81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    és hogy van a fejlődés? Alapérték mindenkinél ugyanaz, vagy kicsit random?

Vagy a meccsen mutatott teljesítmény alapján fejlődik? pl. CMF vagy és passzolsz sokat (vagy csak próbálsz:D), akkor a passzolás, ha sokat lősz kapura, elől mozogsz, támadás, ha védekezel, védekezés... Mert nem mindenkinek azonosak az adottságai, meg céljai, képességei...

Én mondjuk egy ilyen jól passzoló, cselező, teamworkos, gyors agilis emberkét szeretnék kihozni, akinek nem elsősorban a góllövés a célja, de tud gólt is vágni. :) Persze ezt nehéz bemagyarázni a PESnek.
  • 9csöves9
    hogyne így megy ez igazából is hogy a noném 17 éves kölkök egyből az Inter keretében találják magukat:D
  • horpeti
    Elkéred a labdát, végigviszed, gólpaszt adsz, stb.. mindig legyél játékban.
    Nem tudom milyen ez, de lehet majd jó kis AMF leszek , aztán kiszorítom Kakát a Milánból. :D
  • horpeti
    wáááááááá, király!!!!!!!! :)))))))))
  • Firerock
    szevasztok
    ha most elkezdem ezt a Legend módot és megjlenik ez a Community Patch akkor a csákóm és a mentésem elveszik?
  • Gabe18
    Viszont a Legend on-line egész jó.4-en gép ellen mit össze lehet már szerencsétlenkedni...
    Viszont az a baj,hogy itt ugye azt a karaktert viszed,akivel off-line a become a legendet játszod.És gondolom azokkal a tulajdonságokkal is amiket ott elértél.Csak kinek van kedve off-line szerencsétlenkedni hogy az embert felfejlessze...Mert az on-line meccs hatására nem látom hogy fejlődne...
  • Gabe18
    Passzt a csel gomb (R2) dupla lenyomásával lehet kérni.De én is igy vagyok.Csak edzőmeccseket játszok,nem tudok a csapatba bekerülni.örökké valami olyasmit ír ki hogy keményebben kell edzenem vagy mi.Vagy kétszer irt olyat kédőjelesen hogy szóba hozott az A csapattal,de egyszer se kerültem be.Elég unalmas ez így,edzőmeccsek elég hangulattalanok...
    Gondolom többször kéne egymás után nagyon jól játszani,de hát olyan béna az a banda akivel egybe rak edzésen hogy szörnyű (meg én is biztos).Az ellenfél olyan rövidpasszokat csinál hogy csak nyomozzuk a labdát,az enyémeim meg örökké eladják,belevezetik,stb...
  • ForzaInter
    elkezdtem ez a be come legen módot, elején kiválaszotottam d ligát, az a Serie A-t és azon belül Intert, tovább nyomta, és azt hittem majd Interbe rak be, erre berakott vmi noname csapatba vmi babylon vagymi volt, ott nyomtam egy meccset, aztán utána bejött egy ablak ahol választhattam 3 csapat közül (Genoa,Catania,Napoli) kiválasztottam Napolit, most elvileg abban a csapatban vagyok, de miért nem Interben? elsőnek nyomtam egy edzőmeccset, aztán erre mondom akkor nyomom az ellenfél ellen, erre bejön tábla hogy meccs lement:| aztán megint nyomtam rá hogy top of the match, hogy játszak aztán skip match, erre megint bejön hogy az a naptár, és írja hogy vége meccsnek, ez így megy kb 3-4 meccs óta, nem értem miért nem játszok? meg paszt mivel lehet kérni? mert kurva idegesítő hogy egy csomószor tisztán 100%-os ziccerbe kerülhetnék erre bassza lepasszolni, inkább annak passzolja le aki nincs is helyzetben, bezeg mikor vannak vagy 3-an rajtam lepasszolja:S
  • Rol3
    Már megjött nekem is, este kipróbálhatnánk.
  • Firerock
    ja még meg se jelent:)
    én aszittem hogy 18.-a van:D
  • Firerock
    ennek is van nem afs exploreres telepítője?
  • Firerock
    szevasztok
    ebben a BE a Proban(tudom hogy nem az a neve de nem jut eszembe)
    lehet valahogy kérni a labdát mint a fifában?
  • horpeti
    Nah, én megvettem. Ha majd ingyen is lehet játszani, akkor így jártam.
    Rol, neked mikor jön? :D Vagy estig rájöhetnél, hogy kell kalózban nyomni. :DDD
  • diegoam
    Ja, értem, így már jobban hangzik. köszi
  • diegoam
    na ok, és akit nem? kikerülni már nem lehet a csapatból? Igazán az a szituáció érdekel, amikor vársz a cserére pl. a kispadon és betesz 10-15 percre, addig mit csinálsz?
  • 9csöves9
    így van.szerencsére lehet gyorsítani rajta
  • tobias88
    engem azonnal betett!
  • diegoam
    hello,

Egy kérdésem lenne: a Legend módban addig nem is tudsz játszani amíg be nem cserél csak nézed mint a tvben az éppen zajló meccset? mert ez így nem túl izgin hangzik, főleg ha sokat bénázik az emberfia és nagysokára tud bekerülni a csapatba.
  • eZo
    1 szempontból jó lenne, szívesebben játszanék magyarok ellen

sajnos kevés magyar veszi meg, ha menne törtel akkor viszont játszanának
  • eZo
    ma este nem érek rá

de majd összehozzuk
  • Breki33
    énse ilyen egyszerűen gondoltam

mondjuk nekem mást írt ki
    megvárom míg leírják a fórumon részletesen
  • Breki33
    Na ez nem teljesen így van.

