81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Stadion csomagon az FCH féle fű patchet érted?
  • billdm
    ..köszi..most már jobb... értem!
  • Quaresma
    Különben pedig észrevettem, hogy nagyban befolyásolja az online játékot az, hogy neked a saját gépeden hogyan fut a játék, illetve az ellenfelednek hogyan. Nem hiába van megtiltva az, hogy LOW beállításokon nem lehet online játszani neves bajnokságokban. Bár nem hiszem, hogy ez megoldás, mert sok játékosnál nem fut rendesen a játék medium vagy high fokozaton. Azaz nem tökéletesen "folyékony". Nekem például a reality patchel nagyon rossz, az új stadion csomaggal amit itt is belinkeltetek (megjegyzem nagyon ronda az egész) sem tökéletes. Egy régebbi komplett stadion csomaggal(ami szerintem szép is) megy a legszebben, ez is sokat jelent nálam. Így online is sokkal élvezhetőbb.

Mivel PES 2008-nál mindegy, hogy ki a host, direkt lagolni is nehéz. Én mindig vendégként játszom, így ha megszakad is ritkán kapja az ellenfél a mecscet. Ritkán csináltam én a játékot, de akkor mindig meg is bántam.

Bár vannak csalók itt is. Barátságos meccsen kinek éri meg csalni?:) A srác utolsó 15 percre csalt, hogy nyerjen. Ez a csalás nem semmi. Az ő játékosai dupla vagy tripla sebességgel mozogtak, míg én alapon, így simán berámolt 5 gólt percek alatt:). Erre hogy lehet valaki büszke?:)

Ami még érdekes, volt egy gyerek aki úgy állt fel, hogy az összes játékosát kitolta oldalra:). Hogy lehet valaki ennyire ....?:) Nem volt középen senki. Aztán megszakadt 30 perc múlva, de nyertem:).

Érdemes még megjegyezni, a jó játékosnak van szerencséje, és a jó játékos 2 helyzetből kettőt be lő, hiába van neked 100:). Ez örök igazság:). Ő ezért jobb, és te ezért vagy gyengébb:).

Ha vezetnek ellened 3-0-ra, gondolj arra, te sem örülnél, ha a másik kilépne fordított esetben:). Legyél korrekt:).
  • Quaresma
    Semmi köze a kettőnek egymáshoz!

Sokszor normális arra értem, hogy nem általános az, hogy ha a kapus kiüti akkor szöglet! De látom nem érted meg!

Ez függ a kapcsolattól meg ezer mástól, ha jól jön össze, tudsz játszani egy olyan meccset, ahol max 2 teleport van, és ilyen kapus kiüti és szöglet jelenet nem.

Játszottam 150 meccset, tudom, hogy mikor milyen. Találkoztam elég sok mindennel. A megjelenés után még nagyon rossz volt, azóta olyan nagy LAG egyszer sem volt, és a nagyobb bakik is javítva lettek.

A mostani helyzet sokkal jobb, de még mindig idegesítő. És nagy javulásra szerintem nem sok esély van.
  • billdm
    ..."Azért szerintem baromság általánosítani, mert sokszor meg elég normális.."..
    Végül is.."csak" 3 hónapja jelent meg!
  • Breki33
    Reméljük ittis javul
  • Quaresma
    Azért szerintem baromság általánosítani, mert sokszor meg elég normális.

Ami gyakori az a teleport, ez van.

PES 6 a vége felé sokkal jobb volt online:).
  • billdm
    Igen,erről a "csodálatos"netről beszélek mióta megjelent a játék..büszke lehet a Konami magára!
  • Tomy Lee
    Úristen:DD
    Ez borzasztó rossz
    És ugye tudjátok,hogy ezt kijavítani főleg Konami-nak lehetetlen lesz:(
    Marad haverokkal a pvp ;-)
  • cucmalajmc
    ez kabaré
  • Shevchenko
    Én ezt már rég eldöntöttem,mert játszottam online és egyszerűen 2-3 év alatt semmit nemfejlődött az online része sőt inkább egyre szarabb lett.1 hete játszottam havernál mert ő megvette és szinte lehetettlen vele játszani,úgy lagol mint még soha,középkezdésnél már azt veszed eszre hogy újra középkezdés mert gól és te semmit nemláttál.1 szó mint 100 undoritó amit most csinált a KONAMI az online résszel.
  • tobias88
    ez a video döntött a megvételéről nálam, pontosabban a nem megvételéről
  • jolesy
    júúúúúj ez nagyon durva o.O
  • eZo
    ez azért durva :( online )

• Quaresma
    Ez gyakori, ha nem tökéletes a kapcsolat, egy amolyan védelem a nagy lagra, mert néha olyan, mint ha a labda túl menne a kapuson... Meg sokszor amúgy is szögletre ütik. Az meg már tényleg más, amikor az ellenfeled mást csinál, mint ami te látsz:).
  • lybrahu
  • billdm
    Itt van egy online szöglet...szép....
    http://www.youtube.com/watch?v=oyQ2OY7Nb0s
  • Breki33
    Rég vártam ilyesmire

Banners Patch V 1.1

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10146
  • Breki33
    tisztázzuk már ez az FCH féle petch rosterének a javítása és az abban lévő ilyen hibákat javítja.

Tehát nem átigazolásokról van szó hanem a patch rosterében lévő bakik javításáról!
  • Breki33
    Igen vhol túl erős sötét, maga Sammy mondta anno itt.

De jobb mint az alap és sok stadionban jó.

Nagyon nagy meló ám az összes stadionba berakni akár csak ugyanazt a gyepet, akkor kiszámoltuk ha jól emléxem 800 gyepet kell cserélni.

Ezért nehéz gyepet készíteni mert mindet tesztelni kell és aztán az alapján változtatni, van amikor a 15. változat a jó.

