81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Köszönöm. Legalább most már tudom, hogy nem csak bennem van hiba, hogy a legalapvetőbb szimulációs dolgokat sem fogadom el, mert bugos az egész, valójában nem szimuláció, hanem egy előre scriptelt mozgásokból álló, a látványtól független történéseket adó (tehát tökmindegy, hogy mit látsz a képernyőn, ha a gép eldönti, hogy gól, akkor akár három lábon átfolyva is bemegy) katyvasz. Sajnálom, de ezt én nem tudom elfogadni. Az egész alapkoncepciója rossz, a gameplay kukába való.
    (A félreértések elkerülése végett most itt kijelentem, hogy semmi közöm a TheBossbuster nickhez.)
  • TheBossbuster
    Köszi!
    Megtaláltam közben,de nem nagyon merek állítani rajta nehogy még jobban elcsesszem!:)
  • punkers
    a pesjp launcher-jében van gameplay config, ott tudsz állítgatni ízlés szerint
  • TheBossbuster
    Ja Breki egy kérdés!
    Mint jelen az hogy állítsam be a gameplayt?
    Mert F1-re eltűnik egy kis ablak,de ott max stadionokat meg ilyeneket láttam hogy lehet állítani.
    Köszi előre a válaszod!
  • TheBossbuster
    Problémáim a játékkal:
    -kapus irreális védései,(nem tudom az alapban is benne van az a bug hogy már túlmegy a kezén és úgy 20 cm mélységből mint egy betonfalról pattan vissza a labda)
    -meglóg a gép játékosa,én tartom vele az iramot,de csinál egy pár lépést más irányba a játékosom hogy pont ne érhessem utol a gép játékosát már.
    Például ez 10 esetből 8 x így van.
    -akkor az amúgy 80 feletti rövid pass skilles muksóval (egy rovátkarásegítéses):) automata passz a mezőnyben,igggeeen pontos mint a halál.
    Viszont mikor a kapu előtt történik mindez,ez a futball Tell Vilmosa olyan homályt nyom,hogy 3 méterről 4-et téved és ez szintén 80% százalékos előfordulási mutatójú!(nem segít csak a manuális passz)
    -mostanában az az új hobbija a gépnek,hogy kitör ugye becsíteli a védőmet pár keresztlépéssel hogy ne érjem utol,utána rúg egy zörgős kapufát és mikor már kb 4 védőm van rajta(előtte mögötte balra jobbra) akkor szépen átcsusszan mindenkin és szépen oda ér a kipattanójához és köszöni szépen berúgja úgy hogy szintén kapufás legyen,de az már befelé pattanjon!
    Az elmúlt 8 meccsemen 6 írd és mondd hat alkalommal kaptam ilyen gólt...
    Folytathatnám de gondolom a felét sem olvastátok el,meg minek játszik ilyen hülye kötekedő manus a Pes legújabb részével!

• Breki33
    hát ha nem bírsz prof-on a géppel az miért a játék hibája?

itt a többség ennél nehezebb szinten játszik, sőt valaki még nehezíteni akarja

PESJP-hez jár ám gameplay is azt is be kéne állítani !
  • TheBossbuster
    Régi posztra válaszolok de így van!
    Most telepítettem fel a PESJP patch legújabb verzióját.
    A gép csal mint az őrült,és nem lehet még professional alatt sem egy nyugodt rendes meccset játszani.
    Szép hogy megcsinálták rendes mezekkel,és mindenféle körítéssel a játékot!
    De én mint PES 6 veterán aki online is sok meccset nyert,itt nem bírok a géppel már professionalon sem!!!
    Na ez vicc,és egy goromba uninstall,mert sajnos a PES 6 még mindíg veri a mezőnyt élvezhetőségben!
    Megvettem jó pár részét az új genes Peseknek,ablakon kidobott lóvé volt,(2009,2011,2012)mert a grafika ami fejlődött,a többi meg visszafelé.
    Nem is értem ezt hogy sikerült a Konamis arcoknak összehozni...
    Lehet a Fifa egy rakat szar szimulációban,de még szórakoztatóbb mint ez a kamuszimulátor amit évek óta kiad a Konami!!!
    A PES 3 al kezdtem,de nem akarok idegzsábát kapni mert márka hű leszek,ezért inkább Fifázom míg ott Japánban észre nem térnek.
    Majd akkor veszem meg a köv Pest ha lesz benne olyan,amiért régen szerettem!!!

• gabe paul logan
    Hunpatch2013?
  • brisanyo
    Sziasztok, a Pesjp patch legújabb verziójánál (is) ha meccset játszok akkor a kapusom Goal Keeping Skill és a Responsiveness értéke minden esetben 99 lesz. Ez jelentkezik még valakinél? Normális ez így?
  • kjhun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

PC-Spiel 25.04.13 13:36 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.04-RELOADED 33 MB
  • Krisz018
    PesJP
  • bestGP
    ha nem pesedit, akkor?
    láttam visszáb hogy a wise one mást ajánl, merészelném kérdezni, hogy méket.)?
  • Sanyicucu
    Amit punker írt az engem is érdekelne?

