81526
-
Visszakerült az offline liga? -
Matte #78620 legnagyobb részével maximálisan egyetértek, ahogy elnézem a League részt is lebutították.
Az optimalizáltság azonban korántsem jó, az én notimon éppenhogy megy röccenés nélkül maxon, van amikor érzem, hogy -1 frame/sec és már 24 alá menne. (tudom, hogy ez csak noti, de nem épp a leggyengébb fajtából na.)
A játékmenet viszont TÉNYLEG olyan, mintha egy igazi focimeccs lenne. -
na,végülis megy,toltam két meccset,meg kezdtem egy BaL módot,eddigi véleményem:
+ a játékmenet jobb,realisztikusabb lett,egyelőre regularon tolom,de igencsak meg kell szenvednem a gólokért
-a grafika nagyon furcsa,eddigi viaszbábú effektről most átálltak a gyurmaember effektre,teljesen mű az egész
+ remekül van optimalizálva,ez plusz pont,meg se reccen
- hihetetlen módon LEBUTÍTOTTÁK a BaL módot,megcsinálom az emberem,következő kép,hogy feszítek egy csapat mezében,bejön a menü,és akkor nyomogasd a forwardot...semmi interakció,átvezető videók. Kivették a manager rating menüpontot,a squad list-et,mezszám cserét se lehet kérni,nincsenek ügynökök se.
A délutánt rászánom,hogy jobban megismerjem a gémet,de eddigi véleményem az,hogy maga a játékmenet az szuper,TÉNYLEG OLYAN mintha egy futballmeccset néznék,csak éppen én alakítom a dolgokat,DE ez édeskevés ahhoz szvsz,hogy elkérjenek érte 10 ezer forintot. A körités,a játék hangulata totál szégyen,olyan mintha 2003-ban lennénk és PS2-n játszanám a játékot egy orion tévé előtt görnyedve. Mint futballjáték rendben van,de hosszútávon ez kevés lesz. Pesedit patch-el,facepackokkal ellehet vele majd szórakozni,de ennyi.
-
Matte #78618 megy, nyomtam is egy meccset vele.
Vegyesek az érzéseim, nagyon sok a változás, amihez egy meccs persze rettentő kevés volt, (traininggel kell kezdenem, ez már biztos), mert így az irányítás eszméletlen furcsa, főleg a védekezés.
De furán darabos a játék és első (szigorúan első!) blikkre egyelőre nem igazán tetszik, ez persze lehet a tréning hiánya. Ja igen: grafikailag viszont nem kell tőle elájulni, inkább mű, mint élethű. -
pcgammer #78617 -
punkers #78616 Nekem is megy, csak a gépem gyenge hozzá és így szaggat :D -
pedig megy :) retard invázió várható a topikban ma! -
magon azt írják,hogy működőképes,és a staff is jóváhagyta a torrentet,szóval...letöltöm,de nem merek belegondolni,hogy menni fog :DDD Hétvégére vártam a törést,ahhoz képest ha már ma lehetne csapatni,az kánaán lenne -
Matte #78613 jó az, magon is fent van. Megy, csak kell hozzá az mds.
Amúgy mennyi idő elteltével várható egy csapatpatch hozzá, ami rendberakja a ligákat-csapatokat-játékosokat (nevek, értékek)? Nyilván nem tudni napra, de mik a tapasztalatok, mennyi idő? -
majd ha rlslog-on kinntlesz,addig felesleges töltögetni -
punkers #78611 Nekem még töltési stádiumban van. Valaki próbálta már? milyen? -
Poolfan #78610 3DMGAME-Pro Evolution Soccer 2014 PC ... - KickassTorrents -
Poolfan #78609 Pro Evolution Soccer 2014 - FULL - CLONEDVD - CRACKED ... -
Vagy mégsem. Nem véletlen törölték :) -
kjhun #78607 Ha, nem akarod koptatni az eredeti lemezt/dvd-meghajtót.
Bocs, a dupla posztért, 20 perce még nem volt kéznél.
Bár, a vasamon el se menne. XD -
kjhun #78606 Nocsak, nocsak. Kikerült a PC-s is. XD
-
Na hát mondjuk a FIFA metros szarja is rettenet szerintem, a tavalyi menü átláthatóbb volt szvsz. De meg lehet szokni.
