81526
-
hát én regularon játszok de rohadt nehéz a gém, kezdtem egy blt Interrel, 4 meccs után 3 pontal utolsó vagyok... Atleticótól kikapta 1-0-ra, aztán 2-1-re Agüero egyszerűen tarthatatlan, egyfolytában kiugratták utána meg mr baszhattam... fenertől is kikaptam 1-0-ra:SS egyedül Spartakot tudtam megverni, bár őket 5-0-ra... -
Rol3 #51833 Megnézné valaki, hogy az online megye-e most? Nem tudok csatlakozni. -
Martins15 #51832 Lenne egy kérdés:A legend mod elején a francia bajnokságot választottam ki.A Touluse-hoz szerződtem.Az a kérdés hogy év végén csak francia csapathoz szerződhetek v elvihetne pl a WBA is?(remélem értitek :D) -
Liszi #51831 ty,de a felbontást már megoldottam, azt nem vágom, hogy miért szaggat, most nem otthon vagyok de ha hazaérek nézek valami frissebb drivert.. ügyködök még rajta, aztán ha semmi nem jön össze akkor kuka.. -
#51753 -
Itt ezis érdekes
PES 2009 Online Update On Launch Day.... -
Nagyi2pac #51828 Details on PES 2009 Update
http://www.winningelevenblog.com/news/details-on-pes-2009-update/ -
Liszi #51827 csöves te milyen felbontásba tolod? rendesen fut?
én még mindig szenvedek vele..:S -
sajnos nem
[ő tud] -
virtuális konditerem?:D
te miről beszélsz?::) -
aha, várj, kibontom a csomagolásból, és bediktálom a kódot. :DDD -
diegoam #51823 Egy kis segítség az új módokhoz:
"Become a Legend Mode"
This is essentially, a Solo Master League Mode. As you can focus all your efforts on controlling just the one player, it may be suitable for relative beginners who could have problems with trying to track the movements of all 11 players initially. For those who are familiar with this series we aim to provide them with an experience even closer to playing the beautiful game themselves as they delve in the sense of achievement and elation of their in-game alter ego.
The Gameplay flowchart:
1) Create your player
Set name, nationality, stronger foot, position, height, weight and appearance.
2) The Scout Match
This is the chance to earn your dream ticket. Play in a game between 2 amateur league sides and impress the scouts. After the game offers will come in from multiple clubs and you will get to choose your very first professional club.
3) Player Development
You probably won't be given too many run-outs in the period immediately after your debut, so your immediate aim should be to play well during matches in training. This will lead to a place in the squad and eventually, the starting line-up. Players will gain more experience and develop quicker the better they perform, but you can also set up your strengthening points in order to focus on certain areas of your game which you want to improve so you can tailor your player towards a certain playing style.
4) Player Transfers
Through gaining playing experience, you may end up receiving more offers on the table from other clubs. Winning titles such as League MVP or Top Scorer can land you offers from leading clubs or earn you call ups to your national team.
This can earn you titles unique to the international scene as well as offers from clubs abroad.
5) Retirement from football
The game starts when the player is just aged 17 and as each season goes by he will age. You can announce your retirement at any point in the game after you reach the age of 27 and at 35 you will be forced to retire. The main objective will be to win as many honours and accolades in your career as a professional footballer.
"New Features" added to enhance gameplay
1) New Camera angle:
A new camera angle made specifically for "Become a Legend" has been added. This will enable the player to easily grasp the positions of players, the ball, the opposition goal and finally the overall team formation.
2) The offside Icon:
If a player is in an offside position, an icon in the shape of an offside flag is displayed above him.
3) Fastforwarding:
You can fast forward matches when you are on the bench and the speed can be controlled in-game, thus cutting any waiting time until you get the nod to come on.
4) Auto Move:
Press L1 to get the CPU to control your player's position. If you are unsure where to go on the pitch, just use this button initially to get a grasp.
"Legends Mode"
The players you developed through playing "Become a Legend" can be used in co-op games with any player in the same region. The concept of "Legends" is to shift the focus of play from just winning and losing to that of connecting players. Experiencing the joys of being able to share a common vision or building trust between teammates in the spirit of cooperation and teamplay in a way to reflect as much of the elements of the real game are the key objectives to playing it.
Up to 4 players can join 1 team. You can through the use of both preset chat and voice chat communicate with them to combine effectively in coordinating any moves. All combination play is assessed and a score will be given after each one to show just how well you worked as a team. The general rule is the more you link up, the better your score and a "Combination" score will give a tangible indication of how well a move was coordinated. Movements including dribbling, passing, shooting, creating space and getting behind the opposition defence will be taken into consideration when working out your score.
-
zoral1000 #51822 ok.mondjuk én nem vagyok cselezés én inkább nagy zsugákat szeretek osztani -
Ronnie07 #51821 tud vki cd key pes09 hez? -
mi a bill kombinációja annak, hogy gyorsan végezzék el a szabadot?
ill. a lapos beadásoké. mármint nem szabadból, hanem akcióból. régen mindkettőt tudtam, gyorsan felejtek... -
nem magamról mintáztam -
Tényleg 205 centi vagy, vagy csak szépíted a virtuális éned? :)
Én lehet bemegyek a virtuális konditerembe, és magamra gyúrok még egy 10est.. :D Csak, hogy előbb legyek a Madridban. :DDDDD -
2v2re van már "hivatalos" társam, Roland, de ez nem azt jelenti, hogy nem játszom mással, főleg ha szimpi. :)
Már nem focizom, mert a térdeim tönkrementek, de kitartó edzésbe kezdtem, hogy újra pályán lehessek, hobbi szinten. De csak kispálya lesz.
