81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének párosításai:

Anorthoszisz Famaguszta - Olympiakosz
    Vitória Setubal - FC Basel
    Sachtyor Donyeck - Dinamo Zagreb
    Schalke 04 - Atlético Madrid
    AaB Aalborg - FBK Kaunas
    FC Barcelona - Wisla Krakov
    Levszki Szófia - BATE Boriszov
    Standard Liége - FC Liverpool
    Partizan Beograd - Fenerbahce
    Twente Enschede - Arsenal
    Szpartak Moszkva - Dinamo Kijev
    Juventus - Artmedia Petrzalka
    SK Brann Bergen - Olympique Marseille
    AC Fiorentina - Slavia Praha
    Galatasaray - Steaua
    Panathinaikosz Athén - Sparta Praha

Lehet menni Pozsonyba JUve-t nézni
  • Breki33
    szerintem nem vagy túl

azt profi módon nem sztárcsapattal még csak egy embertől láttam
  • horpeti
    Bár néha akkor is lefúj olyanokat, ami nonszensz, és néha meg olyanokat se fúj le, amin már én is vakarom a fejem, hogy spori, szabálytalan voltam. :DDD
  • horpeti
    Jah, azt mindenképpen tanuld, legfontosabb (én azon hál istennek már túl vagyok).
    Most épp azt praktizálom, ha játszom, hogy minél brutálisabban becsúszni úgy, hogy nem fújja le. :DDD
  • Breki33
    Igazából mostanában nem nagyon foglalkoztam vele, az online meg ez a kitserveres gubanc miastt de majd megnézem.

Csak előbb még a másik kis ellökését szabálytalanság nélkül akarom megtanulni (ha lenne rá időm)
  • horpeti
    Igen, én is a keresztlabdák, indítások miatt gondoltam, hogy manuált nyomok, néha olyan gagyi a gépi, de valahogy sosem volt türelmem belevágni... :D

Pedig hasznos, nem? Jobban lehetett vele irányítani a lasztit mi?
    Beadásokra is használtad?
  • Breki33
    használtam, de főleg magas keresztlabdákhoz és inkább offline, ha nem ugrál a csúszka
  • horpeti
    Te használtál valamikor manuál passzt?
    Ugye lehetett olvasni, hogy a profik azzal tolják, mert úgy még finomabb passzokat lehet csinálni..

Én egyszer kipróbáltam, kb. jól beállítva, hogy minden passz manuális, de valahogy túlságosan felemésztette az energiáim, eléggé elvonta a figyelmem a játékról. Bár gondolom gyakorlás kérdése, és akkor tényleg jobb lehet.
  • Breki33
    Ez a New manual pass control érdekesnek tűnik ésszerűbbnek mint az egeres hülyeség
  • Breki33
    The german games magazine Play3 had the opportunity to play an early version of PES 2009. Here is the summary, as posted by Yak over at pesforum.de.

- Early version ran very smoothly and seemed very polished
    - Improved player response with quicker passing
    - AI improvements resulting in more aggressive play and better positioning
    - AI in particularly good in defence
    - New manual pass control… “if your team is in control of the ball the AI is in position of the player with the ball… but as soon as you press L1 you can control the player with the ball”.
    - “The new pass system only sound complicated in the first way it is really easy to adapt”
    - The manual control setting is replaced by the new system, with automatic and semi-automatic still selectable
    - Player models look better
    - A few new animations (”players wave with there hands to ask for the ball, you can see players stumble aside, players slide longer on wet grass”)
    - Players reactions to weather is changed… balls are hard to control, shots become harder to catch for the goalkeepers and it is harder to pass correctly
    - New mode which allows you to use your saved file online
  • Breki33
    no comment
  • horpeti
    Jaja, vigyázz kivel játszol, mert utána jövünk ujjal mutogatni. :D
  • Breki33
    De ez az

Főleg ahogy benyögted

Őszinténszólva nekem fogalmam sincs mit játszottunk arra emléxem csak
    hogy mindik ellöktél az anteres csatárral és úgy lőttél gólokat.

Úgy látszik itt egyesek hónapokra rögzítik, hogy mit játszanak és mit írok.

Na ezentúl inkább játszok újra olyanokkal akiknek nem ez a fontos.
  • Breki33
    Nálam nem működik a kitserver

illetve nem tudom ki meg bekapcsolni.
    Mivel most felraktam a legújabb exe-t így gondolom alapból nincs.

De ez ugyanaz a hiba amit mások is írtak korábban azért raktam énis most be mert nálam most jelentkezett

És érdekes, hogy a másikban jó volt a kitserver csak miután futattam az online setup-ját lett ilyen.
  • Terminátor14
    Nem nagyképű, ez van :)

4 meccset toltunk, az elsőben Te vezettél 1-0-ra és 2-1 lett ide, a többit 3 góllal nyertam. (4-1 ill egyszer 5-2)

Amúgy a régivel tényleg felváltva nyertünk. Erre sem mondhatom, hogy úgyis mindig elverlek, mer 4 meccs nem a világ :P Na majd holnap...
  • Nagyi2pac
    vmit nagyon összekeverhettél!
  • Nagyi2pac
    sched.dll?
    Ha az bevan kapcsolva akkor semmi ilyen nincs legalábbis nálam még nem volt!
  • Breki33
    Velük már játszottam a csoportmeccsek alatt leis győztem őket

