81526
-
Jó reggelt
Nem nézted át alaposan amit mondtam.
Scoreboard Edition v 1.1 FCH
Faq-ban lévő linken
http://pes2008editing.blogspot.com/2007/12/scoreboard-edition-v-11-fch.html
16:10 Fix for 1440 x 900 by LordMephisto linkje innen
http://www.zshare.net/download/53646330c10612/ -
Tomy Lee #43137 Had ne említsem még,hogy a visszajátszások nagyon meg vannak csinálva benne.Ennél jobb patch sz.tem nincs. -
Tomy Lee #43136 Igen
Én is így hoztam össze.Tényleg profi a kitserveres patch-elés.Egyszerűbb..
-
Tomy Lee #43135 Még 1 apró kérdés:a modosított exe evo patch-hez miért is kell? -
Tomy Lee #43134 Hát,hogy nálam nem működnek ezek a francos scoreboard-ok:(
Más mindig minden rendben de ezektöl kivagyok.Mindig feketeség van helyette.
Evo 2-es patch nekem tetszik.Főleg,hogy végre javítja a posztokat(kiírását) és korrektül van az összes név végre.Gyep elég jó,pár arc amivel küszködtem javítva van benne,menü szép,háló mozgása is javítva van úgylátom,jó csukák-labdák,ötletes nemzeti csapatok logói,profi option file,remek árnyékok(lasztinak is),korrekt csapat nevek(végre jó látni kiírva,hogy Internazionale és nem Inter + Inter Mailand stb.)
-
Tomy Lee #43133 Mediaset Premium CALCIO 1 scoreboard - PES2008 pc - aLEx_1O
Ehez van fix?16:9-es?
16:10-es scoreboard létezik?Köszi! -
Új stadionok
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Stadiums -
Ja nem ez a slayer67 féle volt egy amit nem ő csinált és jól nézett ki -
nem biztos volt ilyen problémám pár hete
akkor részletesen leírtam mi okozza
sztem erről van szó
New Turf in all PES2008 Stadiums
Ezt most kiis próbálnám csak nem jó a link
http://www.s-games.eu/2008010012-new-turf-in-all-pes2008-stadiums.html -
Nem a csúszkákkal van a baj, ezt már ellenőriztem. Mind1, akkor a hanszóróim vicceltek meg.
Melyik fűcsomagról van szó? Kihagy a memóriám :P -
Értem csak nálam a fű magában az img-ben van így ha új fűpatch jön akkor csak bemásolom ha nem tetszik akkor törlön és visszajön a mostani -
Megcsinálni nagyobb meló mint berakni
főleg kitservernél :)
Én a múltkor kilinkelt fűpatchet próbálénám ki (nem a mai-t)
Sípszó nálam van, de korábban írtam, hogyha esetleg nincs mit lehet tenni (pl options-ban feltolni a csúszkát) -
ez alatt azt értettem, hogy ez elöző cuccokat visszamásolom,
nyugi nem bonyolítom,mindent kitserveresen csinálok, img-be nem pakolok :)
-
Tudom, emlékszem még :D Csak egyesével necces, mert akkor külön-külön kell berakosgatni őket, ha meg megvan minden (vagy egy jópár) akkor elhatározza az ember egyszer és meg van csinálva :) (tudom, nem nagy munka egyenként sem, csak épp én lusta vagyok :P)
Más...Nálatok hallatszik a bíró sípszava? -
Illetve a Superpatchez kellett megcsinálnom a stadionjavításdokat egyben pár nap alatt mert szorított a határidő, de az nagyon húzós volt. -
Amikor lesz kedvem és időm tesztelni
Párat megcsináltam ami kellett, de nem full-ra és nem úgy, hogy ki lehessen adni.
De én korábban se csináltam egyben hanem sorban stadionokat újitok fel.
Egyben ha csinálják annak látható az erdménye. -
"visszarakok egy másikat+meg asszem egy gyep és egy cipőcsomagot."
Minek ilyen bonyolultan?
Kitörlöd a kitserverből a stadion filokat és kész, benne lesz az eddigi img-ben lévő -
Hmmm, hát így elsőre érdekes :D
Lejátszottam egy ml-es meccs első 20 percét (10 percre van állítva a meccs) és 4-0-ra vezetek, pedig azt érzem, hogy Adriano és Ibra is sokkal rosszabb lett.