POnt most hívott vissza az egyik ismerős szerelő kitárgyaltuk mikor lesz itt 25 megás P

Van egy sávszél amit megrendelsz pl 8 megás, de elvileg lehet 25-ös is.
    abból jön le a tv sávszéle ha be van kapcsolva a set-top box
    Viszont ha ákapcsolsz egy csatornára akkor onnantól akár 50 órát is visszatekerhetsz illetve csúsztatva nézhetsz stb.

És most olcsóbb a net ott mint máshol.
    Helyi kábeltévét is nézve havi háromezerrel kb.
  • tobias88
    hát, sajnos nem

• Rol3
    Az elég rossz lenne azokra nézve akik megveszik. Végén még arra kell majd várni, hogy beengedjen a szerverre mert mind tele lesz.
  • Rol3
    Munkatársam használ. Ő azt mondta, hogy a tv-hez biztosítanak külön egy 8 megás netet. Én is pont azon gondolkodom, hogy váltsak-e arra.
  • tobias88
    nah, kipróbálom, hátha
  • Breki33
    Egy külfölfi fórumon is olvastam erről, hogy megy megvétel nélkül a netes játék.

Remélem igaz
  • tobias88
    frame skipping be van nyomva, vagy ha nem az a baj, akkor nyomd be a vait for wsyncet
  • mama 2
    Nem tudom hogy ide kell-e írni, de ide írom: Letöltöttem a PES 09 DVD5-ös verzióját Felraktam ugye, a cracket már a telepítő bemásolta oda ahova kell minden ok, indul a játék, kiválasztok egy meccset, elindul, DE!
    maga a játékosok annyira gyorsak mint amikor a DVD filmet 2x gyorsításban nézzük.
    A tréningnél is ez van. Mi lehet a baj?
  • Terminátor14
    :DD

Hát ha megint kaki lesz, akkor írok nekik, hogy nagyon gyorsan csináljanak valamit...
    De szerintem rendben lesz :)
    Bár van egy ''kissebb'' problémám az animokkal, de ez legyen a legnagyobb gáz.
  • horpeti
    Nem hát!!! :DDD
    Bár nyakonverem a KONAMIt, ha megint szar lesz köztünk a kapcsolat. :DDD
  • Breki33
    GA Community Patch PES 09 Full - News

October 17th, the release of the GamingAccess Patch 1.0 for PES 2009. It includes:
    One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it

Based on the KitSrever technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce

Updated menus

Horrible music from PES replace by the official FIFA music

Updated transfers like Robinho to Manchester City

Real team names and badges for PES 2009 by burgum

PES Utd & WE United[/URL] renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
    Other Leagues B filled with Bundesliga teams!

First PES 2009 patch of the internet!!!
    You CANNOT stop visiting GamingAccess, in 48 hours our first patch of the year! Xavier "the Flying Eagle" Baez promised 1 patch per month and we're exceeding our own expectations, thanks to the great community behind us we can build a patch every 30 days.

The GamingAccess Community patch, an idea by Xavier "The Flying Eagle" Baez, with the technology of Kitserver by "Master" Juce, with faces created with POC from the "Master Assassin" Santarelli. The PES patch, original idea by FMYFIFA, and of course, all the creations from the GA community from guys like burgum, stelios... and all the patch makers worldwide!!!

The GamingAccess Community patch, the OFFICIAL EASY WAY TO PLAY PES LIKE A REAL CHAMPION

GamingAccess.com, WHERE THE REAL CHAMPIONS PLAY
  • Terminátor14
    Akkor már engem se hagyjatok ki a buliból! :D
  • horpeti
    Nekem Roland az állandó társam (hacsak le nem cserél, mert most olyan béna vagyok:D), de ha van kedved, azért kipróbálhatjuk.
    Elég kreatívnak láttalak azalatt a pár meccs alatt, amit nyomtunk 1vs1, van benned fantázia! :)

Meg ha találnál állandó társat, lehetne jókat is játszani egymás ellen is. :)

Este leszek, mindenképpen számítok rád! :)
  • 9csöves9
    hát nekem eddig nem nagyon jön be így.2 meccsen 0 helyzet SS-ként egyiken le is cseréltek:D

elötte mindig megvolt 3-4 helyzetem csak elbasztam őket
  • horpeti
    Nekem még 16:00ig tartanak egy példányt. :)
  • Terminátor14
    Igen.
  • tobias88
    de miért? fifának más a játékmenete annyira konzolon mint pc-n?
  • Tomy Lee
    Yess:)muszály,enélkül elfáradsz hamar.
  • 9csöves9
    hmm ezt nemvágtam köszi

ez lenne akkor az auto move?