81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Maldini
    Így jól van szerinted beállítva?

• Maldini
    kösz
  • Breki33
    Ha valaki nem tudná hová tenni erről van szó

• Breki33
    Ez főleg Tomy Lee-nek szól de hátha mást is érdekel.

Az Italy SCoreboard pack 16:9-es javításai

Great work ninuzzu, grazie per questo.

"I've made 16:9 1280x768 fix
    http://www.speedyshare.com/184547691.html
    Hope it's ok."

"I've fixed it for my resolution (1680x1050), but it should work for 16/9 also:
    http://www.speedyshare.com/780731523.html"

• Breki33
    erre a módosított settings.exe vagy a loadmixer a megoldás
  • Breki33
    LOd MIxer tudtommal nincsen külön a kitserver viszont tartalmazza
  • Maldini
    Még 1 kérdés,miért nemtudjuk használni 1600*1200-ba a játékot miért csak 1280*1024-be megy?
  • Maldini
    Valaki tudna adni 1 linket ahol letudnék tölteni 1 LOD Mixert.Köszönöm
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Ezt már mondtad

Én meg azt mondom, hogy ennyi idő alatt telepíteni se tudod........
  • tobias88
    nem látok nagyjából újítást a régihez képest...
  • Breki33
    komolyan negyed óra alatt át tudtad nézni az összes stadiont?
  • tobias88
    nem látok újítást a régihez képest...
  • Breki33
    Slayer67
    new Turf patch.

Slayer67sRasenpatchv.1.6.rar - FileFront.com

• Breki33
    Köszi amúgy
  • Breki33
    Azt rakd fel amit mondtam

klikk
  • billdm
    Na..csak sikerül..ez a kép berakás..:)..ezt most játszottam a neten...

[/URL]
  • Tomy Lee
    Jajj,hát nem jön össze:((
    Hiába probálom ua marad a játékban(scoreboard helyén feketeség).
    Sirion Patch-et probálgatom ezért kérdem.Nincs hozzá valami más Scoreboard?

Gólok szépek
  • Breki33
    Del Piero kapáslövése

És Sissoko első bombagólja

• Breki33
    Nekem alap options file-val sem aditt piroslapot úgy ahogy mondod.

NC eredményeket megnézve MAX: 6-7 gólos meccseket látok
  • billdm
    Igen..amiatt!Az options fájl mindenkinek ugyanaz a neten!Csak.egyszerüen el van b..va..
  • Breki33
    nyugi, mondtam, hogy offline alapján írom.
    Viszont sok (több) online-t játszó emberrel beszélgettem már

Azonos módosított optios filével lehetett játszani eddig az volt a lényeg, hogy egyezzen.

Azt tényleg nem hiszem, hogy online-ban másért ad pirosat mint offline-ban.

Esetleg a lag miatt nem lehet olyan szépen elegánsan szerelni.
  • billdm
    Könyörgöm..honnan tudod mi nem jó az onlineban?
    Látom tényleg ne hiszitek el amiket írok!Amivel Te játszol az egy elkészített options fájl,amivel meg a neten játszom azt a drágalátos Konami csinálta!!!
    Ha akarsz Te is vagy én is akár tökéletes egyensúlyú játékos erősséget tudnánk csinálni a játékosoknál!
    Bizonyos értékeket le kéne venni..De..itt erre nincs mód itt az van amit a Konami kitalált!A felrugás pedig..a legkisebb fault is sokszor piros!Sőt fault se kell hozzá!Mert a progi az ütközéseket is sokszor annak veszi!
    Nem mondom néha van,hogy 2-3 meccs jó online is de.KÖNYÖRGÖM hidd el a 2 mód TELJESEN más!!
  • Breki33
    Hát amíg megy a server én biztos játszanék Pes5-el is játszottam a szerver leállítás előtti napon még
  • eZo
    ja és nem azért raktam be multkor is meg most is a képet ML-ról, mert hú de fényezni akarom magam, hanem mert ez VICC, hogy egy River Plate-el agyonverem az elit csapatokat, alapfelállással, 0 db sztárigazolással, 17éves tehetségekkel, Top playeren, Very Hard ML nehézségen !

pes6-al augusztus óta nem játszottam online, de már ott tartok, hogy újra előveszem és ameddig lehet azzal játszom
  • eZo
    nem vagyok eltévedve :) tudom miről beszélsz, éppen ezért nem vettem meg, pes5 óta elöször a játékot

nem túl élvezetes így a játék offline, a cpu ellen, de vannak benne olyan elemek ami miatt érdemes 1-2 meccset lenyomni a nap végén

fifa 08-nál még igy is sokkal jobb a pes2008 pc-n

más játékkal nem igen játszom, a foci a mindenem és a pes sorozat meg különösen a szívem csücske, még ha ez a rész nagyon kilóg a sorból, akkor is jobb mint a rivális rókaből 2008-ban
  • Breki33
    Szerintem kicsit félreértetted, pont megerősített ebben téged.

DE lehet én értelmezem rosszul.

DE én pár dologban vitatkoznék veled. Persze csak offline alapján.
    Szerintem 40-50-ről rálőtt labdák relatíve kis részét védi be a kapus, persze ez nem azt jeleni, hogy meg vagyok elégedve a kapusokkal.

Én elég sokat lövök távolról, főleg most a W-s lövés gyakorlása miatt (de a korábbi gólokban is látható) viszont ilyet nem nagyon tapasztaltam.

