81526
-
breckinridge #78261 Köszönöm. Legalább most már tudom, hogy nem csak bennem van hiba, hogy a legalapvetőbb szimulációs dolgokat sem fogadom el, mert bugos az egész, valójában nem szimuláció, hanem egy előre scriptelt mozgásokból álló, a látványtól független történéseket adó (tehát tökmindegy, hogy mit látsz a képernyőn, ha a gép eldönti, hogy gól, akkor akár három lábon átfolyva is bemegy) katyvasz. Sajnálom, de ezt én nem tudom elfogadni. Az egész alapkoncepciója rossz, a gameplay kukába való.
(A félreértések elkerülése végett most itt kijelentem, hogy semmi közöm a TheBossbuster nickhez.) -
TheBossbuster #78260 Köszi!
Megtaláltam közben,de nem nagyon merek állítani rajta nehogy még jobban elcsesszem!:) -
punkers #78259 a pesjp launcher-jében van gameplay config, ott tudsz állítgatni ízlés szerint -
TheBossbuster #78258 Ja Breki egy kérdés!
Mint jelen az hogy állítsam be a gameplayt?
Mert F1-re eltűnik egy kis ablak,de ott max stadionokat meg ilyeneket láttam hogy lehet állítani.
Köszi előre a válaszod! -
TheBossbuster #78257 Problémáim a játékkal:
-kapus irreális védései,(nem tudom az alapban is benne van az a bug hogy már túlmegy a kezén és úgy 20 cm mélységből mint egy betonfalról pattan vissza a labda)
-meglóg a gép játékosa,én tartom vele az iramot,de csinál egy pár lépést más irányba a játékosom hogy pont ne érhessem utol a gép játékosát már.
Például ez 10 esetből 8 x így van.
-akkor az amúgy 80 feletti rövid pass skilles muksóval (egy rovátkarásegítéses):) automata passz a mezőnyben,igggeeen pontos mint a halál.
Viszont mikor a kapu előtt történik mindez,ez a futball Tell Vilmosa olyan homályt nyom,hogy 3 méterről 4-et téved és ez szintén 80% százalékos előfordulási mutatójú!(nem segít csak a manuális passz)
-mostanában az az új hobbija a gépnek,hogy kitör ugye becsíteli a védőmet pár keresztlépéssel hogy ne érjem utol,utána rúg egy zörgős kapufát és mikor már kb 4 védőm van rajta(előtte mögötte balra jobbra) akkor szépen átcsusszan mindenkin és szépen oda ér a kipattanójához és köszöni szépen berúgja úgy hogy szintén kapufás legyen,de az már befelé pattanjon!
Az elmúlt 8 meccsemen 6 írd és mondd hat alkalommal kaptam ilyen gólt...
Folytathatnám de gondolom a felét sem olvastátok el,meg minek játszik ilyen hülye kötekedő manus a Pes legújabb részével!
-
hát ha nem bírsz prof-on a géppel az miért a játék hibája?
itt a többség ennél nehezebb szinten játszik, sőt valaki még nehezíteni akarja
PESJP-hez jár ám gameplay is azt is be kéne állítani ! -
TheBossbuster #78255 Régi posztra válaszolok de így van!
Most telepítettem fel a PESJP patch legújabb verzióját.
A gép csal mint az őrült,és nem lehet még professional alatt sem egy nyugodt rendes meccset játszani.
Szép hogy megcsinálták rendes mezekkel,és mindenféle körítéssel a játékot!
De én mint PES 6 veterán aki online is sok meccset nyert,itt nem bírok a géppel már professionalon sem!!!
Na ez vicc,és egy goromba uninstall,mert sajnos a PES 6 még mindíg veri a mezőnyt élvezhetőségben!
Megvettem jó pár részét az új genes Peseknek,ablakon kidobott lóvé volt,(2009,2011,2012)mert a grafika ami fejlődött,a többi meg visszafelé.
Nem is értem ezt hogy sikerült a Konamis arcoknak összehozni...
Lehet a Fifa egy rakat szar szimulációban,de még szórakoztatóbb mint ez a kamuszimulátor amit évek óta kiad a Konami!!!
A PES 3 al kezdtem,de nem akarok idegzsábát kapni mert márka hű leszek,ezért inkább Fifázom míg ott Japánban észre nem térnek.
Majd akkor veszem meg a köv Pest ha lesz benne olyan,amiért régen szerettem!!!
-
Hunpatch2013? -
brisanyo #78253 Sziasztok, a Pesjp patch legújabb verziójánál (is) ha meccset játszok akkor a kapusom Goal Keeping Skill és a Responsiveness értéke minden esetben 99 lesz. Ez jelentkezik még valakinél? Normális ez így? -
kjhun #78252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PC-Spiel 25.04.13 13:36 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.04-RELOADED 33 MB
-
PesJP -
ha nem pesedit, akkor?
láttam visszáb hogy a wise one mást ajánl, merészelném kérdezni, hogy méket.)? -
Sanyicucu #78249 Amit punker írt az engem is érdekelne?