Én ezt használtam alapnak illetve s Slayer patchet és amelyik nem tetszett javítottam.
  • Breki33
    jó de te úgy írsz hogy abból nem egyértelmű, hogy csak online van ez

és aki nem ismeri a játékot azt hiszi, hogy tényleg van offline is ilyen
  • tobias88
    V.Nistelrooy from Niederlande to Real

ez mit takar??? már bent volt a válogatottban, nem?
  • tobias88
    azta, azért itt vannak durvák:
    Sneijder from Arsenal to Real
    De Zeeuw from Real to Alkmaar
    Van Persie from Real to Arsenal
  • cucmalajmc
    ilyen lett a fű patch-el. sztem kicsit erős, rikító.
  • zsotesz
    Egy kis brazil szamba
  • billdm
    Nos..még egyszer..az online teljesen más!Ma pld kipróbáltam offline és ott a kapuskirugás abszolút nem zavaró!Ott kb 1mp..online pedig 3-4mp-ig vársz a sipszóra!Amúgy is online..hihetetlen dolgok szoktak történni!Elhiheted a 2 mód..2 teljesen más játék!
  • Breki33
    Ilyen nálam sose volt, pedig a leütés elő szokott fordulni.
  • billdm
    Online tapasztalatok ma...Játszottam egy Olasz sráccal tökéletes volt ,semmi lag..viszont új bugot fedeztem fel..ha rárugod,és a kapus leüti MAGA elé..akkor..SZÖGLET következik!!Érdekes értelmezése a szabályoknak..
  • Breki33
    viszont az Elektro World-nél van 156-ért

Samsung LE32R83BX
    klikk

Úgy tudom itt XBOx360 akció is van
  • Breki33
    Updated Option File for World Clubs Patch

Thanks to stefan96 for this Updated Option File for the World Clubs Patch version 1.0.

Transfers Included :

Landzaat from Real to Wigan
    De Zeeuw from Real to Alkmaar
    Van Persie from Real to Arsenal
    de las Cuevas from Real to Atletico Madrid
    Efervolt from Valencia to löschen (da Effenberg /Germany Classic)
    Banega from Boca Juniors to löschen (da schon bei Valencia)
    Canizares from Valencia to löschen (da suspendiert)
    M.Fernandes from Valencia to Everton (ausgeliehen)
    Robben from Niederland to Real
    Boulahrouz from Niederlande to Sevilla
    van Bronckhorst from HSV to Feyenoord
    C.Seedorf from Niederlande to Milan
    V.Nistelrooy from Niederlande to Real
    Babel from Niederlande to Liverpool
    Kuyt from Niederlande to Liverpool
    Kompany from Belgien to HSV
    Odonkor Tauschen mit Kuranyi in Nationalmannschaft
    Sneijder from Arsenal to Real
    Ghaly from Tottenham to Derby
    Iflil from Tottenham to ?>
    Kennedy from Nürnberg to Karlsruhe
    Vandenbusche from Hamburg to ?
    Dawson gegen Micah Richards tauschen bei Englands Nationalmanschaft
    Diarra from Arsenal to Portsmouth
    Schaars from Liverpool to Alkmaar

link
  • Breki33
    Gabe18-nak BSZ-ot!
  • Breki33
    meg fura is lene, ha egy tesco csak úgy megszünne két hétre P
  • Breki33
    Nem ez helyi sajátosság.

De vettem már Tesco-ban tv-t úgy hogy az eladó tőlem tudta meg, hogy náluk ilyen van és velem cipeltette kipróbálni.....
  • cucmalajmc
    Kercsó=teszkó? mert ha igen ott nagyon nagy a szaktudás. van mit mesélnem...
  • Breki33
    Gondolkozom, csak képzeld megyek be a Kercsóba TV-t nézni, hogy van-e még annyiért erre tök üres, a másik részen a muki azt mondja, hogy egy két hét múlva lesznek vagy lehet megszűnik a bolt....

Szép ott megvehettem volna 153-ért mostmeg 166-ért meg 199-ért van máshol..........

Majd ha lesz vhol ennyiért újra akkor veszek.
  • Breki33
    Ezt is elmagyaráztam már többször

röviden a programot úgy írták meg hogyha nagyobb a berakni kivánt bin- mint a bent lévő méretnövelés szükséges.

Ezt csak asf expolrerel lehet szerintem tök egyszerűen végrehajtani.

Ezenkívül illetve emiatt a másik lehetőség teljes img-ék felrakása.
    De ezek egyrészt sokkal nagyobbak, napokig tart feltölteni, ezenkívül valaki csinál pl egy fű patchet nem fogja a saját img-ét emiatt feltölteni.

Rosszul is járnál mert leszednéd oké megvan a fű, de eltünne a jó kis kijelzős mert ugye aki feltöltötte az mást használ. Szval vmit felraknál jkósok minden meg eltűnne asmit eddig használtál.....

Remélem nem kell többet leírnom és érthető így.

Aztis végig kéne gondolni, hogyha nem lenne asf explorer és gs hexadecimálisan kéne bepakolni. Nem tudom a sok asf explorert illetve gs-t szidó mit szólna. Szerintem meg se nyikkanna.
  • Tomy Lee
    Off
    Inkább lcd tv-ben gondolkozz!Pc-hez.Jobb befektetés sz.tem!
    On
  • HoReSz1975
    most nem arról van szó, tudom használni, csak nem értem, hogy miért nem lehet .exe -s patch -eket kiadni...

jobb lenne
  • cucmalajmc
    elnézést Breki ^^
  • Breki33
    Breki

Nem még nem vettem, lehet nemis veszek.

Pes-t mindenképpen PC-n ott lehet csiszolni rajta.