81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gyureszka
    Köszike és plz ne foglalkozz az ilyen lámákkal PesHungary-n (zsuzsi55) :)
  • Breki33
    Nem tudom mindegyiket buheráltam, talán az Evi II komplexebb
  • Gyureszka
    Breki az EvoII patch vagy az YNWA patch a jobb? :)
  • Breki33
    torrentról 800-al jött
  • Neoncsoves
    akinek kell az EVOII patch az most töltse, mert 300-400al töltöm felfele xD
  • Neoncsoves
    srácok 2-3 oldalnyit visszaolvastam, de választ nem kaptam:
    1.) Melyik patche(k)t érdemes felrakni (ami működik is)
    2.) Nincs-e vele probléma?
    3.) Mezeket,cipőket,labdákat honnan lehet leszedni?
    Előre is kösz a válaszokat!!!
  • Breki33
    "azt nem tudod, hogy ha beteszek az angolokhoz mezet" ??

Én nem szórakozok külön a mezekkel berakom egyben a mezcsomagot és kész.

• Breki33
    Hát tök értelmetlen az Evolution patch-ot IMG-be rakni korábban részletesen leírtam miért

Az alap telepítés a kitserveres és sokkal egyszerűbb is ha pedig nem tetszik simán törlöd és visszaáll az img-ben lévő

Simán a unnamed_8093.bin -t kell megnyitni és szó sem volt export importól mint leírtam csak le kell húzni alulra.

Minek irok le részletesen dolgokat ha utánna fél nap múlva ugyanazt megkérditek? Akinek meg leírtam akkort mikor a másik kérdezi nem segít neki.......

• tobias88
    Az miért van hogy hardware-s hangfyorsítás nélkül nincs hang?
  • Shevchenko
    #43286?
    #43273-ra nem bocs.
  • tobias88
    Breki, azt nem tudod, hogy ha beteszek az angolokhoz mezet, mindenkinek az Arsenal mezt teszi be, pedig mindenkinek külön van
  • Shevchenko
    Még 1 kérdés én nem telepítettem bele a kitserverbe semmit azért üres a kitserverbe az össze mappa,hanem afs-el telepítgettem minden ahogy a régen én a kitserverbe csak a mezeket használom,az a kérdés hogy ez elvileg nemgond szerintetek?43273-ra is help?
  • Shevchenko
    Na végre megtaláltam az Olasz logokat 100-ról 299-re állítottam a GSS-be,de hiába választom ki pl a Milán logot nemjelenik meg az Import Export.Hogy kell kicserélni,ha nincs export?
  • Shevchenko
    Itt se találom söt itt semmi nincs KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin itt meg eleve nemtalálok olasz címereket KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin
  • Shevchenko
    Nekem üres az a mappa sőt ott mindeggyik,mi lehet a gond?
  • Shevchenko
    Köszi
  • ForzaInter
    olaszra állítom a kommentárt és jó:d
  • ForzaInter
    nekem a cs.img vmért nem működik, tegnap mikor beraktam akkor jó volt, volt szurkolás minden, zenék is mások voltak, de ma már nem szólt:S
    mi leht probléma?
  • Breki33
    Ha jól értem a kérdést akkor igen.
  • Breki33
    ONLY FOR HIGH SETTINGS
    New Turf Patch II - High Settings by Slayer67

FOR LOW-MEDIUM AND HIGH SETTINGS
    New Turf Patch II - High-Medium-Low Settings by Slayer67

Ez alapján szerintem egyértelmű melyik mire való
  • koki44
    Kösz
    Akkor ez mind működik úgy is ha csak bemásolom őket és nem AFS-l telepítem?
  • Breki33
    miért nem tudtok kicsit visszaolvasni

#43269-#43270
  • koki44
    Most tettem fel az Evolution II patch-t, de nem tetszenek a füvek és itt van ez a New Turf Patch II by Slayer67 ez jó? Próbálta már valaki? És ha a csak be szeretném másolni a fájlokat a kitserver megfelelő mappájába, akkor melyik töltsem le, mert van egy High és van egy, amelyikben benne van az összes, vagy lehet valamit félre értettem. Egyébként én high-on játszom.
  • madrid4ever
    Hy!!
    Az lenne a problémám hogy nekem a pes 2008 nem fut mióta csináltam egy rendszervisszaállítást!!(Ennek a visszaállításhoz nem volt köze a pes-hez)
    Rákattintok az ikonra és nem csinál semmit!!
    Újraraktam és elindul!!
    De miután kikapcsolom a gépet és ismét elindítanám megint nem csinál semmit!!
    Ugyanez a helyzet még 1 játékkal és egy progival de a többi progi és játék simán fut a rendszerviszaállítástól függetlenül!!
    Mi a gond??
    Létszi segítsetek!!
  • Breki33
    Stadiums with Crowds released up to date