Ahogy a PESét is, szerintem a menü legyen a legnagyobb probléma a játékkal :) -
ha minden tökéletes lenne mit csinálnának jövőre?? :)
-
hááát előző évekhez képest eléggé fura,olyan ódivatú benyomást kelt :D
a fifáéhoz képest tényleg ultragáz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Matte #78602 hun van má a pécés??!!!NÉGY!!44 -
Gabe18 #78601 Ugyan, régi szép idők mikor pc-re kb minden hetekkel a megjelenés előtt warezon volt. Mikor jött a hír hogy xy játék "aranylemezre" került, már néztük is Nforce-ot mikor kerül fel. Ehhez képest ez a 4-5 nap, semmi...
-
http://www.ps3site.pl/files/2013/09/pes-2014-main-menu-ribery.png -
valaki mutasson már képet erről a menüről,mindenhol azt olvasom,hogy ultragáz lett,de még nem láttam róla képet se :D -
Arra tudna valaki értelmes magyarázatot adni miért nem változtatnak a menürendszeren? Mármint miért ronda évről évre, úgy hogy kb ez lenne a legkisebb meló, és mégis rengeteget dob a játékon. Sajnos annyira rossz az egész design, hogy még a modderek sem tudnak sokat javítani rajta. -
Na kipróbáltam én is a teljes verziót,vegyesek az érzéseim,a fizika nagyon jó,végre eltűnt a darabos mozgás,a kapus is rendben van,a passzolás szuper,a labdaátvétellel még akadnak gondjaim,de csak hozzá szokás kérdése az egész,viszont..a grafika az nagyon ronda,mintha pixeles lenne néhol,a tavalyi szerintem jobb volt,a védelem néha tényleg lefagy és ez eléggé bosszantó,a menü rettentő ocsmány,ez a gameplan dolgot igazán elfelejthetnék már,mert irtó idegesítő,összességében amúgy tetszik és mindenképpen van előrelépés. -
azért ez durva,hogy 4 nappal a megjelenés előtt már kinnt is volt konzolra,ugyanúgy ahogy a GTA V. -
kjhun #78595 #78584
és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2013-09-15 19:32:14 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PAL.MULTI11.PS3-iNSOMNi
2013-09-15 13:00:44 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3.EUR-iND
bakkerman:
2013-09-16 00:49:39 XBOX360 Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.XBOX360-iNSOMNi
14.09.13 16:46 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2014.XBOX360-FKLBOMBA
Van belőle egy pár db.
-
PS3?? -
iszonyú szar a védelem gyerekek a végső verzióban :/ főleg azért érezni, mert a középpályán rohadt nehéz átvinni a labdát viszonylat, de amit a 4 védő és a kapus művel az vicc, bámulják a csatárt, nem kereszteznek, nem mennek oda, lefagynak ááá...bár sokan azt állítják h a superstar fokozatt bugos, de nem hinném h ennyire... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.XBOX360-Kolo
-
5 nap!! :) -
Lesz azért majd meló az arcokkal a patchelőknek:
Rafael:
-
En itt gorogorszagban simian :) -
360-ra volt tavaly pesedit patch, de edit mode-os szerkesztések megosztása továbbra is él szerintem PS3-on
3 15perces meccs után, sokkal gyorsabb a játék, folyékonyabb, talán animációk kárára felnyomták a játékosok reakció idejét ezért, nem mondom h rossz de a lassú "lekezelem a labdát, megszelídítem, majd körbenézek, fedezem, passzolom" érzés már nem igen van meg,nem tudom h ez jó-e hosszú távon v rossz, én ebbe estem bele a leaked demo folyamán, meglátjuk... -
egyébként konzolra nem is lehet felpatchelni a PES-t,hogy rendes nevek legyenek,meg mezek? Tehát pc-re fellehet ugye csapni a PESEDIT patchet,minden földi jósággal,konzolra is jönnek ki ilyenek? -
bosszankodni?? ja igen, mert még csak ilyen szar, konzol grafikával fogom játszani egy darabig :P :D -
ezt a 7 napot már csak kibírjuk :) -
kjhun #78584 Lehet, bosszankodni. 
2013-09-13 13:33:47 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3-DUPLEX DL 6860.8MB | 67F
-
-
szomorú lennék, ha csak akkor...:) :D