81526
-
igen elég szép a gyep, és a stadionok is gyönyörű
néhány kiegészítővel nagyon szép lesz -
így jobb ?
-
Nagyi2pac #47028 Hogy lehet élesíteni a képet, a lod mixerbe, hogyan?
-
Nagyi2pac #47027 Ja hát a grafikához nagyon nem nyúltak hozzá, de nemis baj, a játékmenet az fontosabb!
-
1 játékkép van, és ott nincs bekapcsolva szerintem semmilyen antianalising, nálam most sokkal élesebb a kép! Az a lényeg, hogy a játékmeneten csiszoljanak, például azokon is amit leírtam. -
Nagyi2pac #47025 mi a csúnya, a logók, a háttér vagy mi??
-
Nagyi2pac #47024 szebb??? 
sztem jó képek! -
csúnya
-
Nagyi2pac #47022 "EZ az én mód-om ez"
-
ilyen képet hogy az istenbe mernek feltenni... ez borzalmas, nálam a 2008 most szebb mint itt! (ez azt jelenti hogy a játékmenettel foglalkoznak remélem)
-
ez milyen mód ez? -
Nagyi2pac #47019 Nézzétek a gyepeket itt már nem az a fakó sz.. lesz 
-
Nagyi2pac #47018 Pls vki segítsen, cserébe adok PES2009-es képeket!!! 
PES2009 első képek -
Nagyi2pac #47017 Vki tudna segíteni, hogy lehet itt a holland bajnokságot átírni other c-re? Asszem régebben áttudtam írni, de már nem tom hogy hogyan.
http://s8.directupload.net/images/080623/5xfgyv9p.jpg -
fifában teljesen mindegy volt kinek mijen volt netje, simán ment még fél megásal is:D -
a feltöltés számít
, Breki a 4 megás netet úgy érti szerintem, hogy a 4 megás nethez általában 256 kbites feltöltést nyomatnak, és az kevés
-
ellent kell, hogy mondjak:)
hector nevű magyar srácnak 4 megás nete van, de vele teljesen folyékony a játék, igaz nem adsl hanem 4M/4M kábel
nála jobb kapcsolatom csak shevával volt a magyarok közül, de neki asszem 24 megás kapcsolata van
mind 2-vel olyan volt mint ha lan, vagy egy gépnél történő játék lett volna
-
nekem ez nem tűnt fel, de majd megnézem
de továbbra is tartom 4 gigás nettel akármilyen is a pingje nem lesz tökéletes -
billdm #47012 A hamachis ping csalóka..pld téged nem tudlak megpingelni majdnem soha,és te is viszont engem.Mégis jó a sebesség kettőnk közt! -
Nagyi2pac #47011 Ja de mostmár bármennyi arcot be lehet rakni, úgyhogy akinek van bundesligája a játékban annak jól jöhet!
Az update-el mostmár nemcsak bundesligás arcok vannak
-
És én olyan 4 megást akivel a sebesség tökéletes lenne még nem láttam pingtől függetlenül -
ping-et meg tudod nézni hamachi-n, de ha megkérdezel egy mezei usert fogalma se lesz mi az a ping
viszont a többség tudja milyen a net sebessége
nekem nagyon bevállt, hogy megkérdezem aztán az országgal párosítom és ha oké akkor mehet
a múltkor a 35 gigás canadaival kicsit érdekes volt :P -
Nagyi2pac #47008 Már meg is változtatták a szöveget egy update miatt:
+ 218 Faces & Hair von Spielern aus der Bundesliga, 2. Bundesliga & Primera Division (andere Ligen kommen in einem Update!)
---Azért 218 arc gondolom mer az update 77 arcot tartalmaz és így összesen ennyi van.---
INSTALLATION UPDATE:
+ Update v1.1 downloaden
+ Rar-File entpacken
+ Dateien aus dem Ordner "Facepack v1.1" in den Ordner "...\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\faces" kopieren
Update v1.1:
Update downloaden (15,7 MB) -
billdm #47007 Elmondanám a net sebessége semmit sem ér ha a pingje magas!Van pár barátom akinek hiába van 10mb felett nete a pingje 300 körüli..
Nézze meg a srác a pingjét,sajnos vannak szolgáltatók akik erre tojnak! -
Tomy Lee #47006 Kár,hogy Bundesliga-s.. -
Nagyi2pac #47005 Hát ja az a baj hogy nem volt hozzá kép, még nem töltöttem le mer sokat kell rá várni, de le fogom!
Ha lett volna hozzá kép ugyis kiraktam volna! -
van kép? -
a 4 magás elég gázos
Én 8 alatt nem szívesen játszom senkivel.
Ha a tiéd a jobb próbáld ki mással, vagy úgy hogy a jobbik hostol -
Tomy Lee #47002 Az lag sajnos:(
Gondolom offline nem akad.Vagy?
-
sikerült mindent összehozni, köszi a segítséget mindenkinek!
Csak az a gond, hogy szaggat medium és high beállításon, ugrálnak az emberek, ilyenek...
low beállításon pedig csak néha, 4 és 10 megás net, nem hinném, hogy ezzel lenne gond, erre nincs valami megoldás:)? Köszi előre is -
Tomy Lee #47000 Ja nem jó:(
Nincs benne piros cipő.Sajnos én Ibra-ra nem adok másikat:S
sry
-
Tomy Lee #46999 Én megnézném
-
Nagyi2pac #46998 FACEPACK v1.0 by Patros46
Features:
+ 141 Faces & Hair von Spielern aus der Bundesliga (andere Ligen kommen in einem Update!)
+ map.txt für das Revo-OF (andere werden folgen!)
+ Praktische & einfache Installation durch setup.exe
+ kitserver ist enthalten!
Installation:
+ Setup.exe downloaden
+ Einfach setup.exe ausführen und (falls noch nicht automatisch ausgewählt) das PES 2008 Hauptverzeichnis als Installationsort wählen!
+ Anschließend im kitserver-Installationsmenü die PES2008.exe und settings.exe auswählen und auf Install klicken!
ODER
+ Rar-File downloaden
+ Rar-File entpacken
+ Dateien im Ordner "Facepack v1.0" in den Ordner "\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\faces" kopieren
Setup.exe downloaden (34,9 MB - Rapidshare)
Rar-File downloaden (33,6 MB - Rapidshare) -
Nagyi2pac #46997 Mekkora szánalmas kis török g...k, feltörik az egyik Arsenal-os oldalt aztán ilyeneket írnak ki: 
http://s8.directupload.net/images/080623/fdsh4v96.jpg -
Nagyi2pac #46996 Végre sikerűlt beszúrni a képet!
-
Nagyi2pac #46995 Euro 2008 v.1.1 Menu PES 2008
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27983
-
sztem pesmagazine online-ből csak akkor szükséges kilépni ha a megszakad a kapcsolat
különben elég a játékban kilépni a főmernüig esetleg azt újraindítani
could not access-t meg általában nem megfelelő netkapcsolatnál írja ki
érdemes néni a csíkokat, ha piros többször próbálkozni belépni hátha egyszer beenged. -
Ezeket Nagyi2pac
kilinkelte már korábban
A socceraccessen direkt volt egy ezzel foglalkozó hír -
frissítettem a cipőcsomagomat, kérésre feltöltöm valahová
-
Tomy Lee #46991 Csak megcsinálják az új részt még ebben az évben[reménykedik]
Mondjuk személyszerint elvagyok jól 2008-al(igaz ez a kegészítőknek is köszönhető) de természetesen örülnék 1 új résznek..