81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    Evolution Patch II for PES 2008 Released !!!

The patch comes with the following improvements:

[*]Completely new over-worked Optionfile with all transfers and new teams. About 90% of the stats revised
    [*]100% original Teams
    [*]100% original Names
    [*]100% original Kits
    [*]complete Bundesliga (German League)
    [*]correct League and Cup names
    [*]correct Stadium names
    [*]new Soundtrack
    [*]new chants for many Teams
    [*]Teams without own unique chants have adequate generic chants
    [*]new Callnames
    [*]new Balls
    [*]up-to-date Bootpack
    [*]new Faces for many Superstars
    [*]new Menus
    [*]misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
    [*]fan reactions (German Version only)
    [*]fan banners

Teams included in the patch

[*]Premier League
    [*]Ligue 1
    [*]Serie A
    [*]Primera Division
    [*]Bundesliga
    [*]Others A / B:
    Slavia Prag
    Anderlecht
    Club Brugge
    Dinamo Zagreb
    Copenhagen
    Steaua Bukarest
    Olympiacos
    Panathinaikos
    AEK Athens
    Rosenborg
    Wisla Kraków
    Benfica
    Porto
    Sporting Lisbon
    Spartak Moscow
    Zenit St. Petersburg
    Celtic
    Rangers
    Red Star Belgrade
    AIK Solna
    CSKA Moskau
    Shakhtor Donezk
    Göteborg
    Besiktas;
    Fenerbahçe
    Galatasaray
    Dynamo Kiev
    Basel
    River Plate
    Sao Paulo
    Boca Juniors
    LA Galaxy

[*]Others C:
    Eredivisie

DOWNLOAD LINK:

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10780
  • Terminátor14
    Innen.
  • ForzaInter
    nincs meg a peccs, azér kérdem honnét leht leölteni:)
    amugy ne ForzaInterezz lécci, Tommy jólezs,köszi:)
  • Tomy Lee
    ForzaInter: megvan a patch(sirion)?
    Amit tegyél fel mellé az a GDB folder v2.0(ez full a legújabb).Ezt úgy ajánlott felrakni(gdb folder),hogy először törlöd azokat a kitserver-gdb mappábol amik szerepelnek a gdb folder 2-ben majd gdb folder 2-böl beilleszted a kitserver gdb uni mappába.
    Írják,hogy így ajánlott bemásolni és nem egyből ráinstallálni.
    Ha megvagy sirion-al és ezzel akkor rádobsz 1 neked tetsző scoreboard-ot és elég jól fog kinézni.
    CS.img-t is érdemes lecserélni(nagyon cool music patch)
  • Breki33
    nézd már meg a topic címét

utánna okoskodj...........
  • billdm
    Ok...igazad van..
    További szép napot.
  • Breki33
  • Breki33
    Én nemis akarom meggyőzni, nemis szóltam hozzá
    de újra elkezdi.

Az meg hogy ő mondja meg, hogy hogy lehetek saját általam nyitott kiegészítős topikban házigazda nonszensz.......
  • Breki33
    A topic címe "Konami Soccer Kiegészítők"

Talán ebben otthon vagyxok anélkül, hogy megvenném a játékot.
    Ha tetszik megveszem, de nem utánna hápogok.

A magyarok meccséről a becsúszások és a sárga lapok kapcsán esett szó.

Kipróbáltam sárga lapot nem nagyon kaptam.....pedig direkt beis csúszkáltam mint a gif-eken látszik.

Szerintem itt nem én vagyok a kioktató. Te pl vkinek segítettél itt azonkívül, hogy a játékot szidod? Mert én nem nagyon láttam.

SEnkise mondta, hogy nincs lag de nemis erről beszélünk.
    Talán olvasd el újra mit írt neked itt a múltkori kirohanásodkor...

És nem a neten fogok pár órát játszani....nagyon nem vagy képben.

Fogd már végre fel, hogy ez nem a mondjunk véleményt a játék online módjáról topic........
  • billdm
    " Más az online és más a single".ERRŐL BESZÉLEK NEKI MÁR HÓNAPOK ÓTA!!!!
  • Breki33
    és nem egyet

itt a pont
  • Terminátor14
    Szerintem hagyjátok ezt abba. Breki védi a játékot, más az ízlésetek, neki ez így tetszik. Más az online és más a single, ezt mindenki tudja és elismeri. Ne lovagoljatok egymáson, úgysem tudjátok meggyőzni a másikat.

Nekem sem tetszik túlzottan a játék, de már a 6 sem tetszett teljesen, úgyhogy nem tudok mit csinálni. Ennél jobb nincs, hozzá kell szokni aztán lesz, ami lesz. Ha minden igaz, akkor konamiék is tudják, hogy hibáztak és a következő rész ismét méltó lesz az elődökhöz.

Az meg, hogy ki a házigazda egyáltalán nem függ össze azzal, hogy megvette-e a játékot. Mindenkinek szíve joga, hogy megveszi vagy nem. (ha megteheti persze...)
    Ettől senki nem lesz rosszabb ember.

