81526
-
Amúgy nekem nincs fent semilyen codec pack....
Minek?
Csak összegányolják a gépet -
Lehet a crack-el van valami érdemes egy másikat kipróbálni
pl az 1.2-es NODVD-t
Illetve itt olvasgatni
klikk
Mondjuk a fele kianiul, van, az olaszban meg ha jól értem a k-lite codec packal volt valami -
A hiba paraméterei:
AppName: pes2008.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: pes2008.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 00817ca9
Most patch nélkül tettem fel megint, nem sok sikerrel. -
Nincs, full alap game.:( -
semmi kiegészítő nincs fent? -
1.1 + 1.2 patch van fent, de először fagyott anélkül is, azért tettem fel. Szinte mindíg valamilyen anmimációt megelőzően, vagy aközben fagy ki. (bíró, szöglet, stb.), néhe menüben. -
patchek nélkül fagy?
mikor fagy le pontosan, ha behatárolható?
melyik exe?
patch fent van? -
láttad az új Nike labda packot?
Az Fh-n is kit van -
Nagyi2pac #45939 Ha vki esetleg ilyen kit+emblem logót akar csinálni annak itt van két nagyon jó oldal, bármien csapat logót meg lehet csinálni!!! 
csapat logók:
Shiny logos
Csapat mezek:
Kits -
Hali! Segítséget szeretnék kérni, mert rendszeresen lefagy a játék.:S Rákerestem itt a fórumban és több helyen is, de megoldást nem találtam. VGA driver, DirectX frissítés megvolt, próbáltam a felbontással variálni, másik codecet feltenni, de semmi eredmény. Eddig 1 meccset sem tudtam végigjátszani.:( -
Nagyi2pac #45937 Ezt néztétek már, jó minőségű F50.8 csuka pack:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25811 -
Utoljára
Leírás:
#45696 Online patch
-
lampard99 #45935 vagy írjon valaki ha neten akkar nyomni egyet
-
lampard99 #45934 hello hamachin mi server neve+ jelszava? ahol pes 2008(tört) játékot lehet nyomni? -
online.......
van a némets tudtommal -
vagy 30-40 kb -
kretyás #45931 van már vmilyen januári online adatbázis? :S -
Aztán persze az én netem lett leszarozva P
Na tegnap ezzel a nettel 10-15 meccset játszottam külföldiekkel, hollandokkal, franciákkal és nem laggolt szinte.
Ilyet meg, hogy végig piros egy giga-s neteseknél se láttam!!!! -
Na azt hiszem ezentúl nem játszom magyarokkal, illetve azokkal játszom
akikkel tudom, hogy jó a kapcsolat
Míg külföldiek többségével jó hazaiakkal mindig gubanc van újra kell indítgatni és laggol
Most játszottam egy sráccal ilyet még nemis láttam
egyszerűen végig piros volt, olyanok voltak, hogy kirúgom a labdát látom hogy kirapül aztán megint a kapusom kezében van
Beadom középre kapásból rálőném de közben a rúgó játékosom arébbrepül kb két métert és oda a helyzet.
Meg amitől frászt kapok, a saját 16-osomon belül szerelek erre mit látok ahelyett hogy vinném kifele egyszercsak mődöttem van a labda és szinte ajtó ablak.
Mikor ő hostolt félidőben kettő null volt neki a másodiknál annyit láttam hogy szöglet aztán azt hogy gól
De hiába írtam már az elején chaton hogy lagos SOKAN EGYSZERŰEN NEM NÉZIK, tudnám akkor minek van.
Tehát mégegyszer játékban R3-al lehet chatelni és illik figyelni arra, hogy a másik mit ír.
Így kénytelen voltam félidőben kint írni minek eredménye mikor visszaléptem connection lost.
Második meccset csak úgy vállaltam, hogy én hostolok ennek eredménye
egy már játszható , de szintén végig piros és laggoló játék lett
Mikor a 3-at belőttem és ezt láttam már sejtettem, hogy az ellenfél lelépett.
-
és akkor mi van?
engem is vertek meg sok góllal aztán látható
nincs semmi tétje
mondjuk téged se sokat látlak P
-
Nagyi2pac #45927 Mondjuk engem nem zavar ha kikapok de lehet kapnék egy 10-20 gólt 
Először megpróbálom befejezni a készülőben lévő "super" patch-emet
aztán meglátjuk hogy hogy megy az online!
-
Nagyi2pac #45926 Náladb meccs előtt még soha nem volt ilyen kép? Mer asszem nálam régebben is volt ilyen, bár amíg nem fagy le a kitsever addig nyugodtam lehet ez a kép, annyira nem zavar! -
azér jáccon hogy laposra verjék?:D -
Hmm érdekes
Nemcsak a jól játszók játszhatnak online.
Énis szerkesztek, de a játék a legfontosabb -
Nagyi2pac #45923 Itt van a kép:
http://images.netbag.hu/20080510/15540689777.jpg
Háát nem jáccok vmi jól úgy gondolom még gyakorolnom kéne, nemis kicsit, aztán ha jobban megy majd a játék akkor majd menni fogok!
Eddig nagyon sok időt töltöttem el PES-szerkesztéssel és ezért nem tudtam annyit játszani! -
Igen
Téged miért nem látni sohase online? -
Nagyi2pac #45921 Mármint meccs előtti "gombos képről" ugye? -
mutass képet P
napi öt elég sok
-
Nagyi2pac #45919 Nem akarom elkiabálni magam, de mióta meccs ekőtt az a ép jön be amikor mutatja a gombokat, azóta még egyszer sem fagyott le a kitserverem pedig egyfolytába szerkeztem a játékot és eddig naponta kb 5x be szokott fagyni!!! 

-
Nagyi2pac #45918 Nem vmi nagy baj, de miért van az hogy exhibition meccs előtt töltésnél mindig a két csapat kezdő 11-e helyett az a kép jön be amikor mutatja hogy meik gombbal mit lehet csinálni védekezésnél, támadásnál? -
na ma kapásból ment mindenkivel az online lag is alig volt csak így tovább -
Poolfan #45916 sziasztok! egy kérdés,:hogy tudok berakni kijelző, mert nekem fehér kocka van csak a kijelző helyén ,s az nagyon ronda!? Köszi -
Megvan az elégtétel a tegnapi 6-0-ért
Igaz hogy csak ezt nyertem de mind szoros volt
-
cucmalajmc #45914 hű de ütempassz volt :) -
Az ilyen meccsekért érdemes multizni.
5-2 lett két őngólt is én lőttem fejeltem ezzel egyenlített kétszer de mindig sikerűlt újra betalálni.
Ez volt az ötödik
-
Úgy látszik ez lesz a specialításom
-
eddie #45910 #45774-re nem tudna valaki segíteni? -
Most beszélek egy egyiptomival és kicsit ledöbbentem
Megkérdem az internet sebességét azt mondja egy megabit
Na mondom az kevés, kérdi nekem mennyi
mikor mondom elkezd áradozni
azt hittem rosszul írja lemérettem vele
ezt írja
"385 kbps"
-
aham P -
nem csinálom, mert haverok majdnem megvertek amikor játszottunk 2 gamepad + billentyűzettel én és rugtam 2 gólt és 2 kapufát közvetlen szögletből Ronaldinhoval, és inkább nem használom ki a játék hibáját.