With the latest addition of Olympia Stadion and Craven Cottage Stadium to our Download Zone here it is the list of stadiums (with crowd) released up to date :

Olympia Stadion Berlin - Low Medium - Settings by SEI-Slayer67
    Olympia Stadion Berlin - High Settings by SEI
    Craven Cottage Stadium (day-fine) easy setup by chuck
    Signal Iduna Park by SEI
    White Hard Lane Stadium by FCH-Liam_90
    Pittodrie Stadium by shawminator
    Rugby Park Stadium by shawminator
    Celtic Parc Stadium by FCH-shawminator
    HSV Nordbank Arena Hamburg by FCH
    Azteca Stadium by FCH
    La Bombonera - Boca Juniors Stadium by FCH-Olmekpo
    Old Traford (all wheaters) by FCH-Ronaldo897
    3 Greek Stadiums Pack by Alexander

Without Crowd :
    Stamford Bridge - Without Crowd by Denxho-Forzaroma
    Rhein-Energie-Stadium, Cologne D-F without crowd by nofacephantom-FCH-Gwidon

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10831

• Breki33
    KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin
  • Shevchenko
    Én is lecserélném a logokat még manuálisan mert ténleg halványak,már csak 1 kérdés,melyikbe vannak a cv_0 vagy cv_1 és hol kezdödnek a logok?
  • Shevchenko
    Köszi.
  • Breki33
    #42409-től kezdődően képekkel bemutatott verzió nekem jobban tetszik mint az új
  • Breki33
    faq-ban lévő link

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf

FH-n ezt írtam ezzel kapcsolatban

"Gyepcsomagról: Természetesen nekem a saját magam készítettek tetszenek lehjobban (képek a korábban linkelt fórumon)

Illetve SAmmy féle korábbi pack részben jó illetve a Slayer félék is, de abból az utolsó nem tetszett

Meg volt még egy egész jónak kinéző amit korábban kilinkeltem az sg-n de mostmár nem találom.... "
  • Shevchenko
    Evolution II petch-be kiszeretném cserélni a gyepet,valaki tudna nekem ajánlani valami szép gyep petch-et,ami ténleg szép.Elöre is köszi
  • Breki33
    Érdemes itt elolvasni amit az optimalizálásról írnak

klikk
  • Breki33
    hány megáról indultál?

100 megást énis nehezen hozok össze egybe max 1,5-2-be szokott sikerülni
  • Tomy Lee
    Ez alapján próbálkoztam de az istenért sem lesz 1mb méretü.5mb-osat sikerült létrhoznom és ezt nem tölti fel sehova.
    Nincs valami képes beállítási lehetőség-segítség?
  • Breki33
    először is itt körbenézel

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=469

Letöltöd amit akarsz pl Angol bajnokság címerei

GS-ben megnyitod az ezt tartalmazó bin-t most fejből nem tudom a pontgos bin-t de nem nehéz megtalálni amelett van ami a scoreboardokban is van, hogy mi legyen a kijelzőn.

Arra figyelni kell, hogy megnyitáskor megkérdezi hányig mutassa a bint (alapból azt hiszem 100) oda nagyobb számot kell írni különben nem látod csak egy részét a logóknak.

Utánna csak meg kell keresni az első angol csapatot felül open ha megnyílott simán lehúzni. És így tovább, érdemes egy könyvtárba a logókat kicsomagolni és akkor opennél mindig az nyílik meg és csak sorban kell menni
  • Laca1985
    Figyu en meg nem raktam ilyet be manualisan ggs-be.Hogy kell csinalni?Azt tudom hogy letoltom a 64*64-es meg 128*128-asfajlokat(nem emlekszem a kiterjesztesre)Aztan utanna hogyan tovabb?Koszi a segitseget
  • Breki33
    Csukák külön kigyűjtve eze az oldalon találhatóak

http://blingbling-pes2008-boots.skyrock.com/1.html
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Hello

Igazából nekem se tetszenek, de én egyenlőre csak az OLasz címereket cseréltem manuálisan.

Valószínűleg csak manuálisan tudos cserélni, tehát jobb ha visszarakod a Evoliution II-est és gs-ben megnyítva manuálisan rakod be a címereket.

KIcsit időigényesebb de legalább olyan lesz amilyennek te szeretnéd.