81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Ezt sokszor csinálja nekem is szerkesztés közben.

Ugye úgy csinálom, hogy közben megy a játék és mindig újraindítom csak a meccset. Kb minden 10-15. mecsnél szórakozik ilyenkor

ugyanaz a logo nálam nincsen és ha nem szerkesztek akkor általában nem fagy így

Szerintem nem az exe-vel van a gond, de ezeket megtalálod a gamecopyworld-on
  • Breki33
    Egy másik korábbi alphával és saját fűvel így néz ki
    Az alpha-t 90 fokkal most elforgattam

(Az eddigiekben magához a fűtextúrához nem nyúltam ebben a stadionban)

• Nagyi2pac
    Jó rendben, nembaj ígyis nagyon jól néz ki
  • Nagyi2pac
    PLS vki segítsen!!!

Nálam nem működik rendesen a kitserver, mert az exhibition-ba mez választásnál, vmikor meg meccs indításánál befagy, illetve vmikor midkét csapatnak ugyanazt a logót rakja be, tölt indításnál de nem megy tovább, csak a zene megy tovább, vmikor még ctrl+alt+delete-tel sem tok kilépni és újra kell indítani a gépet. Régebben rendesen működött, most megpróbáltam régebbi GDB mappával,régebbi kitserverrel is de ugyanúgy befagy. Lehet, hogy az a baj, hogy a Konami 1.20-as patch exe file-t bemásoltam a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008-ba és a kitserver most ezt olvassa be.

Lécci vki küldje el az alap exe file-t, vagy amivel neki működik rendesen a kitserver!!!
    Email címem: [email protected]
  • Breki33
    hogy érthető legyen

Ezt végigcsíkozva jön ki a #44530 felső
  • Breki33
    Ez eredetileg hosszanti csíkos gyep

(no patternbe rakva) amire gondoltam rakok keresztcsíkot mert oké bejelentkező képen jól néz ki de azután fura ha nincs keresztcsík

ha viszont rárakom ugyanazokat a csíkokat keresztbe akkor #44530 felső jött ki ami annyira nem tetszett ezért gondoltam, hogy vékonyabbra kéne venni

De nem volt kedvem 16 réteget újra mozgatni és felezgetni átlátszó nézetben

Ezért simán megfogtam egyben és felére összenyomtam majd duplikálva melléraktam

szval lehet, hogy jobban nézne ki, de mivel már egy réteg ahhoz előlről kéne kezdeni és próbálgatni
  • eZo

itt a passz az ami szép:

kezd olyan érzésem lenni mint a fifa 2005-be, vannak bizonyos "szögek" ahonnan egy jóleltalált lövés 100%-os gól, persze lehet csak véletlen :P
  • Nagyi2pac
    De itt nem lenne jobb ha a függőleges sötétebb csíkozás erősebb lenne, mint a vízszintes, mert úgynézem hogy a vízszintes sötétebb csíkozás erősebb, mint a függőleges sötétebb csíkozás.
  • eZo
    2. sztem is jobb
  • Nagyi2pac
    Ez jóó kérdés

Nekem a második jobban tetszik, de lehet hogy csak az eredetiség miatt.
  • Breki33
    Melyik csíkozás a jobb? (keresztcsíkozás)

• Breki33
    Nem tudom mi van a netemmel egyszerűen nem jönnek be a képek és a külföldi oldalak

• Breki33
  • Breki33
    Ígyserossz

• Breki33
    Na így máris jobban néz ki

• Breki33
    Hát ígyis elterjedt, vki beírta az fh-n is P
  • Breki33
    még nem

akkor ahhoz készíteném a gyepet

de ezis nagyon jó
  • Breki33
    Ide kéne egy saját gyep P

http://farm1.static.flickr.com/119/315044485_1326089851_o.jpg
  • eZo
    44520 és 44519-es képet a tegnapi pes 2009-es áprilisi tréfához kellett volna belinkelni :D az uj next gen. graf. motor :D

• Nagyi2pac
    Hmm ez télleg nemsemmi, nagyon jól néz ki, először azthittem ez az igazi stadionból van

Ezt már le lehet tölteni valahonnan?
  • Breki33
    Nemsemmi kép

klikk
  • Breki33
    Na ilyesmi körbe

• Breki33
    láttad az MFH félét?

csak egy kép

• Nagyi2pac
    Ja télleg jól néz ki, csak csinálhatnának már hozzá normális kispadot is
  • Breki33
    további képek

itt látszik milyen jól néz ki maga a stadion
    http://rapidshare.com/files/104267242/picturesr.rar.html
  • Breki33
    Na megnéztem ez tényleg sokkal jobb Old Trfafford fantasztikusan néz ki

na akkor azt a zöldet körben még cseréljük

• Breki33
    A korábbiakban nem cseréltem az utolsó párban kezdtem el cserélni. Bár nálam nem vibrál egyszerűen csúnya volt és valóságosabbnak élethűbbnek is tűnt cserélve
  • eZo
    nálam a stadioncsomagodban lévők is vibráltak... a gyep nem, csak az a vékony csík
  • Breki33
    Én azokat lehetőleg a valóságnak megfelelően cserélem és egyáltalán nem vibrál
  • Breki33
    köszi megnézem
  • tobias88
    és akkor is laggol
  • ForzaInter
    elég egyszer is, csak akkor tudsz játszani neten ha eredetibe van meg pesed.
  • Bence937
    Hogy kell ketten játszani és multiba????
  • Bence937
    Hogy kell játszani ketten, és multiba?????
  • Martins15
    Plz ha megtalálod szolj már nekem is.Bejön
  • Nagyi2pac
    Breki én itt találtam még régebben ezeket a logókat: http://www.pesforum.de/1063847-post128.html

Külömböző patch-ekhez lehet leszedni tehát valószinüleg többet is le kell majd szedned, hogy meglegyen az összes logó!
  • eZo
    a gólokat amiket ide berakok, azokat nyugottan kirakhatod akárhová

a stadionokat meg még átgondolom

ezekben a konvertált stadionokban a szerkezeti elemek néhol hibásak ill. a pálya és a reklámtábla közötti fű csík annyira vibrál nálam, még ha a szürőket max.-ra is rakom...
    a gyep hiába tökéletes, ha ami körülötte van az nem tetszik :(

meg nekem amúgy sincs semmi problémám a gyári stadionokkal

• Breki33
    Ha gondolod kirakom

Ha amik készen vannak azt is

Én már nem csinálok eredetit, hanem a stadionok újabb és jobb verzióit.

Lesz pár egészen jó pl MFH féle.

Illetve lehet megcsinálom az EB stadionjait javítva ha kijön elég
  • eZo
    köszi, de ott nem vagyok regisztrálva, ezért nem rakom ki oda is, elég nekem ez is

nem csinálom meg minden stadionra, amiket ki akartam javítani azok már készen vannak
  • Tomy Lee
    Megvan.Töröltem azokat amik azonos számok voltak.Gondolom a régebbi lasztik lehettek azok és nem neveztem át semmit.Most látja a progi.Köszi