Amúgy csatár voltam, de mindig is SSként és AMFként éreztem jól magam.
Sokkal jobban élveztem gólpasszt adni, és jó passzt adni, mint gólt lőni.
De leginkább az dobott fel, hogy kicseleztem mindenkit, és csak üres kapura begurítottam a várakozó társnak. :P
Valahogy PESben is ezt nyomtuk PES6tal. :DDD -
van egy kis problémám.
vége a meccsnek,lépne ki a a főmenübe és nem történik semmi,fekete képernyő -
kezdtem én is egy legend módot :)
205cm-es CF-el az első meccsen fejeltem 2 gólt, leigazolt a Villareal
akkor most majd be kell verekednem magam a kezdőbe ?
Ja és ha jól látom lesznek válogatott meccsek is ?
Asszem felhúzom picit magyarországot a világranglistán :) -
tényleg hány szezon lehet játszani vajon? -
vagy így adja, vagy nem.
Ha jól van megírva, akkor a képességek jönnek maguktól (tudod, csillagozva a playmaker, vagy a pass), bár lehet ez csak a beépített játékosnál van.. Hiszen 17 éves tehetségnek már előre megvannak a csillagok, és az nem változik az élete során!!!! -
hát ugyanaez van velem is:S
billen melyikel leht passzt kérni? mert én nem gamepadal játszok -
:D
nem baj, majd csak leülök vhogy padra, mondjuk erős a konkurencia, Lavezzi,Denis,Russotto,Zalayeta:S leht Cataniaba kellet volna menni:D
kösz segítséget am mindenkinek. -
igen ha nem állítanak be végig kell nézni.annyi pozitívum hogy fel lehet gyorsítani a kétszeresére -
Ronnie07 #51809 Hy valaki tudna adni egy cd keyt a pes 09 hez? thx lenne 

-
zoral1000 #51808 Látom te focizol.én is amf vagyok majd ha gondolod játszhatnánk együtt mert 2v2 elég kevés ember érti a játékot,gondolom te érted ha kp vagy -
még nem játszottam vele annyit,de szerintem jobban is rágyúrhattak volna erre a módra.(sima edzés,magánélet stb) de azé tetszik -
Gondolom érdemes hosszabb meccs timeot állítani, hogy több mindent tudjon csinálni az ember... :)
Egyébként amíg nem állsz be, addig is kell nézned a meccset? Szal akár egész este nézheted a top playert játszani??? :P -
zoral1000 #51805 de a speciális dolgokat azt tényleg jó lenne ha úgy adná ahogy játszol
pl:kéred a lábdát és jól játszod meg akkor playmaker,távolról lőttél 1-2 gólt long shot meg ilyenek -
Most így nem tudom hogy néz ki, de ha előttem lesz, biztos világos lesz, hogy hogyan kell egységesen fejlődni, meg specializálódni, stb... Főleg ha közben is lehet választani, hogy miből fejlődjek. -
Aha, oké! Tök izgi lehet amúgy! :)
Top playeren gondolom elég HC a játék. Bár gondolom olyankor nem csak az ellenfél top player, hanem a csapattársak is. :D
Otthon megnézem ezt is, ha már szar a térdem, majd virtuálisan behozom. Ez jó újítás a KONAMItól, kis szerepjátékot belevittek a dolgokba. :)
Rol, majd ha már elég jó leszel elől, akkor megyek mögéd AMFnek!! :D -
zoral1000 #51802 az elején azért érdemes egységesen fejlődni hogy kb 70-75 re felmenjenek az értékek majd lehet specializálódni -
zoral1000 #51801 A számból vetted ki a szót.. -
van egy olyan menü hogy strenghten azaz az erősségeid.itt lehet állítgatni pár összefoglaló értéket.én pl visszavettem az erőhöz tartozó dolgokból (power,balance asszem) és tettem a sebességhez és a lövéshez.utána ezek alapján arányosan fejlődsz a meccsek és az edzések után -
Gabe18 #51799 Értem,sejtettem hogy a folyamatos jobb teljesitmény lehet a kulcs.Hát eddig még nem jött össze.Mondjuk így reális az biztos. -
zoral1000 #51798 Szerintem jobb csapatban majd észre fogják venni ha jól helyezkedik az ember -
zoral1000 #51797 Sziasztok.
Nekem naygon jól alakult a legend mód.olasz bajnokság,az első mecs után a bolgnaba igazoltam játszottam 2 training meccset a másodikon golt is rúgtam.aztán kihagytam egyet majd megint játszottam és adtam egy gólpaszt.
de én jól is játszottam szerintem.a 4. mecsemen a jóknál toltam és ott is lőttem egy gólt.Ezutáni hétem beraktak a cserék közé a serie a-s meccsen és félidőbe be is álltam.egész jól mozogtam volt egy két jó indításom(kp-t játszok).1-0 égtünk majd kaptunk egy jogtalan tizit és én lőttem persze középre laposan mert az értékeim a béka segge alatt vannak de bement,majd még 1 tizi ezt én harcoltam ki és az is volt és be is lőttem(megint középre).Ezután man of the match voltam majd beálltam egy a következő héten is de most csak a 65. percbe nem csináltam semmi extrát.most itt tartok.az a baj ha jobban játszok(gól,gólpasz) akkor sem kapok több pontot. -
Interbe majd 30 fölött van esély. :P -
nem kell nagy dolgokat csinálni. 3-4 meccsen hozod a 6 feletti osztályzatot aztán leülhetsz a padra