Dortmund jönne
  • Breki33
    Azután meg mielőtt kiakad

• Breki33
    Érdekes mert egy bl-t már végignyomtam és akkor nem volt ilyen és a kitserver sincs bekapcsolva, de mondjuk img-be bepakoltam
  • Breki33
    Na nekem is előjött ez

• Breki33
    én nem vitáról beszéltem

nemis az húzott fel.....
  • eZo
    azért a vita és a csalás nem ugyan az még ebben a korban sem :)

fociban csalni...áááá
  • eZo
    ez ám a taktika:
    4-2-4

• Breki33
    de akkorsem értem, hogy az újabb exe hogy lett ennyivel kisebb
  • Breki33
    nem kell ezt olyan komolyan venni, főleg nem ebben a korban :P

igazából nem értem mi értelme csalni
  • eZo
    a kettő egy és ugyanaz, kerekítés kérdése:
    29,7 MB (31 236 496 bájt)
  • eZo
    EmreCan58 ( 5.232.240.60 ) na vele soha ne játszatok
    semmi lag,vezetek 3-0ra, erre kimegy szünetre és baromi nagy lag lesz és hirtelen 4-4-2 helyett 4-2-4-el kezd rohamozni ( 4 csatár ! ) berúg 2-t jön a félidő, második félidő ugyanígy folytatódik 3-3, de megit szünet majd ismét 4-4-2 és semmi lag, lövök még két gólt 5-3 ide, erre kilép, és nyomja a szebbnél szebb káromkodásokat... hihetetlen !
    Nagyon feligegesített !
    Amúgy MU-val volt, én meg a Real-al ...
  • Breki33
    nemis tudtam, hogy olyan is van

én a 4.790-est, de van egy korábbi 31 megás is

fura hogy ilyen különbség van közte

de 29 megásról még nem halottam
  • ForzaInter
    én is:D
  • Nagyi2pac
    Én 29,7 megásat, ha ez számít!
  • Breki33
    De még mindig nem kaptam választ ki hány megás exe-t használ
  • Breki33
    ja meg kéne már nézni azt az új online rostert
  • eZo
    pl.Sheva ellen mindig ki-ki meccseket játszottam... 1x ő nyert máskor én, volt, hogy az első meccsen 2-0 ide a másodikon 2-5 oda :D

más: pes2008-ba is vannak már dreamteam csalók ! egy román gyerek PSG-t választotta ki, és tele volt világsztárral, azt mondta ML csapat, de ezt csak az hiszi el akkor játszik először :D
  • Breki33
    tudom, hogy véletlen volt

nem nagyon szeretem klubcsapat vállogatott ellen
    játszhattál volna nyugodtan nem tétre megy

ezértsem értem ezt a nagy neírási hullámot ki mit játszott velem
    számomra kicsit furcsa főleg ilyen képernyők lementése, hogy mit irok.

Én nem nagyon irogattam ide online eredményeket mások ellen és nem azért mert nem volt mit.

Mondjuk a te stílusos (játékstílusra gondolok) őszinténszólva nem nagyon fekszik nekem, kb olyan mintha a gameplayoddal játszanék.

Elég kevés gól és nem tudok pörögni pedig az az én játékom.
    Ezért mondtam, hogyha úgy védekeznél mint Blindm ahogy tud (itt párharcok megnyerésére gondolok) nemsokra mennék veled.
  • eZo
    mi ez a nagy élet :)

Köszi mindenkitől az elismerő szavakat :)

a Dán-MU meg véletlen volt, írtam is, és ha emlékszel, bohóckodtam végig
    akkor még nem tudtam, hogy kivel és miért szoktál játszani, nem lett volna tisztességes, ha úgy játszok... amúgy életembe nem cseleztem annyit, mint azon a meccsen :)

a mázli az mázli, a lag meg lag, egyikkel sem lehet mit kezdeni, jól játszotok mind ketten, nem kell ezt olyan komolyan venni, főleg nem ebben a korban :P
  • horpeti
    na megyek nemsokára haverhoz játszani. Kívánj sok szerencsét :)))
  • horpeti
    Néha jó hülyének lenni...főleg ha van partner. :))
  • Breki33
    nem kavarsz fel de ez nem a korodnak megfelelő szint......
  • horpeti
    Tudtam, hogy ráugrasz a témára, 3 éve is ráugrottál PES5nél, túl nagy ziccer volt. De bocs, nem akartalak felkavarni. :))

Az fix, hogy ha full jó a kapcsolat, akkor nincsen sok mázlis gól, nincsen melléfejelek, nincsen luftot rúgok, meg elfutok a labdamellett, meg gólvonal mögött áll a kapus (LOOOL)... ezért nem is játszottam onlinet, csak Rolanddal, mert vele működött igazán, és nem voltak ilyenek (csak néha).

Elhiheted, hogy én sajnálom, hogy nem jó a játék, mert nekem nincsen játszótársam (mondjuk amennyi van elég, de jó lenne veletek is). Nektek jó, ti tudtok játszani, irigyellek titeket.
    Ennyi.

Én csak remélem, hogy mondjuk PES2009nél már jó lesz, vagy nemtom... netem nem fog változni, folyamatosan változik, 3x is változott, szolgáltató is, mégis akikkel szar volt, az is maradt kb.