81526
-
igen ez Inter topikba hozzánemértő divatdrukkerek vannak Tommy Lee-vel és velem együtt, köszönjük, Juve topikba óriási a szint mit ne mondjak, vannak normálisak de páran egyszerűen nem tudnak lekattani Interről topikotok kb 40% Interől szól 60% meg Juvéről... mi topikunkban Juveról sok dolgot nem olvasol, max matthew szokott néha írni róla. -
Nagyi2pac #48950 szTem TeLjeSen mINdeGY hOgy kI hOgY íRJa a cSapAtNEVekeT EgY fÓRuMbA!!! NeM mIND1 hOGy inter, Inter, INTER, iNTER vagy InTeR? AKkor mÁr aZ Inter-t iS ÍrJuK ÚgY hOgY FC Internazionale, mEg a Juve-t iS hOGy Juventus FC... -
Hát sztem meg a Juve fórumban tök jó társaság van úgyhogy a szint ott tényleg magasabb
Ez főleg a topicba író interesek hozzászólásain látszik...... -
Nagyi2pac #48948 Álítólag ha rONALdo elmegy a MU-ból akkor ferguson lemond! Bár nem hinném hogy így lenne de nekem jól jönne! -
Tomy Lee #48947 Én csak azt írtam,hogy hálistennek a mi topikunkban más a szint mint ott:D
Nem szídtam,csak megemlítettem ezt.Ezzel semmi baj sincs,ez az igazság nem hülyeség ez! -
Nagyi2pac #48946
-
áááááááááááááá mert én még nem írtam kisbetüvel a juve-t pl meg itt senkise :-) -
Na őis megy a helyére
c.ronaldo_a_jovo_hettol_a_real_jatekosa_vagyok/ -
de nagybetű:)
én nem játszok onlinet mert gyenge netem, már mondtam korábban.
de statok alapján még se az Inter a legerősebb
-
Nekem meg többen elmondták, hogy ezek a csapatok erősebbek a játékban
és énis ezt tapasztaltam.
Ez kb olyan hülyeség mint hogy a juve fórumot szidod -
miért nem azt írtam?
Direkt azért választják mert a játékban túl erős.
Bárki aki otthon van a játékban és sokat játszik online megmondja ezt
Téged speciel még sosem láttalak játszani
-
Tomy Lee #48940 És Tommy-t:)Mondjuk vele csakis Inter-Inter elleni meccset játszanánk
-
Tomy Lee #48939 Az is érdekes,hogy mióta online játszom soha még senki nem választotta a z Inter-t és nem is gondolt rá mert én szoktam később választani.
Ha esetleg én választottam ki elöbb akkor sem jegyezte meg senki,hogy bizony ő akar velük lenni mert az olyan erős kivéve Brekit.. -
Nagyi2pac #48938 A második részével egyetértek! Az elsőt meg én nemtudom! -
Tomy Lee #48937 Én nem vettem észre,hogy Inter erősebb lenne bárkinél a játékban!!
Hagyjuk ezt.. -
Nagyi2pac #48936 Mérne csinálnék?? 
Majd lesz de az még odébb van lehet 1-2 új csapat is lesz benn + új arcok, igazolások, új gameplay by eZo, de lehet majd énis belenyúlok, új/javított mezek... -
Inter, van rendes neve csapatnak...
stat alapján játékban vannak erősebb csapatok, Barca,Milan akkor mér Intert válasszák?
-
Inter a legerősebb a játékban, a Milan meg a keretéhez képest túl erős! -
??
Az inter tűl erős onlinéban ezt mindenki tudja a divatjáékosok mindig braziliát meg in intert választanak -
te akkor nem is fogsz javítást csinálni?:c -
Inter.
és pont hogy erősebbre kéne állítani, Milannal sokkal jobb a keret, és Milan erősebb, lollllll -
Nagyi2pac #48930 Sima pessel játszól? 
Ajánlanám a PAC-PATCH-em, az szinte mindent frissít!
http://nagyi2pac.extra.hu/ -
Nagyi2pac #48929 Nemtom áttól még nemkell leszedni!!! -
Ja és akkor mit rakjak föl, ami frissiti a keretet? Mert hát elég régi ami a sima pesbe van... -
Sima patc-h nélküli pesre raktam föl... Na mind1, akkor már csak reinstallal lehet "leszedni"?
