81526
-
Hi @ all
Fel szeretném rakni az Evolution Patch II -öt, de nem értem, nem .img kiterjesztésüek a cuccok
akkor át kell formálni őket, cs.img sima könyvtár, a cv_0 és cv_1 meg .rarba van
-
-
Azért hihetetlen milyen szintű emberek vannak a peshungary hozzászólásaiban
Az ottani moderátorok helyében egy csomó köztük őket is ócsároló hozzászólást is törölnék.... -
természetesen lehet, de nem játék közben hanem mecs előtt -
Ereszt #43214 Esetleg nem tudjátok h az Evo Patch-es PES-ben lehet e külön állítani játék közbe a különböző mezeket (kitserveres)? Vagy vmit meg kell buherálni hogy lehessen? THX előre is a válaszokat! :) -
sejtettem
pl record sound minek?
Full size minek?
29,97-re elég beállítani
-
Tomy Lee #43212 ?
-
gondolom nincs rendesen beállítva a Fraps -
Tomy Lee #43210 Csak nekem az:)
Nem nyitja + az avi-t amit felvettem a frapps-al sajna.Mindig hibát ír,hogy írjam át az avi nevét stb..:( -
Miért lenne képtelenség?
link -
Tomy Lee #43208 Na ezt a youtube-os megoldást ellestem tőled(mivel ezzel az animshop vagy mivel képtelenség videot készíteni).Gól szép. -
Újra elkezdtem játszani a játékkal.(eddig is lenyomtam néha 1-1meccset,de nem annyit mint eleinte)
Szóval egy Emanuelson gól:
itt meg nem volt szerencsém de ez az egész Celtic elleni meccsre igaz annyi kapufám volt,hogy az nemigaz :D
-
Thx. S milyen feltetelek kell teljesuljenek ? Meg kell nyerni eloszor s kovetkezo bajnoksagba lesz ? -
hm...
-
-
AZ külön patchban volt a socceraccesen
illetve ml-ben bizonyos feltételek teljesülése esetén lehet BL meccseket is játszani. -
Kosz a segitseget fiuk, megprobalom ezzel a patchel.
Bajnokok ligat lehet a jatekhoz, talalni valahol ? -
Ha meg vmit nem értesz megkérdezed -
A fifahungary-n le van korrektul írva
"Telepítés
--------------------------------------------------------------------------------
Telepítés Kitserverrel:
Töltsük le az első fájt, bontsuk ki. Az itt kapott kitserver nevű mappát másoljuk be a PES 2008 főkönyvtárába, és telepítsük fel.
Miután letöltöttünk minden szükséges fájlt, a kvöetkező módon másoljuk be őket a kitserver/img mappába: ha például a cv_0.img fájljait szeretnénk telepíteni, egyszerűen csak másoljuk be a PES 2008/kitserver/img/cv_0.img nevű mappába. Ezután minden mással ugyan ez az eljárás.
Ezekután már csak az Option File telepítése maradt. A letöltött Option Fájlt másoljuk be a Dokumentumok/Konami/Pro Evolution Soccer 2008/save mappába. Ezzel még nincs kész az adatbázis telepítése. Indítsuk be a játékot és így járjunk el: PES2008 Menü --> System-Settings --> System-Data --> Load System-Data --> Confirm" -
itt pontosan leírják hogy kell felrakni, nagyon egyszerű csak másolgatni kell. -
Segitenetek abba hogy, hogy lehet egy ilyen patchet a jatekba beteni ? -
De legalább 600k-val jön -
csak egy zip-be rakták az okosok így most a cs.img-ért szedhetem az egészet...... -
Na Evolution II patch torrent
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19980 -
Tomy Lee #43194 Ami még működne neked az a BBC scoreboard./fekete-narancssárga nem is rossz de ez jobb amit felraktál/ -
Tomy Lee #43193 Csak azért kérdeztem mert a szélesvásznu monitoroknál van gond a scoreboard-okkal.. -
sikerült,köszi, kár hogy sky nem sikerült, de jó lesz ezis, hogy mijen?:D
márkára? proviev 19es... síkképernyős. -
Tomy Lee #43191 Meglesz az.Én is szenvedtem sokat vele de össze lehet hozni.
Milyen monitorod van? -
na kellet nekem scorboardhoz hozzá piszkálnom, jobb lett volna eredetit meghagyom, elsőnek felraktam skyhdt, bemásoltam mindent oda ahova kell, de kijelző helyén nagy feketeség, most felraktam azt amit adtak hozzá de ugyanaz megint feketeség:\ vmi sose jó:S -
Tomy Lee #43189 Ok,np:)megoldom. -
már megoldottam, én rontottam el:S -
Teljesen új option file, benne az új igazolásokkal, keretekkel (90% pontossággal)
én ezt nem értem, nekem a játéksokeretek erdetiek:S
pedig betöltöttem systemnél option fájlt... editnél is már de semmi:\ -
áruld már el akkor hogy látod hogy ki indul meg elöl és kinek lehet adni keresztlabdát?
A radar a játék szerves része sose jutott eszembe, hogy kiszedjem menüből különbenis átlátszóvá lehet tenni, de engem már azis zavar mert akkor nem látszik olyan jól ki helyezkedik.
Jobban járnál ha megtanulnád inkább használni, mivel itt nincs nagyon távoli kamera csak a teljesen felső aki rendesen használja előnyben van.
Pl láthatod azt is ha kint van a kapus. -
scoreboard kéne nekem, jó ez az evo patch, de téli igazolásokat nem tartalmazza:\ -
nem ezt eredeti játékkal is lehet használni lényege hogy nem kell DVD-nek bent lennie játék során -
Tomy Lee #43183 Breki: Segíts már eltávolítani a radart!Köszi!!:)
Nekem nem kell,sose nézem idegesít,hogy ott van. -
Tomy Lee #43182 Hát én is aztmondtam(törésnek is nevezik a modosított exe-t). -
nem törés az a NoDVD-s exe -
Tomy Lee #43180 Tommy:Azért igényel még kiegészítőket a patch pl.ball cursor,gyep,gdb folder 2(nekem ez sokat változtat a mezeken,szebbé teszi).
HighQualityAdboardsbyarquero7171(ezek táblák),Slayer67_sRasenpatchv.1.6(elég jó fű csomag).
Én még pár apró dologgal kiegészítettem és most így is hagyom mert minden profi benne
-
Tomy Lee #43179 Az törés az 1.2-es patch-hez.