81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• billdm
    Igen,,aki játszik neten tudja ha megnézi valaki statját alig van normális eredmény!Az ellenfél 16 osáig nem,de ha a középpálya mögé akarnád lőni nem tudod,mivel addig visszazár!Nem is értem miért lett ez belerakva..talán mer tetszik nekik,hogy látni ahogy a bíró sípol..:)Igen más online a játék...sokkal!Azért van ennyi gól amúgy,mert ha gólt kapsz,nem probléma,középkezdés,elindulsz előre,és ha jó játékossal vagy elmész a kapuig!Ezekről beszéltem neked amikor azt mondtam árkád lett a game,sajna!Egy esetben van jó meccs ha két gyengus csapat játszik,mert akkor nincs ez a vicces rohangálás a pályán!
  • Breki33
    Ez csak akkor van mikor letett labdából jön kirugás akkor pedig ugye úgyis felállt védelem van és a kapus nemis képes pl az ellenfél 16-osáig ellőni. Szünetek eddig is voltak ezt nem érzem akkora problémának

4-9 gól egy 10 perces meccsen?
    Piros lapot én nagyon ritkán kapok sztem ezzel sincs gond, bár lehet online másik a bíró P
  • billdm
    Nem semmi,van, aki a fast gameplay patchet rak fel!!Ez alapból is olyan mintha a játékosokat speeddel nyomták volna tele..:)
    Visszatérve a netes részre,hol jó,hol nem olyan, mint a népmese,sajnos a neten borzasztóan zavaró, amit már írtam egyszer,hogy a kapus csak sípszóra rúghatja ki a labdát az ötösről
    Offline nem annyira feltünő, mivel nincs szünet a 2 játékosra várva.
    A néhai ugrálások most is megvannak,igazából nem lag,inkább programhibának tűnik,mivel mindig úgy történik!A másik oldalvonalnál vezeted a labdát,át léped a félpályát...és..hoppá..az ellenfél kapusánál van a labda. Még egy feltünő dolog!Aki játszik neten tudja, alig van normális eredmény!Meccsenként 4-9 gól van..A gólnak nincs akkora értéke, mint a 6 ban volt!Ott rengeteg meccs volt 1 gólos!Még valami..a bírók..hát erősen a vicc kategória. Van, hogy 3-4 piros is van igazi fault meg egy sem! Ezek borzasztóan lerontják a játékélményt..sajnos..
  • Breki33
    na legalább valaki érti

mikor a mezt húzta fél percig aztán felrúgottt fel se vettem

ne ettől legyen már nehezebb
  • ForzaInter
    azt persze hogy nem olvastam:)
    másik szög bezavart, akkor viszont szabálytalan:)
  • Breki33
    Igen az ugyanaz

direkt írtam, hogy A mez ugye a kitserver miatt különbözik. !

Egyik Highlights másik replay
  • Breki33
    Dehogy volt labda egyértelműen elkaszálták nem véletlenül sérült le.
  • ForzaInter
    mármint a szabáyltalánság ugyanaz?
  • tobias88
    ??? 2 szabálytalan? a 2. és a 3. ugyan az
  • ForzaInter
    2 szabálytalan, utolsó nem, azt nem fujnák le igazából se.
  • Attila8805
    Hát én se fújtam volna le!
  • gabi89
    Tiszta brutál lett a gép :D mindenkit rúgdos felfelé.Tisztára mint egyik haverom mikor nem megy neki a game akkor mindenkit felrúg :D
  • tobias88
    labda volt, amúgy meg a köcsög gép most így nem rugja ki a labdát, ha valaki lesérül...
  • Breki33
    A gólom jól látszik előtte hogy akarnak felrúgni

Del Piero felrúgása

A mez ugye a kitserver miatt különbözik.
  • Breki33
    viszont ez a gyameplay patch egyre gázosabb még talán a slow1 a legjobb most viszont olyanokat csinál ilyen meccsen amit simán kéne nyerni

Első 10 percben úgy felrúgják Del Piero-t hogy lesérül a jelenetet ismétlik benne van a Highlights-ban is mint durva szabálytalanság, de kapok érte szabadot nem........

Piros lapot érő szándékos sérülést okozó szabálytalanságot továbbenged.

De ez még hagyján mert Trez bejön és lő egy gólt, de aztis majdnem megakadályozzák úgy hogy simán ellökik, de szerencsére sikerül berúgnia.
    De aztán ismétlésen világosan látszik, hogy gólhelyzetbe kerülne de húzzák a mezét mikor ez se jön be egyszerűen felrúgják.

Két csatárom séritik le egy meccsen úgy hogy megvolt a két cserém így a 70 perctől kénytelen voltam emberhátrányban játszani.

És egyszerűen nem lehet párgharcokat nyerni mert vagy fellöknek vagy ellöknek.

Elég gázos ez így..........
  • tobias88
    németek kicsit elfogultak

oblivion értékelése
    vs.
    pes értékelése
  • Breki33
    Nem ez a valóság végre

• tobias88
    csoda
  • Breki33
    minek?

esküszik a fene

kipróbáltam rendes GDB csomaggal és jó
  • tobias88
    és lehet váltani? esküdj!
  • Breki33
    végre egy verzió ami műxik igaz eddig csak az alap GDB-vel próbáltam

A New version of Kit Server has been released 7.1.0f:

New features :
    - fixed space bug
    - collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1) - fixed two errors in BIN-loading logic. This fix should hopefully eliminate most of the crashes.

Please remember that these are BETA versions. There seem to be certain errors/crashes and it doesn't work for all versions yet.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9982
  • Breki33
    Hát rosszul írta
  • Shevchenko
    Peshungary-n ira valaki.
  • Breki33
    nem tudom hol olvastál ilyet ilyen patchról nem tudok

erre csak kitserver a megoldás
  • Shevchenko
    Ez igaz,de ezt 1 patch-el simán megtudnák oladni hogy lehessen választnai meccs elött ezt olvastam.
  • tobias88
    hahaha
  • Breki33
    pl arra, hogy ne legyen a két csapatnak azonos a meze

mert ez a lüke csak azt nézi pl, hogy Juve otthon csíkos akkor a másik meze ne csíkos legyen de azt nem hogy pl fehér felső

Egyik legnagyobb hibája a programnak (ugye mezeket nem lehet ML-ben bajnokságban mecs előtt választani)
  • Shevchenko
    Amúgy minek ez a kitserver?Nekem nincs és tök jók a mezek.
  • Breki33
    megint újabb kitserver

Kit Server 7.1.0e
    - fixed space bug - collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1)

változatosság kedvéért ezse jó
  • ForzaInter
    már megvan, oldalon emgtaláltam
  • ForzaInter
    na megtaláltam, de a link a topikot hozza be:D
  • Breki33
    mit nem leltél meg?

odaírtam melyik hozzászólásról van szó abban pedig ott volt a link

ezenkívül ott van a faq-ban a kiegészítős link ottis fent van sztem
  • ForzaInter
    nem leltem meg:S
  • Breki33
    Mert nem csináltad meg amit mondtam neked
  • Breki33
    nekem pont ellemkező a véleményem
  • ForzaInter
    nekem kjelzőm még mindig rossz...
  • eZo

WE9LE-be is ezeket a pattogós távoli lövéseket szerettem, pes2008-ba azért ez jóval egyszerübb :P
    Medium 1 és 2 optionsfile-ok egész jók ebből a gameplay patch-ből !
  • Breki33
    kérdezz rá ott
  • Terminátor14
    Akkor így jártam, azért köszi! :(
  • Breki33
    német soundpatch csak német verzióba jó, de eztis elmondtam már korábban