81526
-
Matte #52277 szánalom...
a be a legend mód egy szánalom... 2 év vége felé járok, 50%-ban kezdő vagyok már. Passzolni nem passzolnak a társak, szétnyomhatom én a passzkérő gombot, egy esetet kivéve...ha lesen állok... akkor passzolnak. Az emberem egy balfasz, de a csapattársakhoz képest így is egy zseni. 2 év alatt fejlődik 150 pontot? Ez valami vicc....
Ráadásul a demo movie-jában ha jól emlékszem olyan volt a be a legend, hogy gyűltek az XP-k, mondjuk egy passz esetén, gólnál, stb...
ebből maradt egy nyamvad unalmas szar mód (mi az hogy max 2szeresre lehet tekerni???) ja igen, ha lejátszod a meccset kapsz 6 tapasztalati pontot....ha nem akkor 5öt.. aha, értelmes.
Emellett a játék hozza a szokásost, (sajna semmi többet) az UEFA rész hangulatos ötletes....kb 5 percig, míg leesik hogy ugynaz mint a CUP, csak más a háttér és a zene.
A gép jobban csal mint az eddigi részekben bármikor, szinte már már pofátlan módon. Sajnálatos, mert a 3 óta pes rajongó vagyok, ez a rész nincs egyben, de így messze veri a fifát.
-
Igen!! És betaláltam Barca ellen igazi PeT-es góllal, mintha magamat látnám. :DD
Ezzel mentettem egy pontot a csapatnak, már csak 16.ok vagyunk. Nem kéne kiesni:DD -
Laca1985 #52275 Sziasztok!
Van olyan itt koztetek, aki ilyen karival jatszik a jatekkal? Sapphire Radeon HD3650 512MB? Vagy esetleg ilzen a kartyaja? Az erdekelne mennyire vagytok vele megelegedve, illetve hogy high-en jatszatok e vele? -
Rob Reggae #52274 Sziasztok. Megtudná valaki írni, hogy hol találhatóak a reklámtáblák, mert szeretnék a Milannak betenni egyet, de nem tudom melyik img-be is kellene. Előre is köszi. -
hát ez valszeg játékhiba, mert minden lassabb, összes mozgás. :) nonszensz.. újraindítom majd a játékot, hátha megjavul. -
Furák a meccset, kb. 75%nyira olyan gyors, vagyis lassú, mint amikor pl. a training meccsek voltak... mint a lassított felvétel. Nektek is?
Először eső volt, de most jó idő van, mégis mintha lassított felvétel lenne a meccs az eddig tapasztalt összes meccshez képest.. :o -
csak a játék a hibás, a rendes settings.exe -ben állitottam a felbontást medium -on, ahogy ő adja 1680*1050 -re és így is kidob 
kisebb felbontáson, meg élvezhetetlen
-
Fúú, most a Barca ellen léphetek pályára, de izgi :)) -
Egy 35 méteres bombával meggyőztem a vezetőséget, hogy helyem van az A csapatban... :) Igaz csak ráköv 2. meccsen tett be.
Aztán cserepad, és egy félidő játék. És most impressive player lettem. :) -
rumos #52268 köszi!
látom, van itt még pár hiányosság az adatbázisban. nem értem, hogy lehetett így kiadni a játékot. -
Rol3 #52267 És mit csináltál, mert nálam teljesen megzavarodott minden mióta felraktam a be legend fixet. Minden játékosom Carson nevű és kapus.
-
megprobálom -
#52207 -
milyen felbontásban nem fagy ki
-
valaki esetleg online ? -
Edit>register player és " + add" így nem kell cserébe átpasszolnod senkit -
rumos #52261 köszi, ez a csapatneveket megoldja, de az igazolások ótvar szar hiányosak. még valamennyire el is nézném, ha lehetne a játékon belül vhogy egyszerűen igazolni, de ha jól látom, csak cserélni lehet, tehát hogy pl. Baptista a Roma-ban legyen ahhoz cserébe a Roma-ból vkit át kell passzolnom a Real-ba. -
Basszus!! Nálam is rossz lett! Ezt elcseszték...
