81526
-
Tomy Lee #43018 A Face file-okat hova is kell tenni?
Pl.van 1 Ibra nevü bin file.Ezt át kell nevezni mielőtt bemásolom valahova? -
Tomy Lee #43017 De nem is:)
Nemérdekel a Magyar foci..
Forza Inter!
Pes felfrissítve különböző dolgokkal + a legjobb,legszórakoztatóbb game ami a piacon van!!
-
Tomy Lee #43016 Ha jó lenne a Magyar foci akkor én is.
Viszont így,hogy nincs inspiráció nem érdekel:S -
billdm #43015 Én pont ezeket mondom már hónapok óta..csak ezt nem látja be senki itt!Azt hogy ARCADE a játék!
Amúgy semmi "savanyúság"sincsen,mivel nem szurkolok semelyik külföldi csapatnak!
Nekem a foci megmaradt a 84 es Francia válogatottnál..Platinivel.. -
Hallod, szerintem meg csak savanyú a szőlő :)
Nem értem hogyan állhatna bármi is a csalás szintjén, amikor szinte minden csapatban van olyan játékos, aki valamiben nagyon-nagyon jó. Vagy szerinted a készítőknek az volt a célja, hogy DIREKT úgy csinálják meg a játékot, hogy szegény Juvések sírjanak, mert az ÖSSZES többi ''nagycsapat'' űberkirály, csak ők nem? Ne túlozzunk már kérlek.
Igen, belszámít a nemzetközi szereplés is, ezért van ott pl a Milán..:P
Az már más kérdés, hogy a játék szar gameplay-e miatt egy vicc az egész, és ha van egy jó játékosod, akkor végigrohansz vele a pályán és gólt lősz (Suazo), esetleg végigcselezed az összes védőt és megalázod a kapust (Ibra), vagy bárhonnan betalálsz (Adriano). De mégegyszer mondom, minden csapatban vannak ilyen emberek. Csak a játék arcadesága miatt lehet őket ennyire kihasználni. -
billdm #43013 .."csak azért, mert nektek nem tetszik.."..juj....
Ezek nem egyszerűen jók..ez már már a csalás szintjén áll!
Ha meg a valóságról beszélünk ..a jóba beletartozna a nemzetközi szereplés is..nem..?
-
Piko888 #43012 Köszi a segítséget -
Most nem azért, de gyakorlatilag felsoroltad a világ legnépszerűbb csapatait...Akkor miért csodálkozol, hogy szinte mindenki velük van? Én pl Interes vagyok x éve, nem fogok egy olyan csapattal lenni, akit nem is szeretek, csak azért, mert nektek nem tetszik, hogy egész jó a csapat a játékban. (ahogy a valóságban is..)
Piko88: tedd fel az 1.2-es patchet.
-
ja, hogy azt nekem írtad... :)
asszem lövésgomb picit közép fölé nyomva majd simán balra húz a kar, de lehet nyomtam a passz gombot is a lövés közben... persze jól a kapu mellé céloztam. -
-
Piko888 #43008 Srácok van egy nagy gondom, a gépemen a pes2008 csak min grafikával megy, de miért?
A konfig : ABIT 35-E,8800 GTS 512 ra, intel2 core duo 8200, 4 giga ram, 10 directx, vista
Mi lehet a gond? -
Breki nem mondta,hogy csak ennyi hiba van benne.Amúgy meg az pl. nem a játék hibája,hogy a sok .... csak direkt olyan csapatokkal megy amivel tuti nyer. -
billdm #43006 .."Eddig védtem a játékot, most viszont egy nagyon nagy bug-al találkoztam.."
Édes Istenem..ha csak ennyi bug lenne benne!Ma 4 hónapos a game a net pedig azóta is..szupi..
A neten pedig sajna mindenki Barca,Inter,Chelsea,Brazil,Milan csapattal játszik!
Nem elég,hogy xar a net még mindenki "heroesekkel"játszik!Így sajna a játékélmény elég halovány!Ezek a csapatok játékosai szinte megállithatatlanok!
Nem baj..akor is csak a Magyarokkal játszom..
-
nem tanultál programozást?
felezd el a kitserverben lévő bin-eket és úgy próbáld ki
ha azzal a felével jó a másik felével van gond
deha nem akarsz tökölni arra az egy mecsre kiszeded a kitservert teljesen majd visszarakod -
akkor del, nem iagz hogy nincs egy normális komplett patch:\ -
ezér nem nyomok autosavet, mer ha bejön egy ilyen... akkor az elég gáz... szerencsére nekem is csak egyszer volt ilyen. -
Énmég hálisten nem tapasztaltam eddig.