Breki te tudnál segíteni? -
Sikerült!! Beraktam a stadionokat szurkoló hangokat minden működik!! Köszi! -
punkers #78247 Nekem is lenne egy kérdésem.
A pesJP-ben a gameplay beállításoknál van lehetőség 5 fajta Ai optimized mode-ra.Tudja valaki mi a különbség az 5 között és mire valók?
előre is köszi -
punkers #78246 ha leírás alapján telepíted sorban akkor nem lehet probléma. -
Meg bemásoltam stadionokat is ahova kell de azokat se mutatja a játékba. :( mi lehet probléma? -
Köszi! Felraktam! Csak az angol csapatoknak nincsen mezük :( az miért van? -
punkers #78243 PesJP -
Sziasztok!!
Újra elővettem a gamet és megszeretném kérdezni hogy melyik patch.t érdemes letölteni? Előre is köszönöm!! -
ronnie89b #78241 Helló!
A PES2010-hez lehet frissebb adatbázist találni, vagy a 2013-ast valahogy belevarázsolni? Sajnos az újabb verziókhoz kevés a gépem :( -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy PES-ben is lehet úgy multizni mint fifaban,tehát hogy kiválasztható ki melyik poszton akar játszani és csak egy játékost irányít?
Meg hogy egyáltalán lehet 3-an játszani mások ellen,megnéztem az adatlapját,aszerint lehet,de soha nem toltam egy PES-t sem.Xboxon tolnánk haverokkal,eddig inkább fifa párti voltam,de már iszonyatosan elegem van az utóbbi fifak multi részéből. -
bettly #78239 Koszi szepen,milyen vagy melyik gamepadot ajanlod,es mi az a kitserver,szegyen ide oda ,nem tudom ,meg egyszer koszonom -
joy-al sehogy az más játékokhoz van
gamepaddal és billentyűzettel együtt kitserver kell -
bettly #78237 Szevasztok, igazan meg kernek valakit,lenne olyan szives ,hogy leirja hogyan lehetne jatszani joy-al meg billentyun egyszerre a jatekot,vagyis kettesben,nekem eddig meg nem jott be, a PES-2013 van fent semmi fele patch nelkul,igazan koszonom -
-
Szilárd1119 #78235 Sziasztok!Eredeti pes 2013 játék pc-re nem kommunikál a szerverrel. Mi lehet a baj?A rendszer azt írja, hogy a beállításikban vagy a tűzfallal lehet probláma, ott nem találtunk semmit. -
sehová az exe-vel installálod és kész szerintem -
HDave #78233 a pesjp 3.05 verziónál, van 5 db bin file (PESJP_Patch_2013_v3_05-1 stb.)
azokkal mi a teendő?, hova kell másolni? az install már megvolt.
köszi előre is a segítséget! -
pesjp -
osimandias #78231 Melyikre gondolsz? -
de kb 8* leírtam, hogy a peseditesnél van sokkal jobb patch -
Az directx file
http://pes2013-online.blogspot.hu/2012/11/pes-2013-how-to-fix-d3dx943dll-missing.html -
osimandias #78228 Sziasztok!Feltelepítettem a PESEdit.com 2013 Patch 3.2-őt de valamiért nem indul.Valakinek sikerült elindítania egyáltalán?
(a program nem indult el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számitógépről)-ezt írja ki.Van esetleg ütlet,hogy mit tegyek?
Köszi
-
-
Az új rész sokkal jobb, de tessék
http://www.moddingway.com/file/23762.html -
hagyjátok már azt a pesedit patchet van sokkal jobb jópárszor leírtuk
a kérdésre válaszolva letöltesz pl egy ilyen paot aztán használod kitserverben a leírás alapján
http://www.moddingway.com/file/31873.html -
Hello!
Segítséget kérek!
PES 2012-ben, hogy lehet cipőket cserélni? Nincs fennt a PESEdit patch.
Előre is köszi. -
sziasztok
visszatertem a PES 12-hoz mert valamiert nem jon be a 13..mindegy miert
valaki tudna egy EPL chants pack-et linkelni pes 12-hoz?
en nem talalok sajnos torrent fajlosat... -
chris jericho #78222 Sziasztok! A pes 2013 become a legend módjád tolom és megfigyeltem h rajtam kívül senki nem viseli azt a cipőt amit a valóságban. ha sima meccset tolok rajtuk van de a bal-ban nincs. nem tudjátok mi az oka? (pesedit patchet használok)