81526
-
Nagyi2pac #46710 Mindkettő ugyanaz csak gondoltam válogatott és klubcsapattal is kirakom!
http://files.filefront.com/unnamed+863rar/;10594790;/fileinfo.html -
na a csoport meccsekkel végeztem :)
-
Nagyi2pac #46708 De bejön csak sokat kell várni!!!
Nem tudnál egy jó kép feltöltő oldalt adni mer amit ismerek az mostanába mindig beszarik? -
a felső az jó
linket kérek -
nem jelenik meg a kép -
Nagyi2pac #46705 Sztem így már jó lesz de ha nem akkor szólj! 
EB kijelző -
igen, ha 16:10-es be megtudnád csinálni, nagyon megköszönném
-
Nagyi2pac #46703 Jó, megpróbálok még javítani rajta! -
ilyen méretben kéne -
nem jó torzítja a logo-t
-
Nagyi2pac #46700 Az meg mien??
-
Nagyi2pac #46699 4:3-asba csináltam
Ja ami még fontos hogy a javítás miatt az unnamed_8093.bin-be lévő logók jelennek meg a kijelzőbe!!!
http://files.filefront.com/Javtott+EB+kijelz337rar/;10594083;/fileinfo.html -
16:10 -re kérnénk 
-
kérem
de ne 16:9-esben !!! -
Nagyi2pac #46696 Talán így megjelenik:
EB kijelző -
Nagyi2pac #46695 Ja gondoltam...
Megpróbáltam a kismezes logókkal az EB kijelzőt és ilyen lett:
-felső: régi
-alsó: javított
Ha jó lesz így neked akkor szóljál és kirakom! SZtem egy próbát megér! -
Expect Emotions Euro 2008
Expect Emotions Euro 2008
1. Euro 2008 Adboards that supported by real sponsors in tournament. There are Kia Motors, BenQ, Carlsberg, Coca-Cola, JVC, MasterCard, McDonald's, Adidas, Continental Airlines Inc. and Castrol.
2. Euro 2008 menu screen
3. New update ESPN scoreboard with Euro 2008 logo.
How to install :
Program Files > KONAMI > Pro Fvolution Soccer 2008 > kitserver > img > cv_0.img
Program Files > KONAMI > Pro Fvolution Soccer 2008 > kitserver > img > rv_e.img
Thank you for Gamingaccess, Evolution patch II, WECN patch , Ma$k_Hi3p, liangann , pla_ManU , Man_Red and so on.
enjoy : )
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=26498 -
németek biztos csináltak
erre nincs nagyon időm -
Nagyi2pac #46692 Hát ilyen csapatneveseket ami a kijelzőbe kell nem hiszem hogy találsz olyat ami neked jó lenne (mármint az új csapatok miatt)! Sztem csinálj Ps-be ilyen logókat, nem nagy cucc csak leírod a csapat rövidítést, az alap 3 betűs csapatnevekhez méretezed, indexed color-ba rakod és kész! Kb. 2 óra alatt meg lehet csináni az összes csapathoz. -
Spain Euro 08 Faces Pack by Sheridans
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=12804 -
grrrrrrrrrrr itt a kép
http://www.socceraccess.net/download/images/big/26783-European_Face_Pack.png -
-
eddig azt használtam most viszont amit kilinkeltél -
Nagyi2pac #46687 Jó, azért köszi!
Te az unnamed_8092.bin-be és az unnamed_8093.bin-be is ezeket a mezes logókat használod #46605? -
Arról nincs véleményem.
Én nem használom ezeket így nem szólnék bele
Nekem EB-s kijelző kéne úgy hogy nem csúsdznak el a kismezek vagy úgy hogy nem holland csapatrövidítések vannak -
ez az euro patch nagyon jó, de nekem vmi nem stimmel vele, nem reagál sokszor gombok lenyomására... menüben lenyomom egyszer gombot aztán 3-at megy le:c meccs közben nyomom futást már rég elvettem kezem e-ről de még mindig fut abba az irányba, hiába nyomtam már meg másik irányt:S meg lövés vagy beadás gombot megnyomom, erre nem csinál semmit, egy csomószor kivezette játékos labdát:S de így is leküzdöttem nagy nehezen csigazabálókat 1-0-ra:P -
Nagyi2pac #46684 Köszi Breki így már nekem is mükszik! 