Breki te tudnál segíteni?
  • Krisz018
    Sikerült!! Beraktam a stadionokat szurkoló hangokat minden működik!! Köszi!
  • punkers
    Nekem is lenne egy kérdésem.
    A pesJP-ben a gameplay beállításoknál van lehetőség 5 fajta Ai optimized mode-ra.Tudja valaki mi a különbség az 5 között és mire valók?
    előre is köszi
  • punkers
    ha leírás alapján telepíted sorban akkor nem lehet probléma.
  • Krisz018
    Meg bemásoltam stadionokat is ahova kell de azokat se mutatja a játékba. :( mi lehet probléma?
  • Krisz018
    Köszi! Felraktam! Csak az angol csapatoknak nincsen mezük :( az miért van?
  • punkers
    PesJP
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Újra elővettem a gamet és megszeretném kérdezni hogy melyik patch.t érdemes letölteni? Előre is köszönöm!!
  • ronnie89b
    Helló!
    A PES2010-hez lehet frissebb adatbázist találni, vagy a 2013-ast valahogy belevarázsolni? Sajnos az újabb verziókhoz kevés a gépem :(
  • Waczkor
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy PES-ben is lehet úgy multizni mint fifaban,tehát hogy kiválasztható ki melyik poszton akar játszani és csak egy játékost irányít?
    Meg hogy egyáltalán lehet 3-an játszani mások ellen,megnéztem az adatlapját,aszerint lehet,de soha nem toltam egy PES-t sem.Xboxon tolnánk haverokkal,eddig inkább fifa párti voltam,de már iszonyatosan elegem van az utóbbi fifak multi részéből.
  • bettly
    Koszi szepen,milyen vagy melyik gamepadot ajanlod,es mi az a kitserver,szegyen ide oda ,nem tudom ,meg egyszer koszonom
  • Breki33
    joy-al sehogy az más játékokhoz van

gamepaddal és billentyűzettel együtt kitserver kell
  • bettly
    Szevasztok, igazan meg kernek valakit,lenne olyan szives ,hogy leirja hogyan lehetne jatszani joy-al meg billentyun egyszerre a jatekot,vagyis kettesben,nekem eddig meg nem jott be, a PES-2013 van fent semmi fele patch nelkul,igazan koszonom
  • Breki33
  • Szilárd1119
    Sziasztok!Eredeti pes 2013 játék pc-re nem kommunikál a szerverrel. Mi lehet a baj?A rendszer azt írja, hogy a beállításikban vagy a tűzfallal lehet probláma, ott nem találtunk semmit.
  • Breki33
    sehová az exe-vel installálod és kész szerintem
  • HDave
    a pesjp 3.05 verziónál, van 5 db bin file (PESJP_Patch_2013_v3_05-1 stb.)
    azokkal mi a teendő?, hova kell másolni? az install már megvolt.
    köszi előre is a segítséget!
  • Breki33
    pesjp
  • osimandias
    Melyikre gondolsz?
  • Breki33
    de kb 8* leírtam, hogy a peseditesnél van sokkal jobb patch
  • Breki33
    Az directx file

http://pes2013-online.blogspot.hu/2012/11/pes-2013-how-to-fix-d3dx943dll-missing.html
  • osimandias
    Sziasztok!Feltelepítettem a PESEdit.com 2013 Patch 3.2-őt de valamiért nem indul.Valakinek sikerült elindítania egyáltalán?
    (a program nem indult el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számitógépről)-ezt írja ki.Van esetleg ütlet,hogy mit tegyek?
    Köszi
  • Breki33
  • Breki33
    Az új rész sokkal jobb, de tessék

http://www.moddingway.com/file/23762.html
  • Breki33
    hagyjátok már azt a pesedit patchet van sokkal jobb jópárszor leírtuk

a kérdésre válaszolva letöltesz pl egy ilyen paot aztán használod kitserverben a leírás alapján

http://www.moddingway.com/file/31873.html
  • tonio2006
    Hello!

Segítséget kérek!
    PES 2012-ben, hogy lehet cipőket cserélni? Nincs fennt a PESEdit patch.

Előre is köszi.
  • attis95
    sziasztok
    visszatertem a PES 12-hoz mert valamiert nem jon be a 13..mindegy miert
    valaki tudna egy EPL chants pack-et linkelni pes 12-hoz?
    en nem talalok sajnos torrent fajlosat...
  • chris jericho
    Sziasztok! A pes 2013 become a legend módjád tolom és megfigyeltem h rajtam kívül senki nem viseli azt a cipőt amit a valóságban. ha sima meccset tolok rajtuk van de a bal-ban nincs. nem tudjátok mi az oka? (pesedit patchet használok)