81526
-
Danyi #46189 Megvan! Köszi :) Amúgy a goalconnector szerrintetek megy VISTA alól is? :P -
ott leis írtam -
igen
#46044 és úgy kell csinálni -
ez 2008al is megy? és hova kell másolni azt a fájlt? -
Most kaptam oylan üzenetet hogy a pes2008.exe vírusos és nem egedi elindítani valakinekv olt már iylenje? -
SilverStone #46184 Köszi,kész de csak 3 kellett belőle.Ez a 3 csuka fontos volt. -
Hát ebben egy csomó fajta van neked kell ezekből összeállítani a megfelelőt
és a csukáknak megfelelő számozásra átnevezni
ha nem tudod a csukák számait szedj le egy kész packot és az alapján nevezd át
pl ezt
-
-
SilverStone #46181 Erre gondoltam:Link
Nincsenek megszámozva:(
Tudsz ez ügyben segíteni? -
csak egy évet kapsz a toolbárral sajna a ligában -
1. ingyenes
2. totál minimális hardver igény
3. ezek miatt nem kell és nem is lehet töle sokat várni, de maga a kezdeményezés szerintem nagyszerű és egész ötletes dolog, mert így bárhol bármikor játszhatsz ha akasz egy sima laptoppal is
nem lehet és nem is szabad összehasonlítani mással, még annak ellenére sem, hogy nekem is a 94-96-os fifa jutott róla eszembe :)
-
Akkor újra
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=153921
Forgot to mention:
In "enbseries.ini", change this parameter to "0" to disable motion blur,
EnableMotionBlur=1
if enabled meses the game up.
-
Melyik ez konkrétan?
Gondolom simán be kell másorni a kitserverbe persze figyelni a számozásra, tehát az eddig ugyanolyan számmal lévőket ki kell szedni vagy felülírni -
jah, de az elődöntőt se érdemelte ki a Mu, mert egy ilyen Barca ellen az 1-0ás összesítés kevés -
Nagyi2pac #46175 A Manchester jelenleg a világ legjobb klubcsapata, ezt nem csak azért mondom mert megnyerték a Bl-t, ha nem nyerik meg akkor is ők a legjobbak de ismerjük be, hogy az eggyik legszerencsésebb is! Aki látta a döntőt az tudja miért mondom ezt! Sztem a Chelsea jobban megérdemelte volna a Bl győzelmet!
Na meek aludni, mert reggel suli van, remélem feltok kelni
-
SilverStone #46174 High Quality Boot Pack V.3
Ez kitserveres?Hogy lehet berakni? -
Nagyi2pac #46173 Énis játszottam már vele, picit eléggé gagyi de ellehet vele szórakozni. Tesóm ezzel nyomja 
Én kb. játszottam 5-7 meccset de anyira nem ragadott meg és mivel pár hétig nem játszottam vele "ki is dobtak", annyira nem bánom
-
SilverStone #46172 2-1-et tettem a kékekre úgyhogy hajrá,kell még 1 gól:) -
Danyi #46171 Hát játszottam ezzel a játékkal... De őszintén nagyon tele lettem vele... Nagy nehezen összeszedtem a pontokat, meg játszottam jópár ranked matchet... Aztán egyik nap belépek 40 meccs helyett 17 :D nah mondom jó menjetek a ....
OFF: Egyenlített a chelse :SSS :S :( -
Danyi #46170 Hali!
Ez az enbseries cucc honnan húzható e? :P -
hát ilyet még ottse láttam -
mint a fifában :D -
láttam a videóját
elég fizikát meghazudtoló lövések voltak benne -
OFF
van egy online, multiba játszható magyarul is tudó focis játék
Power Challenge
Bővebb info:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211314365
Játék és regisztráció:
http://www.powerchallenge.com/?lang=hu
Video
egy kép:
Irányítás, detto fifa !
lehet átigazolni, csapatotépíteni, csatatot szerkeszteni ( mez, címer, játékosnév..stb) Elsőre jó mókának tűnik :D -
Hát sajna nem találtam, pedig kerestem (egy ideig :)) -
Thx, megpróbálom :) -
Ez így igaz a radar nagyon fontos,hiszen igazából is egy hátvéd,ha idítani akar azt nem csukott szemmel csinálja hanem körülnéz,ez nállunk a radar.Magyar játékosokra ez nem vonatkozik mert mind vak
-
jah, a radar az fontos -
pedig kéne
különben fogalmad sincs, hogy a képen nem látható játékosod hol áll lehet-e inditani kifelé vagy visszafelé mozog
Pl Sheva játéka sztem 70%-ban erre épül.
Ha nem látná ki van üresen a szélen nem tudná mikor kell odaadni.
Így a játék egy területét autómatikusan feladod. -
Igen mert nem értem mi abban a jó, hogy nem látod a szélen ki indul el ki van üresen.
A Radar fontos eleme a játékbak nem véletlen van benne -
Sztem a Peshungary-n van hozzá magyar nyelvű leírás -
SilverStone #46158 Tessék -
? Senki? -
SilverStone #46156 Én is régebben játszottam vele.Tök jó volt ma szabadnapomon úgy 15 órát játszani online+offline:) -
azokat kell beírni amelyiken macska van -
SilverStone #46154 Ó nagyon ügyes vagy,köszönöm szépen!Radar offline végre látom normálisan a lenti szélen közreműködő játékosokat.thx -
SilverStone #46153 Köszi mindjárt próbálom. -
SilverStone #46152 Én mióta Pes-ezek(atyaég elég régóta + fifa '96) soha sem néztem oda a radarra!Sőt mitöbb minden focis gémben idegesít.Jó vagyok annélkül is. -
ezte nekemis csinálta multkor rapidshare... -
nem bírom leszedni, mert nem jó a jelszó, 8 karaktert nem lehet beírni a letöltés előtt