81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Firerock
    PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az megvan és be is van töltve
  • Tomy Lee
    Ingame mentsél(edit-ben és options-ban) és egyböl ott lesz
  • Nagyi2pac
    Töltsd le a part3-at is ott lesz a save mappában azt kell átmásolni a te Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
    http://nagyi2pac.extra.hu/
  • Firerock
    HONNAN SZÜLJEK OPTION FILET???????????????????
    nekem nincs olyan
  • rooney8
    Sztem biztos

Ja és van arra valmi "okosság" hogy amiket beállítok a pesbe, kilépek és a következő inditásnál újra be kell állítani mindent? Régebben volt valami gamepad emuláló izé, és akkor jó volt, de azon kívül nincs más?
  • Nagyi2pac
    Igen az lehetséges hogy azt nem csinálta meg!
  • rooney8
    sztem nem töltötted be, játékon belül: edit/load
  • Nagyi2pac
    Ha újararakod itt egy pontosabb leírás:

"Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörőlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörőlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!

Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin

Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
    A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
    A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévő GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
    A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!

A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslő indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepődjön meg ha először nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a főmenübe kilépsz
    és újra elindítod a játékot és jó lesz!"
  • tobias88
    picit lassú szerintem, a grafika az gyönyörű, de 1 perc 30nál elkezdenek kifele sétálni a védők, meg a csatárok is kocognak, pedig nincs senkinél a labda... a Lampard gólnál nem fejeli el senki a labdát... a lassúság miatt meg nem érzem azt, hogy egy tökéletes támadást végig lehet vinni a pályán

az AI egy nagy nulla a videó alapján
  • tobias88
    a mez update nem egy vészes dolog, meg fogják oldani
  • ForzaInter
    akkor vmit erontottál, ha mindent jól csinálsz akkor tökéletesen műküdik peccs. beloadoltad optionfájlt legalább?
  • Firerock
    ja és van arra lehettőség hogy a grafikát részletebben be lehetne állítani?
    pl shadows stb..
  • Firerock
    PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az bevan
  • Firerock
    azt honnan szüljem?
  • ForzaInter
    option fájlt is másold be...
  • Firerock
    most csináltam egy MAster Ligue-t és ott vettem észre a turpisságot de eddig nincs optionfilom(még nem játszottam meccset)ez normális?
  • Firerock
    ujrainstalloltam a játékot,felraktam a patchet de a az angol liga capsatnevek ugyanazok mint az eredeti(East London stb)a Bundesliga az A Halland liga stb...
    a logók jók
    megnéztem a játékosokat is
    azok se jók...
    segítsetek lécci
  • Tomy Lee
    Nagyon,komoly
    Nekem kell ez a játék!!Azthiszem nem fog érdekelni az EA-os logo a mezen stb mert ez a rész bizony jól sikerült.
    Kommentár na meg a gameplay nem gyenge:)
  • Nagyi2pac
    FIFA 2009 gameplay - nekem bejön...csak kár hogy ez nem a pc-s verzió!
    Az eléggé érdekes hogy FIFA 2009 aztán a 07/08-as mezekbe játszanak!

De érdemes megnézni és majd összehasónlítani a pc-ssel!
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13867
  • Nagyi2pac
    Aha jónak tűnik!
  • Firerock
    ujrainstallom szerintem
    ez így jó ahogy most van?
  • Firerock
  • Firerock
    nekem a Pes kitserver mappában nem volt img mappa és én csináltam
  • ForzaInter
    meccset:D peccset:))
  • ForzaInter
    ez csak akkor lehet ha nem üres mappákba másoltad be img-at, nem törölted előző meccset, másképp ilyen nem történik.
  • ForzaInter
    én direkt visszanéztem, és vonalról szedte ki
  • Firerock
    helosztok
    valaki adna egy option filet?egy olyat ami pl a Pac-patchez jó?
    mert nekem olyan van hogy a Master Ligue-ben a LA Galaxy mezében és logója alatt a Sakhtar Donyeck van. meg hasonlók
    ez miért van?(ahogy felraktam a patchet új master liguet kezdtem)
  • eZo
    nekem is volt ilyen, de a lassításba visszanéztem, és a vonalon belűről ütötte ki a kapus, pedig már örültem, hogy kivédte
  • Tomy Lee
    Játékban még elmegy:Dd
  • Nagyi2pac
    Hát ha kitserver-ben van az evo patch akkor töröld!
  • ForzaInter
    azta kurva meg volt az év bakija gameban:DS játszok Napoli ellen a 2-0-ra vezetek 87 percben tizit kap Napoli, Denis rugja Julio Cesar kiszedi jobbsarokból, erre bíró gólt ítél még jóhogy végén kapták, utána majdnem kiegyenlítették, ráadásul Cordobát kiállították:D de ekkora bugot bazmeg:DDD
  • Martins15
    Nagyi2pac azt szeretném kérdezni hogy most nekem fennvan evo patch és arra rálehet rakni vagy ajánlott a full reinstall?(Természetesen a te patcheddel kapcsolatban van ez a kérdés)
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Jó lesz az új Konami stadion!!!
  • Nagyi2pac

• Nagyi2pac
    Messi the face of PES 2009 - Screens!
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13860

First PES 2009 Official Trailer! - FULL SCREEN!
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13861

PES 2009 ÚJ KÉPEK!!!
    http://pes2008editing.blogspot.com/
  • Nagyi2pac
  • mikiking
    msot nem látni nagyon....de a nagy kivetitőn , vagy kijelző vagy mi az ? azon ugy mutatjak mint a next gen fifába,hogy azt mit látsz,azt mutatjak,vagy csak valami kép ?
  • eZo
    Lejátszottam egy nagy rangadót mind két csapattal a másik ellen, hogy tesztelgessem az új gameplayt
    ( top player nehézség,2x10 perc, alap taktika, csere nélkül )

először az interrel voltam:

utána megfordítottam és a milánnal játszottam az inter ellen:

az inter valóban jobb, szerintem most az életbe is, de azért ha megnézitek a statot azért nem olyan nagy a különbség és a 4-5 gól meccsenként megvolt, szóval szerintem csak játékstílus kérdése, hogy kinek, hogy ízlik ez a gameplay, de egy biztos a kihívás nagyobb, és nehezebb lett a játék, és egy az egyben is meg lehet verni az ellenfelet, csak ügyesnek kell lenni, mert az valóban nehezebb lett
  • Jagumo
    biztos jobblesz :)