81526
-
nembírom a brazil kontingenst... agyonsztárolják őket és lásd mi lesz belőlük (ronaldinnye, ronaldo...) -
Azt bírom mindenki ezt hangoztatja közben Seedorf is most kettőt rúgott nekünk -
+Borriello,Flamini is komoly erősítés
Kaka-Ronaldinho-Pato,Pirlo-Flamini-Gattuso középpályával támogatva azért nem gyenge -
Boriello viszont megsérült....... -
Nagyi2pac #48907 OK! -
egy ronáldinnyével :D -
hát pont ez az, hogy nem mert ott más a kijelző -
Nagyi2pac #48904 Én értettem félre bocsi! -
nem kell lehúzni egyik csapatot sem, mivel így azért kiegyenlítettebb lesz
amúgy is a Barca és a Milan kerete is sokat változott pl. Milan sokat erősödött
igen tudom -
Nagyi2pac #48902 Ja bocsi azt nem is néztem!!!
De ha sima hosszabításnál jó akkor ottis jónak kéne lennie!
Megnézem aztán rakok ki képeket! -
Nagyi2pac #48901 Énis úgy gondoltam hogy elsősorben a kapusokat meg a védőket kell megváltozatatni de ez ikább a tapasztaltabb játékosokra (pl:rád) hagyom!
Azis jó lenne ha pl: Barca, Milan képességeit picit lehúznád, a Barca-Milan szúrkolók ezért ne haragudjanak meg, de a játékban magukhoz képest túl erősek ezek a csapatok, mármint ha csapatválasztásnál nézem a statjukat!
Ja és eZo jó lenne ha az igazolásokat játékon belűl intéznéd, ne programmal mer nekem volt olyan hogy a program magától átnevezett pár csapatot!! Akiket nem találsz csapatban játékost, az valószinüleg az Other/un belonging-ban vannak! -
estére neki is ugrok -
na várjál lehet, hogy nem egyről beszélünk, ugyanis a képről nem derül ki nekem
a 90perc utáni 2x15ös hosszabítás az ami rossz, nem a 45+ és a 90+ os -
ha jól tudom/értelmezem, akkor valamilyen testvéregyesületet jelent (fiókcsapat, együttműködés, stb) -
Nagyi2pac #48897 Spielertausch ??
Karriereende azmeg természetes vmi olyasmi hogy visszavonúlt! -
egyszerű:
zugang - érkezett
abgang - távozott
ablösefrei - ingyen
kb enniy :D -
Na nekem az ilyen logok tetszenek
-
Nagyi2pac #48894 Természetesen belenyúlhatsz és így az én munkám is megkönnyítenéd mert ezeket énis meg akartam csinálni, ha az új igazolásokat is megcsinálod amit nem muszáj akkor itt van pár oldal amit használhatsz:
http://atigazolasok.gportal.hu/
itt bal oldalt vannak felsorólva a bajnokságok ott mindegyiknél fel van sorolva az összes igazolás!
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/GB1/2008/wechsel/2008/index.html
ez talán a legjobb átigazolásos oldal igaz német de el lehet rajta igazodni!
És még azt kérném hogy csak az igazolásokat, felállásokat és a gameplay-t változtasd mást ne!
KÖSZI SZÉPEN!!! -
szerintem csak azt mondták, hogy 16:9-es kéne deha meg akarod csinálni csináld
Énis ilyen voltam ez ezt kéri az azt kéri ennek ilyen kivánsága lenne annak olyan.
Aztán eltelik egy év aztán az első jöttment beszól, hogy te nem segítettél itt senkinek. (most ez nem erre a fórumra vonatkozik bár ittis voltak kiirtikus emberek) -
Nagyi2pac #48892 Ahogy látod minkettőnél a második az extra time-os! -
Nagyi2pac #48891 Működni azis ugyanolyan jól működik 16:9-ben mint az enyém, meg nekem mindegy hogy az emberek milyen kijelzőt használnak, de nekem az nem tetszik! Azért akarom az enyémet 16:9-be megcsinálni mer többen is mondát hogy csináljam meg mert nekik ez a kijelző kéne! -
Oké, de ezt miért nekem irod?
Nekem jó a partos féle kijelző mixelve a te eurosport2-es logóddal hibátlanul működik és szép is
csak tanácsként mondtam, hogy így tudod kipróbálni -
#48870 -
ez extra time ? -
Nagyi2pac #48887 Fraps-al csináltam 2-2 képet és úgy az egész képet lefotózta még azt is amit nem láttam:
1680x1050
1)
2)
1920x1080
1)
2)
A gyepet meghogy még nem volt kijavítva a kijelző azt ne nézzétek csak a kijelző elhelyezkedését!!