• billdm
    Ja..még egy segítség..a BAL OLDAL..az ellenfélnél nálad a jobb!a te jobbszélsőd..az Ő balhátvédjére viszi a labdát...tudod...ami ott bal..itt jobb..fordított..nem baj,kis hiba belefér..
  • ForzaInter
    azért sztem visszavehetnél... nem kéne átmenni vadállatba...
  • billdm
    Ok..ismét igazad van!Bár úgy vezetsz itt topikot,hogy 2 éve nem veszed meg a játékot!De..nagyon elkötelezett vagy!Mondta neked valaki,hogy a Magyarok meccsén van ennyi gól????Ha már ilyen okos,kioktató vagy legalább olvass!Az meg,hogy xartam válaszolni..érdekes ő is azt írta a fifahungaryn,hogy "Sajnos a lag vagy egyéb online hibák jelen vannak a játékban, ezzel együtt kell élni. Van amikor nagyobb mértékben, van amikor kisebb mértékben."..én ugyanezeket mondom hónapok óta!
    Amíg te elvagy offline a juveval!Marha nagy bizonyitás lesz ha játszol a játékkal pár órát neten...Én hónapok óta próbálok!!Én nem fogadom el más véleményét????Szerintem még nem volt olyan hozzászólás amire te egyből nem írtad volna..nálam ilyen nincs...
    Annyira baromi nagy Pes fan vagy,hogy legutoljára a Pes 5 volt meg..gratula!
  • tobias88
    igaz, elötte adhatott volna a juvénak is
  • Terminátor14
    Nem szeretnéd megemlíteni, de azért Te említetted meg...:)

Jól van, poén volt a múltra visszagondolva. Az interben is volt egynéhány kiállítás az utóbbi meccseken.
  • tobias88
    az 11es volt, neharagudj, 2,5 méter magasan lábnak nincs helye
  • ForzaInter
    Moratti eztis elintézte:|

de amugy megfigyelhető hogy egész ligában botrányos a játékvezetés... nem csak Inter javára fujnak... de tényleg ebbe ne menjünk bele...
  • Breki33
    Ez az utóbbi meccsek történéseit látva egyálétalán nem így van

pl a REGGINA elleni botrányos csaló játékvezetés

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=170658

De ebbe itt nem szeretnék belemenni.

• Terminátor14
    jahh hogy kiugratós passz :) Akkor az nálam az E, köszi.

Azért lövöm Adrianóval, mert Stankovic-al nem megy, Adri meg legalább jó nagyot rúg a labdába :)
  • Breki33
    A kiugratós passz nálam a gamepadon a jobb oldali gombok közül a felső

Énse nagyon szoktam gyakorolni a szabadot, nemis voltam nagy szabadrúgáslövő sose. Érdekes módon teszteléskor bill-el könyebben ment gamepaddal sztem nehezebb de ralisztikusabb.

Viszont ha Adrianoval lövöd akkor nem elég friss a rostered.
  • Terminátor14
    BÍrók? Nem a Juve vajazta le őket? :PPPP

Amúgy most user vs cpu meccsről beszéltem, online-ról 0 tapasztalatom van.
    Azért írom ezeket, mert nekem nem felel meg, hogy így elmegyek bárki mellett. Fos az ai.

Guide-t nem néztem, de biztos :)

• Breki33
  • Breki33
    nem egészen értem, ha high-ra tudod állítani és jól megy akkor jó

ha meg szaggat akkor ki kell próbálni mediumon, hogy néz ki
  • Terminátor14
    De én nem nyomtam semmi plussz gombot :) Előre nyíl és a lövés gomb és kész.

De most ez a w melyik gomb? Sprint vagy a kiugratós passz?

Mondjuk ez nálam csak Adrianóval van. Ha nem találom telibe a kapust akkor gól :D Amúgy a szabadok nekem kifejezetten nehezek. Asszem még emlékszel, hogy annó 4/3-at simán belőttem bárhonnan bármilyen szögből, most nagyon nem mennek...ez van :) Akkor sem gyakoroltam soha, most sem fogom.

• Breki33
    Hát én jópárszor elvettem már tőle :-)

Őt élvezettel szeretem felrúgni is.

A Offcional Giude-ben mutatott védekezéssel sztem bárkit meg lehet így állítani csak esetleg több emberrel és jól be kell gyakorolni

Mondjuk Inter ellen vigyázni kell egyrészt bírók másrész Stankovic jól lővi a szabadokat.....P
  • Breki33
    Azért mondtam w-t mert így egyszerűbb leírni és aki bill-es az nem kérdezi meg milyen gombbal kell.

EZ a nagyon erős lövés amit mostanában gyakorolok rendes lövéseknél és kipróbáltam szabadnál is.

Nálasm nem mindig megy be de sokszor a kapus éphogy bele tud érni és vagy kipattan és helyzet vagy szöglet.

Abból is látszik milyen szubjektív ez, hogy van aki szerint túl nehéz a szabad és ezt mondja van aki szerint pedig egyenesen túl könnyű.