Remélem nemis fogok -
Ez nem a játék hibája hanem a patché
Nem véletlen nem rakok fel ilyeneket főleg FCH féléket.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó patchkészítő, dolgoztunk együtt is csak sokat vállal és sokszor vannak gubancok a dolgaival. -
ilyen volt már nekem is. -
fasza... elegem van ebből a játékből mosmár, végre minden jó, felraktam total club patchet...kezdtem egy leauget és az első meccsen kifagy már az elején, mikor visszajátszás jönne akkor... hibát észlelt... nem hiszem el hogy vmi mindig van ezzel a szarral......... -
Na újrajátszottam érdekes módon most jó lett
-
Ugye utolsó előtti fordulóban Milannal együtt 88 pontal áltunk jobb gólkülönbségük volt nekik.
Utolsó fordulóban ők is én is 2-1-re nyertünk
Tabella akkor 91--28--7--3
illetve______ 91--28--7--3
Ehelyett alul látható mi van a tabellán
Ez hihetetlen -
Eddig védtem a játékot, most viszont egy nagyon nagy bug-al találkoztam
-
főleg mert a két kép között fél perc telt el -
nem volt semmi
-
Oké de hétvégén nem olyan jó most
Hamarosan edzenem kéne kicsit aztán 3-tól meló majd kézimeccs
Holnap délelőtt Penny-be kerékpároscuccok vétele , családi névnapi ebéd
majd quash, bownling (tudtad, hogy vasárnaponként ingyenes?)
Tényleg ha szeretsz bownlingozni és ráérsz vasárnap délutánonként akkor szóljál majd. -
-
Itt egy példa az ilyen kicsi dolgok profi megvalósítása miatt tetszik ez a játék
Jól látható, hogy alöször a távolabbi lábon a bokára tart rá amikor meg ez nem jön be a másik lábbal hátulról elkaszálja.
Trez meg rögtön reklamál.
A játék ment tovább
Úgy figyeltem fel az esetre, hogy láttam, hogy a pálya szélén üldögél -
Én nem szeretem az ilyen cipő , meg komputer P reklámtáblákat
Sokkal szemben mutatnak a jó nagy betűs logós feliratok szerintem
De te tudod. -
Tomy Lee #42989 Tele van Acer reklámtáblákkal az FCH féle:)tudod Acer az új monitorom és Notim is az 
Ideje lenne azthiszem átmenjek hozzád majd.Okés?Megnézném nálad milyen jelenleg PES. -
Rég rúgtam egy csapatnak ennyit kapura
De nyerni kellett, és mivel a Milan botlott az Empoli ellen 0-0-ás döntetlen.
Utolértem pontszámban így két 88 pontos csapat várja az utolsó fordulót. -
Tomy Lee #42987 Jó,közben rájöttem,hogy nem cserél le gyepet a total club patch!
Tehát mehet a tiedre és kész is
-
kevééééééééés?
tele van rakva kiegészítőkkel
az összes gyep le lett cserélve jópár ahol játszanom kellett felújítva nem publikáltak is, reklámtábla elkészítve, saját ball kursor
csak mint mondtam a cv_0-ból pont előtte kellett visszaraknom egy korábbi mentést mert azt hiszem a Liverpoolnál kiakadt.
Azóta a cv_0 is tuningolva lett illetve mostmár kitserverbe pakolok
A játékoskurzor nekem is más, a reklámtáblákra meg az eredményjelzőre kiváncsi lennék az FCH félék nem nagyon szoktak tetszeni -
Tomy Lee #42985 Amit adtál abban nagyon kevés a kiegészítő:(
Amit tartalmaz az jó csak kevés.
Total club patch-ben vannak tök jó dolgok(rengeteg újítás),főleg a scoreboard(kiírja a csapatok korrekt teljes nevét) és a reklámtáblák tetszenek + a menü:),változtat a játékos feletti cursor-on stb..
-
A faq-ban lévő linken találsz
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf
De nem értem minek neked egyik se jobb sztem mint amit adtam neked
ugyanitt találsz arcokat is -
Tomy Lee #42983 Előállnék ismét 1-2 kérdéssel:)sry.
-Van gyepcsomag?Ha igen akkor hova kell berakni?
-Van Inter face pack?Ha van akkor erröl is kis infót,hogy miképp tegyem be.
Előre is köszi!! -
a mentésed
vagy az én mentésem
de sztem elég kiszedned a kitservert, hogy anélkül megy-e -
Tomy Lee #42981 Kivettem és ua:(
Most újrarakok mindent:DD
De,hogy milyen update-eket teszek vissza azt nemtudom:S
-
akkor vedd ki azt a bin-t -
Tomy Lee #42979 Jól van.Megérte vacakolni ennyit 
"Pes exe hibát észlel ezért leáll"