdát?

helyzet 1
    helyzet 2

Ahhoz, hogy itt is impotens játékosaim vannak állandóan, már hozzászoktam a FIFA-ból, de azért az ilyen meccsek még mindig idegesítőek: "

Ezt próbáltam cáfolni gyorsan rúgtam egy ilyet, hogy látszódjék a játékosok mozgása