Breki, mikor lesz vmi átfogóbb fűcsomagod? -
FCH-s CL Scoreboard -ot alapból nem rakom fel mert nem tetszett már korábban sem -
Akkor alapból nem volt jó
Én összehoztam egy ilyet egész jó lett :-)
Még alul a kijelzést cserélem és azt hiszem marad
-
billdm #43118 Nálatok jó a Bayern München meze?Nem mintha velük játszanék,csak feltünt,hogy nem jó..vagy csak nálam?
Evolution Patch-ben.. -
felraktam rá a CL Scoreboard v2-t , mert alapba csak a csapatlogók voltak mint eredetileg is, de ez se jobb sajnos, visszarakok egy másikat+meg asszem egy gyep és egy cipőcsomagot.... azaz, semmivel nem lesz másabb mint ahogy eddig összerakosgattam a játékot magamnak...azaz a menü szebb :D -
Felraktam az ARD-st sztem az jobban néz ki, de még mindig hiányoznak a csapatnevek
-
Neked a kijelző alapból ilyen vagy felraktad rá az opcionális FCH kijelzőt? -
Köszönjük a képeket. Ezek a gyepek megint elég kiábárndítóak :(( -
adatbázis friss, játékos statok módosítva lettek, cipők lehettek volna jobbak is benne, ahogy a kijelző is, a gyep nem igazán jó, némelyik elég gáz... hirtelen ennyi :) -
a pes6-os érdekelt,vagy még a régi is az újjal nem játszok
mindegy azért köszi -
Épp ezt csinálom én is, kezd elegem lenni :) -
Én a mostani kitserverem átneveztem (könyvtárnevet)
És egy az egyben újat készítettem -
sajonos nem 
pes6-nál volt valami ilyen, de pes2008-nál csak erről tudok: PRO EVOLUTION SOCCER 2008 – OFFICIAL GUIDE AND COACHING DVD ill. a nemhivatalos dvdrip változatról, de ilyen listára nem emlékszem pes2008-nál
-
Hmm, ezek szerint csak nálam nem működik?
Leszedtem a 0-ás és 1-es img-t meg a kitserveres packot és az exét, de indításánál meghal. (az exe hibát észlelet stb.)
Kitserver nélkül érdekes módon jó...Az lehet probléma, ha esetleg más patchből bennemaradt vmi? -
-
Felraktam kipróbáltam, nálam egyenlőre még nem jó az eredményjelző illetve nem tetszik, hogy a csapat logók igen halványak -
Tomy Lee #43105 Igen,láttam már valaki nagyon kérte és betették neki(nekünk:).
cs.img tracklist-re is kiváncsi lennék(ha ilyen hardcore rock akkor rá sem nézek:)
más: hip-hop esetleg rap music patch-röl(cs.img-s) tud valaki infót,linket adni? -
Ezo! #43027
jól rémlik hogy erről Te másoltál be valamit? -
csak a cs.img 14x102,4 MB + a többi, és a kommenteknél alul ott van a módosított " exe " fájl -
köszi! -
Tomy Lee #43101 350 mb az egész elvileg.Hát nem is tudom,Sirion pl 400 mb:S
Nem bizta,hogy többet nyújt ez az evo patch.No mind1,kipróbáljuk majd!
Képeket mindenképp ha kész vagy vele.thankss -
nem tudom milyen bővebb infóra gondolsz, ez szokott lenni ált. az egyik legkomolyabb patch ami a peshez kijön évről-évre, a többit meg már leírtam:P
ha estére felteszem, majd rakok be képet, ill. mondom milyen lett :)
a legegyszerübb telepítése a patcnek :
E.V.O.L.U.T.I.O.N Patch II installation guidelines
Variant Kitserver Installation
1. Download kitserver+GDB+afs2fs and extract the Folder kitserver to the PES2008 Installdirection start the setup.exe.
2. Copy the Folders to X:Program(s)/(me)KONAMIPro Evolution Soccer 2008kitserverimg Example: cs.img to the Folder cs.img, same with cv_1 to cv_1.img and so on...
3. Copy all files inside the OF-Folder to: *your partition*:My DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2008save. Possibly you will need to 'Load' the new OF in PES2008 again. (PES2008 Ingame-Menu --> System-Configuration --> System-Data --> load System-Data --> Confirm) -
Tomy Lee #43099 Oksa!
eZo:kis bővebb infót +tudhatunk eme patch-röl?Én csak este tudom kipróbálni.
Aki felteszi akkor az képeket linkelhetne ide róla.thx!
Remélem jó kis update-röl van most itt szó.