Középkezdés utánni gól is mint korábban írtam 1-2 volt.
    Ez 300-400 mecs után abszolút nem sok.
    Nemhiszem, hogy online játékban ellenem olyan sokan egyből gólt tudnának rúgni. Max úgy ha felrúgom és a szabit belövi, de szerencsére erre is vannak megoldások már.
    Szval ezzel-hangsúlyozom offline alapján-nem nagyon vagy inkább nagyon nem értek egyet, szerintem egy játékossal max 1-2 emberen lehet általánosságban áthámozni magunkat.

Azt aláírom, hogy az online nem jó, de sztem nem ezek miatt.
    Persze ez saját és szubjektív vélemény.
  • Breki33
    Nálam általában a labdabirtoklás több az ellenfélnek, ha nemis sokkal, kapuralövési kisérlet/konkrét lövés nálam több általában.

Nyertem már úgy 3-4 góllal, hogy 60-30 volt a labdabirtoklás
  • billdm
    El vagy tévedve..én a netes játékról beszélek!!
    Na persze ha te élvezed azt hogy a végén 30 pont előnnyel fogsz nyerni..ám legyen!Miért szerinted élethű az,hogy a 3.Milantól 20 pontra vagy 17 meccs alatt?
    Egyszerüen arról van szó mivel gondolom jól játszol,így kiismerted a gép hibáit,és arra játszol!Ezzel nincs is semmi baj,csak ennek szerintem így semmi értelme!Tudom mindenki más,és más,de én jobban tudom élvezni azt a játákot ahol szét kell szakadni,hogy a labda nálad legyen!
    Ezért játszok én csak a Magyarokkal!Lehet nem nyerek fele annyit se mint te,de mégis élvezetesebb!Visszatérve a sok gólos meccsekre,én a neten mondtam ezt,mert ott sokan kihasználják a progi "kevés"hibáját,és akár 40-50 m-ről is ráívelik kapura!A kapusok ugyanis..minő véletlen..bevédik ezen próbálkozások jelentős részét!
    A középkezdés utáni gólokrol nem is szólva!Rengeteg gól esik úgy a NETEN!Ha adva van két jó csapat gyakorlatilag kapuig tudsz menni középkezdésből!
    Lehet azt hiszitek amiket írok ide mindig nem is szeretem a Pes-t..ez nem így van!Csak nagyon idegesítő tud lenni,és tényleg az itteni hozzászólásokat olvasva nem sok embernek van meg...illetve "biztonsági" másolattal játszanak!Lehet offline játszható,és néha még élvezetes is a game..DE ez nem csak offline-ból áll!!
    Valami jót is mondjak onlineról..itt könnyebb csatlakozni a szerverre,még ha le is dob egyből vissza tudsz menni
  • eZo
    én is 10 perces meccseket játszom :)

és a labdabirtoklás is ilyen 55,60 % a javamra, tehát még azt se lehet mondani, hogy nem próbálok kombinativ játékot játszani

( 2 csatárral játszom továbbra is ezt az elöbb nem tettem hozzá )
  • Breki33
    gólos

ja és nem azért nincsenek mert béna lennék az első 7-8 meccsen gólt sem kaptam 100%-os voltam, de a jellemző eredmény 1-0, 2-0

Aztán ez most valamiért még nehezedett és jöttek a döntetlenek meg az első vereség is.

Szval teljesen mások a tapasztalataim.
  • Breki33
    Nálam nincs ilyen max egy két gólt tudok rúgni és a 3 gól egy meccsen már ritkaságnak számít.

Nálam egyáltalán nincsenek 6-8 gólosd meccsek (10 perces meccs)

A mostani 3-3-as BL meccs is elég ritkaságnak számított.
  • eZo
    hát igen, a legnehezebb szinten és a legnehezebb ellenfeleknek 17-25 éves fiatalokból álló tapasztalatlan csapattal, 4-5-6-7 gólokat rúgni az azért már vicc :(
  • Breki33
    Unfortunately Juce and Robbie have decided not to go on developing future versions of Kit Server for PES 2008.

This is what Juce have just posted

"I'm stopping because
    1. Kitserver is fun and interesting, but it's a repetitive work, and there's gotta be a good reason to do it, which i feel we don't have this year.
    2. I don't think PES2008 is a good quality product. Often when things are rushed, the outcome is poor. I think that's what happened with PES2008. And i'm not necessarily blaming Seabass or KONAMI, because there are different circumstances, and sometimes you've no choice but release the product as it was announced, even though you realize it's unfinished. That's what PES2008 feels like: an experimental, but unfinished version of next-gen Pro Evo. Fair enough, games like that have a right to exist, why not. But as far as the editing goes, it just feels like a waste of time to do tools for PES2008. That's just how i feel.
    "

Thanks Juce and Robbie for your fantastic work with Kit Server for PES 2008!!!
  • Breki33

• Breki33
    Igaz nemis igazoltam senkit, csak az új rostert raktam fel mindig
  • Breki33
    Nálam szerencsére nincs ilyen, igaz Olasz bajnokság
    most hogy újra nehezedett küzdök minden pontért és győzelemért.
  • Breki33
    úgy ahogy mutattam külön könyvtár és azt importálod vagy egy filenál ráállsz a konkrét file-ra és ott import aztán tallózásban megkeresed ami kell (lehet méretnövelés kell)
  • Tomy Lee
    Én sem vagyok kibékülve a sokszori golzáporral:(Még legnehezebb módban is sajna ilyen elég gyakran.