81526
-

hiába beszélek én -
próbáld ki ugyanazt a setting.dat-ot a demoban és a teljesben is
illetve nézd meg a driver profile-ket
de nem oldhatjuk meg helyetted -
billen legend módban melyikel gombal kell kérni labdát? -
meglehet
-
milyen a géped? mert nekem volt olyan még anno a pes5el, hogy gyenge gépen maximumon futott, aztán a teljes meg alig -
Liszi #51870 még mindig senki nem vágja hogy nálam 1152x864-ben ment medium-highon a demo, de most a 640x480 low is szaggat?! ez mitől van?!.. -
Nagyi2pac #51869 Menükészítésben nem vok profi! Külömben nem lenne nehéz csak pont passzólnia kell a két képnek, mivel ketté van vágva mindegyik! És sokkal több menü van a 2009-ben mint a 2008-ban!
Egy ilyennek örülnél mi?
Még asszem nem jelent meg de majd érdeklődök!
-
Nem lehet, hogy az edzőmeccsekre gondoltok? Azon persze, hogy kezdő az ember :DD -
Még nem jöttem rá!!:D -
Tomy Lee #51866 Én is. -
Tomy Lee #51865 Nehéz megcsinálni menüt hozzá?Gondoltam pár hátteret kicserélnék Inter design-ra:)
Ha ez könnyen megy(csak a hátterek)nem túl maceráns akkor kis help kellene ez ügyben,köszi! -
de mekkora passzt kaptál, így könnyű
-
nem lehet valahogy becseréltetni magatokat? mert én mindig kezdő voltam eddig -
Nagyi2pac #51862 Most nincs rá időm, de esetleg hétfőn vagy a jövő hét szerdától ráérek!
Meik nézőkre gondolsz v1, v2, v3? Múltkor kiraktam a linket!
A menüben nembiztos hogy tudok olyat összerakni ami neked tetszeni fog!
-
Hello fiuk!Elkeztem egy legend módot és már a második szezonba vagyok de még nem játszottam egyszer se.mikor tudok léphetek pályára? -
Tomy Lee #51860
XD
-
Grat! :)
Hány meccs kellett ahhoz, hogy a nagycsapathoz kerülj? -
Gabe18 #51858 Én csak Profin megyek benne,de már sikerült magam a csapat közelébe verekedni.Voltam kezdő is vagy 3x.De érdekes hogy az egy meccsen 2 tizenegyest hibázó emberünk jobb értékelést kap mint én,aki végig robotolom a meccset,én harcolom ki az egyik 11-est... Biztos az edző haverja... 
De első gólomat már begyötörtem a "nagycsapatban" bajnokin!Egy fényes karrier első momentuma ez!
-
csináltam szobát, gyertek!! :DDDD -
tudnál a teljeshez egy olyan kitserveres packot készíteni amiben a te nézőid vannak és esetleg nincs konamis replay logo ismétlésnél?
és esetleg új menü :P -
Nagyi2pac #51855 Haaahóóóó én már vagy 40 perce elküldtem neked privátba!! -
gratulálok -.-
nem elég a kérdőjel, ha kétszer ennyit tettél volna, adtam volna.
de így nem fogunk xP -
menj és vedd meg. vagy gondolod, hogy valaki odaadja a sajátját
jó tudom, most jön az, hogy letöltötted. akkor meg olvasd el az nfo-t! -
35 a karrier vége :DDD
De amúgy kb :P
Bár most kb 5 meccsnél járok, hátha változik... -
mindig elfelejtem, hogy van command list
-
Hát, jah.. mire lesz belőled valami, 40 éves leszel. :P -
:PPPP
Én a legendás cuccot tolom, csak elég nehéz és uncsi az eleje, ami eltarthat vagy 2 szezonig :( Lehet nem legnehezebb szinten kellett volna kezdeni. -
hát eddig nem volt baja, de akkor újrainstallálom.
Játszani nem játszottam vele, csak training volt 25 perc tegnap. :D Meg is untam :P -
Én az eredetit tenném fel, ki tudja mit gányoltak a srácok..:D
Mondjuk ha nincs bajod az rld-s verzióval és lusta vagy, akkor megérhet egy próbát. -
:DDD
Izé, reloaded van fenn.. ha ahhoz betolom a kódot, mehet az online, vagy jobb, ha installálom eredetiről?? (de akkor be kell tenni a DVDt??).
-
Fogadok hogy 1v1-et akarsz tolni magad ellen....:DDDD -
ZsilKEANE #51843 háháháháháá :D
-
Valaki, aki megvette a PES2009et, adja már oda a kódját, hogy én is tudjak online játszani!!!!!! -
állj már le -
komolyan hihetetlen még a demonál leírtam hogy kell kérni a labdát
azóta is volt róla szó erre mai ketten megkérdik
Command List-et el kéne tán olvasni........
Elárulom a gyors szabad is benne van -
Ronnie07 #51839 valaki pls dobjon már meg 1 pes 9 cd keyvel -.- -
Tomy Lee #51838 Teljesen jó az a játékmód csak aki nem tudja kezelni annak xar. -
ez a legend mód egy sz*r, nem paszolnak a játékosok, vagy ha igen,. akkor meg eladják a labdát, ha véletlenül hozzám kerül, akkor meg rámugranak 20 -an, cselezni nem enged, ha rúgok a kapura, úgy rúgja el a labdát, mint egy b*zi 
-
??????????????????????????????????????
amúgy csak engem idegesít, hogy top playeren a gép CSAL a szabálytalanságokkal? amikor már csak egy mód van megállítani valakit, simán felökleli,becsúszik, stb és még sípszó sincs! -
Ronnie07 #51835 vki 1 cd keyt? nemtud?????????????????????????????