81526
-
várom.
-
mikiking #52837 sziasztok,szerintem itt van a legtöbb jo fej foci szuszu (tisztelet a kivételnek ) ,szeretnem megkerdezni,hogy neten holtudom nézni meccseket ? például premier league ,vagy ma a Bl meccseket ? valami linkek vannak ? -
ja értem de azzal az a gond hogy ezeket mindig be kell állítani
én Gerát csináltam meg fotó alapján mindjárt megmutatom -
Én meg brutál lassú lettem, meg igazából a cselezés se megy annyira a karakteremmel, úgyhogy elég nehézre sikerült :D
Most a lövésekre gyúrok, hogy az legealább veszélyes legyen, meg persze staminára, mer 60. perc körül nullán vagyok. -
Még megcsinálom Hajnal, Huszti és Németh Krisztiánt és nekem kész a válogatottam
-
Óóó, hát én is, de engem nem érdekel... 170/70 :D egyedül a kiló több, de mivel nem lehet változtatni a kilókat, nem írhattam oda, hogy 17 évesen 58 kiló. :D
Így most választhatok, mit fejlesztek... Gyorsaság kell, mert megtartani labdát nem tudok, így futni kell, de body balance is kell ,mert mindig elesek egy kis hozzáméréstől (nem hiszem, hogy csak a 70 kiló miatt, mert esek-kelek :D), lőni kell tudni, mert anélkül gáz gólt lőni, dribbling is kell, mert anélkül csak egy buta futóbolond leszek, aki 3 méterre tolja meg a labdát..
Egyedül a stamina, ami jó, ill. a poweren nem fogok sokat tolni, bár a 69 az gáz. de 75össel már lehet lőni, csak nem bombákat kell, hanem szélre helyezni.
Mindent nem lehet fejleszteni. :)
Most a lövést fejlesztem, meg a futást. A gyorsaságot akartam elsődlegesen, de asszem a lövés lesz az elsődleges, mert így nem merek lőni, csak nagyon tiszta pozícióból, hiszen tudom, hogy úgyis szar lesz. :D És a "húzok még egyet" általában nem jó, mert ha rámnéz egy védő, már elesek. :D -
Nem, játékon belül az editorba csináltam őket. Nem tökéletesek, de hasonlítanak és nekem ez már jobb mi ami alapből volt vagyis a semmi
-
Jaa, én a régire gondoltam ami még nem az...
Köszi, majd megnézem hogy fest, de akkor is idegesít, hogy nem tudom a konami miatt kihasználni a lehetőségeket :D
Markov szvsz arra gondolt, hogy edit módban buherálta az arcokat azt kész :) -
Mármint megcsináltad az arcot és beraktad bin-be? -
Ez 16:9-es azért írtam
talán 1150x820 de ezeket mindig elfelejtem pontosan -
csak egy van fényképről a Tőzsér! többi én -
Hát ez nálam is így van. Ráadásul én is mazoista vagyok és saját képemre formáltam a karit, ergó alacsony és khömm... nem túl sovány :DDD
-
20ról is jó. Én örülnék, ha Be legendben 20ról mindig gólt lőnék. Ha nincs rajtam senki és kapufal szemben vagyok, akkor általában jól meglövöm, de ha már szarkozni kell, akkor lendület nélkül harmat gyengék (jó 68as shot powertől, meg 72es shot acculartyól mást nem várok).. :D -
Ezt te csináltad?
Fényképekről? -
Nekem a távoli lövések nem mennek, iszonyat...
Max 20-ról tudok értelmesen lőni, de sokszor az is szar lesz.
Mondjuk én ml-t játszom, mivel ritkábban akad ki, mint a BaL :PP
ÚGyhogy az Interemmel szoktam cselezni is, van egy két új mozdulat, ami hasznos. -
Tudom, hogy nem lenne olyan nagyon gáz, csak hamár megvan a tv meg minden, akkor csak nem játszanék ilyen ''kis'' felbontásban. Ráadásul ugye alapból 16:9-es kellene.
