81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Tomy Lee
    Név: Pes_Hungary
    Jelszó: Pes_Hungary
    Próbáld ezt...
  • Tomy Lee
    Nézem!!
    Lesz benne az én csapatomból is szereplő nem is 1;-)
  • Tomy Lee
    Köszi szépen!Nagyon tetszik
  • zeus89
    Sziasztok, nagyon lemaradtam a PES témában, mivel most volt éretségi meg minden, szóval nagyon szépen kérlek titeket segitsetek nekem, és linkeljetek be ide egy olyan kiegészitőt, amit ha felinstallálok akkor lesz egy használható PES-em, szóval a játékosok, a csapatok neve a mezek legyenek valódiak vagyis szponzoráltak, nem úgy mint az alapjátékba ... remélem érthető volt amit leirtam ... előre is köszi !!!
  • Gabe18
    Na játék "beszerezve" ,bemásoltam amit kellett,meg ezt a Hamachi csodát felraktam,de ha megadott PES2008HU "szobába" akarok menni akkor valami olyasmit ír hogy tele van,és hogy 16 ember a maximum.Ez igy normális és csak egyszerüen épp tele van,vagy valamit elrontottam?
  • FaCtor014
    Sziasztok!
    Abban vki tudna segíteni h lehet átállítani a controlsnál h melyik gomb mit csináljon?Mert behoz egy Xbox controllert és azon mutatja,de amikor át akarom állítani nem engedi h megcsináljam. :(
  • Breki33
    főleg mert nemis a leghíresebb
  • Breki33
    őszinténszólvas nem igazán......
  • tobias88
    ha online-t megoldják, én is megveszem, különben nem hiszem
  • tobias88
    fúúúj
  • eZo
    OFF:
    hátha valakit érdekel,hogy az MTV1 ma 20:10-től tévépremier formájában mutatja be a "Real, the movie" ( Real Madrid, a film ) című filmet!

Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fűzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért? A kérdés egyszerű: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különböző szereplő, öt különböző országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért. A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplők érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az első olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát.
  • eZo
    Tessék, remélem így gondoltad:

http://data.hu/get/355256/BootPack_V4_2.rar
  • Tomy Lee
    Warezon úgyis előbb kinnt lesz mint mire megérkezik majd hozzám a játék:((
  • Breki33
    én meg lemásolom tőled P
  • Breki33
    nem olyan bonyolult

kicsit túlrészletezve van leírva
  • Gabe18
    Ejha,bonyolultul hangzik...
    Na de lehet megpróbálom.Igaz egyelőre a játékot kéne beszerezni.
  • Tomy Lee
    Mindenféleképpen előrendelem!
    Bármennyi is lesz az ára..
  • Breki33
    pár kép alapján?
  • Tomy Lee
    PES2009-et akarom azonnal előrendelni
  • Nagyi2pac
    PES 2009 kicks off
  • Breki33

de már van újabb verzió is
  • Gabe18
    Pesonline a Pes 2008-hoz? Ez nekem új...
    Ilyenről utoljára a Pes4-nél halottam.Hogy is van ez?
  • billdm
    A borzasztó az,hogy azok a lagok nem is csalás miatt vannak/eredeti/
    a 6 ban volt divat,hogy progival nyomták a feltöltést..lekorlátozni!
    Volt olyan srác ceasar nevű azt hiszem kb 8. volt a listán,az összes meccs ilyen volt!Még netes oldalt is csinált,hogyan kell csalni..elképesztő!
  • Breki33
    az lehet

de hamachin jó általában
  • billdm
    Azt hogy régen még tavasszal írtam mindig online /eredeti szerveren/ mennyire rettenet a net..a teleport foci,amikor egyszer itt,egyszer ott a labda!
  • Breki33
    na ezt most még egyszer
  • Tomy Lee
    Off:
    Hát én ezt megosztom veletek:DD
    Binocular Football

