81526
-
Jah, az első csapatomnál én is mindig vesztesnél jöttem be, a Mallorcánál volt az, hogy többnyire 2. félidőben azonnal beálltam, de volt, hogy csak a 70.ben.
Most már végig kezdő vagyok, akit kiszorítottam SS pozícióból, legutóbb jobb szélsőt játszott :PP
De hazamegyek, szerintem kezdek egy újat, bár nem sok kedvem. :D De zavar a high transfer. -
Matte #52476 ööö gyerekek hamachin lehet ezt tolni? ha igen, akkor pm me akinek van kedve. -
és én lettem a MOST IMPRESSIVE PLAYER 
-
jah, most nekem se lassult be
viszont a buzi edző csak vesztes helyzetben hozott be eddig, és akkor is 2-0ról 3-0 lett, most meg a Sevilla ellen 2-0ról 5-0 -
Nagyi2pac #52473 Nálam is! 
Kits relink tool [Update - 1.0a]
What's new: - Now showing fonts' and numbers' file of the relinked kit.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32190 -
Rob Reggae #52472 Akkor majd csak Stadium serverrel (ha elkészül) lehet kedvemre reklámtáblákat rakosgatni? Idén nem követték el azt a hibát, hogy nincs mezválasztás a meccs előtt, remélem majd a kitserver használata is könnyebb lesz, mint a 08-ba volt. -
De volt 1x, hogy visszalassítottam 2xről, és akkor meg nem lassult be annyira... néha mintha rosszul játszana a sebességgel. :)
Ha nem vagyok kezdő, végignézem, ha lecserélnek, akkor 90. percig gyorsítok, majd 1x-es, ha jönne a köv. meccs és nem lennék kezdő. -
De, én tudom, lehet játékhiba. Vagy gép?
Tegnap énis azt írtam, hogy ha felgyorsítom 2x-esre, és onnan visszalassítom (vagy cserekor visszalassul), már nem arra a sebességre lassul, hanem jóval lassabbra... Igazság szerint csak 3-4 meccsig zavart, amíg nem voltam kezdő, de végignéztem a meccset.. A végén még örültem is neki, ott izgultam a gólért, hiszen fontos a győzelem, főleg, mert akkor mintha több match experience jönne (vesztéskor szinte mindig 0, nagyon ritkán jön). :) -
Na működik csak még a számozást kell beállítani
-
Valaki nem tud arra valamit, hogy becserélés után miért lassul be a játék? -
#52418???? -
Nagy2Pac sztem Chelsinek lehetne ez a szabad hely
--------- 2579-2582 3603-3606 7986-7987
Mindjárt kipróbálom -
visszaolvasás, kb 4* leírtam még képet is raktam be róla de hihetetlen hogy itt mindent napi 2-3* el kell mondani
de a legzavaróbb az aki vmit kérdez és választ kap legközelebb mikor ugyanezt kérdezik cseszik felvilágosítást adni
tiszta fifa topic -
Aha. Remélem a játékmenet nem változik. Az option fileoktól félek. :-O :) -
http://rapidshare.com/files/155768927/unnamed_23.bin.html -
Nálam is lefagy a Be legend mód!
Próbáltam a belegend fixet,de mindenki kapus lett a csapatban!
Próbáltam felbontásokat változtatni,de semmi!
Egyéb ötlet? -
Tomy Lee #52461 Mikor akad ki a mentés?Vagy random?
Én ML-ben már sokáig eljutottam és utána még előfordulhat ez a gond?
Azért kérdem mert úgytudom fix-el újra kell kezdeni,köszi! -
nem tudod szerkeszteni -
Rob Reggae #52459 A reklámtáblák nem tudjátok, hogy melyik img-ben találhatóak? köszi -
sztem option file illetve megcsinálták benne a mezeket gondolom belső editorral -
Értem, tehát ha nincs rossz save, nem is kell addig a fix. :D
A másikra kiváncsi vagyok! PEShungaryn láttam egy adatbázis frissítést 2009hez, de azt írták, nem jó!
Majd otthon kiderül, de egyébként amit linkeltél nekem, az nem kit pack? :) Mert az volt ráírva, nem adatbázis friss. -
a fixnél könyörgöm olvasd el amit írtam
a kiakadt mentésre használható tehát azt rakja helyre úgymond
a másikat még csak most telepítem -
Újra kell kezdeni, ha felrakom a fixet, meg azt a csapatnévváltoztató patchet? :) Amit linkeltél kit-es cucc. meg mondtad, hogy a felállásokat is frissíti.. -
Kösz!
Azért lehet újrakezdem, nagyon zavar ez a HIGH Transfer. Már most alig ismerem fel a csapatokat, 1 idény után. Gondolom attól, hogy felrakom a játékosnév változtató patchet, nem kell újrakezdeni.
Csak zavar, hogy akkor a kari is új lesz, és a sok elszúrt múlt idénybeli döntést ki tudom javítani, és akkor az "csalás".. :) De ennyi még belefér, próbálok egy még realisztikusabb karaktert csinálni. -
Olvassátok már el könyörgöm amit a become legend fix-ről írtak többször volt róla szó, kilinkeltem mégis úra és újra megkérdi ugyanazt valaki
rostenél labdakérésnél ugyanez.......... -
az RT-vel.. gondolom az itt az R1, szóval a spaccel. De kétszer kell lenyomni gyorsan. Amugy játék közben a command listben benne van. -
1024-be nem fog kiakadni -
Nekem is ki fog lépni, ha nem rakom fel a become legend fixet, és bl negyeddöntőt játszom?
