81526
-
PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az megvan és be is van töltve -
Tomy Lee #49109 Ingame mentsél(edit-ben és options-ban) és egyböl ott lesz -
Nagyi2pac #49109 Töltsd le a part3-at is ott lesz a save mappában azt kell átmásolni a te Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
http://nagyi2pac.extra.hu/ -
HONNAN SZÜLJEK OPTION FILET???????????????????
nekem nincs olyan -
Sztem biztos 
Ja és van arra valmi "okosság" hogy amiket beállítok a pesbe, kilépek és a következő inditásnál újra be kell állítani mindent? Régebben volt valami gamepad emuláló izé, és akkor jó volt, de azon kívül nincs más? -
Nagyi2pac #49106 Igen az lehetséges hogy azt nem csinálta meg! -
sztem nem töltötted be, játékon belül: edit/load -
Nagyi2pac #49104 Ha újararakod itt egy pontosabb leírás:
"Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörőlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörőlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!
Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin
Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévő GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslő indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepődjön meg ha először nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a főmenübe kilépsz
és újra elindítod a játékot és jó lesz!" -
picit lassú szerintem, a grafika az gyönyörű, de 1 perc 30nál elkezdenek kifele sétálni a védők, meg a csatárok is kocognak, pedig nincs senkinél a labda... a Lampard gólnál nem fejeli el senki a labdát... a lassúság miatt meg nem érzem azt, hogy egy tökéletes támadást végig lehet vinni a pályán
az AI egy nagy nulla a videó alapján -
a mez update nem egy vészes dolog, meg fogják oldani -
akkor vmit erontottál, ha mindent jól csinálsz akkor tökéletesen műküdik peccs. beloadoltad optionfájlt legalább? -
ja és van arra lehettőség hogy a grafikát részletebben be lehetne állítani?
pl shadows stb.. -
PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az bevan -
azt honnan szüljem? -
option fájlt is másold be... -
most csináltam egy MAster Ligue-t és ott vettem észre a turpisságot de eddig nincs optionfilom(még nem játszottam meccset)ez normális? -
ujrainstalloltam a játékot,felraktam a patchet de a az angol liga capsatnevek ugyanazok mint az eredeti(East London stb)a Bundesliga az A Halland liga stb...
a logók jók
megnéztem a játékosokat is
azok se jók...
segítsetek lécci -
Tomy Lee #49094
Nagyon,komoly
Nekem kell ez a játék!!Azthiszem nem fog érdekelni az EA-os logo a mezen stb mert ez a rész bizony jól sikerült.
Kommentár na meg a gameplay nem gyenge:) -
Nagyi2pac #49093 FIFA 2009 gameplay - nekem bejön...csak kár hogy ez nem a pc-s verzió!
Az eléggé érdekes hogy FIFA 2009 aztán a 07/08-as mezekbe játszanak!
De érdemes megnézni és majd összehasónlítani a pc-ssel!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13867 -
Nagyi2pac #49092 Aha jónak tűnik! -
ujrainstallom szerintem
ez így jó ahogy most van? -
-
nekem a Pes kitserver mappában nem volt img mappa és én csináltam -
meccset:D peccset:)) -
ez csak akkor lehet ha nem üres mappákba másoltad be img-at, nem törölted előző meccset, másképp ilyen nem történik. -
én direkt visszanéztem, és vonalról szedte ki -
helosztok
valaki adna egy option filet?egy olyat ami pl a Pac-patchez jó?
mert nekem olyan van hogy a Master Ligue-ben a LA Galaxy mezében és logója alatt a Sakhtar Donyeck van. meg hasonlók
ez miért van?(ahogy felraktam a patchet új master liguet kezdtem) -
nekem is volt ilyen, de a lassításba visszanéztem, és a vonalon belűről ütötte ki a kapus, pedig már örültem, hogy kivédte -
Tomy Lee #49083 Játékban még elmegy:Dd -
Nagyi2pac #49082 Hát ha kitserver-ben van az evo patch akkor töröld! -
azta kurva meg volt az év bakija gameban:DS játszok Napoli ellen a 2-0-ra vezetek 87 percben tizit kap Napoli, Denis rugja Julio Cesar kiszedi jobbsarokból, erre bíró gólt ítél
még jóhogy végén kapták, utána majdnem kiegyenlítették, ráadásul Cordobát kiállították:D de ekkora bugot bazmeg:DDD
-
Martins15 #49080 Nagyi2pac azt szeretném kérdezni hogy most nekem fennvan evo patch és arra rálehet rakni vagy ajánlott a full reinstall?(Természetesen a te patcheddel kapcsolatban van ez a kérdés)
-
Nagyi2pac #49079 -
Nagyi2pac #49078 Jó lesz az új Konami stadion!!! -
Nagyi2pac #49077
-
Nagyi2pac #49076 Messi the face of PES 2009 - Screens!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13860
First PES 2009 Official Trailer! - FULL SCREEN!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13861
PES 2009 ÚJ KÉPEK!!!
http://pes2008editing.blogspot.com/
-
Nagyi2pac #49075 
-
mikiking #49074 msot nem látni nagyon....de a nagy kivetitőn , vagy kijelző vagy mi az ? azon ugy mutatjak mint a next gen fifába,hogy azt mit látsz,azt mutatjak,vagy csak valami kép ? -
Lejátszottam egy nagy rangadót mind két csapattal a másik ellen, hogy tesztelgessem az új gameplayt
( top player nehézség,2x10 perc, alap taktika, csere nélkül )
először az interrel voltam:
utána megfordítottam és a milánnal játszottam az inter ellen:
az inter valóban jobb, szerintem most az életbe is, de azért ha megnézitek a statot azért nem olyan nagy a különbség és a 4-5 gól meccsenként megvolt, szóval szerintem csak játékstílus kérdése, hogy kinek, hogy ízlik ez a gameplay, de egy biztos a kihívás nagyobb, és nehezebb lett a játék, és egy az egyben is meg lehet verni az ellenfelet, csak ügyesnek kell lenni, mert az valóban nehezebb lett -
biztos jobblesz :)