ÉS A #46600-RÓL MI A VÉLEMÉNYED PLS ÍRD MÁR LE?!
-
én az oroszokat vertem 7-0ra Villa, Torres tripla ill. Xavi szabadrúgás -
gondolom te 4:3-ast használsz amúgy is
a gyep jó ált., de én végignéztem az összes stadiont, és vannak csúnyák is benne -
nálam kijelző jó
gyeppel sem volt eddig problémám igaz egy meccset játszottam
lenyomtam a Románokat 2-0-ra Materazzi fejesével és Camoranési ficakba lőtt góljával
-
ha csak az lenne az egyetlen hiba...
reklámtáblák gyenge minőségüek,stadionok többsége is, a gyep néhol nagyon gáz... mondjuk ezek mind viszonylag egyszerüen javíthatóak -
nekem is ezt írta ki
és tudod mi volt a megoldás?
Nem az alap Pes 2008 könyvtárat adtam meg neki.
Odamásolva már semmi gond se volt vele.
Viszont a sorsolás nem jó betöltve Olaszokkal a Románok ellen kezdek -
cucmalajmc #46678 magyarul, ha a pes 2009-ről szeretnénk infót kapni, akkor a gamingacessen nézzük először. -
Dear Konami PR - JB
I am Xavier Baez, CEO of http://www.GamingAccess.com
We are the world's biggest and most popular Pro Evolution Soccer website, covering the game since PES 4, and we've been online for almost 10 years.
We receive around 200.000 unique visitors per month, and around 180 000+ page views per day.
We are the best and most important website on the internet if you want to promote Pro Evolution Soccer 2009, so we are counting on you to receive official news about PES 2009.
As you know the game was released in the USA 5 months after the Europe release, so I was talking to my co-worker (Arielito that's you!) and we were hoping to see a unified release this year, that would be awesome (Japan, Europe, USA).
It would be great if you can get me in touch with Shingo 'Seabass' Takatsuka, producer of the game. I can get him in touch with the most largest PES fan base of the world, so that he can see what are the top features that people want in the game.
Thanks in advance for your support, Timothy P. Blair from Konami was kind enough to give me your information. I met him in the 2007 E For All expo
---------------------
Regards
Xavier Báez C. -
És melyik az újabb? -
A tiéd -
cucmalajmc #46674 hülye olaszok kikészítettek ma.
elkezdtem EB-t játszani anémetekkel. csoportkörbe kikaptam az olaszoktól mást mindenkit szétaláztam.
döntőbe kijutott be, na ki? hát persze, hogy Olasz o.
vezetek 1-0 félidő. a meccs végén Toni végig megy a védőim közt (szerintem akármit nyomtam volna, nem állítom meg) és gólt lő.
hosszabbításban meg olyan amatőr hibát vétettem, hogy a Sprint gomb a kapuskihívás mellett van. és én az utóbbit nyomtam véletlenül. egyszer csak Lehmann ott virít kint félpányán és hát a gép persze, hogy berúgja onnan is. kikaptam
ezt a patch-ot használom
sima telepítős, 62 mb, tökéletes.
füvet nem tartalmaz, de azt már korábban megcsináltam. -
Nem is tudom mennyi ideje, hogy nem lőttem szabadból gólt a játékben :(
Most végre sikerült:
Elég csövi szitu, dehh erre tellett :) Egyébként érdekes, mert 35-ön kívülről vagy 22-őn belülről vagyok csak veszélyes, a köztes rész kimarad :( -
Nagyi2pac #46672 Ezt írja ki:
Either the file is damaged or was not correctly installed. Please uninstall before installing it again.
A letöltött file hibás és újra kell rakni, vagy újra le kell tölteni vagy mi? -
Nagyi2pac #46671 ja az megvan de indításnál kiír vmit és nem indúl el