1 idényt már letoltam BL nélkül, valszeg 2őt is le fogok, de nem kéne emiatt akkor újrakezdeni, inkább most. :)
1024*768ban játszom, full alap PES2009, semmi patch nincs még rajta.
Jobb előbb tudni, mint utóbb. :) Most még újrakezdem... -
ja és a become legendbe labdát mivel kell kérni?billyentyu beálítás igy van#52419 -
ááááá bajnokok ligájában másnak is kilép a játék?negyeddöntőbe igyekszek az interrel atletico madridot itthon legyőztük 4-1re visszavágó rányomom hogy next match és kilép a játék hibaüzenettel:S -
Itt is kb. a 10 perces meccs reális, 15 jó nagy plusz a tevékenységekhez.
Így is játszottunk 4-3as meccseket, persze sok 1-0, 2-1. -
Ti hány perces meccseket nyomtok?
15 jobb lenne, mert több mindent lehet csinálni, de legalább telik az idő, és jobban fejlődik az ember... Anno master ligát 15 percen nyomtam, de amikor 8-9 gólokat lőttem, levettem 10-re, hogy nehezítsem. :D -
Mik a méreteid?? És mennyi az agilitásod? :)
Kiváncsi vagyok, van-e valakinek 79 fölött. Csak az én nyurga külsőmre sikerült csinálni (kivéve, hogy rövid nyak, de már mind1), így duplán megvan a feeling.. De jobb lett volna egy 85-ös, az lenne a reális. -
munkahelyen :P
AMFként regisztráltad magad? Vagy SSként?
Én SS vagyok, de CFet játszottam végig. Most a Mallorcában kezdőként SS vagyok, csereként néha CFnek rak be. Gyakorlatilag mindegy, mert ugyanúgy játszom, a pálya minden szegletében résztveszek, ha kell. :)
Meccsnézés: lehet túl sok volt a tegnapi 20-25 meccs (csak 10 perces!), de tökre élveztem a cserepadon drukkolni a csapatnak 1xes sebességen. Addig pihentem, jólesett... És amikor jött a félidő, meg hogy PeT áll a pálya szélén, felcsillant a szemem. :D Feeling a köbön. :D -
Aha. Én egyszer csináltam Master ligában olyat, hogy nem max. fokozaton (igaz a master liga csak hard, mert irreálisan szar volt a very hard) nyomtam le 1 idényt, mert könnyebben akartam nyerni, olyan baromi rossz érzés volt, hogy könnyítve szereztem sok lóvét, meg eredményeket, hogy az egészet kitöröltem a francba, és kezdtem újat az elvi maximumon (kivéve a very hard, mert a hard a reális fáradás)...
Valahogy ennél is úgy vagyok, hogy ha belekezdek nem top playeren, akkor 2 idény múlva baromi lelkifurdalásom lesz, hogy nem küzdöttem meg az első helyeimért, az első man of the matchért, a fejlődésemért.. És máris oda a siker élménye! :)
Persze ez csak az én hülyeségem.
Egyébként én átraktam a rendes Wide camerára, így olyan, mintha sima meccset játszanék... Én így élvezem, a verticalon kb. 15-20 másodpercig játszottam. :)
Most pl. újra akarnám kezdeni, hogy egy robosztusabb emberrel nyomjam, de az már nem az a feeling. Úgyhogy folytatom a 170/70 vékonyka pályafutást. Ezt a vonalat viszem addig, amíg meg nem unom a játékot. :) Valszeg úgyis hamar bekövetkezik,de most nagyon az új öröme.
Nah befogtam. :D -
Rol3 #52442 Ugyanaz mint élőben. Most közzépályásként játszok, de néha csatárnak állít be. Itt a munkahelyen kezdtem újat, most van egy kis szabadidőm. -
Gabe18 #52441 Jó lenne ez a Legend mód ,ha nem kéne végigbámulni a meccseket amig csere vagy,meg a lecserélés után amig befejezik.Mert még 2x-es sebességnél is marha unalmas egész félidőket végigülni.Nem igaz hogy nem lehetne átugrani ezeket a részeket... -
Rol3 #52440 Nem kötelező elolvasni. Amúgy se irogatok sokat 1x ki lehet bírni:) Arra akartam utalni, hogy elég könnyen ki lehet kerülni a csapatból. Nálam elég volt egy kiállítás.
Amúgy mivel lehet kérni a labdát mert én csak helyezkedni szoktam? -
Balázs 17 #52439 amúgy az elég szar, hogy csapat nemért el kupát érő helyet, de megnyertük uefat és címvédőként nemlehet indulni:( -
Fú, én úgy beszívtam a Mallorcánál, felkerült A csapatba, rögtön vágtam egy gólt a trainingen, de 2 sárgával kiállítottak. +2 training meccs a Bben, 1 az Aban, és utána jöhetett a meccs (azóta fix kezdő vagyok). Így a Reál elleni meccset ki kellett hagyjam, de nemsokára jön. :)
Én Top playeren tolom, professzionálon nem kihívás. Ha meg onlinera akarok csinálni karaktert, akkor beginneren játszom 15 perces meccseket, és lövök 15-20 gólt meccsenként, hogy jobban fejlődjek, és kimaxolom a karit. De inkább játsszunk. Uff. :D
Rol, újat kezdtél?? Mik az adottságaid?