-
Nagyi2pac #48926 Ilyen Transfers Update-eket sztem tök fölösleges berakni ha csak "adatbázist" adnak hozzá mer kb. az emberek 10%-ának fog működni rendesen, akinek pont ugyanolyan adatbázisa van, ugyanazok a csapatok...! -
Hali!
Kéme egy kis help! Letöltöttem ezt a patch-t, de most amelyik csapatnak nem volt normális mezűk, annak berakja a chelsea mezét és ezt tök idegesítő... Van valami megoldás?
-
Nagyi2pac #48924 eZo akkor jó lenne ha majd ezt a két oldalt vennéd figyelembe átigazolásoknál, mer nem szeretném ha ilyen pletyka igazolások lennének benne! THX!!! -
Nagyi2pac #48923 Ezt már pár napja láttam, tök dúrva!!!
Tök hasónló dolog történt múltkor Eduardo-val az Arsenal-ban! -
Bár nekem semmi gondom sincs így sem a szereléssel, csak figyelni kell, meg meg kell tanulni. Jópár anyázáson túl vagyok, mire hatékony lett a védekezés, de még így nehéz 100%osan védekezni.
Ha átvert az ellenfél, akkor megérdemli, hogy elvigye, nem kell mentőöveket dobálni. :))) -
jajj de csúnya, csak most néztem meg -
Nagyi2pac #48920 IGAZAD VAN eZo télleg ott nem jó a kijelző ugyanolyan mint amit beraktál képet, de fogalmam nics hogy mi lehet a baj vagy hogy hol lehet kijavítani ezt, úgyhogy asszem bukott ez a kijelző dolog! -
Bouma-nak annyi...
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=555 -
Jah, vágom.
Amikor felraktuk a World club patchet, már ott is belenyúltak hasonló cuccba, mert az elfutások rosszabbul sikerülnek, és kevesebb rizikó 1v2ben megverni a védőket, mint indítani.
Meg a szerelés tényleg nagyon nehéz, ha már a védőt az ember kicselezte, jól fedezi a labdát, valszeg ebbe érdemes belenyúlni. Fifában elég nyomni a gombot, és elveszi akkor is, ha a védő van elől, mondjuk az se túl reális.. :)
Kiváncsi leszek, PES2009-et hogy tervezik meg. Nyilván tanultak a 2008-ból, és megpróbálják balanceosra csinálni. -
Nagyi2pac #48917 Ja múltkor játszottam az interrel és nagyon könnyen ment a játék, pedig ők nemis olyan erősek stat alapján mint a milan vagy a barca!
Lehet hogy a stat kijelző van megkeveredve!!
-
főleg Materazzi :D, bár az agresszivitását 99re kéne tenni
-
inter is túl erős mármint a játékban
-
Nagyi2pac #48914 Énis figyeltem az EB-t és télleg jók voltak, és az egész Barcában sztárok játszanak de a játékba túl kitűnő hogy mien jó a Barca! Nem hinném hogy a világ 1-2 legjobb csapata lenne (bár a játékosokat elnézve lehetne), bár ki tudja mit hoz a jövő! -
Nagyi2pac #48913 Azt tudom hogy a milan sokat erősített, sztem játékoskeretbe az egyik legerősebb lett, bár eddigse volt olyan gyenge! De a milán alapból ilyen erősen nézett ki a játékba amikor még nem jöttek ezek az igazolások!
Kiváncsi vagyok a a 2008/2009-es olasz bajnokságra hogy a 3 megerősödött nagy közül (Inter, Juve, Milan) ki nyeri a bajnokságot mer sztem kiegyenlítettebb lesz az élmezőny! -
Xavi - Iniesta - Puyol : EB-n kiváló teljesítményt nyujtottak
Abidal, Valdes és Yaya Toure a játékban amúgy is gyengék, Keita és Daniel Alves most igazolt oda! Messi és Krkic messze gyengébb a játékban, mint a valóságban. Egyedül Henry akit lejjebb lehet venni, mást senkit szerintem.