-
arról nemis beszélve, hogy felesbe méretezem jpg-be -
köszi a választ
akkor ezt kitserver nélkül szerkesztem majd -

Istenem hogy lehet ilyeneket írni
a pes grafikája a konzolos fifáéval van egy szinten
ne írjunk már ekkora hülyeséget
nem natívban játszom és nem úgy néz ki a gépen mint az lcd-n
de aki egy képből von le következtetést......... -
Gyureszka #52256 És IGEN :D én is elérkeztem a hibaüzihez... :D -
nekem is ilyen
-
Nézd meg a felbontást, aztán olvass vissza, hogy Breki milyen felbontáson játszik, majd vond le a következtetést..:)
Natív 1920*1080-on ''kicsit'' szebb.
Fifa a közelébe sem ér. -
A tft ilyen :)
Ugyanúgy van ''natív képrissítése'' is :) Szóval itt a 60hz az általános, igazából nem is értem, minek lehet ezt változtatni, úgysincs jelentősége. -
De pocsék a grafikája ... a Fifa idén sokkal szebb! -
és tényleg.. de miért? :/ miért ne lehetne 75Hz-en? mellesleg a játékban úgyis átállítódik 60Hz-re, szóval nem is kéne vele foglalkoznia.. -
ez hol, mikor, melyik menü? soha nem csináltam még ilyet
meg mi vele a baj? -
Na sikerült most fagyás nélkül lejátszani
úgy néz ki így most jó
-
Erdekes ha én kérdezek vmit arra senkise képes válaszolni.
Pedig nem túl bonyolult kérdés -
A függőleges szinkronizációt csak akkor tudod használni a tft-den, ha a szabványos 60hz-re teszed a képfrissítést.
Nekem mintha javítana vmit az AA állítása, bár nemtom...tény, hogy most 12AA-val is látok még pl recés zászlót :(
Érdekes, bár ez nálam eddig minden pessel így volt. -
Nahh én is megjártam a become a legend-del, kaptam 7.5-öt csereként, meccs embere voltam, erre kifagyott :(
-
sztem ez lesz az: #52136
visszatérve az előző témára: AF szerintem rendben megy ha beállítom a driverben, vsync is (furcsa h a settingsben ez is szürke és nem tudom átállítani), viszont az AA-t hiába állítom be, semmi változást nem tapasztalok.. -
zsotesz #52244 Én az Almeiránál kezdtem, csak trénig meccsen játszottam, asszem 3 gólt lőttem. Aztán a szezon felénél leigazolt a Mallorca. Rögtön kispad, és az első meccsen kaptam egy félidőt, amit sikerült góllal meghálálni. Azóta viszont nem megy a góllövés, de így is minden meccsen játszok vagy egy félidőt vagy kb. 30 percet. Csak most mindig becrash-el a progi, úgyhogy amig nem lesz valami javítás addig szerintem nem tolom. -
rumos #52243 tudnál javasolni egy konkrét peccset erre? -
Balázs 17 #52242 become a legenben énis újat kezdtem RMF, LMF, LWF, mikor hova tesznek be
sunderlandnél kezdtem de hiába voltam jó nemakartak felvinni, így átmentem boltonhoz ahol pár meccs alatt a felnőtt meccsen toltam, első tétmeccsemen 8ast kaptam:)
szertintem szélsőként a legjobb lenni, mert minden támadás ott megy és így sokat lehet játékban lenni
-
nem teljesen sikerült megoldani, vannak itt még north londonok meg west london blue-k arsenal meg chelsea helyett :) egy patch elvileg megoldja. -
sziasztok! A Pes 2009-ben minden csapat és játékos eredeti? Egy időben volt botrány ha jól tudom a licenszekkel, sikerült megoldani? -
jah, és ha nem lehet berakni, akkor mivel jobb...:) -
visszaolvastam két oldalt...
amúgy kösz