81526
-
Martins15 #42055 Nekem azlenne a gondom hogy leszedtem az FKuyt MixPatch v3.0-át és mindent megcsináltam de egy hiba van.Az hogya kijelzönél a csapatokat + az eredményt középre viszi...:S remélem értitek ha nem szoljatok és belinkelet egy képet -
telepítem a patchet minden ok de ennél a pdata.img-nél nem csinál külön filet szóval nem is kérdezi meg(akkor azt nem is kell az felülíírja automatikusan?az mit tartalmaz amúgy?) -
köszönöm szépen -
KKK777 #42052 irjatok vmit pls mert ,megorulok
-
hogy a rák egye ki a szivüket -
KKK777 #42050 Az en kerdesemre nem tudnatom vmit irni mer ma nagyon akarok gamelni
-
pdata.img az 1.2-es patch felrakása után jön létre -
köszi mindenkinek -
2010 vagy 11 ha jól emlékszem -
Nem tudjátok, hogy az ea meddig vette meg a kizárólagos jogokat a fifától (bl, uefa kupa, vb, eb, stb...)?? -
rc_x.img arra vonatkozik, hogy milyen nyelvet használsz, gondolom angolt, az az rv_e.img -t jelenti akkor -
telepítem ezt az FKuyt V3-at és van 1 pár amit nem tudom hova kell berakni
:
1,pdata.img
2,rv_x.img
ezeket én sehol sem találom -
KKK777 #42043 Hi/ nem reg toltottem le a pes 7 vagy 08 at es nemtudom fel rakni van egy readme fejl de nem nagyon tok angolul es haverom se vagta annyira
A 3 step process. Follow carefully.
#1 extract PES08.7z with latest winrar
Open game folder-
#2 Right-Click and choose to open file 'setup.reg' with NOTEPAD.
CHANGE THE FOLLOWING LINE TO MATCH WHERE YOU HAVE PLACED THE GAME FOLDER:
"installdir"="C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008"
*BE SURE* to leave the double \\ between each path.
EXAMPLE: If you placed the game in your programs folder, you would change the line to read:
"installdir"="C:\\Program Files\\Pro Evolution Soccer 2008"
After correctly making change, save your change, THEN double-click 'setup.reg' to enter
the settings to your registry.
#3 Play the game. -use settings.exe to config the game
-start game with PES2008.exe
If you fucked up, when you start the game, it will give you install error.
Simply start over with step 2.
TrouBle??
be sure your game is not '2' folders deep from extracting,
NOT:
C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008\\Pro Evolution Soccer 2008"
ez lenne a readme ha tudtok akkor lecci segitsetek elore is koszi
-
jobbulást, de nem tudhattam... bár kommentelni azért tudsz :D -
Jobbulást! :) -
Hehh, jobbulást more ;)
-
nem lusta hanem 38,7-es lázzal fekvő
de köszi......... -
jojo
akkor megtudnátok enkem mondani melyik a legjobb 1xűen feltelepíthető patch?(anno a dkz studiosat értettem de ezt a afs explorert ezt nem) -
Breki lusta egy házigazda vagy... itt még karácsony van? :D -
Igen fellehet de akkor utánna kapj le egy 1.2-es cracket is. -
nem eredeti játékra is fel lehet rakni a patchet? -
Tomy Lee #42034 Nem.A DVD Drive-ot lelte valami
Nem olvas lemezt.
Pont a Pes'08-nál dobott ki hibaüzivel mikor éppen döntőt játszottam.
Azóta nem olvas be semmit:(Na és állítólag ez drágább javíttatás mint a piros led-es téma.
De sebaj,hálistennek szinte ingyen szereztem annó így nem idegesít:)Meg tudtam is,hogy gondos-bajos szerkezet.
-
RROD? -
Tomy Lee #42032 X360-om behalt tehát jöhet a Pc-verzió:)
"Breki: most jól jönne a Full disc úgy mindestöl ahogy igérted:)köszi" -
Hm megnézem én azt,hogy megy egy 7300GT-vel 1280x1024-ben high-on 16AF és 16xAA beállítások mellett.(mert a high igazából ez :D szóval a max) -
hát köszönöm a sok segítséget srácok(ha valaki mégis válaszolna a bunkó kérdésemre akkor olyat szeretnék amit nagyon 1xű feltelpíteni mert ez az AFS exploreres ez nekem nemmegy,megcsináltam mindent és mindenkinek chelsea meze van meg a reklámtáblák változtak) -
valaki léccives segítsen nekem mert addig nem akarok újj master ligue-et kezdeni -
most mi a legjobb Patch a játékhoz? -
na csőttök
uhh de régen voltam már itt
szóval ma nagyon kellemeset csalódtam a játékban: kaptam karira 1 újj videókártyát GFNX7300GT (régi:GF Fx5200,512mb RAM,2,00GHz proci;;Új:GF NX7300GT,512mb RAM,2,00GHz proci) a régi videókártyával még lowon is akadozott de ezzel az ujjal úgy megy high-on mint régen lowon szóval újra elkezdtem jáccani vele.
szóval összefoglalva az egészet:aki a játék miatt akar újj gépet venni annak elég csak 1 jó(közepesen jó) videókáryát venni -
1 héten belül lesz kitserver, és utána tudsz majd mezt választani ML-ben is. -
jolesy #42025 Sziasztok!
Bocsi hogy nem a témához írok de tudom h itt azért van pár ATI-s és hátha tudnak segíteni....szóval a problémám a következő: szűz windows xp-re fölrakom a videókarimhoz (ATI X1950GT) adott drivert és nem jön be a win....szedtem le drivert az ATI oldaláról (bár nemtudom jót-e mert van XP-hez professional/home, 64-bites meg media center edition és én a professionalt szedtem) szóval az onnan szedett driverrel bejön a win de nincs 3D-m, amikor futtatom a tesztet kiírja h HRESULT = 0x80004005 (Általános hiba. Nemtudom van-e hozzá köze de a CCC sem jön be mert nemtalál valami file-t :\
Találkozott már valaki ez a problémával?
-
#42011? -
Tomy Lee #42023 Az nem arra vonatkozik,hogy ki avagy be van türve a mez.Az csak annyi,hogy hosszú illetve rövidujjú. -
amúgy élvezetesebb lett, mert sokkal többet lő kapura a gép és nem csak laposan -
Ezzel az opció izével a bíró meghülyült! Épp hogy sárgalapos belépőre azonnal pirosat adott mindig. Amúgy sima bíró "patch" nincs?
-
Breki, te észrevettél ennél valami változást a játékmenetben? Mert én a fastot tettem be, de semmi se történt jóformán... -
de van benne, short meg long mez közül lehet választani -
Tomy Lee #42018 Tényleg nincs 
Összekevertem a Fifa-val mivel ott van:(hát gondoltam itt is de nincs:)
sry
-
de ott nincs -
Tomy Lee #42016 Edit opció azon belül edit Player és ott megkeresed.