81526
-
Na ennyire húzza szét
elvileg megoldható
-
az igen, ahogy látom ez pofon egyszerű volt, grat -
nézem -
nálam van fast könyvtár én azt szedtem le amit a srác beírt a fórumomra hogy ml-hez is jó én pedig ide kiraktam
Én nem nagyon állítok taktikát csak embereket cserélgetek.
Viszont sokkal izgalmasabb meccseket játszok :-) -
ez a Tweaked Gameplay for Evo Patch II ( 2008.03.28) ebben csak egy options file van, nincs külön fast..stb
ha nem ML meccset játszok akkor is fura, mondjuk elkezdtem egy EB-t a spanyolokkal, és a németekkel kapásból x-eltem, és a másik két csoportellenfelemnek is max 2-3 gólt tudtam lőni alaptaktikával... szóval nem tudom ... -
-
Ez korábbi
Érdemes megnézni a dátumokat
http://hosted.filefront.com/chimpswithquiff
Kicsit belekeveredtem itt a verziókba deha jól értem a korábbi gameplay-ok ml-ben nem jelentek meg tehát elvileg ott nemis változott semmi.
Mondjuk azis kérdés melyiket raktad be én azt hisszem a Master League Fast-ot -
Erre gondolok:
Chimps Tweaked Gameplay for Evo Patch II
- Author : Chimps
- Hits : 1090
- Date Added : 2008-03-28
- File Size : 761 kb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=23755
his is a pack containing multiple OF's for the Evolution Patch.
The OF type are split into Ehibition Mode and Master League as for some reason this year, Konami decided to make the gameplay between each version different. The Exhibition mode OF is the same as was previously released, but is joined with a master league OF and master league OF's offering slower or faster gameplay.
The new Master League OF has the following gameplay changes -
Better keepers
Better Stamina
More competitive opposition - less space, quicker closing down, more tackling
More Intelligent opposition - they will hold the ball, pass, move. attack, defend and tackle better Player balance, response, agility, speed and acceleration edited to make their movements more realistic
Opposition free kicks edited so that a much more realistic amount goes in -
Lehet Cl logo-t és kis koszt rakni a kezdőpontra a középkezdőkörben elvileg, kérdés mennyire torzítja
-
-
Összehasonlításképpen a tegnapi
-
Új Alpha-k
-
De látom a Róma meg megelőzött P -
De te a korábbit próbáltad ha jól tudom -
próbáld ki a cv1-et kiszedve és a cv_0 kiszedve
aztán ha kiderül melyikben van a bibi azt is megkeresheted a felezős módszerrel.
De ezt részletesen leírtam korábban -
Erre gondolsz #44416
vagy a korábbi változatra?
Én ezt használom a fast-ban átírtam a stadionneveket, és semmi gondom bele, igaz nemis nagyon látok különbséget -
sikerült leszednem és fel is telepítettem nagyon nagy lett így agame bár nekem most ez nagyon jó mert most vettem új gépet és cska ámulok bámulok mennyire szép a játék.Még miylen kiegészítőket érdeme feltenni én ár eredményjelzőt szeretnék még. -
Tomy Lee #44563 All in One -
Legalább a labdabirtoklás egyenlő
-
de itt találtam evo patch nevűt egy csomót melyiket kapjam le? -
én most zártam a szezont :
-
Tomy Lee #44559 Leírom most ide neked.Megpróbálom érthetően:)
-töltsd le az evo2-es patch-et Gaming Acces oldalról.
-töltsd le a legújabb hivatalos Pes08 patch-et bármelyik oldalról és a hozzá való crack-et is.
-Install hivatalos patch(szűznek kell lennie az exe-nek csak úgy települ fel) majd crack(exe bemásol).
-evo2-es patch.-ben lesz pár dolog.
-kezd a kitserver mappával.
-másold be kitserver mappát a pes08 főkönyvtárba ahova telepítetted(exe mellé ahol crack-elted)
-kitserver mappába bemásolod a cv_? könyvtárakat(nézz azért bele mert lehet,hogy duplán van a mappa tehát cv_?-ben van még 1 cv_? és abban a file-ok,ezt figyeld)
-setup exe a kitserverben elindítod és install.
-load exe-be nézz bele mert ott konfigurálni tudod a felbontást stb-it.
-crack-elt exe-vel indítod a gémet.
Sok sikert.Ez az alap.Ha ezzel megvagy akkor mehet a többi tuning amiben majd segítünk de először ezt csináld végig. -
kezd szoros lenni a bajnokság, és végre gólt kapott a milan
-
#44485 valaki tud segítséget nyújtani? -
köszi,kipróbálom -
a pálya bármely pontján csinálhatod, csak a saját 16-osodon belül nem -
volt olyan patch aminél nekem is csinálta... valamelyik kiegészítő, de ne kérdezd melyik, bármi lehet szinte -
ha nyersz, vagy legyőzöd a riválist, vezeted a góllövő listát, a gólpassz listát, kupát nyersz...stb
játékost én már csak a search by group -> rookie kategóriából veszek, 17 éves kezdők, ők a legolcsóbbak, és volt már csatár akinek 85ös skillje volt ilyen fiatalon, és ebben a korban baromi gyorsan fejlődnek
ha a ML elején a beállításoknál a transfer frequency-t high-ra állítod úgy könnyebb igazolni :) -
midian #44552 Hali Valaki tudja h miért fagy ki a game,közvetlen mecs kezdése előtt a pes logónál tök lassan mozognak meg meg is állnak a buborékok,aztán elfogy a türelmem és reset.
A WECN patch van fenn ,egyébként ha a kitservert aktiválom akkor csinálja,ha remove on van akkor minden ok,dehát úgy meg nem az igazi a game HELP
-
LB+RB+LT azaz E+Q+Y remélem jól írtam -
3 gomb kombinációja kell, szerintem a faq-ban le van írva -
Tomy Lee #44549 Sz.tem is xar.
Izgalmasabb meccsek vannak nélküle.Kb 4× próbáltam gameplay patch-el és normál.
Nekem sem vált be.
-
műeséshez melyik gombot kell megnyomni? -
azt az egy sárgát a 11-esért kaptam, és a gól is abból született, pedig nem volt becsúszás, csak összeakadt a két váll és elesett a cpu player
bezzeg ha én a műesést benyomom az sárga nekem :P -
próbáltátok ezt a gameplay-t : Chimps_EVO_OF_BETA_5
hihetetlen rossz szerintem
mindez a legnehezebb szinten
-
oohyeeah #44545 Üdv! Lehet volt már a kérdés. Ha ML-t kezdek és én akarom összeállítani a csapatot, honnan lehet pontokat szerezni?Mert mindig csak 1000-t ad, abból veszek egy játékost azt helló. -
4-0nál ez már macska-egér játék volt :)
láttam, hogy üresen van a játékosom a másik oldalon, igy odaemetem neki, rúgjön ő is gólt :) -
Persze ettől még nagyon szép gól és ha a vége ollózás akkor még szebb lenne, de mégegy rizikó lenne -
Itt nem egészen értem miért emelted fel a középső gólnál
Sztem itt simán kiugratásossal el lehetett volna lőni a hosszú felé a védő és kapus között ahol ajtó ablak, felesleges kockázat volt felemelni.
Az alálöbböléses kis beívelést sztem inkább ilyen helyzetben célszerű alkalmazni amikor két vagy több véső közé kell lágyan beívelni
-
Nagyi2pac #44541 Köszi! Ja lehet hogy nálam is a sok szerkesztéstől van.