Annyit meg nem ér az egész, addig pihen :D -
Messziről most kezdtem el lődözni, amikor a 70-es lövésű emberkémmel is 30ról beakadnak a lövések. PES2008ben nem lőttem messziről, teljesen kiment a gyakorlatból, de majd lehet igyekszem ráérezni.
Be legendben van lehetőség gyakorolni, mert most is egy szem csatár vagyok, megkapom a labdát 40 méterre a kaputól, és vagy ráviszem 2-3 védőre, és abból az egyik úgyis elveszi, vagy lövök. :D
Van néhány olyan pillanat, amikor szinte lerí a helyzetről, hogy ezt rá kell lőni, és akkor durván be is akad. :)
Egyébként még semmilyen letisztult gyakorlatom nincs PES2009ben, talán az egyik az az, hogy újra egyre többet használom a lövőcselt, mivelhogy most az elfutások nem működnek. 2008ban elég volt futnom, PES6 meg már régvolt, újra bele kell égetnem az agyamba. :D
De nem vagyok egy nagy cselezőgép se, mindig összjátékkal nyertünk, nem egyéniből. Majd 2v2ben kiderül, mire van szükség, ahogy PES6ból emlékszem, minimális cselt se csináltunk, csak kipasszoltuk az ellent, míg 1v1ben többet kell alkotni egyénileg. -
IVAROV 1-2-3 as szobába szoktam menni.
honnan lehet látni, hogy kik az állandóan lelépők? -
Egy kis MagyarVálogatott. 
-
van az az 1150* akárhány én azon játszom lcd-n még kinéz vhogy -
gondolom a kitserveres mód miatt
esetleg bepakolhatod a bin-eket afs explorerel img-be
ha csak csapatválasztásnál van elvileg elég azt a részt -
Megtehetnéd, de nem teheted? :DDDD
HÖhö, gimi forever :P
Amúgy még mindig sok gólt lősz messziről?:D nekem annyira nem akar menni... -
van még 12 nap szabim az évből,szal megtehetném, hogy most 3 hétig nem megyek be. Csak nem tehetem. :P -
4 nap? nekem vmi 10 :DDDD
Szal ráérek.
Játszani én se nagyon tudok, annyira béna voltam még pár napja, hogy elkezdtem gamepaddal tolni, mondjuk már vissza is tértem billre :P
-
4naposban lehet róla szó. :)
Mondjuk emiatt a legend mód miatt abszolút nem FOCIZTAM, de legalább helyezkedni, meg egyedül mocorogni igen, ennyi haszna volt. :)
Úgyse lesz időm be legendezni, mert ha ugye onlineban be legendezik az ember, akkor gyorsan kell játszani 200 meccset, hogy fejlődjön is, az meg már túl nagy függőség.
Majd kiderül, melyiket akarjuk jobban játszani.
Én annyi be legendet játszottam elmúlt 3 napban, hogy már azt se tudom, milyen az 1v1, 2v2. :D -
Lehet, hogy ideiglenesen visszahozom a 19-es crt-t, mással most úgyse nagyon játszanék.
Peti: LCD :P
Gyere, ha van kedved, tolhatnánk néhány meccset, esetleg haverokkal is.:) -
Hát mert te rohaggy meg a 800colos plazmáddal. :DDD
Majd egyszer megnézném. :D -
Martins15 #52811 Jah nekem is ez a gáz h ha 1024x768-ba nyomom akkor már kifolyik a szemem:S -
Na jó, de én nem fogok 1024*768-ban játszani :DD
Fenébe, ez a nyomorék konami minden részben alaposan eltosz vmit...