On
  • billdm
    Azért nem jellemző..online sokkal több ilyet tapasztaltam!emlékszel ezt írtam anno mindig!
    A teleportos foci..
  • Breki33
    ilyen előfordul néha, de inkább roszabb netkapcsolattal rendelkezőkkel

bár billdm is lőtt már így gólt nekem egyszer

de én nem az eredeti játékos serveresről beszélek, hanem a pesonlinesről

nálam az mióta megválogatom az ellenfeleket 90%-ban jó igaz nincs bajnokság, de legalább jó meccseket lehet játszani
  • Gabe18
    Aha,érdekes,ugye én a régebbi pc-n nem is tudtam valaiért a netre menni vele.Aztán Ps3-on volt módom kiprobálni,hát mit ne mondjak,10 meccsből a fele a játszhatatlan vicc kategóriába tartozott,de úgy hogy jön a ellen a labdával,leszerelem,elindulok,erre a labda visszakerül az ellenfélhez és megy tovább a kapu felé...Tehát mintha a szerelés meg se történt volna... Egyszerüen bozasztó,ami azért érthetetlen mert más játékok tökéletesen mennek a Playstation Network-on keresztül,tehát a hiba egyértelműen a játékban van.
    Aztán a pc-sről is olvastam hogy az se tökéletes,de aztán az én verziom átkerült egy ismerősömhöz (mivel én továbbra se tudtam vele netre menni),nála ment és egyszer ki is probáltam,egy mondhatni teljesen jó meccs keretei közt.
    Viszont az on-line bajnokságokat akkor is hiányolom,pl most a Euro 2008-ban van egy egyszerű de mégis érdekes lebonyolitás a "euro online knockout cup" néven,egy olyat szívessen vennék a PES-be is.Gyakorlatilag egy egyenes kieséses rendszer,de a gép mindig keres neked egy olyan ellenfelet aki pont ott tart a ahol te (nyolcad,negyedöntő,elödöntő,döntő),igy minden meccs izgalmas,gyakorlatilag tétre megy,mert ugye ha kikapsz kezdheted elölről.
  • Tomy Lee
    Ja és letöltési linket is plz..
  • Tomy Lee
    Ezzel mi a teendő
  • Tomy Lee
    Tökéletes!!!
    Kérhetnék még annyit,hogy az alsó sorban középen a fekete-piros csuka helyett berakni a zöldet amit kivettél??
    Légyszi mert úgy nagyon profi lenne.
    Köszönöm szépen ha ezt megtennéd
  • Breki33
    mint már írtam megfelelő netessel nem laggol sőt észre se lehet venni, hogy a neten játszol

multkor volt egy Gabe_17 fent azt hittem te vagy rá is szóltam jön-e játszani.

De aztán a megabites netje fura volt........
  • Gabe18
    Tehát akkor lesz 2009 idén.Na persze nem baj.Csak mostmár a Konami-s srácok is betehetnének egy Fifa játékot,és megnézhetnék hogy hogyan kell egy normális on-line részt összerakni,on-line kupával és egyebekkel,és nem agyba-főbe laggolo játékmenettel (bár érdekes módon a Pes 5-6-ban nagyon jó úton haladtak erre felé,csak mintha a 2008-ra mindent elfelejtettek volna...).Semmi más nem kell a Fifából (nem őrültem meg teljesen ) csak ez az egy komponens...
  • eZo
    picit feljavítottam, szerintem elég jó lett:
  • Breki33
    hát nekem veled is vele is lagos ha jól emléxem

tehát továbbra is fentartom
  • eZo
    neki is lag mentes teljesen
  • Breki33
    csak ott a játék szar

és a menüben sem lehet lépkedni...........
  • Breki33
    sztem játszottam vele és nem volt jó

és attól, hogy neked jó neki nem biztos, hogy az

A kanadai srácnak is jó volt csak nálam laggolt