81526
-
Hali!
Tudnátok valami linket küldeni valami olyan patch-ről ami lecseréli a csapat neveket meg a mezeket? :D És lehetőleg olyat amit csak instalálni kell :D -
Nagyi2pac #48750 4 fajtát ki kell választanod ezek közűl mer a San Siro csak 4 fajtát használ! -
persze jó lesz, csak plz ezek szponzorok legyenek, nike és pirelli ne maradjon ki:D lőere is kösz
-
Nagyi2pac #48748 Köszi, de az baj lenne ha nem pont ezeket használnám hanem megpróbálnék ugyanilyen képeket keresni és azt rendesen megcsinálnám? Mer ezek külömböző méretűek, stílúsúak meg akkor ugyanolyan stílúsút csinálok!
De aza pontozott stílus jó mint ami a patch-embe volt??? -
+ még Inter channel logo amit beraktam az szokot lenni, asszem ennyi összesen. -
meg ugye van még nike.
ilyenek jók lesznek? olyat nem találtam ami stadionba van, de ezek a reklámtáblák vannak. -
aham, csak mást néztem... -
Nagyi2pac #48744 ?? akkor a felállás rendbe van mégis vagy mi ?? -
ok, keresek. -
Nagyi2pac #48742 ha csak az igazi stadionról raknál be képet ahol látszanak a reklámtáblák azis jó lenne! -
LOL, jó van, én néztem be ezt:d minden rendben van:D -
Nagyi2pac #48740 Vagy ha a milan felállása olyan nálad mint amit Tomy Lee kirakott képet (#48684)akkor valamit elálítottál vagy nemtom mer Osvaldo biztos nincs benn a Fiorentina kezdő 11-ében! -
ez igaz. -
igen a tiedhez kéne, mindjárt rakok képeket reklámtáblékról? de pontosan mijen kell? nike logo meg ilyen?:d -
bemásoltam, d mindegy ez legyen legkisebb gondom:D -
Nagyi2pac #48736 Lehet Zauri balhátvéd de ahogy a képen is látszik szinte a pálya egész részén tud játszani és én ezt vettem figyelembe mivel az igazi felállásokat nemtom! -
Nagyi2pac #48735 Ez nem a kitserver hanem az option file (PES2008_EDIT01) miatt lehet csak!
Lehet elfelejtetted bemásólni a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába! -
Nagyi2pac #48734 Hát tesztelgetni kéne mer pontosan már nem tom meik reklámtáblák tartoznak a San Siro-hoz! Külömben a patch-embe már csináltam hozzá csak hát az inkább milan-os mint inter-es. Ha összetudnál gyűjteni képeket nekem hogy mien reklámtáblák is vannak igazából a stadionba akkor meg! Meg az is kéne hogy milyen stílusú reklámtáblák legyenek mint ami a patch-embe volt vagy más!
Meg tom csinálni de meik kijelzőhöz az enyémhez?
Ha nem akkor adj linket hogy meik kijelzőt használod! -
hát Zauri balhátvéd, de náálam mi leht hiba? 7.3-as kitserver van fennt, és semmilyen féjl nem kavarhat be, mivel üresbe raktam... -
Nagyi2pac #48732 Hát amit már kijavítottam azt nemtom mégegyszer megcsinálni! 
Mindenki a saját posztján játszik!!!
Nézd csak meg ezt:
A hiba nálad van... -
hát az olyan hibákat kiküszölhetnéd hogy pl csatárt ne rakj be középhtéévdnak, mint Osvaldo Fiorentinban, ugy állítsd fel csapatokat hogy mindenki saját posztján legyen, és egy kérdés San Sirohoz (Inter stadion) tudnál reklámtáblát csinálni? + ezt meg tudnád nekem csinálni hogy eurosport logo helyett ez jelenjen meg? -
Nagyi2pac #48730 Vki talált a wecn II-nél PES2008_EDIT01-et mer én seholsem találom!
Vagy wecn az új csapatokat meg a többit binekben oldotta meg? -
Nagyi2pac #48729 THX! -
Nagyi2pac #48728 Hát ezaz nekem meg mondogatják hogy hibásak a felállások! -
felállás senki nem tudhatja biztosra, azt csak találgatni lehet:) -
aug 30-ig tart.
vki amugy tudna nekem San Siro reklámtáblákat csinálni? vagy van vhol ilyen? -
köszi amúgy -
Nagyi2pac #48724 Valaki megdobhatna egykis infóval hogy mikor lesz az átigazolási piac vége!
+ a felállásokról vmi oldalt PLS! -
Nagyi2pac #48723 Nemtom, azt sajnos nem tom hogy lehet állítani!
Igen lesz update de hogy mikor azt még nemtom!
-
A kérdés jó :) -
Nagyi! az miért van hogy a a bíró minden kis odacsúszásért kiállít amióta felraktam a patchedet?(és még a kapusnak is sokkal nehezebb gólt lőni de az nem baj)amúgy nagyon jó a patch grat. lesz valami update? -
Nagyi2pac #48720 Mit az én patch-em vagya wecn II-t? -
várható hogy módosítod kicsikét, és felteszed?
CSak mert akkor addig nem teszem fel :) -
Nagyi2pac #48718 A cv_1.img-t nem szedtem le, de sztem nem is fogom mer abba csak gyepek vannak meg olyan dolgok amire asszem nincs szükségem! -
Nagyi2pac #48717 Még nem próbáltam mer nemrég jött le de képek alapján pár dolgot ki lehet belőle szedni! -
És milyen a patch? -
Nagyi2pac #48715 Beleratam egy mappába azokat amik kellhetnek online-hoz:
http://files.filefront.com/Bonusrar/;11270249;/fileinfo.html
Asszem más nem kell hozzá a patch-ből! -
még nem, most szedi -
Az maradhat online ugyis az eredeti van sajna -
az onlinos dolog érdekelne belőle azt írják pesonline exe-vel jó online csak az eredeti játékkal nem ha ott akarok játszani