Ez a tekerős dolog nálam nem jeletkezik, pedig nyomtam pár meccs, a sebesség végig oké. -
Feltettem az új gamingacces patch-et(0.2), erre most minden késik a menükben, pl csapatválasztásnál csak 4-5 másodperc után reagál a játék :S
Ha valaki tudja miért van, örömmel venném, ha segítene... -
nekem semmi baja, igaz 1024*768ban játszom. :)
Nekem annyi baja van, hogy amikor gyorsítok, és visszalassítom, akkor néha beszarik, pedig most már csak mediumon van, szűrések nélkül (egyébként meg simán megy fullon, szűrésekkel). De ez is csak addig zavar, amíg nem vagyok kezdő, mert utána a tekerés lecserélés után már jó, ha a 90. percben visszarakom 1.0-ra:D) -
Nálam már minden engem érintő játékmód kifagyott, úgyhogy most kicsit mérges vagyok, asszem pihentetem a játékot. :(
Ha lesz értelmes patch, akkor elmegyek majd megvenni. -
jaaa, vagyis a be legendet nyomjuk onlineban. az úgy faja. Akkor az jó hosszú játék lesz. :DD Meg kérdés, hogy ott is van görbe, vagy ha 5ezer meccset játszok, akkor 5000szer fejlődök, ha 100at, akkor csak 100x. :)
De biztos meg van oldva az öregedés.
Akkor majd játszhatnánk 1et. Létrehozok egy új karit, vagy hozom a régit.
A régi 170/70. 79-es agilitás, viszont 71es gyorsulás, 72es futás. Elég gáz. :D Más kari eleve 81es futással indul, viszont annak meg csak 74es az agilitása... Aztán ki tudja, mennyit számít .Nekem még így is lassú, ahogy a csávó cselekszik, 2x olyan gyorsan adom neki a parancsokat, mint amennyit végre tud hajtani (pl. elhúzom és passz egyből ütemtelenül). szal kb. 90-es agilitás az, amilyen szinten én játszani akarok, de az sajna nem lehetséges. -
nem arra gondolok.
Hanem miután regeltem, akkor létrehozhattam egy profilt... Arra a profilra gondolok. Úgy láttam, ott eleve 3at lehetett volna létrehozni, meg amikor belépek onlineba a profilhoz, akkor törölhető... Az kicsit gáz lenne, ha kitörlöm a profilt, már nem enged be azzal a game_idval. :) -
Igen ha kitörlöd akkor vehetsz új játékot, mert egy cdkey egy acc.-al megy csak -
úgy van, hogy a legends fc vagy mi a csapat neve abban játszanak az offline legend játékosok, és az elején be lehet állítani az erősséget ( 3 fokozat van, kezdő, haladó, pro ) és ez szerint változik a CPU nehézsége is, de a meccs során kapsz pontokat egy-egy jó passz, lövés, labdalevétel, beadás...stb után, és így fejlődik az online karaktered
végeredménybe ez olyan mint amikor offilne 4-en vannak egy csapatban és a gép ellen játszanak, csak itt a 4 ember akár a világ 4 pontjáról is játszhat együtt és közbe egyénileg fejlődnek a karakterek -
Bug?? Inkább volt kis fantázia a fejlesztőkben.. Nem lehet minden(ki) 100as.. :D -
Én is notorius kilépő vagyok, mert amikor Rolanddal játszottunk, mindig én léptem ki, amikor szar volt. Ezért már full leengedett labdám van. Neki bezzeg tele van a labdája. :P
Ha kitörlöm az accot, akkor elvileg ugyanolyan néven már nem tudok létrehozni, ugye? :( Mert az nem lenne jó, akkor majd megvárom, míg újra pumpálódik a labdába. Gondolom lehet javítani rajta. :) -
Aha. Hát az elég gagyinak tűnik. ill. elvileg úgy elég szar a színvonal, mindenki lényegében véve default játékossal 60-70es érték... Abban mi lenne a jó? :-/ -
donpedro #52799 "minden szurkoló ugyanúgy van öltözve"
Ez a hét vicce, kár, hogy azt már nem írta oda, hogy "sőt, még a játékosok is." :)