Külömben 1920x1080 nem nagyon akad de nekem már azis igedesítő volt! -
Nagyi2pac #48886 ja...akkor itt a bin!
http://files.filefront.com/PP+unn37rar/;11296393;/fileinfo.html
Talán így már bejön a kép:
-
leírtam hogy kik azok akikkel jól lehet játszani lag nélkül
ez jelen pillanatban Sudden, Sheva, Blindm magyarok közül
velük szinte észre sem veszem, hogy online játszom csak abból, hogy kemények a meccsek
És a külfdöldi jó netkapcsolattal rendelkezők többsége a hamachin
Aki meg ráér offline játszani az online is ráér. -
ehhez csak blindm-el kell játszani
garantálom a masszívabb,lassabb játékmenetet :-)
A szereléseit azóta se tudom megtanulni pedig a magyarokkal nyomja -
Jah, megtanultam játszani. :D
Amúgy jó edzőpartner voltál, veled kezdtem első PES meccseim, kihívást jelentettél.
Emlékszem, hogy akkor gép ellen egy percet sem gyakoroltam, csak online (ráadásul rögtön megvettem a gamepadot, amivel mozogni se tudtam, mert előtte 5 évvel fociztam utoljára, azt is fifával:D, de nem érdekelt, toltam neki, hogy megszokjam).
Aztán volt egy pillanat, amikortól végre tudtam nyerni ellened, onnantól már csak pár meccset játszottunk. :)
Online szinten is szedtem kb. 80-90 vereséget zsinórban (ugye ott volt stat), amíg egyrészt a PESt megismertem + a gamepadot megszoktam, aztán viszont már nem sok csúszott be, így jó lett az összátlag. :)
De rég volt. Akkor 1 hét alatt PESeztem annyit, mint most 3-4 hónap alatt (meg még PES6ban is 2v2). :) De jó is így, ennyi fér bele.
Roland mostanában már így is kihívást okoz, mert megtanult játszani, és változatosan focizik.
Offline haverom nem igazán tud újítani.
Akikkel próbáltam focizni,szar volt a kapcsolat. Akiket nem ismerek, ők meg nem érdekelnek nagyon. Majd talán egyszer, valamikor. Bár ennél több időt erre nem fordítok (bár így is ez az egyetlen játék kb. , amit játszom). -
igen arra kihatással van, de rajtad is múlik, hogy játszol :P
attól lesz másabb, hogy bizonyos stat. adatok globálisan módosítva lesznek az összes játékosra
tapasztalatom szerint a támadások túl egyszerüen felépíthetőek ill. eredményesen befejezhetőek, na ezen változtatok a védők ill. a középpályások " felpörgetésével ", na nem lesz mindenki Cannavaro és Gattuso, de vannak olyan képességek pl.body balance,response,agility, mentality,aggression amit ha egységesen megváltoztatsz akkor változni fog az egész játék képe
nem felhúzott játékosokat szeretnék, csak egy masszívabb,lassabb játékmenetet, ahol küzdeni is kell és nem csak végigfutni a pályán a védők mellett és gólt lőni egy középszintű játékossal
a támadási,szabadrúgási...stb képességek nem fognak változni -
én másként emléxem
főleg az első tizenvalahány meccses sorozatra
aztán meg elkezdted játszani ezt a szélre rakom a csatárokat és ívelgetem nekik sémát
De ez amúgyis pes5-ben volt -
ezzel az állandó ugyanazon nyavajgással -
oks -
ezo_sg csak ezzel engedett be múltkor, úgyhogy ez maradjon a régit törölheted -
Ahogy emlékszem, ellened irdatlan primitív sémát használtam, és mindig bejött ("séma foci").. :D
Azóta azért biztos szintet léptél :P -
Mivel nem értesz egyet? -
ezzel nem értek egyet, deha így gondolod játsz interneten emberek ellen
roland elleni algoritmust is be lehet tanulni.... -
Az AI nálam már 3 éve egy rakás fos, egyelőre nem tudok elképzelni olyan gameplay változást, amitől okosabb lenne... :D Max. más algoritmust kell ellene használni, ha a begyakorolt metódus a változás hatására nem hatékony... nyomi gép. :P -
Az ilyen gameplay módosítás kihatással van az ember-ember elleni játékra is, ugye? (ha pl. offlineban toljuk)
Vagy ez csak AI nehezítés?
Mitől nehezebb? Írj róla valamit.
Normális, ésszerű gameplay változtatás érdekel engem is, hogy haverral jobban tudjuk játszani.
Bár gondolom a csapat húzásokat nem lehet befolyásolni... Nem tudom, miket szoktatok, azért kérdezem. -
#48819 -re még mindig nem válaszoltál
ne kelljen már emiatt üldözni embereket, szeretném hogy mindig legyen a szobában hely, ha valaki játszani akar