81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• ForzaInter
    nem midnenki olyan profi mint te...
  • Terminátor14
    Gratulálunk, nagyon jó vagy, de ettől még nem kötelező mindenkinek a legnehezebb szinten játszani.
  • gabi89
    Nem a legerősebb nehézségen tolod ? -csak mert azon is marha egyszerű a game.Kezdetektől azon tolom.Demó alatt belejöttem már.
  • rooney8
    Nekem most olt először... Pedig már jó pár meccset lejátszottam. Igaz most váltottam 1 szinttel nehezebbre :D
  • tobias88
    és a büdös, ha vereségre áll, akkor is leviszi, ha összesítésben ő vezet
  • gabi89
    Hát nálam minden meccsen megcsinálja ha a 80-85pwrctől kezdve még ő áll nyerésre.
  • rooney8
    Aztadejó! :) Éppen pesezek és 3-2-re vezet az elenfél (kb. van 10 perc hátra)... Az ellenfél játékosa megfogja, és leviszi a zögletzászlóhoz a labdát és ott elkezdi fedezni :) Tiszta jó, még sose találkoztam ilyennel :D
  • Nagyi2pac
    Ez a demo nagyon elcsúszott!

Találtam 2 oldalt ahol álítólag le lehet tölteni de minden valószinű hogy ez csak fake:

http://www.torrentreactor.net/find/pes-2009-demo
    http://www.baydownloads.com/search.php?a=smartteam&q=pes+2009+demo+download
  • faláb
    pfff, jól elrakták.
  • Firerock
    még 11 nap?gyönyörű
  • tobias88
    végre, hálaég lesz

benyomtam nvidia driverban az antinalisingot, de semmit se használt a fifának..
  • eZo
    PES 2009 demo: Friday, September 26th

We expect the demo to come out first on Xbox Live, however, we hope the demo to be released in PC, PS3 and X360 in the same day.
  • tobias88
    nálam nem ilyen, közeli képeken nekem jobban tetszik, mint a pes! Távolról valahogy nem az igazi, és a játékmenet, meg a pár apróság amit leírtam! Az átlövés az mi?
  • Tomy Lee
    Jó a kérdés:)
    Én XP-vel próbálgattam.Lehet Vista-val jó nemtudom...
  • rooney8
    De még mindig jobb mint a fifa ;)
  • gabi89
    Demo expander miatt szokott általában ez lenni...Default textura
  • billdm
    Azért ne feledjük el a Pes 2008 sem maga a tökély..

Játékmenet:futóbajnokság a széleken..

Bíró:összevissza fúj,legtöbbször mindenért lapot ad..ja,,és a minden 3. meccsen összefutsz vele..

Kapusok:...na igen.."ügyesek"...

Na és a "csodálatos" online...

Mondom ezt úgy,hogy évek óta csak a Pes-el játszom..mert a Fifa számomra nem elég életszagú!

Valamelyik nap írtam,mind a 2 "nagy"kiadónak jót tenne ha jönne egy 3.,aki kiadna egy normális szimulációs focit!

Mert sajna mind 2..ÁRKÁD!
  • Nagyi2pac

+ egykis színt vittek a játékba, hogy ne legyen olyan unalmas az egész...

• tobias88
    hát, ez a Fifa...
    szebb lett ugye:
    - közeli képeken igen, de az alap távoli képen borzalmas!
    játékmenet:
    - még mindig a jó öreg 2006os fifás...
    bíró:
    - védőnek képzeli magát, mindig a védő alakzat MÖGÖTT helyezkedik
    kapus:
    - nah, mint egy lomha szúnyog
  • eZo
    ez vista vagy xp-re vonatkozik ?

• Tomy Lee
    Alig van játék amivel működik.Pes-hez is külön patch kell,hogy tudd használni.Alapból nincs kompatibilítás tehát nem is perfekt.
    Én nem használom Pc-hez...

Még annyit,hogy csakis a vezetékes X360 kontroller működik pc-vel(Ha működik:)
  • eZo
  • eZo
    egy kérdésem lenne az xbox 360 tulajokhoz:
    próbáltátok az xbox 360 kontrollerét pc-n ?
    simán megy vele a pc-s játrékok többsége ?
    egyik ismerősöm állítja, hogy sokkal jobb minőségű és precízebb, mint bármelyik pc-s gamepad, de kiváncsi lennék más véleményére is ez ügyben ...
  • eZo
    nincs vele semmi gond, csak aki jobban szereti az analógok hagyományos elrendezését annak fura, ez az xboxos stílus egyébként nagyon jó minőség akár csak a dual action
  • mikiking
    de gondolom a Chillstreammel sincs gond,ugyanis ,egy üzletben nalunk marha olcsó..... 21 euro
  • eZo
    kb. Logitech Dual Action szinvonal xbox360 vezérlő ergonomiával párosítva

árban szerintem a dual action jobb, főleg ha nem ragazkodsz az xbox-os ergonomia elrendezéshez

minőségben viszon még mindig a logitech rumblepad 2 ( és annak vezetéknélküli változata ) a legjobb pc-re
  • rooney8
    Én is ilyet akarok :)
  • Tomy Lee
    Tökéletes
  • Tomy Lee
    Nem
  • mikiking
    Egyébként erről a gamepdrol mik a tapasztalatok ? Logitech Chillstream Controller USB
  • mikiking
    pc-n is lehet futni gól utan ?
  • Tomy Lee
    Nem birom ki,hogy ne Off-oljak még picit,sry:)
    Fifa-ban a gólörömöt saját magunk vezetjük le,lolXD
    Arra futunk a játékossal gól után amerre akarunk és közben figurázunk vele:)
    Ha lesz Ibra gólöröm is benne akkor az nem lesz gyenge..

Remélem Pes is komoly lesz idén!!
    Mikor lesz Demo??
  • Nagyi2pac
    Én meg xbox360-ról beszéltem!
  • HoReSz1975
    mármint a PC -s verzióra értem
  • HoReSz1975
    baromság, a demo elég ratyi lett
  • ForzaInter
    lehet nem sokkal, de licenc meg hasonló dolgok miatt konzolon nem vmi nagy élvezet egy angol bajnokság fannak pl játszani...
  • mikiking
    ez igy van . Jövőre talán már marha nagy versenkgés lesz a 2 pc-s game között... jövőre igérték a konzol átiratot
  • Nagyi2pac
    Sztem a Fifa 08 konzolon még nem volt jobb a PES 2008-nál, de ez a 09 ez nagyon dúrva, sokkal jobb sztem mint a PES!
    Persze pc meg a PES sokkal jobb!
  • ForzaInter
    hát konzolon fifa az uralkodó, lassan már licenc sem marad PES-nek, és ott ugye nem lehet pachelni, így nagyon sokan emiatt fifával játsznak, mondjuk FIFA 08-ra is azt mondta mindenki konzolon hogy jobb mint PES...
  • Nagyi2pac
    Xbox360-on a FIFA 09 qva jó! Télleg a legjobb!