Nekem meg pont megfelel gamepaddal.
  • Breki33
    MIelőtt nagyon felizgulnál

Mondjuk nemis neked írtam :-)

1. Egyrészt miért lenne fontos, hogy működjön rendesen?
    Hiába állítod be így nem azért mondok vmit hanem azért mert kipróbáltam és így gondolom. Elég hülye indok ez a topic megvolt Pes 6 előtt is és akkor érdekes módon azt mondtam hogy az nem tetszik nem érdemes megvenni........

2. Quaresma megcáfolt pár dologban az online játékkal kapcsolatbasn, de azokra szartál reagálni mivel nem nagyon tudtad volna cáfolni. Így elegánsan elsiklottál felette. HIába célozgattunk rá.

3. MEgnézve a magyar csapat meccseit nincsenek nagyon 12 gólos meccsek
    érdekes módon.

4. Az a gólom amit belinkeltem nem csel nélküli volt és ha nem figyelném az ellenfél mozgását hogy lőttem volna? PPPPPPPPPP

És jobb oldal..........

5. TE nem tudod elfogadni, ha valakinek más a véleménye a játékról és máshogy látja, de ha TOmmy Lee benne van ki fogjuk próbálni a héten egymás ellen gyakorlatban úgy ahogy a sárga lapos és becsúszásos állításaid kipróbáltam és cáfoltam sorban.

6. RELAXXXXXXXXX
  • Terminátor14
    Igen, tökéletesen megy így is.
  • ForzaInter
    ezt a Sirion peccset honnét leht letölteni?
  • tobias88
    abszólúte teljesen valaki föltolta a csúszkát? mert nekem akkor behal
  • Terminátor14
    Ha kitserver segítségével high-t állítottál be, akkor végeredményben high-on játszol, szóval berakhatod nyugodtan.
  • Laca1985
    Breki az a fupatch ami be lett linkelve ugy nem jo ha mediumon megy a jatek de kitserverrel megis high -en jatszom?Vagy azt meg kell varnom meg?Koszi
  • Terminátor14
    Ibrától nem lehet elvenni szabályosan, és felrúgni sem nagyon volt idejük :DD Vagy csak nem próbálták meg.

De komolyan mondom, minden meccsem így kezdődik, csak rajtam múlik, hogy a végén belövöm-e.
  • tobias88
    viszont az tény hogy kellene egy 6. fokozat, vagy akár 7. is, ahol okosabbak sokkal
  • tobias88
    engem a 2.nál 3zor felrúgnak 4szer orbavernek, és elveszik simán a labdát
  • Terminátor14
    ÉN semmi w-t nem nyomtam, csak erőből a szeme közé és kész :) De az a gáz ezzel, hogy ezt szinte bármikor megcsinálom, és ha 25-ön belülről lövök akkor bemegy. Vagy nem éri el a kapus, vagy bepattan róla stb..(nem csak szabadrúgásokról beszélek)

Hogy-hogy milyen fokozat?:DDDD Term. a legnehezebb.

Hát lehet, hogy a minta jó lenne, azzal nincs is bajom, de olyan színek vannak benne, hogy pfúj :S Ronda.
  • billdm
    Hihetetlen vagy !!!!Nem érted,hogy középkezdésnél a gép xarul helyezkedik???Ha sima 4-4-2 t játszik valaki átgyalogolsz a középpályán!Már csak a hátvéd van de ha gyors játékosod van elfutsz SIMÁN!!!Komolyan néha azt gondolom nem egy játékról beszélünk!Én elhiszem,hogy fontos neked a topic működjön rendesen,de addig ne mond véleményt a játékról,összességében amíg csak offline játszol vele!
    Szerinted akkor miért vannak meccsek a neten 10-14 gólosak?Gondolkozz már el!Na és ezek általában ezek a meccsek nem 14:0!
    Hanem 8:6 mondjuk!Emlékszem egyszer belinkeltél egy ilyen gólodat,és persze nem azt nézted,hogy a CPU mit reagál ahogy előre indulsz!Keresd ki,és nézd vissza!!Segítek..csatárok mellet el,bal oldali középpályás mellett el,bal hátvéd egy vonalon mozgott,persze nem feléd!Annyira mondták a team vision AI-t..Te találkoztál vele?Max annyi,hogy ha ég a gép akkor vagy csal,vagy mindenki előre megy támadni!Még hogy nézi mit játszol,és reagál rá..na neeeeee
    Szerinted hogy lehet ennyi gól???Számolj már utána! 15 perc /14 gól...
    természetesen nem minden meccs ilyen,de ha valaki tudja ezta középkezdéses dolgot,és a másik se béna,esélyes a dolog!
  • Breki33
    viszot én meg rájöttem mi az új benne

kiszedte az átlós csíkos és körkörös gyepet és különböző vastagságú csikosakat készített.

Ami jó ötlet is főleg azok számára akik az ilyeneket nem szeretik.
    Csak a fű textúra nem tetszik.

A #43052-ben lévő sokkal realisztikusabb, most nem azért mert én csináltam